Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom az ilyen felezõ/diffi kapcsolgatást a valóságba is csak álló kocsinál lehet.

- 4 jármú
- 5-féle terep/környezet Oroszország különbözõ területeirõl mintázva ( nekem eddig 2 van meg. Erdõ és sziklás.)
- legalább 5-féle verseny (nálam most csak ennyi érhetõ el<#smile>, pl. van hogy csak a cél van megadva és átvághatsz mindenen)
- tuning (kaszni bukócsövezés(4),gumi,felfüggesztés,kormánymû,fék,motor,váltó,chip,turbó és hûtés. A chip-tuning gondolom az újabb típusoknál érhetõ el

Sár, fû, szántás, mûút, sziklákon át, sárban farönkök széltében-hosszában, összetákold hidak, nappal, este, esõ, köd, vízmosásokban... <#buck> ...

|| Hivatalos oldalról képek ||
bulba
JAh van felezõ de csak 1es fokozatban lehet használni, lehet 2 és 4 kerék hajtás közt is váltogatni igaz csak ha a kcosi áll
Van 5féle terep (minimum) és azokon kijelölt verseny ha nagyon letérsz visszatesz és van egy olyan szám is amikor 5-10-15 perc szabad kocsikázás van tereptõl függõen

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

mNzJean
Nekem van egy Uazom és pattog az rendesen ,terepen 40 fölött vered a fejed a ponyvába ,ahogy néztem a honlapjukat van egy kis rálátásuk az Uazos offroad-ra, az összkerék felezõ külön kapcsolható a játékban? És milyen a sár mert azt még egy játékban sem sikerült igazán megcsinálniuk? A pályák szabadon bejárhatók ,vagy csak a kijelölt utakon mehetsz?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mármint a torrent fájlt
azt a pár kbyte-os fájlt nem tudja valaki felrakni?
Na...volt szerencsém megszerezni a játékot.<#wink> (remélem hazánkba is megjelenik)

Nekem nagyon tetszik. Igen, kicsit furcsa elsõre a túlzott pattogás. De ha azt vesszük, hogy nem ültem még UAZ-ban és nem „offroadoztam” még, így nem tudom megítélni ilyen szempontból.
A csúszás számomra is túlzottnak tûnik, viszont a borulás esélye elég elenyészõ.<#fejvakaras>
Még kipróbálom kormánnyal is, hátha azzal jobb.(ha rájövõk mit hol,hogy kell beállítani)

Én úgy vettem észre, hogy pattogás kemény talajon 40-50 felett jelentkezik igazán.És persze ha a talaj nagyon hepe-hupás.<#wink>
(Volt egy kis sima füves rész 60-al pattogás nélkül lehetett rajta áthajtani.)
De úgy gondolom, hogy egy offroad játékban az a lényeg, hogy sebességünket a terepviszonyoknak és jármûvünknek megfelelõen válaszuk meg.<#wink> (hülyén hangzik, de a valóságban se száguldoznak)
A kokányul megépített hídra nem hajtok rá „ezzere” vagy a sárba fekvõ fatörzsekre nem ugratok rá.

Egy alap UAZ-tól ne várjunk sokat. De miért is kéne? Hát van „tuning” lehetõség a játékban.<#wink> Én eddig csak Terep(esebb) gumit tudtam a járgányra venni, mint az alap, de már most úgy érzem, hogy kevésbé pattog és jobban tapad a gumi (volt egy rész ahol gumi vétel után nem kellett a felezõt használnom, de nem is „ment” mint zerge a hegyre). A jármû seggének a kitörése megmaradt.

Én még sokat fogok ezzel a játékkal játszani, nekem bejön. A grafika szép, jó a terep, és még van mit tuningolni a járgányomon.<#wink> Sok pálya van még, melyek mellesleg elég szépre és változatosra sikeredtek. De a végleges kép akkor alakul ki ha már végigjátszottam.

A játék nálam meglepõen jól fut (AMD Athlon Xp 2200+ (1.8 Ghz), Ati Radeon 9200SE, 512 MB RAM)

(Valakinek a „mostani” NFS-ek jönnek be... 300-al be a kanyarba, 300-al a kanyarba és 300 ki a kanyarból... minek akkor a fék tuning? Persze tudom az EA-nek nem az a célja, hogy világmegváltó szimulátort adjon ki. „Vedd meg és szórakozz”.)
Hassan B
Szerintem biztos, hogy nincs... (aztán nem tom)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

mNzJean
Van rá esély ,hogy esetleg magyar boltok polcaira kerül?

Valaki nem tudná azt a torrent fájl feltölteni valahova?
Mert már nehéz várni és gondolom ebbõl se lesz Demo...<#szomoru1>
hykao
Van akinek az orosz is érthetõ. 😊
Hassan B
Nem tudjátok mikor lesz angol(v. valami érthetõ nyelvû) változata game-nek? Egyáltalán lesz?<#confused>

Pheaper
ez teccik 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Alexease
Nem tudom, hogy behozzak-e😞
Amugy nem (tudtam) kiprobalni, mert StarForce-os, es nem akartam vele szenvedni😉
mNzJean
Várható vajon angol verzió is? Esetleg itthon boltokban kapható lessz? Csak mert UAZ rajongó vagyok nekem ez kötelezõ darab, még ha nem is olyan jó game akkor is.

Alexease
Brutalis az installja, ezzel a kegyetlen sok cirilbetut helyettesito izevel😊)))))))) De megfejtettem;P
Alexease
THX! Akkor megnyugodtam😉 Ha mar "ertelmesen" kezeli az kormanyt-FFB-t akkor mar jo😉
Nem olyan rossz ez Alex. Én 1000x jobban szórakozom vele mint az Xpand Rallyval 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
En sajnos az Xpand Rally es a VW-s cucc utan mar nem bizom ebben az engineben;( Legalabbis mint vezetesi elmeny, FFB kezeles. Persze, a grafika, latvany es a kornyezeti fizika teljesen jo, de megis keves;( Bar, lehet hogy javitottak rajta valamit a fiuk😉)
Alexease
Latom, Toyanak mar "meg van"😊))
Raho
UAZ 4x4 Videók.

LINK

VW Jetta II 1,8T

mila69en
ezen a forumon van a torrent fálj regizni kell de most nálam nem jön be az oldal nem tom mivan amúgy full orosz a játék meg az oldal is😄 nem demo teljes gamma 3cd

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CoD23
hali honnan lehet letölteni?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

20 új üzenet... ezek szerint kijött valami játszható.

[HUN]FaTaL
milyen alaplapod van hogy megy lehzúás nélkül? kiváncsi vagyok hogy akinek régen ment csak annak megy e vagy 4.08+sfnightmare már visz minden sfes gamét lehúzás nélkül?

http://goo.gl/gd6Zi5

sumi
hali...mivel játszottál,full,v demo??hol lelhetõ????

mila69en
mindent kapcsoltam😊 az egész egy fos sry:/ persze, hogy pattog az autó a valóságban is de nem úgy mintha kocka kereke lenne😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bulba
Szerintem nem olyan vészes a stuff, a kocsi persze hogy pattog hisz a földút full buckás és ha 60-nal mész a valóságban sem pattog sokkal kevesbé (sajnos vmennyire tényleg túloztak de nem vészes)
Kis emelkedõ: 20-25 éves vastól nemtom mit vársz 😄. Egyébként amint bekapcsolod a terepfelezõt és akkor még a legkeményebb sziklákat is megmássza
Ami engem talán kissé zavar az az hogy néha nagyon tud csúszni a kocsi.
A hangok egész akoorektek ha a zenét kikapcsoljuk.A zene szörnyû vmi orosz mekegés...
A játékmenet hasonló a screamer 4x4-hez, de annál vmivel lazább
HA valakinek nem lenne elég a két kép ami a topicban van akkor nézzem be a screenshotok játékokból topicba oda benyomtam párat még tegnap.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Istencsászár
Erre számítottam, thx 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
röviden? három betü😄
FOS

szerk: uninstall megvolt az imagek-nak már nyoma sincs😄 nem gondóltam vólna, hogy az xpand rallynál tudnak gagyibbat csinálni😄 bár nem 1 kategória a kettõ de mivel az engine ugyanaz hát minõségben még azt a szinvonalat sem éri el😊 kocsi mozgása valami hihetetlen én még ilyet soha sehol sem láttam😄 úgy pattog mint egy kocka doboz és mind ez egy sik terepen teszi..... lol egy terepjáro nem képes felmenni egy kis lejtõn?😄 nemzémá de egy uaz úgy fel szakítana hogycsak na😄 szal<#levele>

Istencsászár
Véleményt! 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
nah dvd vissza dugva megy így is.... SFNightmare használ meg daemon 4.08

mila69en
hmm... lehet, hogy lehúzás nélkül is megy esetleg letiltással, nemtom mivel a letöltött mds-el próbáltam indítani ami a játék mappájában volt és nem ment lehúztam úgyse ment mindenféle sf progit alkalmaztam úgyse ment nah mondom meglesem hátha találok ott a forumon valami angol hsz-t aztán kiszúrta a szemem hogy van másik mds azt azóta vissza sem dugtam a meghajtót, majd kiprócálom😊

mila69en

na csináltam egy-két képet hát õõõ izé aki nem próbálja ki a játékot az nem veszít semmit😊

grebber
Tehát akkor ezzel az mds-el meg acd/dvd lehuzogatással elindul.
Kösz az infokat!

Next PC upgrade: 2022

mila69en
hja lol találtam hozzá egy másik mds fájl-t végülis ott volt a forumon ahol a torrent is van... hatalmas betükkel angolul, hogy download csak a sok orosz krikszkraksztól nem vettem észere😊 éppen, hogy nem szúrta ki a szemem:d

grebber
És végül hogy sikerült elindításra birni?

mila69en
szerk: StarForce 4.50.06.12 detected

grebber
Rászabaditanád a gamere az A-Ray scanner progt starforce verziószáma érdekelne?

mila69en
hja és lol az autó mozgása olyan mint egy<#fejvakaras>nem is tudom mien😄

ne meg azt nem tudom a telepítõ minek pakolt ki egy english pakkot is ami nagyobb mint az orosz<#fejvakaras>

mila69en
nah közben sikerált hátö izé 20 fps-t megy átlag bár beállítások nem tom mert minden full orosz😄 amúgy elég gagyi az irányítás:/

mila69en
rohatt starfos:/ nem sikeral elindítani meghajto lehúzva.... sfcureval próbálom de nem megy gyáááááá

Istencsászár
Csak annyit írj hogy mennyire akad ( fullon! ) ezalatt a fos Chrome endzsin...

mila69en
nah nem soká leér😄DDD 2 óra.... kiváncsi vagyok rá bár gondolom full orosz verzió:/ azért az install gombot csak megtalálom<#idiota>

ngcsnet
<#eljen> tedd be te, van rá jogod, nemdebár?<#smile>

Raho
És persze sokkal jobb a bennered. Szóval valahogy vissza lehetne varázsolni.

VW Jetta II 1,8T

Raho
Mielõtt csináltad a bannert, az elõtt én még meg kértem a Moddikat a Moderátor figyelmébe topikba, hogy rakják be a mostenit. És gondolom késõbb rakták be és igy legyerélték.

VW Jetta II 1,8T

M@TriX
ki rakta vissza az elõzõ bannert?

persze ha ez a szebb nekem mind1....
csak azért csináltam másikat met elég gagyi a menü teteje ott alul, de nekm 8.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hassan B
Jónak tûnik...<#nyes>

De mikor adják ki?<#wilting>

Raho
Ujabb képek. ..::LINK::..

VW Jetta II 1,8T

Raho
Várjuk a játékot, ha meg jelenik akkor még írunk.

VW Jetta II 1,8T