1570
  • Schabee
    A desktopra vágás hibára még nix megoldás egyenlőre sajnos.
    Nállam is ez a baj
  • Schabee
    Működő mds file
  • csoola
    meglesem, elöre is köszi ha müxik!
  • bulba
    323-as kommentben ami be van linkelve mds fájl az jó kell hpgy legyen (nekem működik vele)
  • bulba
    Íme a profilom majdnem 100%-ig kész
    Bár én azt javaslom inkább csinálj meg újra pár egyszerűbb versenyt azokért is kapsz lóvét újra meg újra
  • csoola
    amugy meg meséljetek, milyen a gamma (fizika, graf, optimalizálás stb...) milyen a hangulata?
  • csoola
    vki adna nekem egy müködö MDS-file-t? az msn-em [email protected], ha otthon vok akkor mindig fenntvok... (csendben és tisztelettel kértem tanácsot de senki nem segitett, daemon tools 4.08 megvan már, eddig sikerült elinditanom mindent, de ezt nem... az mds-re azt irja h invalid mikor a kicseréltet probálom inditani...) szal vki mondja el mit kell tennem...
  • Teflon Mike
    #372?
  • zsoltszaba
    vagy akármilyen cheat ami pénzt ad
    köszi
  • zsoltszaba
    Sziasztok valaki rakjon fel 1 save game-t léci
    Please
  • Teflon Mike
    Nah és mi van akkor ha mennék vezetni és kilép a gammából akkor mit leeht tenni?
  • Schabee
    Már kb 500x el lett mondva ez azért van mert nem tetted fel a windows kodeket amit kér.

HA valakinek elindul és fekete a képernyő akkor enter vagy esc billentyű kb 4x ezzel átléped az intrót és már be is jött!!! (A 3 cd képfilében ott a wm codec tedd fel és az intrót is megnézheted!!!
  • UltimateGamR
    ugyan ugy ahogy leírták itt a fórumba , friss windows , legújabb driverek
  • UltimateGamR
    gépem:
    p4 2,6 Ghz
    768 Mb Ram
    ATI 9800 Pro 128
  • bulba
    Patchet felraktad, daemon-toolsod a legújabb, vid. kari drivered friss?
    Itt egy direkt link a letöltéshez nem kell sehova kattintgatni semmi orosz tudás nem kell hozzá : katt ide
  • bulba
    NYomkodni kell az entert meg a "esc" gombot és bejön a menü egy idő után
  • UltimateGamR
    az mitől van hogy indítom a játékot , végigmegy a SF csík , nem ír ki semmi hibát DE A JÁTÉK MAGA NEM INDUL EL PEDIG TÖLT A VINYÓ ÉS PÁR MÁSODPERC ALATT LEÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!!!!!!!!!!!! ????????
  • Teflon Mike
    magyírítás jó, már csak a fekete képet kéne megoldani :S
  • Teflon Mike
    nah mostmár elindul csak bejön egy fekete képernyő és kész nem csinál tovább semmit :S és a magyart még mindig nem tom felrakni :S help
  • Alexease
    Latom felkerult a Magyar warez elerhetosegekre is a jatek, elokerultek a warez horcsogok, IQ bajnokok, es a nagyon "egyszeru" emberkek:)
  • totya4
    Ejnye, ha már lopod a játékot leagalább ne legyen akkora a pofád, hanem csendben tisztelettel kérj tanácsot.
  • Teflon Mike
    A kurvák faszét mi a faszért nem tom elindítani a gamét be mountoltam ezt a köcsög MDS filet vagy mi a faszt és nem jó a rohatt életbe valaki mondaj már el hogy kell elíndítani ezt a szart PLS PLS

• killer123
    Ez a játék megvásárolható magyar o-n??
  • Teflon Mike
    Nem tom felrakni a magyarosítást mert ezt a két filére azt mondja hogy program futtatási hiba :S PLS HELP
  • zsoltszaba
    nem lehet külön festeni őked
    de kell a kód
  • Vlala #357
    A "hangosítsd fel és menj neki a pályának, lesz, ami lesz" nem jó? :)
  • zsoltszaba
    Sziasztok
    a jáék nagyon jó de kéne v.mi segitség (kód trainer vagy végigjátszás)

Léci segítsetek
  • Vlala #355
    Át tudom festeni valahogy az autókat? Vagy én vagyok az egyetlen hülye, aki ezt az opciót még nem találta meg? :)
  • Teflon Mike
    És nem tudna adni valaki egy linket ahonnan le lehet szedni a peccseket? (vissza néztem és csak orosz oldalak voltak) nekem angol kéne :S
  • Teflon Mike
    Nah szóval úgy kell elíndítani hogy be moundtolom azt az MDS mizét és akkor csak eccerűen start game? és menni fog?
  • csoola

minden ugy van ahogy lennie kell...
  • csoola
    tudom mit kellene csinálni, kicseréltem az eredeti mds helyére, de nem megy!!! a DT nem akarja beolvasni...
  • AlieN911
    oda rakd az MDS t ahol a 3 CD van! ird felülm és azt tedd be DTbe
  • csoola
    egyzserüen nem olvassa be a DT 4.08HE sem az MDS fájl-t... de nemtom miért, akinek van vmi ötlete irjon plz...
  • AlieN911
    Srácok!!! Megvan!! Elindult:D A démontulszt kellett 4.08 ra updetelni és megy.. szal akinek nem megy #137
  • Schabee
    Hát akkor passz semmi ötlet :( pedig elég jónak tűnik a gáma... De miért vág desktopra :( Kéne vmi angol topicot keresni bár nem hinném h van :(
  • Schabee
    Nyomj vagy 4-5 space-t vagy esc-et h átlépd a videókat mert nem telepítetted a media player codecet.
  • csoola
    a DT nem akarja bemountolni egyik MDS-t sem, idáig a linkelt összest, és az alapot is probáltam, de semmi, kellene help mert ez a ruszki játék végre jonak tünik...
  • Djemba
    carier mod van benne?és hosszúak a pályák pl olyan mint a dakar???csak erdőben stb?
  • KisPaksi
    Hát nekem méég el sem indul a game ezt a crack-lést méég mindig nem értem ugy kell hogy mikor felrakom a gamet akkor az eredeti cd-3-as mds-t használjam és mikor fel van telepítve meg minden akkor azt ami itt volt kirakva???????pls help máá vki!!!