Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
A videó nem fogott meg túlságosan de szerintem még lesz jobb...<#smile>#smile>
Egyébként a képek jól néznek ki, fõlek a #25-ös hsz-ben...<#taps>#taps>
][ ВАЗ ][
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
remélem, jó lesz
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
VW Jetta II 1,8T
VW Jetta II 1,8T
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
VW Jetta II 1,8T
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ez a topik meg nekem is fav lett, aztán meglátjuk mi lesz belõle.

ez a kép az utódjából van...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Királ.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Proview: (ez off, minibetû)A screamert nem feltétlenül kellett idõre játszani, én néha-néha még mindig elõveszem egy kis hegymászásra... a baj, hogy minden pályát kívülrõl ismerek
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Brezsnyev is ezzel furikázott volna!
Különben bármennyire is régiek a GAZ és az UAZ a kedvenc kocsim!
+fav
Remélem a fizikát eltalálják, és lesz szép nagy szabadonfurikázható tajga 😉
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.