1570
-
#422 Ha felrakom 1.3 beta patchet es megnezem gameban verzio szamot 1.1.0.0-at ir ki,akkor most felrakta vagy nem?
Esetleg nalatok is ez van? -
Repülő Gyík #421 Valaki legyen kedves segíteni nekem, mert már szétvágom a gépem!
Én is az MDS file problémával küzködök:(
Akárhányszor leszedem az álltalatok megadott "ez a működő" meg "ezzel tutimegy" filéket, nekem nem akarja a daemon mountolni:(
A poén az, hogy ugyan ezt csinálta Ghost Recon 3 mini-image -nél is:(
Iszonyat mindegy, hogy mit csinálok. már leszedtem egy 4.03-as daemont is, meg megcsináltam, hogy hátha nálamse lett full a letöltés, és kényszerített folytatás, de kapom a hibaüzenetet, meg lassan kalapácspárnát csinálok a gépemből.
Valaki segítsen , mert 2 hete csak olvasgatom a fórumot, mert nem bírtam leszedni sehonnan, most hogy megvan, szívom a .......
-
#420 Sajna nem a konfig miatt van :(
(Asus m2v, amd athlon 3800+, 2g kingmax 667, ati x1950pro)
Arra tippelek hogy ha újrarakom a gémet akkor talán jó lesz...
(Ezt a crash logot nem nagyon vágom :s) -
#419 Akkor ezek szerinte te meg nem jatszottal autos jatekkal,szerintem logikus ,de ezen kar vitazni!
Amugy nem neked emeltem fel a hangom,hanem tominak aki 10 hsz-t csinal, amit 2-be is meg lehetne oldani! -
#418 Egyáltalán nem logikusan van megolda, erre ha valaki feltesz egy értelmes kérdést akkor egyből le kell überlámázni a másikat..
Gratulálok..
Amúgymeg köszönöm a választ, de normális stílusban jobb lett volna. -
#417 http://media.proxnet.hu/upload/20070122/16540042632.jpeg -
#416 Eleve amigo alap ,hogy cracket nem telepiteselott masolod ra jezusom ,ezt inkabb nem kommentalom!
Ami meg a kormanyt illeti tessek uberl..a: TEssek vaksi! -
#415 -
#414 -
ACE #413 Faxba dob ki indításkor... -
#412 #407 csináld ugy ahogy írtam és no problem hidd el :) -
#411 amugy a print screenel csinál képeket és a screen mappába menti az uaz gaméhoz -
#410 na töltöm a képeket és miután felraktam a patcheket maxon hihetetlen szépen és jól fut -
wazumi #409 kipróbáltam a játékot, sztem hihetetlen hangulatos és nagyon szép!
kormánnyal játszok, ffb bekapcsolva, nagyon feelinges! igaz az erősségét az alap beállításnál erősebbre kellett tenni és ugy már jó!
valaki rájött már h amikor az auókhoz alkatrészeket lehet venni milyen + ad az autó tulajdonságaihoz ha puccosabb kasznit teszel rá? mert a tulajdonság jelző vonalaknál nálam ha másik kasznira nyomok akkor lejjebb mennek a vonalak /nem mind /
meg arra nem jöttem még rá h a különböző gumiknak milyen + tulajdonságai vannak, én nem vettem észre h valahova kiírná :S -
#408 tessék? a játékból? ezer örömmel scsak vki mondja meg melyikkel csinál screent :) vagy megpróbálom print screenele !!! mindjárt rakom -
#407 akkor mutass egy képet ha ennyire okos vagy.. -
#406 -
#405 na a kidobás elleni módszer az az lenne hogy a crackben lévő fájlt csak a telepítés után másolod rá az eredetire és ugy mountotlod be és megy a gém kidobás nélkül!!! :) -
#404 Ugyan hol,ne tegyetek mar fel ilyen lama kerdesket konyorgom!!! -
#403 nekem is ki dobott a descoptra de eccer csak megszűnt nem csináltam vele semmit :S -
ACE #402 Igaz ez? Nekedm is ezt csinálja, mi a configod? -
#401 én sem nyugi -
#400 Hol lehet beállítani hogy kormánnyal lehessen vezetni?
Irányításnál nem találtam iylen állítási lehetőséget. -
#399 Még mindig nem működik a játék!!!! telepít( cocecel,dxel )->javítás / javítás nélkül/->crack
Crash.logban ezt írja ki: [PID] 3908
-
#398 Milyen erossegre van neked allitva? -
Ec #397 Pénz nem lehetne valahogy megnövelni? Nincs kedvem karrierezni.
Force feedback nálam müxik. -
#396 Okes thx es vhol irtak,hogy at lehet allitani sim modba ez igaz?
Force feedback hiaba van bekapcsolva nem igaza veszem eszre,hogy hasznalna! :( -
Vlala #395 Angolul egész tűrhető, van, ahol érdekes a szöveg (a kedvenceim a tutorialok), de könnyen el lehet rajta igazodni.
Grat az új bannerhez, jó lett! -
#394 Angolosítás van 100%-so kisebb hibákkal
323-as kommentben van link a letöltéshez -
#393 Hi!!
Nemtudjatok ,hogy a magyarositas belesz fejezve fullosan vagy eddig csinaltak csak? -
#392 Hm a crash log szerint valami java hibája van.... -
Djemba #391 damona felteszitek az első 3 cd crack és go -
#390 Sajnos továbbra sem jó :( -
#389 Ha ezzel menni fog én nem is tom...
bár most valami bug van mert felraktam friss drivert és az intro lejátszása előtt ledob :( -
#388 Azért dob ki a pálya betöltése után mert ,rossz az mds-file amit felraktál ,tegyél fel egy másikat és jó lessz.Nekem is ez volt a gondom ,de már megoldódott.
-
Vlala #387 Nem is olyan nehéz ráérezni a gépezetre. :)
Tegnap telepítettem, azóta van két első helyem, a második helyszínen tartok, és azt hiszem, beleszerettem a sárdagasztásba :) -
#386 MAjd ha fejleszted (új futómű, gumi) normális lesz a kocsi mozgása nem fog attogni stb -
csoola #385 MDF nem volt lent teljesen... pedig telepitéskor semmi gondja nem volt, nah mind1, falshfxp megoldotta, csak ujrakezdtem és leszedte a végét, igy megy, bár maxon ugy rángat mint a kutya néholXP az auto meg ugy megy mintha rángatná az ideg:D de amugy egész elégedett vok vele:P még azis lehet h angolul játszok majd vele:D -
zsoltszaba #384 köszi szépen -
csoola #383 nem müködik, azt irja ki h invalid image file...(persze nem vok hülye, rendesen kicseréltem a másik CD3 mds-re, de asszem az lesz h az MDF-et leszedem ujra h müködjön...