1570
  • Robi546
    de csak a Dalsky Marathonban van ez a Tuning Probléma!
  • Robi546
    Hello all!!
    Nekem az a problémám hogy amikor fel telepítem a gépre a Full Drive 2 Uaz 4x4-t megy! és aztán a dalsky marathon-t az is megy semmi gond nincs csak amikor tuningolni akarok autót akkor ha például teszek rá kereket marad ugyan az meg minden mért van ez?? :SS pls segítene valaki??? Nagyon kéne!
    Nagyon megköszönném!! PLSSSSS Segítsetek!!!
  • noOrbee14
    hello
    lenne egy olyan problémám a full drive 2 4x4 el hogy felrakom maxra a grafikát és mire kilépek a főmenübe viszarakja ugy,ahogy eredetileg van
    egyre jobban kezd idegesiteni.
    ha esetleg vki tuggya hogy miért lehet irjon lécci
    elöre is köszi!
  • patyesz18 #1567
    Sziasztok...nekem ugyan az a bajom mint akedves kolegának ( #1559 ). Ha vki tudna segíteni nagyon megköszönném!
  • marko37
    Műfaj Arcade Race
    Által kifejlesztett 1C-Avalon
    Kiadó 1C
    Kiadott márc 26, 2010
    Projekt típusa Külső design

Versenyzés az akadályokat a nehéz teherautók KrAZ.

Holdingtársaság AvtoKrAZ egyik legjobb gyártók a közúti járművek területén a volt Szovjetunióban. Kamionok fogják vizsgálni a pálya különböző bonyolult, ha azok fognak tudni minden ravasz Madness. A vezető - különböző módon akadályok leküzdése: csörlő, csökkentett adatszolgáltatás, a különböző típusú meghajtók.

* Nyolc életből modellek targonca holding AvtoKrAZ.
    * Több mint egy tucat autó jutalom a kizárólagos szerzői színekben.
    * Realisztikus fizika kezelésében a nehéz jármű.
    * Bajnokság, zajlik huszonöt számot kemény off-road.
    * A verseny a különböző: Trial, Trophy, a Sprint, az idő-próba.
    aha találtam valamit
  • marko37
    ez milyen kiegészítő hozzá
    vagy ki tud róla valamit?
  • Robi546
    Ja és még valami most nem akar nekem elindulni a Full Drive 2 Uaz mert ezt írja ki hogy: Attempt of using emulation software has been detected. Please, insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again.
    Szerintetek mi lehet a baj???
    Léci segítsetek :SS!! Mert nagyon kéne és nagyon meg köszönném !! :)
    Plsss segítsetek !! :SS
    Előre is nagyon szépen köszonöm!!!
  • Robi546
    Hello!!
    Egy kérésem lenne ! Nekem megvan a Full Drive UAZ 2 és nincs is vele semmi baj csak az hogy orosz! és nem értek belőle egy szót sem :SS
    Valaki el tudná küldeni Email címemre a magyarosítást vagy ide tenne egy linket?? vagy Angol is jó lesz csak ne lenne orosz :SS
    Plss!!
    Előre is koszi!!
  • kopasz1910
    Sziasztok!Telepítésnél volt egy PROTECT_DLL. fájl ami hibás volt
    és ki kellett hagynom!Ha jól tudom valahol a főmappában kellene
    lenni-e.Lécci valaki segítsen!
    [email protected] valaki eltudná küldeni erre az e-mail címre!??
    Nagyon örülnék neki sajna enélkül nem tudok játszani.
  • Hassan B
    Tudtommal nincsenek add-on autók.
  • Puska tötény
    Helosztok!AZ Uaz Racing 4x4 hez honnan tudok kocsikat leszedni?Ha lehet?
  • shitgun8
    Egy kis segítség:

UAZ 4x4 Racing Magyarítás és Full Drive 2: UAZ 4X4 magyarítás:
    [Mindkettőben ugyanaz és működik is!!)
    http://www.filedropper.com/uaz4x4-magyaritasv095_1

UAZ 4X4 Racing Savegame (NEM 100% viszont megvan benne több autó is full tuninggal + kb 170000$-al és játszható az összes pálya, valamint kezdhető a super championship.):
    http://www.filedropper.com/mokus

• shitgun8
    A sima UAZ 4x4 Racing-ben megkapod a rendőri 469-est ha végigtolod a teljes championship-et.
    A 2. részében pedig alapból bennvan a 469es...
    A 452-es platósa a 2-ban van csak.
    Az 1. részben ha kell akkor a 452es dobozos változata van.
  • Puska tötény
    Helosztok ebbe a játékba nem lehet berakni pl az uaz 452d(platost vagy a 469-est?Válaszokat elöre is köszönöm szépen!
  • sawanyka
    Helo!A Full Drive 2: Uaz 4x4 hez van magyarósítás???:S
  • quaddani
    KI VAN IRVA HOGY TUNING DE NEM TODOK HIÁBA NEM AZ PL KERÉK UGYANAZ A KERÉK. HA TUDOD ÍRJ. ELŐRE IS KÖSZ.
  • SzThoma
    Sziasztok

Én teljesen meg vagyok elégedve a játékkal. Szerintem elég ütős és néhol igencsak technikás. Lenne viszont egy kérdésem. Milyen módon lehetne elérni, hogy 16:9 arányú felbontásban is lehessen játszani? Eddig egy hagyományos képarányú 19'-os monitoron nyomtam a játékot, viszont nemrég beújítottam egy szélesvásznú 24'-os monitorral, de sajnos a játék menüjében csak a 4:3-as felbontások közül lehet választani. Akinek van valami ötlete írja meg létszi, mert szívesen játszanék vele a továbbiakban is. Az Age of Pirates 2 játéknál is hasonló volt a problémám, de ott egy config fájl átírásával elérhetővé lehetett tenni a szélesvásznú felbontást.
  • ZTM
    Nagyot csalódtam a játékban:/(full drive 2:UAZ 4x4)
    Elképesztően idegesítő, főleg a trial, azt hittem szétverek mindent, megyek megyek aztán beragad, folyton beakat az autó még a legkiebb kövekbe is, nem lehet vele farönkön átmenni mert vagy "ráül" vagy elcsúszik vay egyáltalán nem bír átmenni mert beragad, lehet csak nálam nem jó valami, én biztos jó vagyok mert más játéknál nncsenek ilyen problémáim:)
    Másik nagy problémám ha már 1x ilyen nehéz bármit is csinálni, legalább olyan kameraállást rakhattak vlna be amiben az egér segítségével körbepáztázhatnám az autót!
    Ezeket leszámítva egész jó játék!
  • packmna
    magyarosítás
    :D
  • packmna
    nah megvan mindenki aki akarja az innen leszedheti : http://rapidshare.com/files/272950009/PackMan.rar.html
  • FlyLegy
    Van valakinek Uaz 4x4 2 -höz magyarítása? esetleg angolosítása?
    Csak annyit értek az egészből, hogy dá meg nyet. Springfield, te írtad korábban, hogy készítesz, az hogy áll? Ha valakinek van, akkor a sorozat kiegészítőihez is érdekelnek a magyar illetve angol nyelvű átiratok. Mevhis-nek Dezzsoke-nek és Hassan B-nek pedig köszönet az alapjáték honosításáért. Nem lehetne ezt gyikba betenni? mert én például égre földre kerestem honi nyelven.
  • Hoffi
    a játék mappáján belül data/profiles-ban vanak a mentések!

lécci küldj! :D
  • Pate
    Vista alatt hol vannak a mentések (a hummer-nek) ?
    ha megmondjátok akkor tudok küldeni mentést (kb 80-90%-nál tartok)
  • marko37
    uaz magyarositás

igy akartam
  • marko37
    http://dezzsoke.extra.hu/index.php?dir=magyaritasok/
    parancsolj kollega olvasd el a redame filét
  • mate123456789
    Sziasztok!
    Leszedtem a UAZ 4X4 2 és orosz az egész, szal nem értek belőle semmit :S
    És azt szeretném lérdezni ,h vki tud-e hozzá magyarítást vagy ,h angol legyen?Ha igen akk küldjön 1 linket.
    Előre is KÖSZ!!!
  • Hytech
    Köszönöm.
  • Hytech
    Koszi.De a felbontast nem tudom állítani nem tom miért.Frissítettem a drivert.Egy kicsit jobban megy.
  • Hassan B
    Frissítsd a VGA drivered, vedd lejjebb a grafikát, ha úgy is akadozik, akkor kevés hozzá a géped, hiába van meg az amit írnak.
  • Hytech
    Sziasztok.Most szereztem be az FULL DRIVE: UAZ 4x4 Racing-et.Nagyon szeretem de egy baj van,hogy akadozik.Minden a követelmény felet van.Mi lehet a baj?Tudtok segíteni?
    Köszönöm.
  • kisatti22
    Sziasztok lehetne egy nagy kérésem? azt szeretném megkérdezni hogy
    valaki eltudná küldeni az uaz 4x4-es játék mentését nem baj ha
    nem 100%-os az email címem [email protected] ELŐRE IS KÖSZI
  • csaba90
    már azt is megoldottam xD a réginek úgyahogy jó hozzá a magyarosítása...
    most meg azt szeretném kérdezni hogy vannak hozzá letölthető autók még pluszba? youtuben láttam hogy egy Kamazzal mennek benne.. az kéne nekem :D imádom a kamazt :D
  • csaba90
    nem kell köszi megoldottam :D de a helyzet a következő.. :D elkészült már hozzá a magyarosítás? vagy van valami angolosítás hozzá? szeretem én az oroszokat csak oroszul nem tudok semmit :S :D
  • Gyöször
    Felvettelek. Valaki tud olyan internetes oldalról ami listázza a futó szervereket?
  • csaba90
    szeva! én szívesen kipróbálnám az uaz 1.3-asát.. de servert nem tudok cisnálni.. max hamachival:S msnem: [email protected]
  • Gyöször
    ŐŐ, sziasztok új vagyok itt, mi a barátnőmmel szoktuk játszani az alap első UAZ-t, egymást szoktuk kitolni letolni feltolni ha elakadunk meg vérre menő küzdelmet folytatunk a bónuszpontokért, átugratjuk fellökjük egymást, vagy simán levillogom lebüntetem előzéssel vagy ledudálom :D

Multi nélkül nem is játék a játék.

Viszont nekem olyan kérdésem lenne, hogy LAN ban gyönyörűen megy, interneten nem tudtam játszani unokatesómmal. Lekapcsoltam a tűzfalat is, de alapból engedélyezve volt benne az UAZ. De LAN ba megy is bekapcsolt tűzfal mellett. Nem akajuk kipróbálni valakivel?
    Nekem tehát legelső UAZ részem van, 1.3as tudtommal nem bétás paccsal.
    Írjatok!
  • csaba90
    szevasztok! nekem a simába a régi uaz 4x4-es gameba nincsmeg az összes kocsi a platós uaz meg itt fent a bal oldali az a régi se :S vagy azok az újaba vannak csak?:S
  • Najpi
    Na, sikerült elindítani... Köszi Szurop!
    És akkor egy-két szó az 1.1-es tapaszról:a váltókiosztások immár olyanok, amilyennek kell lennie, theát amelyik kocasi 4-sebességes váltóval szerelt gyárilag, annak 4 gangos a kiosztás, a fordulatszám-mérő hibája korrigálva lett, és érdekes dolog történt: a motorok úgy viselkednek mintha turbódízel lenne, még a hangja is olyan, és úgy is viselkedik: 2-3 ezres fordulat között megy rendesen, alatta "haldoklik".
  • Najpi
    Köszi! Próba szerencse!
  • szurop
    Mikor elvittem a játékot unokaöcsémnek, történt egy furcsa eset, nem láttam összefüggést, de próbáld ki, ha nálad nem így van. A képfájl azon a winyón legyen, amelyikről a windows fut. Nem kell azon a partíción, csak azon a winyón. Nem értettem mi volt a probléma.