1570
  • Eisenhower
    estét. olyat kérdeznék én hogy másnál nem szaggat a játék? nekem 7950gt 2 giga rammal patchek nélkül minden kanyarban mozgokép. felraktam 1.2 patch mostmár csak minden 3. kanyarban. másnál?
  • mNzJean
    Hát ez kész .
  • joebacsi
    nekem mondod? :D
  • bulba
    Nekem volt a game-hez szerencsém igazából nem sok pozitivumot találtam benne , kissé primitivnek és egyszerűnek tűnt a játék (főleg az UAZ után), vhogy nem volt benne semmi adrenain, semmi kűzdés (igaz kb a 2. pályáig toltam), meg vhogy a grafika sem olyan fényes.
    Aki kipróbálná ugyanott letölthető a torrents.ru oldalon csak a keresőbe be kell írni az orosz nevét: Экспедиция-Трофи: Мурманск-Владивосток
  • bulba
    Lehet hogy nem nyertél meg elég versenyt még
  • mNzJean
    Vazz én feltettem a patcheket de nem látom ezt az Uazt .
  • WiZZaRD
    Pedig nagyon úgy tűnik:)
  • Hassan B
    Nem mondod, hogy ezt is az oroszok csinállták?!
  • Hassan B
  • krisz1990
    aki tudna küldeni egy müködö linket honnan tudom leszedni irjon privát üzit pls ! nagyon megköszönném!
  • Repülő Gyík
    Valaki tudna nekem linket adni privátba a játékhoz?
  • WiZZaRD
    Ez a game nagyon komoly! Már épp ideje volt, a Screamer4x4 után nem is volt semmi hasonló próbálkozás. De rögtön van egy másik hasonló game is, Expedition Trophy néven: link. A videóból szemlélve ez is jónak tűnik...
  • bulba
    224-es kommantben ott a link, legközelebb olvass vissza
  • Bence01
    Hello én felraktam a gamet de még nem megy van valami egyszerű crack-es megoldás már?
  • Vlala #288
    #282. :)
  • bulba
    Nah kipróbáltam a patcheket sorban:
    Magyarosítás mindegyik verzióval müxik
    Újítások az 1.2-ben: Terepfelező csak álló helyzetben kapcsolható be/ki (eddig egyesben is lehetett), 2 és 4 kerék hajtás közt eddig álló helyzetben lehetett most lehet egyesben is
    Optimalizálták a grafikát (nálam számottevően simábban fut)
    Egy új autó(változat)
    1.3béta:
    Van on-line multiplayer is a LAn mellett, bár eddig nem találtam servert(az orosz nyelv miatt csak össze-vissza kattintgattam )
  • Vlala #286
    offroad topic

Inkább itt, nekem is lenne hozzászólnivalóm :)
  • SötétBarom
    Reklámdelbanhtx. -.-
  • honk
    Sziasztok!

Kipróbáltam én is. Hát játéknak jó, de igazából csalódás.
    Ha az igazi terepjárózást szeretnétek megízlelni javaslom látogassatok el ide:
    www.kalandrover.hu
  • Repülő Gyík
    Igen, egy laptopnál k... nehéz kivenni a CD rom-ot:)
    Csak fényképről láttál gépet?
    Egyszerübb mint desktop-on!
  • Vlala #282
    Egyre jobban tetszik a játék :)
  • mNzJean
    Kikbe nem botlik itt az ember?
  • mNzJean
    Rosszul fejeztem ki magam , nem azért akarom a mentést mert türelmetlen vagyok ,inkább az a gondom ,hogy nekem túl nehéz ,ti hogy a bánatban nem tévedtek el? Mert ha tökölök az úton akkor utolsó leszek ,ha "száguldozok" akkor meg el...szom az útirányt és kezdhetem előröl.
  • joebacsi
    mégse olyan nagyon árkád?
  • Alexease
    Ez a jatekok nagyreszenel igy van;)
  • Hassan B
    Igazolom... :) Letöltöttem egy full save-et, 2x jáccottam vele azt kész...
  • Alexease
    Pedig a jateknak a lenyege a turelem es a kinlodas;)))) Nem sokat mentem vele eddig, de kettesnel feljebb sosem kapcsoltam, nem egy szaguldas;) Ez benne a jo;)

A mentesnek meg semmi ertelmet nem latom, mert akkor meg lesz az osszes palyad, es mindenfele cel, kihivas, feladat, ovatossag nelkul, csak ugy boklaszhatsz 20-al ossze-vissza;) Ugy valszeg gyorsan megunja az ember, aztan del;)))

• mNzJean
    Jó a játék nagyon ,de nekem egy kicsit nehéz ,amikor nincs kikarózva az út egyszerűen eltévedek , és nem találom a helyes utat , ti hogy boldogultok vele? Ha esetleg valaki végigtolta elküldhetné a mentéseket,mert lehet ,hogy nem lessz türelmem végigkinlódni.
  • mNzJean
    hohó én már aznap elküldtem neked amikor kérted, lehet ,hogy rossz email cimet adtál meg.
  • Alexease
    Patch 1.2, 1.2.1, es 1.3 beta.

http://4x4game.ru/?action=files
  • Alexease
    #224: Nalam jo a link, csak lassu az UW par napja. Varni kell egy kicsit.

A #255-os csomagban is benne van az MDS:) Bar az is UW:)))
  • ngcsnet
    #224: rossz link
    #226: kilép vele a game

• Alexease
    Ketszer is belinkeltem az oldalra a mukodo MDS-eket...
  • ngcsnet
    még nem sikerült, nem tudtam szerezni új mds-t, várok hogy Jean hátha elküldi
  • bepe79
    Ennek csak orulok. De gondolj csak pl. a starforce 4.0 pro-re. Gondolom ezen a 4.0 basic van. Na mind1, kanyarodjunk vissza a gemhez, meseljetek rola szepeket! (:
  • Hassan B
    Már most ki is derült, hogy nem tudod, mert nem kell lehúzni...
  • bepe79
    El sem kell olvasnom; tudom, hogy hogyan kell starforce-os jatekot inditani, amihez meg nincs reloaded/deviance tores. Csak laptopon eleg nehez tapkabeleket lehuzigalni, stb. stb.
  • Alexease
    De ha rendesen visszaolvasol, akkor lathatod, hogy hiaba StarForce, megis elindul:) Persze, vannak sajnalatos kivetelek is:( De ha erdekel, erdemes megprobalni, mert valoszinuleg menni fog (legalabbis, akinek eddig ajanlottam, odaadtam, azoknak ment).

Minden link, megoldas, inditas mar le volt irva, megtalalod oket!
  • Hassan B
    1. VISSZAOLVASNI!
    2. HIVATALOS OLDAL!!!
    3. A "szarforce" egyszerűen átverhető egy mds-el...
  • bepe79
    Visszaolvastam, csak mar tul keson. Igazad van. (:
    Egyebkent latom, starforce-os. Kar erte.