Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- 4 jármú
- 5-féle terep/környezet Oroszország különbözõ területeirõl mintázva ( nekem eddig 2 van meg. Erdõ és sziklás.)
- legalább 5-féle verseny (nálam most csak ennyi érhetõ el<#smile>#smile>, pl. van hogy csak a cél van megadva és átvághatsz mindenen)
- tuning (kaszni bukócsövezés(4),gumi,felfüggesztés,kormánymû,fék,motor,váltó,chip,turbó és hûtés. A chip-tuning gondolom az újabb típusoknál érhetõ el
Sár, fû, szántás, mûút, sziklákon át, sárban farönkök széltében-hosszában, összetákold hidak, nappal, este, esõ, köd, vízmosásokban... <#buck>#buck> ...
|| Hivatalos oldalról képek ||
Van 5féle terep (minimum) és azokon kijelölt verseny ha nagyon letérsz visszatesz és van egy olyan szám is amikor 5-10-15 perc szabad kocsikázás van tereptõl függõen
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nekem nagyon tetszik. Igen, kicsit furcsa elsõre a túlzott pattogás. De ha azt vesszük, hogy nem ültem még UAZ-ban és nem „offroadoztam” még, így nem tudom megítélni ilyen szempontból.
A csúszás számomra is túlzottnak tûnik, viszont a borulás esélye elég elenyészõ.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Még kipróbálom kormánnyal is, hátha azzal jobb.(ha rájövõk mit hol,hogy kell beállítani)
Én úgy vettem észre, hogy pattogás kemény talajon 40-50 felett jelentkezik igazán.És persze ha a talaj nagyon hepe-hupás.<#wink>#wink>
(Volt egy kis sima füves rész 60-al pattogás nélkül lehetett rajta áthajtani.)
De úgy gondolom, hogy egy offroad játékban az a lényeg, hogy sebességünket a terepviszonyoknak és jármûvünknek megfelelõen válaszuk meg.<#wink>#wink> (hülyén hangzik, de a valóságban se száguldoznak)
A kokányul megépített hídra nem hajtok rá „ezzere” vagy a sárba fekvõ fatörzsekre nem ugratok rá.
Egy alap UAZ-tól ne várjunk sokat. De miért is kéne? Hát van „tuning” lehetõség a játékban.<#wink>#wink> Én eddig csak Terep(esebb) gumit tudtam a járgányra venni, mint az alap, de már most úgy érzem, hogy kevésbé pattog és jobban tapad a gumi (volt egy rész ahol gumi vétel után nem kellett a felezõt használnom, de nem is „ment” mint zerge a hegyre). A jármû seggének a kitörése megmaradt.
Én még sokat fogok ezzel a játékkal játszani, nekem bejön. A grafika szép, jó a terep, és még van mit tuningolni a járgányomon.<#wink>#wink> Sok pálya van még, melyek mellesleg elég szépre és változatosra sikeredtek. De a végleges kép akkor alakul ki ha már végigjátszottam.
A játék nálam meglepõen jól fut (AMD Athlon Xp 2200+ (1.8 Ghz), Ati Radeon 9200SE, 512 MB RAM)
(Valakinek a „mostani” NFS-ek jönnek be... 300-al be a kanyarba, 300-al a kanyarba és 300 ki a kanyarból... minek akkor a fék tuning? Persze tudom az EA-nek nem az a célja, hogy világmegváltó szimulátort adjon ki. „Vedd meg és szórakozz”.)
Mert már nehéz várni és gondolom ebbõl se lesz Demo...<#szomoru1>#szomoru1>
][ ВАЗ ][
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Amugy nem (tudtam) kiprobalni, mert StarForce-os, es nem akartam vele szenvedni😉
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
VW Jetta II 1,8T
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
http://goo.gl/gd6Zi5
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Kis emelkedõ: 20-25 éves vastól nemtom mit vársz 😄. Egyébként amint bekapcsolod a terepfelezõt és akkor még a legkeményebb sziklákat is megmássza
Ami engem talán kissé zavar az az hogy néha nagyon tud csúszni a kocsi.
A hangok egész akoorektek ha a zenét kikapcsoljuk.A zene szörnyû vmi orosz mekegés...
A játékmenet hasonló a screamer 4x4-hez, de annál vmivel lazább
HA valakinek nem lenne elég a két kép ami a topicban van akkor nézzem be a screenshotok játékokból topicba oda benyomtam párat még tegnap.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FOS
szerk: uninstall megvolt az imagek-nak már nyoma sincs😄 nem gondóltam vólna, hogy az xpand rallynál tudnak gagyibbat csinálni😄 bár nem 1 kategória a kettõ de mivel az engine ugyanaz hát minõségben még azt a szinvonalat sem éri el😊 kocsi mozgása valami hihetetlen én még ilyet soha sehol sem láttam😄 úgy pattog mint egy kocka doboz és mind ez egy sik terepen teszi..... lol egy terepjáro nem képes felmenni egy kis lejtõn?😄 nemzémá de egy uaz úgy fel szakítana hogycsak na😄 szal<#levele>#levele>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
na csináltam egy-két képet hát õõõ izé aki nem próbálja ki a játékot az nem veszít semmit😊
Kösz az infokat!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
ne meg azt nem tudom a telepítõ minek pakolt ki egy english pakkot is ami nagyobb mint az orosz<#fejvakaras>#fejvakaras>
VW Jetta II 1,8T
persze ha ez a szebb nekem mind1....
csak azért csináltam másikat met elég gagyi a menü teteje ott alul, de nekm 8.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
VW Jetta II 1,8T