1570
-
#302 estét. olyat kérdeznék én hogy másnál nem szaggat a játék? nekem 7950gt 2 giga rammal patchek nélkül minden kanyarban mozgokép. felraktam 1.2 patch mostmár csak minden 3. kanyarban. másnál? -
#301 Hát ez kész . -
#300 nekem mondod? :D -
#299 Nekem volt a game-hez szerencsém igazából nem sok pozitivumot találtam benne , kissé primitivnek és egyszerűnek tűnt a játék (főleg az UAZ után), vhogy nem volt benne semmi adrenain, semmi kűzdés (igaz kb a 2. pályáig toltam), meg vhogy a grafika sem olyan fényes.
Aki kipróbálná ugyanott letölthető a torrents.ru oldalon csak a keresőbe be kell írni az orosz nevét: Экспедиция-Трофи: Мурманск-Владивосток
-
#298 Lehet hogy nem nyertél meg elég versenyt még -
#297 Vazz én feltettem a patcheket de nem látom ezt az Uazt . -
#296 Pedig nagyon úgy tűnik:) -
#295 Nem mondod, hogy ezt is az oroszok csinállták?! -
#294 #82 -
krisz1990 #293 aki tudna küldeni egy müködö linket honnan tudom leszedni irjon privát üzit pls ! nagyon megköszönném! -
Repülő Gyík #292 Valaki tudna nekem linket adni privátba a játékhoz?
-
#291 Ez a game nagyon komoly! Már épp ideje volt, a Screamer4x4 után nem is volt semmi hasonló próbálkozás. De rögtön van egy másik hasonló game is, Expedition Trophy néven: link. A videóból szemlélve ez is jónak tűnik... -
#290 224-es kommantben ott a link, legközelebb olvass vissza -
Bence01 #289 Hello én felraktam a gamet de még nem megy van valami egyszerű crack-es megoldás már? -
Vlala #288 #282. :) -
#287 Nah kipróbáltam a patcheket sorban:
Magyarosítás mindegyik verzióval müxik
Újítások az 1.2-ben: Terepfelező csak álló helyzetben kapcsolható be/ki (eddig egyesben is lehetett), 2 és 4 kerék hajtás közt eddig álló helyzetben lehetett most lehet egyesben is
Optimalizálták a grafikát (nálam számottevően simábban fut)
Egy új autó(változat)
1.3béta:
Van on-line multiplayer is a LAn mellett, bár eddig nem találtam servert(az orosz nyelv miatt csak össze-vissza kattintgattam ) -
Vlala #286 offroad topic
Inkább itt, nekem is lenne hozzászólnivalóm :) -
#285 Reklámdelbanhtx. -.- -
honk #284 Sziasztok!
Kipróbáltam én is. Hát játéknak jó, de igazából csalódás.
Ha az igazi terepjárózást szeretnétek megízlelni javaslom látogassatok el ide:
www.kalandrover.hu -
Repülő Gyík #283 Igen, egy laptopnál k... nehéz kivenni a CD rom-ot:)
Csak fényképről láttál gépet?
Egyszerübb mint desktop-on!
-
Vlala #282 Egyre jobban tetszik a játék :) -
#281 Kikbe nem botlik itt az ember? -
#280 Rosszul fejeztem ki magam , nem azért akarom a mentést mert türelmetlen vagyok ,inkább az a gondom ,hogy nekem túl nehéz ,ti hogy a bánatban nem tévedtek el? Mert ha tökölök az úton akkor utolsó leszek ,ha "száguldozok" akkor meg el...szom az útirányt és kezdhetem előröl. -
#279 mégse olyan nagyon árkád? -
#278 Ez a jatekok nagyreszenel igy van;) -
#277 Igazolom... :) Letöltöttem egy full save-et, 2x jáccottam vele azt kész... -
#276 Pedig a jateknak a lenyege a turelem es a kinlodas;)))) Nem sokat mentem vele eddig, de kettesnel feljebb sosem kapcsoltam, nem egy szaguldas;) Ez benne a jo;)
A mentesnek meg semmi ertelmet nem latom, mert akkor meg lesz az osszes palyad, es mindenfele cel, kihivas, feladat, ovatossag nelkul, csak ugy boklaszhatsz 20-al ossze-vissza;) Ugy valszeg gyorsan megunja az ember, aztan del;)))
-
#275 Jó a játék nagyon ,de nekem egy kicsit nehéz ,amikor nincs kikarózva az út egyszerűen eltévedek , és nem találom a helyes utat , ti hogy boldogultok vele? Ha esetleg valaki végigtolta elküldhetné a mentéseket,mert lehet ,hogy nem lessz türelmem végigkinlódni. -
#274 hohó én már aznap elküldtem neked amikor kérted, lehet ,hogy rossz email cimet adtál meg. -
#273 Patch 1.2, 1.2.1, es 1.3 beta.
http://4x4game.ru/?action=files -
#272 #224: Nalam jo a link, csak lassu az UW par napja. Varni kell egy kicsit.
A #255-os csomagban is benne van az MDS:) Bar az is UW:))) -
#271 #224: rossz link
#226: kilép vele a game
#259 -
#270 Ketszer is belinkeltem az oldalra a mukodo MDS-eket... -
#269 még nem sikerült, nem tudtam szerezni új mds-t, várok hogy Jean hátha elküldi -
#268 Ennek csak orulok. De gondolj csak pl. a starforce 4.0 pro-re. Gondolom ezen a 4.0 basic van. Na mind1, kanyarodjunk vissza a gemhez, meseljetek rola szepeket! (: -
#267 Már most ki is derült, hogy nem tudod, mert nem kell lehúzni... -
#266 El sem kell olvasnom; tudom, hogy hogyan kell starforce-os jatekot inditani, amihez meg nincs reloaded/deviance tores. Csak laptopon eleg nehez tapkabeleket lehuzigalni, stb. stb. -
#265 De ha rendesen visszaolvasol, akkor lathatod, hogy hiaba StarForce, megis elindul:) Persze, vannak sajnalatos kivetelek is:( De ha erdekel, erdemes megprobalni, mert valoszinuleg menni fog (legalabbis, akinek eddig ajanlottam, odaadtam, azoknak ment).
Minden link, megoldas, inditas mar le volt irva, megtalalod oket! -
#264 1. VISSZAOLVASNI!
2. HIVATALOS OLDAL!!!
3. A "szarforce" egyszerűen átverhető egy mds-el... -
#263 Visszaolvastam, csak mar tul keson. Igazad van. (:
Egyebkent latom, starforce-os. Kar erte.