1570
-
springfield #1423 Letölthető 2 javítás a játékhoz!
Total optimization KIT 1-2 for Full Drive 2 : UAZ
-
springfield #1422 .. Full Drive 2: UAZ
Ne értetlenkedjetek már! Olvassatok egy kicsit!
Hivatalos honlap angolra fordítva by Google:
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.4x4game.ru&langpair=ru%7Cen&hl=hu&ie=UTF8
Az utolsó május 7-ei hírt nézzétek!
Röviden:
"Avalon Style Entertainment Company has announced the acquisition of licenses for the use of engine Unreal Engine 3 in their FUTURE GAMING PRODUCTS." >>> ! 2008. Maj. 07. ! <<<
Tehát a fejlesztő csapat megkapta az Unreal 3 motort, hogy azt felhasználhassák a KÖVETKEZŐ játékfejlesztéseiknél.
A Full Drive 2: UAZ (gyengébbek kedvéért UAZ 2..) azért lett ismét csak Full Drive 2, mert ez még ugyanazt a Chrome motort használja mint a Full Drive 2 :Hummer (és a Full Drive: UAZ 4x4 is)!
Full drive 3 nevezetű játék MÉG NINCS! Majd lehet hogy lesz, és az már a korszerűbb Unreal 3 motort kapja majd meg! .. de ez leírták a hsw-n is. (Lásd #1415)
Remélem mindenki megértette.
(És az új Full Drive 3 MAJD nemcsak pc-n hanem a többi platformon is elérhető lesz)
A magyaritas folyamatban van!
-
szurop #1421 1.:Full drive uaz 4x4
2.:Full drive Hummer
3.:Full drive uaz 2(pár hónapja adták ki!!!!) -
springfield #1420 Még 1 kérdés : Mi a különbség a "sima" Hummer és az Extreme Edition között? -
springfield #1419 ... ne haragudj de a hivataklos oldalon is Full drive 2: UAZ 4x4 van.. a kiadó csak tudja tán, hogy mi a játékának a neve, vagy nem? ..még ha nem is logikus magyar szemmel..
A Full Drive 3 (ha lesz ilyen) az már egy teljesen új játék lesz szerintem. -
#1418 Tévedésben élsz, ugyanis a Full Drive 2, az a Hummer...(legalábbis logikus gondolkodás szerint, hogy az orosszok buták hozzá, arról már nem tehetek) -
springfield #1417 Hi! Először is az új rész neve:
Full drive 2: Uaz 4x4
Készítem a játékhoz a magyarítást, amint időm engedi. A menü fordítása nagyjából kész van. -
#1416 Nem akarják abbahagyni... viszont nevekkel nem álnak tul jól... mert ugye elvileg az UAZ 2 volt a Full Drive 3 -
#1415 Full Drive 3 rövid hír -
#1414 Sehol se talaltam meg! :( -
#1413 Már réges-rég nem... kb 2 hónapja megvan. -
#1412 UAZ 2bol meg csak demo van nem? -
#1411 3 rész van és azt hiszem, a Full Drive 3 : UAZ 2 -ből lehetne következtetni... -
hirtwarez #1409 Most hány rész van??? ja és melyik a legújabb?? a hummer...valaki mondja már meg. -
mk452001 #1408 Sziasztok!
Az a bajom, hogy nekem a DVD-s változat van meg, és amikor el akarom indítani, akkor kér egy cd keyt. -
#1407 Az uaz 2-höz -
#1406 Hy valaki tudna adni egy linket ahonnan letudok tölteni egy 100%-os mentést?
előre is köszi!
-
#1405 Én egyik ismerősömtől kaptam aki kint dolgozik...
...de ha körül nézel 100%, hogy fentvan, ha máshol nem torrenten... -
baila #1404 a demo megvan....egész jó..de a teljes holmit honnan tudtátok beszerválni??? -
#1403 NA, végre volt lehetőségem kipróbálni a kedvenc játéksorozatunk harmadik részét.
Telepítésnél valami embertelen (orosz) nyelv fogadott, amit már megszokhattunk. Elég sokáig tartott, de végül felküzdöttem. Indításnál a szintén szokásos starforce védelemmel találkozhatunk, amit telepíteni kell.
A játék nagy hátrány, hogy optimalizálatlan. A gépigénye rettenetes. Az irányítás elég realisztikusra sikeredett, ami billentyűzet esetében nem éppen jó pontnak számít, ha viszont vagy egy kormányunk, előnyt is kovácsolhatunk belőle.
Közepes beállításon is egész szép grafikát kapunk a monitorunkra, ez nálam egy nagyon jó pont volt, a játék szempontjából.
A játékban rengeteg árművel találkozhatunk, ami az eddigi részekhez képest szintén újítás.
Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, legfeljebb nem fog tetszeni.
Egyelőre ennyire jutottam... :)
-
#1402 Csak a legújabb DT-t kel letölteni. -
#1401 Nincsen, és nem is kell! -
#1399 Igazad lehet. :)
Erről eddig nem tudtam, hogy Mo-n is kiadják... -
#1398 Lehet, hogy a magyar megjelenésre gondolt: KATT (legalulra kell gördíteni) -
#1397 Hát azért az nem éppen most volt, és az nem más, mint az első rész angol változata. -
#1396 most jelent meg nem régiba : UAZ Racing 4x4 -
#1395 eszméletlenül szabott ez a games
ráadásul a magyarítás is csak felületes -
#1394 Én nem haragszom, csak te is nézd el, ha az olyan hsz-eket, mint az előbbi törlöm. -
Najpi #1393 Bocsánat főnök, csak kicsit felhúzta az agyam, hogy a játék fizikája elég érdekes. Rugózás, az nem sok van, a kerekek néha semmit nem tapadnak, szal reméljük , a fejlesztők kirukkolnak valami javítással, mert egyenlőre csak egy optimalizáló kit van hozzá, az meg leveszi a garfikát, de a kocsik fizikáján nem változtat. Effektíve olyanok a kocsik, mintha az első és hátsó hidak szimpla gumituskókra támasztkodnának. Az ha pattog a gép, az még oké, mert egy rendes terepjáró ilyen, de hogy egy szikláról majdnem repüljön, na azért az furcsa. -
#1392 Tanulj meg írni, tájékozódj, aztán jöhet újra. -
Vlala #1390 Köszi! -
Najpi #1389 Leszedtem az UAZ2-t. Grafikailag relative szép, de elkél hozzá egy patch, mert szinte semmi rugózása nincs a gépeknek, kicsit furcsán hat, hogy alapból 33-as kerekek vannak minden kocsihoz, és csinál olyat, hogy feltelepítés után első indításkor megy rendesen, de a következő indításkor a pálya textúrái, és a kocsi textúrái eltünnek. -
Najpi #1388 Igen. 1972-ben a 469 széria bevezetésekor adták el a románoknak. A románok kiegyenesíték az alvázat, más motort, és 4 sebességes váltót raktak bele -
Vlala #1387 Jó tudni. Az Aro 461 tényleg az UAZ-69 licencére készült? -
#1386 Ma délután lehúztam a demot (már emberi sebességgel jött), van benne egy autó két változatban, és egy havas viszonylag egyszerűbb helyszín azon belül két pálya. Sajnos a demo inkább hasonlít egy bétára mert elég bugos sok helyen elakad az autó és cask forog hogy az na...
Készítettem három képet:
-
Najpi #1385 Remélem nem lesz illuzióromboló. Meg is mondom, miért írtam ezt. Azt nyilván sokan tudják, hogy a GAZ-69(UAZ-69)-ben 3 sebességes váltó van. Az Urall Call-ban elég furcsa volt számomra, hogy a 469, 31514, és a platós, valamint a dobozos 5 sebességes váltóval volt. Holott én úgy tudom, hogy ezekben 4 sebességes van.
Ez talán kicsit szőrszálhasogatás volt, na mindegy. -
Najpi #1384 Úgy látszik, valaki meghallota a kis kérésemet. A Full Drive2 ben lesz a jó öreg csataló, az UAZ-69, amiről helyből mindenki azt fogja mondani, hogy az a GAZ-69.1953-1955-ig készült a csőrös csoda Nyizsgij Novgorodban, utána került át Uljanovszkba a gyártása. Egészen 1972-ig gyártották. Majd egy 10 éves fejlesztés eredményeként megszületett UAZ 469(a portálhidas verzió), és a nálunk jól ismert 469B(a sima hidas, vagy hogy mondjam). -
#1383 UAz 2 back in the fight demo elvileg itt -
#1382 Vazze ennek a játéknak milyen vas kell? Paksx2?
Azért az nonszensz hogy 18-25 fps-el "száguld"... (A dirt megy maxon 1280-ba 40-50 fps-el csak viszonyításkép....)
Mondjuk a javas chrome/chrome2 engine soha nem az optimizáltságáról volt híres, de ahogy látom orosz barátaink ezt pöttyet fokozták is.. -
#1380 Szerinted?