Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petter Szajmon
Köszönet mindenkinek aki segitet és elküldte az eredeti mds t most már müködik kiprobáltam jó kis gém😊)
THX

Elküldtem.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Petter Szajmon
Olvastad a leirást? Ott az áll hogy instalnál az eredeti kell és inditáshoz kell a crackolt változat.
Én felraktam crackoltal és ugy nem jó ezért kell nekem az eredeti valaki légyszi küldje el az eredetit [email protected] ra.

arty
felesleges, a gondot az nem okozhatja.

a 27kb mds ugyan az, mint a kisebb, csak az sf4 átveréséhez is tartalmaz pluszinfokat... ez nem érint semmi mást, csak a játék inditásakor a lemezellenõrzést. (lrgalábbis, ha install nem állt le hibával, akkor tuti nem, nekem spec nem állt le ... 😉 )

Forza.

crazyclone
de csávó neked mért kell az eredeti ??
nyomjad mdf mellé a crackeltet s kész

Petter Szajmon
Azért mert amit leszedtem alapbol a crack olt mds volt benne és ahogy leirtad a FAQ ba ugy lehetnek problémák hát bizony tényleg vannak is .
Valaki küldje el nekem azt a kis mds fájlt az eredetit nem a crackoltat pliz

bulba
És végülis miért nem indul el?
A daemon-toolsod a legújabb? (4.08)

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Petter Szajmon
Nekem mindkettö 27.8kb halál komoly még direkt megnéztem mielött kelülirta volna el tudnád nekem küldeni az eredetit valahogy pl e-mail re
[email protected]

zozyk
Nekem az eredeti az 486 bájt,a crack elt 27,8 KB.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Petter Szajmon
a törtet szedtem le a uazgame.atw.hu röl de az ugyan akkora méretü fájl mint az eredeti magyarul egy és ugyan az Direkt megnéztem amikor felüliratm. Ja és az eredetiröl biztonsági másolatot is készitettem.
De a kettö ugyan az most ilyen kor mi van?

Hassan B
Ahonnan a játékot...
Egyébként neked sztem pont a tört mds nincs meg...

][ ВАЗ ][

Petter Szajmon
az eredeti és a crackolt mds között semmi különbség nincs méretre vagy nekem nem is volt meg az eredeti hanem a crackolt?
Eredetit le lehet szedni valahonnan?

bulba
uazgame.atw.hu

Petter Szajmon
Hol van a crack elt mds ??

crazyclone
instalálás után a crackelt mds mellé oda kell másolni a cd3-as mdf-et es azt mountolni kell menjen ha erre gonolsz

Nem tudnátok leírni hogy hova kell beilleszteni az mds fájlt, mert a daemon tools nem olvassa be, és a feltelepített játékban meg nem találok mds fájlokat. elöre is köszi nektek
Attila56
Nah az jó......de ha 15 colos monitorod van akko is fenn álhat ez a probléma....fõleg akkor hogyha max grafon tolod 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

crazyclone
nah végre helyrejött csak minimum konfiguracios bealitasokat kelett valasztani a video bealitasoknal biztos volt egy opcio ami ba*ta az agyát de lényeg hogy megy yeeeahhh =P

Hassan B
Legalább 128-as? Mert az már sajnos abba is elég gyenge... <#szomoru1>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

crazyclone
radeon 9200

Attila56
Sztem ez videó kártya probléma.Milyen karid van? 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Hassan B
<#eljen>

crazyclone

crazyclone

crazyclone
ez 1024x768 ban

de iigy nagyon akadozott ezért lehuztam 800x600 ra es ekkor volt az igazi pech

crazyclone
megvan a kep mar csak azt nem tudom hova töltsem fel 😞

zolo
Csinálj egy screenshotot Print screenel, mert így elég tág a felmerülõ probléma.

http://flickr.com/photos/zolika90/

crazyclone
a franba ilyen pechem nem lehet menet kozbe valami zavar van a kepernyon es nem lehet tole jatszani mert szinte semmi nem látszik a játékból az xpand rally val is igy voltam asztan asszem helyrejott de nemtom mit lehetne csinalni hogy eltünjön ha valakinek volt hasonlo esete vagy tudja hogy lehet kivenni akkor irjon lecci

zolo
A videóbeállítás menüben lefele kell görgetni, ha magyar a játékod ez lesz az egyetlen orosz sor.És maximumra kell kapcsolni(hasonlóan nézz ki mint arab betûvel).
Ha így nem találod, akkor alulról a 3.sor azt hiszem.

Endiman
szia! hol kell a közönséget bekapcsolni?

zolo
Megtaláltam a nézõket bekapcsoló sort, csak kár hogy lasítja a játékot<#szomoru1>
Viszont ha be vannak kapcsolva,még fílingesebb a játék, hogy ott szurkolnak a pálya szélérõl,tapsolnak ,ugrándoznak...

crazyclone
kosssz csóró itt tényleg seedelik rendesen nagyon nagyon ... kossz <#worship><#worship><#worship>

Attila56
nem kértük a hozzászólásodat.......ha valami nem tetszik elmehetsz a busba <#vigyor>

mrbaba
ez 1 kibaszott igénytelen szar game

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

zolo
Most néztem meg a hivatalos oldalát a játéknak, és némelyik screenshot-on vannak nézõk is.Melyik grafikai beállítással lehet õket elõhozni?Majdnem minden maxon van, és nem láttam még egy nézõt se<#szomoru1>

THX és jó munkát. <#vigyor>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Hassan B
Nem toom mikor, és ott ahol eddig...

zolo
Nincsen jobb, olvasd el még1x a mondatom, és ne hagyjátok abba.
Nem akartalak titeket megbántani....

Nagyából mikor lesz 100%-os? És hol lesz elérhetõ?

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Hassan B
Mutasdd meg hol van az a jobb, mert akkor esküszöm abbahagyjuk... Egyébként még most is dolguzunk rajta...

bulba
Mindenhol 100%-os csak helyenként hibás 😄, bár a hibákból is kiderül mi mi akar lenni
Mihez készült mind1 a lényeg h müxik
Azt tudtam hogy u.a. az engine mint az Xpand rally-ban de ilyen téren is ekkora lenne az egyezés 😮

arty
erõs tulzás, h 100%, eleve a 2004-es xpand rallyhoz való ... 😉

Forza.

Attila56
Már van mentésem. 😊
Nem szóltam 😛

Attila56
Megnézem milyen a game utána végig nyomom.Szabadon lehet menni benne? 😊

Attila56
Nah elindult.100% save van? 😄

Attila56
3.47-sem van :S
Akkor az a baj 😄
Megpróbálom

bulba
NEmlehet hogy nem a legújabb (4.08)-as a daemon-toolsod?

Attila56
hmmm.de én mindent így csináltam és mégis ezt kaptam: #803

zolo
Itt megtaláljátok a választ mindeketten: http://uazgame.atw.hu/

Attila56
Ez a problémám.Bemásoltam a letöltött mds-t ahova kell és prodict systemeztem is...és ez lett belõle,HELP PLEASE!!!: