1570
-
Vlala #1287 Mikor írtátok át a topic címét? -
#1286 Persze, egy könyvtárban van. -
#1285 Amúgy most tudtam meg, hogy lesz 2. része a játéknak...
sg topicc -
#1284 Ajálnlom, hogy az oldaladról vagy vedd le a hátteret, vagy állítsd be rendesen, mert firefox alatt nagyon zavaró... -
#1283 Nem lehetséges hogy az mds és az mdf nem egy könyvtárban van?
Akinek még nem megy a nézze meg a afaq oldalamat és az szerint próbálja meg elindítani (uazgame.atw.hu) -
#1282 azzal felülírtam az eredetit, de akkor sem
-
ricsa008 #1281 a crack mds-t próbáltad vagy azt használtad? -
#1280 Sziasztok!
Nekem a Védelemmel van vmi gond, próbáltam már daemon 4.09, 4.10-el, de egyik sem jó, Használtam YASU-t de akkor sem vált be!
Mit lehet csinálni? -
#1279 Nyugi, nem a gépeddel van a baj.
Egyébként egy a64 3200+ fullra kihajt egy 7600GS-t.
EZ javíthat a problémádon. ;) -
#1277 Fel kell, hogy vilgosítsalak, ez is egy komoly játék, és full grafikán igenis igényli a nagy teljesítményű gépet... :) -
cumfu #1276 köszi! de más komoly játéknál nincs gond (pl: NFS CArbon, Company of Heroes, ArmA Armed assault), pedig ezek se kis gépigényü játékok! Meg tapasztaltam már olyat sajnos egy régi géppel h nem hozza ki a maxot a VGA-ból! Meg haveromnak is ilyen gépe van, csak 6600GT-vel, meg 3000+-os Athlonnal és ott is kb ilyen -
#1275 A vga nem rossz, csak a proci nem tudja 100%-osan kihajtani... -
#1274 Gyenge proci keves vga! :( -
cumfu #1273 tudom vegyem le a grafikát! leveszem én, közepesre,+ low-ra de akkor sem tökéletes! és a gépigényhez képest gondolom az egészet! -
cumfu #1272 heló! nekem megvan az UAZ4x4, de ha felállítom a grafikát maxra akkor akad a játék ne is kicsit! a gépem: AMD athlon 3200+ AM2-es, 2x512 ddr2-es 667MHZ, gainward 7600gs 256-os PCI-Expresszes. a 163.71-es driver van fenn! ez ilyen vagy valamivel ne kampatibilis a játék? A ti gépeteken is akadna maxon? (amilyen gépen toljátok)LÉCCI SEGÍTSETEK -
#1271 Nem neked akartam írni, csak rossz helyre kattintottam, de egy kis logikával könnyen rájöhettél volna... -
#1268 Régebben vagy 0.8 vagy 0.9-es volt, csak azóta lett új rendszer rakva, aztán most a 10-es volt a legfrissebb démon, ezért azt raktam fel.
Meg az uaz-t is vissza akartam rakni, aztán jött a hiba... -
#1267 4.09 100 +1 %, hogy jó... -
Najpi #1266 Akkor passz! A 4.09-es verzió nem volt jó? Hogy lecserélted a 4.10-esre -
#1265 Igen ottvan. -
#1264 Akkor kezdheted is elröhögni magad.... -
Najpi #1263 Kérdés: az mds fájl mellett ott van-e az mdf? Mert a korábbi hozzászólásokban általában ez volt a fő probléma! Ezért nem tudták sokan bemountolni a crackelt mds fáljt. -
#1262 És nehogy azt mondjátok, hogy 4.10-essel nem lehet mds-t megnyitni, mert elröhögöm magam... -
#1261 Szintén ez a tapasztalatom, hogy a 4.10-essel nem megy...
Asszem amikor régebben fent volt a game, vagy 4.09 vagy 0.8-as démonom volt.
(egyébként ha átállítod, hogy mutassa az összes fájltípust akkor az mdf-et megtud nyitni, viszont ez az uaznál nem jó, mert a lényeg pont a krekkelt 3. mds nél van) -
#1260 Akkor mondjuk próbáld meg a 4.09-et... -
#1259 melyik daemon toolssal műkszik az mds??? a 4.10-essel nem! -
#1258 De hol csinálsz szervert? Internet vagy LAN?
Egyébként nem érdemes multiba játszani, mert olyan, hogy eggyszer az egyik, egyszer a másik megy, nem eggyütt... -
Devil093 #1257 Az oké megvan csak csinálok játékot és a haveromm meg nem látja a servert hoyg lenne
-
Najpi #1256 Elvileg lehet.
LAN+Internet -
Devil093 #1255 Ezzel lehet valahogy multyba tolni? -
#1254 Nem törlöm, így legalább van esélye, hogy a sok okos is megtalálja… -
Najpi #1253 Tisztelt házigazda! Ha gondolod, töröld ki a felesleges hozzászólást. A hunyó meg én voltam, nem figyeltem, kész ennyi. További jó sárdagasztást! -
#1252 Ami nincs azzal nem lehet gond... :D -
#1251 Akkor megfogod az egered, elhúzod valamerre és arra nézel, amerre akarsz... -
#1250 D:SA:D:ASD:SA:DSA::SA:SA:SA:SA::DSA:D
ezt azé gondold át :D Ha te ilyen szögben vezetsz, a jogsidat add le, amíg nincs baj :DDD -
#1249 Hát nem tudom. Autóban nem sréhen jobbra nézek hanem egyenesen előre kormány felett -
#1248 ""Honnan tudom letölteni az új kiegészítőt...?"" -
#1246 I. Nem neked szólt, ott van, hogy kinek válaszoltam...
II. Ezeket minek írtad be még1x? Láttuk, köszönjük... -
Najpi #1245 Jó, tudom ,ettől nem lettél okosabb, de ez van, másnem külső nézetből használd. -
Najpi #1244 Ez a probléma nálam is elődfordult. Tenni ellene nem lehet semmit, hogy miért van, arról a fejlesztőket kellen megkérdezni.