1570
-
Norbos #942 már megvan az új Deamon Tools, de azzal is ezt írja ki, szóval tök ideg vaok, mert már 3 napja próbálom elindítani :D -
#941 http://www.disc-tools.com/request?p=be9508d3d8f1d3df216ad360de0314b7/daemon408-139-x86.exe
Erről szedd le inkább. Gondolom 32 bites Windows-od van, vagy jó kérdés? :) -
#940 Leírtam, hogy a 4.08-as Daemon tools kell neked, ebben működni fog. Látom kicsit kezdő vagy, szal kapsz linket is, ahonnan letöltheted :)
http://www.filehippo.com/download_daemon_tools/
ezen az oldalon a legalul található linkről letöltheted -
Norbos #939 mindig amikor azt a fájlt meg akarom nyitni azt írja ki, h " Unable to mount Image. File not accesible "
ez mit akar jelenteni? -
#938 Na, azt a fájl, amit szurop, mármint ha jót küldött, a legújabb, 4.08-as Daemon Toolsba kell bemonuntolni, és futtatni a játékot. -
#937 amit szurop küldött nem jó? -
Norbos #936 amúgy a cracket hova kell berakni?
-
Norbos #935 a Crackelt kéne, mert nem akar indulni -
#934 Esetleg szégyen módra, de nincs valami pénz kód? -
szurop #933 ment
-
#932 A nagy képfájlra gondolsz? vagy a crackelt pár Kbite-osra? Amúgy pénz szerzés mód nincsen egyéb? Már korában feltettem a kérdést. o_O Köszi a választ. -
Norbos #931 üdv! vki eltudná küldeni az eredeti cd_3.mds t??
email --> [email protected]
<köszönöm> -
#930 Nah megint van vmi plusz tartalom a game-hez. parancsoljatok
Én eddig semmi változást nem vettem észre, de elvileg valami havasat kéne hogy csináljon :S
-
szurop #929 Nekem se rossz. 16 vagyod de 3 éve samurai-ozok. Nyáron volt olyan hogy hetekig minden nep. -
Vlala #928 Komolyan gondoltam.
UAZon és Niván felnőni... soha jobb gyerekkort! -
#927 ezt most irónikusan mondod vagy komolyan gondolod? -
Vlala #926 De irigyellek ilyenkor... -
#925 -
#924 Pontosan, ahogy Shan mondja. Így teljesen reális. Nem lehet menet közben felezőt kapcsolni. Lada Niva-n és Uazon nőttem fel, tudom miről beszélek. -
#923 nem gáz, hanem reális!!! -
#922 feltettem az 1.3-as peccset de sajnos itt sem lehet menet közben felezőt kapcsolni ami nagyon gay...
nincs valaki okos programozó aki belenyúlna a peccs-be hogy ezt megváltoztassa? -
#921 Nem, az egy átalakított Hunter... -
#920 Egy kicsit át is alakítottam... :)
-
#919 régóta akartam kérdezni már hogy pl itt a bannerben is jobb szélen a piros kocsi az nem egy lada níva?? -
#918 Az új hátterek az nagyjából egyet jelent... :P -
#917 Meg lehet venni a rendőrségi UAZ-t
Látok netes servereket (egyre próbáltam csatalkozni az full volt)
-
#916 Tudom, hogy újra lehet, de egyik versenyre sem enged menni, mert az autóm nagyon meg van sérülve. Javításra meg nincs péz -
#915 Van benne vmi javitas a betahoz kepest? -
#914 A pályákat újra lehet játszani, azzal szerezhetsz pénzt. -
#913 Nincs más pénz szerzési módszer? Mert akkor azt kell hogy mondja, hogy jó gagyi lett a játék. De miaz, hogy a jármű nem versenyezhet? Nem értem egyszerűen. -
#912 Kijött a végleges 1.3 Patch
link
Én uninstalláltam a játékot majd újra felraktam és utána rá az 1.3-as patchet (sajnos nincs olyan verzió ami a bétáról a véglegesre installálja át)
Új hátterek itt -
#911 Van egy bizonyos módszer, amivel át lehet írni, de elég bonyolúlt... -
#910 Van egy égető problémám. Már csak pár pálya van hátra. Van egy majdnem maxra kituningolt autóm, és nem enged egyik versenyre sem, mert nincs elég pénzem megjavítani az autót. Szal pénzre volna szükségem sürgősen. Hogyan szerezhetek pénzt az autó eladásán kívül? Mert azt nagyon nem szeretném eladni. Köszi a választ! -
csarcsi #909 Én most töltöm le a game-t. Hallottam 1 pár dolgot róla, azé töltöm. -
salixe #908 örök hála szurok... csak ez hiányzott h elinduljon mellesleg egész jó a game!!! -
salixe #907 üdv! vki eltudná küldeni az eredeti cd_3.mds t??
email & MSN --> [email protected]
<köszönöm> -
#906 Igen én tudom. Az a baj, hogy tört játékod van. Már jó néhányszor le lett írva...
Keress másik *.mds-t!! -
#905 Hi. Nekem elindult a game de amikor betöltötte a pályát megjelenik egy pillanatra a kép de kilép windowsba. Próbáltam peccset stb.
Vki tudja mi lehet a gond? thx előlre is -
gplay #904 Nekem meg van.
Asszem nekem rögtön a Szuper Liga elején megadta, rögtön a prototípus után. -
#903 Én full kipörgettem és akkor sem lehet vmiért, pedig asszem kivétellel (az sem szuperligás pálya) minden gold
A sok fa ellen megoldás a motorháztető előtti kamerapozíció, én a végefelé szinte csak úgy mente, noha jobban szeretem a kocsi mögötti pozíciót