1570
-
#342 Nálam is ugyanilen karival megy, az egyik DVI-ben tft moncsi van, ráadásul D-SUB átalakítóval, mert a monitor olyan sajna, a másik DVI kimeneten meg egy tv van, de én semmi problémát nem tapasztaltam az x1950pro-val játék közben sem. Szerintem valami más lehet a bibi... -
csoola #341 nem müködik:S -
#340 pedig tölt a vinyó de a játék megse nyikkan ( gépem emgvan hozzá ) KÉREM HELP!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#339 az mitől van hogy indítom a játékot , végig megy a starforces csík , majd tölt egy kicsit a gép és nem csinál semmit ( nem ír ki semmit/ nem történik semmi ) ??????????? -
#338 Én megpróbáltam patch nélkül 1-esével külön külön minden verzióju patchet de ugyan úgy desktop a vége. :(
Valaki írta ati kártyával tiltotta a vpu recovert meg a dvi-t és jó lett. Nah csak nállam az a baj h (ha jól értem a problémát) a vidikártyéám ati x1950pro amin csak DVI kimenet van és tft használok. Nos akkor h tilthatnám a dvi-t? -
#337 A 323-as kommentbe belinkeltem egy mds fájlt amivel működnie kell, egyéb anti-starforce progit kapcsoljatok ki, nekem simán fut
Az a lényeg hogy az mds fájlt amit letöltöttél rakd be a 3CD mellé és az előbb letöltött mds fájlt mountold be daemon-tools-ba -
#336 Bazzeg nah ezzel sem fogok játszani ki tudnak akasztani az ilyen buziságokkal...Worms 4-et is ugy töröltem mikor 80000000000000000x-orra sem sikerült csinálnom vele valamit...pfuu de fel tud idegesíteni az ilyen!!! -
mocsok #335 Szerbusztok!
Vki segítsen nekem legyenszíves! Felinstalálltam a játékot a crack-es mds-sel és azt hiszem az összes patch fent van(1.3-ig)! Lehúztam teljesen a DVD-rom-ot és sd4hide fut. De sajna kiírja, hogy helyezzem be a DVD-t, és nem hajlnadó elindulni. -
#334 nah máár megvan felnyomtam külön ugyis joo...most ez a buzi crack nem joo vagyis nem értem hogy hopgy crack-eljem le...utálom az ilyen protection-os loszaros game-ket tiszta worms 4 mayhem basznák meg azok is az ilyen ellenörző szarjaikat...! pls help! -
#333 Tedd fel alegújabb patchet amit innen tudsz letölteni
KisPaksi: installálásnál van egy olyan rész ahol ki lehet pipálni mit rakjon fel, ott le kell venni a pipát arról a sorról amelyikben szerepel a "windows media player 9" -
#332 Helotok emberek olyan gondom van hogy mikor telepiítem kiírja hogy a wmp 9-nek nem talál vmien elérési utját és nem telepítí fel...:S pls help!!! -
#331 Nem értem, elindul de mikor betöltené a pályát 1 pillantra bejön majd desktop... Én má nem tom mit kéne tegyek... :( -
Vlala #330 Érdekes az orosz nyelvű telepítő. Kiír valamit, én meg vigyorgok rá, mint a japán turista a buszmegállótáblára. :) -
#329 Abba a mappába tedd a mini image-t ahol a többi képfájl van -
#328 CD Rom kihúzással nem megy... kell egy egyszerű mini image, és kész... Van több is, próbálkozni kell... -
#327 Hát srácok ez nem akar sikerülni:( Peccs nélkül peccselve alapal miniimageval.. mindenhogy probáltam:( nem megy.. valakinek nincs valamilyen ötlete, nincs egy kiskapu? vagy marad a cd/dvd kihuzás... -
Volo #326 hová? -
#325 Be kell tenni az eredeti fájlok mellé a mini image-t, és úgy bemountolni... -
Volo #324 üdv! bemountolnám a mini imaget, de az daemon nem engedi!"unable to mount image. File not accessible." na most ezzel mithogymerre?:S -
#323 Feltöltöttem az angolosítást és az mds fájlt ide
mivel az előzőről törölték vmiért -
#322 Ebben igazad van, vannak azert nehezebb palyak, ahogy halad elore az ember.
-
#321 mds file: itt UAZ_CD3.mds néven vann fenn (jelenleg legalul), simán rákattintasz a nevére és már tölti is le
#320: Szerintem nem teljesen így van, az igaz hogy nem szimulátor, és a helyes fékezésnek sincs akkora szerepe mint valami pályaversenyes(pl TOCA) játékban, de ha több pályát is unlockolsz, majd rájössz hogy nem olyan könnyű és tényleg nem elég csak a gázt taposni -legalábbis ez az én véleményem -
#320 ahh, csak en nem olvastam vissza, vagy senki nem irta le, hogy ez egy nagyon egyszeru arcade autos jatek a konnyebbik fajtabol.Ratehenkedsz az elore nyilra es kesz. persze jo pofa, az exebol ilteve xpand rally techland engine...
Mondjuk ahhoz mar tul oreg vagyok hogy kepes lennke belso nezetbol jatszani vele anelkul, hogy kitennem az asztalra az ebedet :) -
#319 dick=disc -
#318 Letőltöttem már innen a mds file-t. Elindítom és kiírja Checking Dick, aztán ERROR. Felraktam már az 1.1 patchet is, de úgy sem.
Vmi megoldás? :(
-
#317 Hi nem tudná valaki feltenni nekem rapidra? -
MrTressy #316 Nah 1.2 +1.21 patchel már nem lép ki pálya betöltés után.
Bulba thx a linket most ok -
#315 NAh ez sem jó így
katt ide
texts.scr a fájl neve alulról a második (jelenleg) mérete: 55kb jobb klikk a nevére és "save link as" -
#314 Bocsi rosz oldalt linkeltem
elvileg ez kell h legyen a jó link
De van egy link a 255-ös kommentem is -
MrTressy #313 Ez a 100%os angolositás hol van mert nincsen az oldalon... -
#312 Hasonló, bár lazább valamival és nemm annyit "centizgetni".
306,307: Sajnos csak olyan általánnosságokat tudok mondani hogy tedd fel a legújabb drivereket, patchet a játékhoz, esetleg vedd lejebb a grafikát -
#311 #255? -
#310 Hali! Az 1.0 t fel kell pecselni 1.1 1.2 és 1.3 ra? vagy lehet simán csak az 1.3 ? G25 el lehet nyomulni benne?:D -
Nekrofil #309 Vki egy angolosítást feldobhatna vhova!LEgalább vmit megértenék belőle!Magyaritás elég karcsú még:( -
Nekrofil #308 Nekem 1.3 béta patchnél nem ment, most kipróbáltam alap telepítés után,simán ment!Kipróbálom 1.2 patchel utána meg 1.2.1! -
MrTressy #307 Nekem pont ez a bajom van 7900 gtvel nem tom miért van... -
Nekrofil #306 Volt vkinek olyan proglémája hogy, amikor betölti a pályát, megjelenik a kép és egyből eltűnik az egész játék hibaüzenet nélkül?At x550 128 mbos videókártyám van! -
Vakeraka #305 Milyen game a screamer 4x4-hez képest? -
#304 ATi karimmal nem volt ilyen probléma, esetleg próbáld meg az 1.3-as béta patchet http://4x4game.ru/?action=files -elvileg csak egy internetes multiplayer módot ad pluszba, de hátha segít megoldani a problémádat
Itt egy 100%-os angolosítás(mert sajnos a magyarítás az nem fedi le az options menüt) : http://4x4game.ru/?action=files legalul van egy texts.scr fájl (55kb) arra jobb klikk és save link as, aztán bemásolni a data mappába ugy mint a magyarosítást
-
LeePí17 #303 kipróbáltam..pecs nélkül.20-25fps megvolt..kanyarba is..
1-2 helyen volt pár mpig 8-10.
jójáték teccik :)