1570
  • zozyk
    Elmondok egy óriási titkot... (gonosz szmájli)

A crack elt *.mds el is fel lehet telepiteni :P

2xer is sikerült vele és két fullra különböző konfigon :)

Na most akkor lehet keveredni stb... :):)

amugy 1.3as patch tényleg sokat dob a játékon. :)
  • Sarapetike
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bazz másold a UAZ_CD3.mdf mellé azt ammia crack mappában van (UAZ_CD3.mds)de az eredeti mds-t mensd el valahová !!!!!!
  • erieskrisz
    hiaba mountolom be az mds filet daemon tools azt mondja hogy neeeeeeem birja megnyitni ez miert van
  • erieskrisz
    nah skacok nincs itt senki?
  • erieskrisz
    valaki hellp plz
  • erieskrisz
    szenvedek ezzel a szar uaz 4x4 el de sehogy nem akkar mukodni
  • erieskrisz
    hello sracok van most itt valaki
  • Ombika
    Aszem ezt mar leirtam erthetoen a #426-ben!!!!!
  • torque12
    CHeatet nem tud valaki szterezni hoztzá?
  • mNzJean
    Úristen mi van itt , elmondom mit b..sztok el: nem a crackes mds-filet kell bemountolni , hanem az eredetivel feltelepíted a játékot ,és amikor feltelepült akkor kell bemásolni az mds file-t abba a könyvtárba ahol a többi mds file is található ,nem a program file-s könyvtárba !!!!! , ha ezt így csinálod menni fog . Még egy fontos dolog CRACKELNI bármilyen játékot mindig patchelés után kell !!! Magyarosítani szintén patchelés után.
  • Hassan B
    Nem kell letiltani a DvD ROM-ot, csak simán yes-re kell menni, mert azt kérdezi, hogy telepíted-e a starforce-ot, és azt muszály feltelepíteni. Utána módosított *.mds-el tudod indítani...
  • cib
    Közben megoldódott a dolog.Feltettem a Starforce-os cumót,újraindítottam,
    aztán csekkolta a discet,és szépen fut.Mennek az intrók is,néha nekem is akad.szerintem kevés az 512MB RAM neki,vagy akkor töltött,mert csak párszor jött elő.Főleg akkor ha lecsúsztam,és visszaraktam a gépet a pályára,utána szaggat 4-5 mp-ig.
  • Ombika
    Nyomsz yesre es ujrainditja gepet,ha minden igaz!
    Letiltottad dvd romot?
  • cib
    Üdv!
    Feltettem a játékot az eredeti mds-el,patch 1.3-ra,sd4hide indít,és utána ez a Starforce-os cucc jön be?Ezt feldobjam,vagy valamit eltoltam menet közben?
    http://media.proxnet.hu/upload/20070123/11550314110.jpeg
  • Ombika
    Eloszor is minek irsz masodpercenkent kerdojelet, aztan ott az 1.3 (103Mb) patch azt tedd fel ,de ezt mar elmondtuk vagy 50szer!! HA 94-es szuletesu vagy elnezem neked amugy nem!! :)
  • Bence94
    ?
  • Bence94
    ha fennt van 1.1 patch akkor melyiket kell a 1.2 nél.mármint melyiket válasszam hogy ne 1.2 legyen hanem 1.1et-1.2 re :
  • gplay
    megoldottam:D
  • gplay
    miért?
    tehát remélem most sikerül:D
  • gplay

Ezt mé csinálja nekem a demon?
  • Teflon Mike
    #437 (utolsó sora)
  • zsoltszaba
    Levi1989 ez nem pézkód de ez sem rossz de ha berakod mentsd ki a saját profilod #378 hozzászólásnál letöltheted a végigjátszást
  • Djemba
    valaki tegye be a magyarosítás nem tudom leszedni a 30% nemtom miért
  • levi1989
    szevasztok nem tudtok hozzá pénzkódot vagy valamit ahol át kell írni a pénz értékét?
  • arty
    megnéztem a gémet, szvsz ez a legtöbb, amit a chrome engineből autos játékkal ki lehet hozni :) (GTI racing és Xpand borzalmak mellett)

szvsz a screamer 4x4 sokkal jobb, bár nem csillog ennyire, de egy voodoo2-n elfut :D
  • Teflon Mike
    NAH MEGVAN HOGY KELL ELÍNDÍTANI:

1. LE TÖLTÖD A DAEMON TOOLS 4.08-at és fölrakod

2. LE TÖLTÖD A(z)SD4 hidert aztán majd....

3. Le töltöd az MDS filet (#381)

És hogy tovább??

Így: a daemont felrakod és utána felrakod a gamét miután felraktad a gamét felrakod az összes peccset és utána a régi MDS filédet felülírod a 3.-ban adott filével azt mount démon-ba aztán SD4 hider elindítod utána hide és kész jáchaccc ha fekete képernyő van akkor nyomogast az ESC/ENTER-t az intró átugrásához és ha nem tucc oroszul akkor szedd le az angolt
  • zsoltszaba
    a játék nagyon jó a filigje az az egyik kedvenc filmemet idézném
    "kicsi kocsi bumm bumm kicsi kocsi bumm bumm kicsi kocsi szézzal tép kicsi kocsi bumm bumm kicsi kocsi bumm bummszázzal tép"

mindenkinek jó játékot
  • Ombika
    De konyorgom mi a faxnak irod felul mikor eredetivel kell eloszor telepiteni, majd utanna felulirni a regi mds fajlt es azt mountolni be?!
  • Zorgi
    Sziasztok
    Én is kínlódok, de jutottam valamire.
    Daemon V4.08HE
    Úgy csináltam, hogy a crack filet bemásoltam a többi közé(felülírattam)
    Így telepítettem. Ráraktam a pacht és indít.
    Cd ellenörzésen simán átment.
    Viszont nekem is kilép !

Zorgi
  • tomi890125
  • Ombika
    Ebben igazad van!
    Aszem jo kis jatek lesz ez, jopar PATCH utan!!!
  • tomi890125
    hmmm nekem a dvd/cdromot nem kellet lehuzni én felba..tam az összes peccste és sokkal jobban fut mostmár maxon peccsek nélkül eddig szinte mediumon futott
  • Repülő Gyík
    Valóban megírhatnád, mert így kéri az eredeti CD-t!
    Erre van ötleted?
  • wazumi
    ha más nem az mindenképpen bizonyíték a patch működésére h most már nem tudom a felezőt bekapcsolni csak akkor ha üresbe teszem :D
  • Ombika
    Jaja engem is ez baxogat,de Malter kollega azt mondta attol muxik alatta a javitas! Remelem igaza van!
  • wazumi
    nekem is 1.1.0.0-át ír ki pedig feltettem a patcheket...
  • Ombika
    Eskuszom keszitek mindjart FAQ-t ennyi l....t!!

Felteszed jatekot az eredeti mds fajlokkal,majd felteszed a legujabb 1.3 patchet ,majd az eredeti mds kimented,(mert arra meg szukseg lesz ,ha legkozelebb fel akarod telepiteni) es felulirod az mds fajlt ,majd azt mountolod be es jatszol! A dvd/cd romodat meg letiltod vagy lehuzod!!
  • Repülő Gyík
    Nem, mert semmikor nemtudom bemountolni:(
    Ugyan azt az üzenetet kapom, min a #352-es kolléga:(
    A telefonomat már földhözvágtam dühömbe.
    Ha nem írok, akkor a monitor következett, mert már 20 helyről leszedtem a filét, és kipróbáltam 4 daemont!
  • zsoltszaba
    telepítés után írod felül a 3cd mds file-t
  • Djemba
    van carier mód a gameban?