1570
  • Vlala #1287
    Mikor írtátok át a topic címét?
  • mycso
    Persze, egy könyvtárban van.
  • Hassan B
    Amúgy most tudtam meg, hogy lesz 2. része a játéknak...
    sg topicc
  • Hassan B
    Ajálnlom, hogy az oldaladról vagy vedd le a hátteret, vagy állítsd be rendesen, mert firefox alatt nagyon zavaró...
  • bulba
    Nem lehetséges hogy az mds és az mdf nem egy könyvtárban van?

Akinek még nem megy a nézze meg a afaq oldalamat és az szerint próbálja meg elindítani (uazgame.atw.hu)
  • sharpwrz
    azzal felülírtam az eredetit, de akkor sem
  • ricsa008
    a crack mds-t próbáltad vagy azt használtad?
  • sharpwrz
    Sziasztok!
    Nekem a Védelemmel van vmi gond, próbáltam már daemon 4.09, 4.10-el, de egyik sem jó, Használtam YASU-t de akkor sem vált be!
    Mit lehet csinálni?
  • mycso
    Nyugi, nem a gépeddel van a baj.

Egyébként egy a64 3200+ fullra kihajt egy 7600GS-t.

EZ javíthat a problémádon. ;)
  • Hassan B
    Fel kell, hogy vilgosítsalak, ez is egy komoly játék, és full grafikán igenis igényli a nagy teljesítményű gépet... :)
  • cumfu
    köszi! de más komoly játéknál nincs gond (pl: NFS CArbon, Company of Heroes, ArmA Armed assault), pedig ezek se kis gépigényü játékok! Meg tapasztaltam már olyat sajnos egy régi géppel h nem hozza ki a maxot a VGA-ból! Meg haveromnak is ilyen gépe van, csak 6600GT-vel, meg 3000+-os Athlonnal és ott is kb ilyen
  • Hassan B
    A vga nem rossz, csak a proci nem tudja 100%-osan kihajtani...
  • Ombika
    Gyenge proci keves vga! :(
  • cumfu
    tudom vegyem le a grafikát! leveszem én, közepesre,+ low-ra de akkor sem tökéletes! és a gépigényhez képest gondolom az egészet!
  • cumfu
    heló! nekem megvan az UAZ4x4, de ha felállítom a grafikát maxra akkor akad a játék ne is kicsit! a gépem: AMD athlon 3200+ AM2-es, 2x512 ddr2-es 667MHZ, gainward 7600gs 256-os PCI-Expresszes. a 163.71-es driver van fenn! ez ilyen vagy valamivel ne kampatibilis a játék? A ti gépeteken is akadna maxon? (amilyen gépen toljátok)LÉCCI SEGÍTSETEK
  • Hassan B
    Nem neked akartam írni, csak rossz helyre kattintottam, de egy kis logikával könnyen rájöhettél volna...
  • mycso
    Régebben vagy 0.8 vagy 0.9-es volt, csak azóta lett új rendszer rakva, aztán most a 10-es volt a legfrissebb démon, ezért azt raktam fel.

Meg az uaz-t is vissza akartam rakni, aztán jött a hiba...
  • Hassan B
    4.09 100 +1 %, hogy jó...
  • Najpi
    Akkor passz! A 4.09-es verzió nem volt jó? Hogy lecserélted a 4.10-esre
  • mycso
    Igen ottvan.
  • mycso
    Akkor kezdheted is elröhögni magad....
  • Najpi
    Kérdés: az mds fájl mellett ott van-e az mdf? Mert a korábbi hozzászólásokban általában ez volt a fő probléma! Ezért nem tudták sokan bemountolni a crackelt mds fáljt.
  • Hassan B
    És nehogy azt mondjátok, hogy 4.10-essel nem lehet mds-t megnyitni, mert elröhögöm magam...
  • mycso
    Szintén ez a tapasztalatom, hogy a 4.10-essel nem megy...

Asszem amikor régebben fent volt a game, vagy 4.09 vagy 0.8-as démonom volt.

(egyébként ha átállítod, hogy mutassa az összes fájltípust akkor az mdf-et megtud nyitni, viszont ez az uaznál nem jó, mert a lényeg pont a krekkelt 3. mds nél van)
  • Hassan B
    Akkor mondjuk próbáld meg a 4.09-et...
  • Xsxxsx
    melyik daemon toolssal műkszik az mds??? a 4.10-essel nem!
  • Hassan B
    De hol csinálsz szervert? Internet vagy LAN?
    Egyébként nem érdemes multiba játszani, mert olyan, hogy eggyszer az egyik, egyszer a másik megy, nem eggyütt...
  • Devil093
    Az oké megvan csak csinálok játékot és a haveromm meg nem látja a servert hoyg lenne
  • Najpi
    Elvileg lehet.
    LAN+Internet
  • Devil093
    Ezzel lehet valahogy multyba tolni?
  • Hassan B
    Nem törlöm, így legalább van esélye, hogy a sok okos is megtalálja…
  • Najpi
    Tisztelt házigazda! Ha gondolod, töröld ki a felesleges hozzászólást. A hunyó meg én voltam, nem figyeltem, kész ennyi. További jó sárdagasztást!
  • Hassan B
    Ami nincs azzal nem lehet gond... :D
  • Hassan B
    Akkor megfogod az egered, elhúzod valamerre és arra nézel, amerre akarsz...
  • autoszimulator
    D:SA:D:ASD:SA:DSA::SA:SA:SA:SA::DSA:D

ezt azé gondold át :D Ha te ilyen szögben vezetsz, a jogsidat add le, amíg nincs baj :DDD
  • Willi Betz
    Hát nem tudom. Autóban nem sréhen jobbra nézek hanem egyenesen előre kormány felett
  • Hassan B
    ""Honnan tudom letölteni az új kiegészítőt...?""
  • Hassan B
    I. Nem neked szólt, ott van, hogy kinek válaszoltam...
    II. Ezeket minek írtad be még1x? Láttuk, köszönjük...
  • Najpi
    Jó, tudom ,ettől nem lettél okosabb, de ez van, másnem külső nézetből használd.
  • Najpi
    Ez a probléma nálam is elődfordult. Tenni ellene nem lehet semmit, hogy miért van, arról a fejlesztőket kellen megkérdezni.