1570
-
#1467 Az az egyik patch, az is ott van. Am az azt hiszem az UAZ 2 - höz van... -
springfield #1466 Jó lett a FAQ!
Van még egy rész (vagy inkább bővített kiadás..?)a Full Drive 2: Hummer Extreme Edition, de még nem jöttem rá, hogy miben különbözik a "sima" Hummert-tól. -
#1465 Feldobtam egy szép új FAQ-t. Majd még irok bele ezt-azt. Enjoy! :) -
springfield #1464 Kijött az 1.1 javítás a játékhoz.
Full drive 2: UAZ 1.1 Patch
Még nem próbáltam, de aki igen az írjon véleményt, hogy mi változott. -
#1463 Köszi másik gumival+csörlővel sikerült -
szurop #1461 Köszönjük Emese. -
mikey08 #1460 [email protected] -
#1458 Ugyan allamvizsga,max olvasgattam es 4-es lett! De amugy abszolute csavarogtam inkabb! :)) -
springfield #1457 Készülőben csak az államvizsga miatt nem érek rá folytatni.. De lesz. -
#1456 UAZ 2 meg nincs magyarositas ugye? -
#1455 Nem azt mondom, hogy nélküle nem jó, csak ha valami gáz van, akkor lehet kellenének... -
springfield #1454 Hassan B
Én az összes 1C-s sátékot így tettem fel és soha nem volt vele semmi gondom. De az is lehet, hogy csak a vista codek pack miatt. -
springfield #1453 ..és ha már van fent codek pack akkor szerencsés esetben összeakad vele.. ezért dob ki a game.
jaanik azért megpróbálhatod. -
#1452 Pont, hogy jelölje be az összeset, mert azok a kodekek. Am, lehet, hogy elég ha felbontást vált. -
springfield #1451 Uninstall, majd (RE)Install és mikor bejön egy olyan rész ahol ki lehet pipálni 4-5 dolgot ott vedd ki az összes pipát.
Ha így nem megy akkor indítás után nyomd meg párszor az Esc-et vagy Space-t, és várj türelmesen 1-2 percet. -
jaanik #1450 Sziasztok! segitséget kérek a játék elindul de csak fekete képernyő és a monitor fel dob egy hiba üzenetet,hogy ez a felbontás nem meg felellő!! -
springfield #1449 Elakadsz a kocsival? Csörlővel sem megy? Próbáld másik fajta gumival, mert nem mindegyik jó pl sárban.. -
#1448 hát az van hogy nem tok megcsinálni 4 pályát a többi megvan és ha nem csinálom meg akk nem kapok új pályákat.De azér köszi!!
-
springfield #1447 ..nem találok mentést, nekem pedig nem volt még sok időm játszani vele, és nem tartok sehol...
Hogy érted azt, hogy elakadtál? Nem tudod, hogy mit kell csinálni, vagy nem tudsz valahol elmenni? -
#1445 lécci mert sehol nem találok és elakadtam a játék közepe fele -
#1443 Mért kell neked mindenhez mentés? Nem bírod végigjátszani? Akkor meg miért nem használsz keresőt vagy valami? -
#1442 cső
valaki nem tud küldeni egy linket privibe vagy itt ahonnan letudok szedni mentést az UAZ 2-höz?
Előre is köszi -
springfield #1441 Igen. -
DJ BP #1440 a legújabb játékban újra csak UAZ-ok vannak? -
springfield #1439 Így vín, a memória sebességén sok múlik, meg azon is hogy dual chanelben vannak-e. -
#1438 A memóriád gyorsabb, és szerintem ez számít.... -
Devil093 #1437 a haveromnak 1.8ghz-s egy magos procija van 256-s régi asus karija van és avval fut neki akadás nélkül alacsony grafikián -
springfield #1436 Ha a KIT-ekre gondolsz akkor igen.
Nekem 4200+ X2, 2GB DDRII-667 DCh, Sapphire X1650 XT-vel 1024*768-ban szépen fut. -
#1435 Mind2-ot fel kell tenni? -
#1434 Nekem nagyon hasonló gépem van, csak 4200+ os kétmagos proci és ez kevés neki... -
#1433 Loll sorry,olvastam topicot,h ment a vita a neverol ,de efelett a HSZ felett atsiklottam!! -
springfield #1432 #1423 alatt megtalálod a linket, majd bal oldalt FILES menüpont -
#1431 Hmm lehet vak vagyok,de googliba beirtam cimet,h leszedjem hivatalos laprol az optimalizalo patchet,de nemtalaltam meg?! :( -
Devil093 #1430 az érdekes meg az hogy a demo megvolt és nem volt semilyen akadás -
Devil093 #1429 Levettem a grafikát és ugy is ugyanugy akad -
springfield #1428 Probáld meg azt, hogy leveszed minimumra a grafikát, és ha úgy is akad akkor a windowsba kell kilőni a háttérben futó programokat.
A gépednek elégnek kellene lennie, esetleg a 400-as memoria lehet kevés. -
Devil093 #1427 elfelejttem leirni játékot ez nem az egy hanem 2 -
Devil093 #1426 Sziasztok! lenne egy problémám elinditok egy verseny-t a játékban
és közben meg 2ms-enként akad egyet a játék nagyon szépen futna ha nem lenne ez az akadás aztán kilépek a főmenübe és ott is akad az egér 2-3ms percenként nem tudom hogy a gépemmel lenne baj de azt nem hiszem
proci amd 64 3800+ ,2gb ram kingmax 400mhz , ati radeon hd3870 videokari
pls ha valaki tud segitsen -
#1425 Nem tehetek ról a, hogy bolondok az oroszok, de mivel mind1 a három különálló játék, ezért így kéne lennie. Innentől kezdve téma lezárva, át lett írva. -
springfield #1424 ..bal oldalt a "FILES" menüpont alatt.