1570
-
#262 Te sem olvastal sokat vissza;))))
-
#261 Par ingame screenshot (ez qrva jo lesz szerintem):
-
#260 Nah? Sikerült valahogy megoldani, vagy csak mostanában nem nagyon próbálkoztál? -
#259 nekem ugyanez volt a gondom,mds csere segít , mailban küldöm ha kell . -
#258 Próbálj keresni másik *.mds-t... Volt akinek az enyém nem volt jó, másikkal meg ment... -
#257 ha valakit esetleg érdekel a 3d, sikerült kilopni az autókat
egyébként nekem a játék még mindig nem megy XD
pályát betölti, egy pillanatra látni is a tájat, de egyből ki is lép -
#256 Egy Úr vagy! Köszi! :D -
#255 http://alexease.uw.hu/files/UAZ%204x4%20English%20Text.zip
Sok hiba van benne!!! Foleg script szinten, de hasznalhato, max benan nez ki;) Elotte archivalj!!! -
#254 angolosítás nincs hozzá? mert a magyarítás sajna még nem sokat segít.. :( -
#253 elég nehezen akar elindulni, mondhatni nem megy
5 percet vártam mire bejött az ablak, és most ha ráváltok a 4x4game.exe-re akkor fel-le szaladgálnak fekete csíkok
volt valakinek hasonló?:)
szerk: elindult -
#252 2-300 Ft??? ecsém csődbe jut az állam! :D -
#251 Attol fuggetlenul van meg egy-ket lehetoseg;)
- Mivel Torrent Seed ki tudja mikor lesz, ezert erdemes elkezdeni letoltogetni innen, lassan, de biztosan;) Lehet, hogy meg 3-4 het mulva is torrent linket fogsz keregetni, addig is lejon innen;)
- Van par Magyar warez site (foleg SMS web). Keress meg egyet, ajanld be nekik ezeket a linket, toltsek le, es tegyek fel az oldalukra;) Bar az meg 2-300 Ft-ba fog kerulni, de meg mindig jobb, mint hetekig kuzdeni;) -
#250 madafaka, kabelnetem van :( -
#249 So'sem probaltam, DSL-em van;) -
#248 Igen, de azoknak a programoknak a 99%-a használlhatatlan... -
#247 Ha DSL-ed van, akkor kikapcs/bekapcs vagy Disconnect/Connect;) Ha kabelnet, akkor gaz... De akkor meg lehet talalni valami Rapidshare tuningolo cuccot, vagy valami IP-cserelot, vagy hasonlo utility-t. Ismetelten csak Google...;) -
#246 Igen, de nem mindenkinek lehetséges az ip frissítés... -
#245 és hogy kell IP-t frissíteni? -
#244 #175
nekem a rapid a legkézenfekvőbb, 5 perc alatt lejön 1 part, majd ip cím frissítés, és már indítom is a következő partot
@Hassan B: összes emuláció be volt kapcsolva
@Alexease: szedem... -
#243 Ha meg az-nagy valószínűséggel-nem jó, akkor #82 . -
#242 Itt a topic-ban kint van az osszes link, mar tobb mint egy hete, de mivel mar ajanlottam valakinek es elhajtottak a busba, mert az neki nem kenyelmes, ezert csak felve irom be megint: #175 :)))))))))) -
#241 inkább azt mondd meg, honnan sedted le -
#240 Igen, ez is segíthet, ha nincs... :) -
#239 Tegyel fel uj Daemon-t (4.08HE). -
#238 Az összes emulációt be kell kapcsolni rajta. -
#237 no én nem tudom mit rontottam el, de nem működik lehúzással sem, #226-ban található mds sem segít
azt írja az sf hogy emulator detected, tehát észreveszi a daemon toolst, akkor most mit tegyek? nektek milyen beállítások vannak daemonban? -
#236 ugyhogy vki seedelhetne -
#235 és nincs egy forrás se... -
#234 Egy csomo helyen fent van: http://www.google.com/search?hl=en&q=UAZ+4x4+torrent -
#233 senki nem képes felrakni torrentre ezt a játékot? -
#232 senki nem képes felrakni torrentre ezt a játékot? -
#231 Nincs mit... :) -
#230 hehe, én a játékra gondoltam :) -
#229 #224 ;) -
#228 na akkor teheted is fel ftp-re, vagy torrentre -
#227 Koszi, ez mukodik! Valszeg amikor a mail-bol lementettem, valami bedoglott;) Frissitettem az eleresen is! Megegyszer koszi! -
#226 UAZ_CD3.mds -
#225 Ez sem jo, NE szedjetek! Hibas az MDS! Valszeg hianyzik a vege.
File meret: 28534 byte
Ha ennyi a merete, akkor nem tudom, de ha nem, akkor jo lenne megint, osszecsomagolva ZIP/RAR-ba, es ugy elkuldve;) THX! -
#224 UAZ 4x4 Mini Image MiniImage UAZ_CD3.MDS MDS UAZ_CD3.zip
*Remelem, igy mar a forum keresovel is ralehet talalni kesobb;) -
#223 Koszi, megjott! Holnap (vagyis ma;P) tesztelem;)