1570
-
vik322 #1379 Hali nem tudna nekem ehhez valaki valami cheatet?
örülnék neki! -
#1377 Hali emberek
Sapphire Radeon HD 2600XT 512 DDR3 AGP
Amd Sempron 3100+(1,8GHz)
2GB RAM
Ezen futni fog rendesen a game? -
#1376 Őőő, a Hummeres verzió honnan szerezhető be?
Ma feltettem a sima játékot, hogy kipróbáljam DFP-vel. Hát nagyon állat:)
900°, ráz mint az állat, és élmény játszani, váá, fasssza :D
-
#1374 Ki nyúlt a topic címéhez, és ha kérdezhetném, miért? -
#1373 Hát őő... vannak kivételek :)
Amennyire vissza tudok emlékezni nekem is az erdős esti pályák voltak a legnehezebbek és legidegesítőbbek, én is általában lökhárítós nézetben játszottam de gyakran kellett váltani külső nézetre is. Én is csak úgy tudtam megcsinálni hogy addig addig próbálkoztam amíg szinte teljesen meg nem tanultam melyik fa hol van...
Szar a helyzet, de ez van, közvilágítást még sem rakhatnak az erdő kellős közepébe :D. Noha még nem volt részem ilyen túrában szerintem a valóságban is valahogy így nézhet ki. -
szurop #1372 Off-road ez vagy mifene? :D -
#1371 Meg kell próbálni ha a hangon nem is de sokminden másban javít. -
#1370 Maradj az úton, ott nincsenek fák. -
#1369 Sziasztok! Kipróbáltam ezt a UAZ Racing 4x4-et, egész jó, csak a hangok rohadt szarok benne... Van h megszűnik a motorhang, és búgás van de rohatd hangosan... FAQ-ban láttam 1.3as patchet... Az most ehhez jó? Mit tudtok javasolni, mi lehet a probléma? -
KisDeák #1368 Már próbálkoztam azzal is,de elég egy gödör után hirtelen kanyar... és már azt se tod hol vagy!!! -
szurop #1367 Hát igen, nagyon szar jáccani vele a sötét pályákon. Én általában valami lökhárítós vagy motorháztetős nézetet használtam ezeken a pályákon. -
KisDeák #1366 Sziasztok!!! Már kétszer vittem végig a játékot,de mindig csak úgy hogy kihagytam az éjjszakai pályákat (ill. 2-t talán sikerült valahogyan megcsinálnom) Semmit nem látok,azt sem hogy hol vagyok és azt sem hogy merre kellene mennem (a világítást persze bekapcsolom) Van ennek valami ellenszere mert nagyon idegesítő,hogy sorozatosan fának megyek és ha a kocsi orral lefelé áll a lejtőn akkor teljes sötétség...! Ha meg felső kamera állásban megyek akkor meg a fáktól nem látok semmit! Valaki tuda segíteni hogy lehet végigmenni az ilyen pályákon...??? -
#1365 Üdv!
Feltettem a játékot és nem indul el. :( Valamilyen dll hibát ír ki. Sajna pontosan nem tudom már mit. Letöröltem majd megpróbáltam megint és ugyanaz a probléma. Crack-el és anélkül is ugyanaz a baj.
Mi lehet a baj? Segítsetek! (Angol verziós) -
#1364 a jutalom sem maradt el... -.- -
#1362 Hát fullon biztos nem, de közepes és alacsony beállításokkal valszeg igen. -
#1361 AMD Sempron 3200+(1,8GHz)
1GB RAM
Ati Radeon 9550 256Mb RAM(DDR2 asszem)
Ezen futna rendesen a game? -
Najpi #1360 Egy kiegészítőnek viszont piszkosul tudnék örülni. Ha megcsinálnák az UAZ-69-et is, amit mindenki GAZ-69ként ismer. -
Najpi #1359 Hali! Nekem megvan az orosz Uaz 4x4+ plussz rá a kieg, és az angol is, amit Uaz Racingnek hívnak.
Az orosz menü engem nem zavar, azzal elboldogulok. Csak az zavar, hogy azt nem értem, hogy a tuning-résznél pl.: a csörlők mit tudnak, vagy a kompresszorok. Azért lenne jó az angol, mert azt megértem.
A kiegben a csörlőnek nem sok hasznát vettem, mert ha "szitu" volt, nem volt fa, ahova lehetett volna akasztani, vagy egyszerűen csak túlterheltem anélkül, hogy a járgány akár egy centit is előremozdulna. A keréknyomás-szabályozó viszont jó dolog.
-
bektomi1 #1356 Ha felteszed az Ural Call-t és felteszed rá a magyarosítást akkor játszható lesz a game!
Nagyon tetszik az ural call-ban hogy csörlőt is lehet használni de sajnos ha hálózatban játszol akor egymáshoz nem lehet akasztani hogy segithess a másiknak.
De azt leszámítva nagyon jó kis game!
Nagyon jó pályák vannak az Ural Callban!
-
Najpi #1355 Az lenne a jó, ha az Ural Call-t is kiadnák angolul. -
Sidewinder #1354 Jáóhírr -
gplay #1353 Várom szeretettel az Ural Call angol verziót. :D -
Sidewinder #1352 Mint tudjuk,annak idején az orosz 1C Company megvette a Cenega Publishinget.Ebből mostanra megcsinálták az 1C Publishing EU-nevű céget.
Ez lényegében az 1C Közép-Európai központja,és így az 1C már itt ebben a régióban is ki tudja önállóan adni játékait.
Felkerült a honlapra az UAZ 4x4 is(angol verz.),bár még ott a limited terriotories
felirat,de remélhetőleg hamarosan itt is megjelenik.
UAZ4x4 -
#1351 Nem mondod? :)
Mintha valahonnan nekem is rémlene, de nem tom honnan... -
gplay #1350 viszont az elsőhöz van magyarosítás.
-
#1349 A másik topigban már kb egy hete ott van... -
#1348 A teljes is az... meg az első rész is... -
gplay #1347 ez orosz :((
-
#1346 Full Drive 2 demó -
#1345 Ha csak nem unatkozik valaki nagyon, nem hinném. -
ricsa008 #1344 üdv
valaki csinál majd az angol hoz is magyarítást?
mer így megint a fele orosz (nekem legalábbis) -
Djemba #1343 én feltettem és elindítanám és elkezd ugrálni a kép feketén na akkor leszedem az 1 is.
van benne vmi carier mód vagy bajnokság? -
#1342 Az maga az alap játék! -
Djemba #1341 1.6 gb uaz gamehez kell az alap game is? -
#1340 Nem látod a másikat, egyszer az egyik egyszer a másik megy, vagy lehet, hogy egyszerre(már nem emléxem), de nem látjátok egymást. -
hunbalee #1339 probálta vki hamacsival?
szellemképes szarba látod a másikat?? -
#1338 Kipróbáltam, müxik. -
#1337 Valamit benéztél:
2007-12-05 PC Game ISOs UAZ Racing 4x4 (c) RTL Enterprises *DVDR* RELOADED 33x50 MB
33*50MB mifelénk 1650MB tehát másfél giga. -
#1336 Egy kérdés:
Nforce-on a RELOADED verzio majd 4 giga amit én szedek reloaded verzio a xyz-röl az meg 1,5 most akkor azt nforce-on elirták vagy mivan? -
#1335 Ebből most kinem vezsem jó-e hozzá a faqban lévő magyarítás:(
Valaki irhatna erről.