1570
  • PeterGee
    Hali!

Az UAZ 2-höz van, vagy várható angol vagy magyar verzió?
  • totya4
    Kösz, ezek szerint a legfrissebb.
  • Najpi
    Az angol verzió az 1.3-as verziónak felel meg.
  • totya4
    Nem túl meggyőző... :) Csak azért kérdeztem mivel úgy szokták csinálni hogy ha egy cég a saját kutyulmány nyelvén jelentet meg egy játékot angolul pedig nem, akkor ha mégis kiadja angolul akkor az angol verzió már javított verzió. Azért kösz :)
  • Hassan B
    Szerintem 1.0 .
  • totya4
    Az UAZ 4x4 Racing (angol verzió) gyárliag hanyas patchnek felel meg?
  • springfield
    passz...
  • arnold0825
    springfield letoltottem ezt az uj daemon tools-t is de ezzel se akar indulni....mit tegyek?

• springfield
    Legújabb Daemon Tools

Ez már tartalmazza a SPTD 1.56-ot, tehát nem kell külön telepíteni, mint ahogy már leírtam.

Ezzel mennie kell!
  • springfield

Uninstalláld a Daemont, majd Restart Windows.

Aztán:

1. Töltsd le ezt a Daemont:
    http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5 -> mirror 1 -> DAEMON Tools Lite v4.11.2
    2. Töltsd le ugyaninnen a SPTD v1.55 X86
    3. Install SPTD 1.55 -> Restart Windows
    4. Install Daemon -> majd Emuláció -> Mindegyik BEkapcsolása (a tálca ikon zöldre változik)
    5. Becsatol UAZ2.mds file
    6. Install UAZ
    7. aztán lehet hogy kér még 1 Restartot
    8. Play Game :-D

A játék indításakor várni kell kb 20-30 másodpercet, majd indul a játék.
  • Najpi
    Igen ezt akartam. Ez húzza az agyamat, hogy akármit csinálok, ez a vége.
  • Hassan B
    De tudsz, csak valamit elrontottál. Gondolom ezt akartad...
  • Najpi
    Bakker, a saját galériámból nem szúrhatok be képet? Ezek szerint nem.
  • Najpi
    Elvileg mennie kéne, de mégsem teszi. A következő fogad
    Akár a Daemon Tools 4.12.1-el, akár Pro verzióval nyitom meg, ezt dobja ki. Próbáltam már virtuális scsi meghajtóval, virtuális ide meghajtóval, a végeredmény ugyanez
  • springfield
    Daemon 4.11.2-vel már mennie kell, az ettől újabbakkal szerintem szintén... Emulációnál mindent be kell kapcsolni.
  • Najpi
    Tiszteletem mindenkinek! Igyekszem most kevésbé vulgáris lenni.
    A következő a gondom: Uaz2, telepítés után nem hajlandó elindulni. Elkezdi vizsgálni a lemezt, madj kiírja, hogy emulatorprogramot talált. Rakjam be a lincelcelt lemezt majd próbáljam újra.

Dióhéjban ennyi a probléma.
    Kipróbáltam a következőket: Daemon Tools Lite 4.12,Daemon Tools 4.30, Daemon Tools Pro Advanced 4.1, Alcohol 120%,sfn,yasu és a vége mindig ugyanaz. Tud valaki egy használható megoldást, vagy várjak türelmesen addig, míg az 1C kiadó angolul kiadja, és talán azzal RELOADED kezd valamit, ami használható lesz.
    Remélem, most nem fogalmaztam olyan stílusban, ami moderációt igényel

Tisztelettel: Najpi
  • Darius89
    valaki szánjon már meg minket egy mentésel.előre is kösz
  • Hoffi
    engem is érdekelne egy save
    Előre is köszi
  • Darius89
    helló.nem tudok rendesen bele merülni mert dolgozok ezért kénne a mentés előre is nagyon szépen kösz.de valaki linkeljen már légyszi
  • Darius89
    helló.nagyon légyszi valaki linkeljen már nekem 1 mentést uaz 2höz
  • hirtwarez
    Szia!
    Ez a HUMMER Extreme Edition & uaz 2 kiegje...
    Üdv: hirtwarez
  • springfield
    hirtwarez
    ment privát üz.
  • hirtwarez
    megvan benne mind a 15 új pálya arannyal...:)
  • hirtwarez
    hell!
    itt 1 saját save az új hummer kieg.-hez a duarski marathon-hoz, hátha kell valakinek.
    http://rapidshare.com/files/129457482/prof-hirtwarez.rar.html v.
    http://data.hu/get/408710/prof-hirtwarez.rar.html
    üdv.
  • mentos-boy
    Furcsa..laptopon elindult 60Hz-en, akkor nem tudom mit szopat az itthoni gép...?!
  • mentos-boy
    Halihó Midenki!

Sikerült elindítanom a Hummer-t szép is, jó is, csak 1 gondom van vele h csak a régi CRT monitoromon tudok vele játszani mert 85Hz-en indítja el mindig a játékot, és sehol nem találok erre vonatkozóan állítási lehetőséget...
    Segítsetek legyetek oly jók!

Köszöntem!
  • springfield
    Hivatalos oldal itt mindent megtalálsz
  • mNzJean
    Van valami linketek az Uaz 2 höz ,mármint képek ,leirás stb.. mert eddig nem nagyon találkoztam vele.Letöltést meg nem is merek kérdezni.
  • springfield
    Hassan B engedelmeddel használnám az általad készített előző magyarításokat segítségként, a FD 2: UAZ-hoz. Már írtam Dezzsoke-nek de nem reagált..
  • Hassan B
    Nem tudom mi a verziószáma de a legújabb daemon lite-tal indítsd.
    Amúgy igen a védelmet fel kel rakni...
  • mentos-boy
    Segítsetek, hogy kell a Hummer-es részt elindítani?

Amikor megkérdi 1. indításkor h a védelmi fájlokat akarom-e installálni, azt mindenképp kell, nem?
    Amit leszedtem, abban van 2db mds fájl, de bitre azonos nagyságúak.
    4.10-es Daemontools-om van, az sem volt jó neki ha minden emulációt on-ra állítottam /ha jól emlékszem az UAZ4x4-et úgy kellett/.

Holnap utazom el 1 hétre és előtte még meg szeretném nézni legalább h milyen :P

Szal segítsetek, köcce!
  • Hassan B
    Én tudom, az ural call-hoz is mi csináltuk, vagyis inkább Dezzsoke, de hogy most hol van fent azt nem tudom... XD
  • springfield
    Videókártya driver frissítés. Próbáld meg!
  • Leo 1991
    hello!
    feltelepítettem a játékot és fut a gépen, de amikor elkezdek 1 feladatot a kép narancssárga csíkos lesz és nem tok a kocsival menni. miért van??
    kösz a választ előre is
  • mentos-boy
    Köszönöm szépen!
    Az ural miatt meg mindjárt küldök pü-t!
  • springfield
    Hummer + UAZ magyarítás

Az Ural Call-hoz is létezik, de arra már nem igazán emlészem, hogy honnan szereztem, ha gondolod elküldöm.
  • mentos-boy
    Üdv emberek!

Kérdésem annyi lenne hogy magyarosításokhoz tudtok vmi linket adni, egyáltalán melyik részekhez van már?
    Részemről még az 1. résznél lemaradtam, ahoz van is mindenem, játszottam is vele régebben elég sokat :), most találta vmi csomagot amibe benne van az Ural call, + Hummer-es rész, ezekhez érdekelne magyarosítás.

Köszöntem!
  • springfield
    érdekes ez.. én kipróbáltam mind a kéttőt, de nem vettem észre különbséget.. mondjuk egyikkel sem játszottamm még sokat.

A hivatalos oldalon valami olyasmit írnak, hogy az Extreme Editionban több kiegészítő cucc van talán az autókhoz..
  • Hassan B
    Hmmm... hát erről még nem hallottam, viszont ez megmagyarázza a patch-et, mert az ezek szerint ehhez való...
  • springfield
    Az Extreme Editiont külön adták ki szintén 1 DVD-n.

Ez a borítója.