1570
-
#382 A desktopra vágás hibára még nix megoldás egyenlőre sajnos.
Nállam is ez a baj -
#381 Működő mds file -
csoola #380 meglesem, elöre is köszi ha müxik! -
#379 323-as kommentben ami be van linkelve mds fájl az jó kell hpgy legyen (nekem működik vele) -
#378 Íme a profilom majdnem 100%-ig kész
Bár én azt javaslom inkább csinálj meg újra pár egyszerűbb versenyt azokért is kapsz lóvét újra meg újra -
csoola #377 amugy meg meséljetek, milyen a gamma (fizika, graf, optimalizálás stb...) milyen a hangulata? -
csoola #376 vki adna nekem egy müködö MDS-file-t? az msn-em [email protected], ha otthon vok akkor mindig fenntvok... (csendben és tisztelettel kértem tanácsot de senki nem segitett, daemon tools 4.08 megvan már, eddig sikerült elinditanom mindent, de ezt nem... az mds-re azt irja h invalid mikor a kicseréltet probálom inditani...) szal vki mondja el mit kell tennem... -
#375 #372? -
zsoltszaba #374 vagy akármilyen cheat ami pénzt ad
köszi -
zsoltszaba #373 Sziasztok valaki rakjon fel 1 save game-t léci
Please -
#372 Nah és mi van akkor ha mennék vezetni és kilép a gammából akkor mit leeht tenni? -
#371 Már kb 500x el lett mondva ez azért van mert nem tetted fel a windows kodeket amit kér.
HA valakinek elindul és fekete a képernyő akkor enter vagy esc billentyű kb 4x ezzel átléped az intrót és már be is jött!!! (A 3 cd képfilében ott a wm codec tedd fel és az intrót is megnézheted!!! -
#370 ugyan ugy ahogy leírták itt a fórumba , friss windows , legújabb driverek -
#369 gépem:
p4 2,6 Ghz
768 Mb Ram
ATI 9800 Pro 128 -
#368 Patchet felraktad, daemon-toolsod a legújabb, vid. kari drivered friss?
Itt egy direkt link a letöltéshez nem kell sehova kattintgatni semmi orosz tudás nem kell hozzá : katt ide -
#367 NYomkodni kell az entert meg a "esc" gombot és bejön a menü egy idő után -
#366 az mitől van hogy indítom a játékot , végigmegy a SF csík , nem ír ki semmi hibát DE A JÁTÉK MAGA NEM INDUL EL PEDIG TÖLT A VINYÓ ÉS PÁR MÁSODPERC ALATT LEÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!!!!!!!!!!!! ???????? -
#365 magyírítás jó, már csak a fekete képet kéne megoldani :S -
#364 nah mostmár elindul csak bejön egy fekete képernyő és kész nem csinál tovább semmit :S és a magyart még mindig nem tom felrakni :S help -
#363 Latom felkerult a Magyar warez elerhetosegekre is a jatek, elokerultek a warez horcsogok, IQ bajnokok, es a nagyon "egyszeru" emberkek:) -
totya4 #362 Ejnye, ha már lopod a játékot leagalább ne legyen akkora a pofád, hanem csendben tisztelettel kérj tanácsot. -
#361 A kurvák faszét mi a faszért nem tom elindítani a gamét be mountoltam ezt a köcsög MDS filet vagy mi a faszt és nem jó a rohatt életbe valaki mondaj már el hogy kell elíndítani ezt a szart PLS PLS
-
#360 Ez a játék megvásárolható magyar o-n??
-
#359 Nem tom felrakni a magyarosítást mert ezt a két filére azt mondja hogy program futtatási hiba :S PLS HELP -
zsoltszaba #358 nem lehet külön festeni őked
de kell a kód -
Vlala #357 A "hangosítsd fel és menj neki a pályának, lesz, ami lesz" nem jó? :) -
zsoltszaba #356 Sziasztok
a jáék nagyon jó de kéne v.mi segitség (kód trainer vagy végigjátszás)
Léci segítsetek
-
Vlala #355 Át tudom festeni valahogy az autókat? Vagy én vagyok az egyetlen hülye, aki ezt az opciót még nem találta meg? :) -
#354 És nem tudna adni valaki egy linket ahonnan le lehet szedni a peccseket? (vissza néztem és csak orosz oldalak voltak) nekem angol kéne :S -
#353 Nah szóval úgy kell elíndítani hogy be moundtolom azt az MDS mizét és akkor csak eccerűen start game? és menni fog? -
csoola #352
minden ugy van ahogy lennie kell... -
csoola #351 tudom mit kellene csinálni, kicseréltem az eredeti mds helyére, de nem megy!!! a DT nem akarja beolvasni... -
#350 oda rakd az MDS t ahol a 3 CD van! ird felülm és azt tedd be DTbe -
csoola #349 egyzserüen nem olvassa be a DT 4.08HE sem az MDS fájl-t... de nemtom miért, akinek van vmi ötlete irjon plz... -
#348 Srácok!!! Megvan!! Elindult:D A démontulszt kellett 4.08 ra updetelni és megy.. szal akinek nem megy #137 -
#347 Hát akkor passz semmi ötlet :( pedig elég jónak tűnik a gáma... De miért vág desktopra :( Kéne vmi angol topicot keresni bár nem hinném h van :( -
#346 Nyomj vagy 4-5 space-t vagy esc-et h átlépd a videókat mert nem telepítetted a media player codecet. -
csoola #345 a DT nem akarja bemountolni egyik MDS-t sem, idáig a linkelt összest, és az alapot is probáltam, de semmi, kellene help mert ez a ruszki játék végre jonak tünik... -
Djemba #344 carier mod van benne?és hosszúak a pályák pl olyan mint a dakar???csak erdőben stb? -
#343 Hát nekem méég el sem indul a game ezt a crack-lést méég mindig nem értem ugy kell hogy mikor felrakom a gamet akkor az eredeti cd-3-as mds-t használjam és mikor fel van telepítve meg minden akkor azt ami itt volt kirakva???????pls help máá vki!!!