1570
  • fery02
    Jólvan, tudtam, hogy nem kellett volna ilyesmit írnom :D
  • szurop
    Mondjuk neki azt, hogy kap:D.
  • fery02
    A Super liga teljesítése után kapunk valami jutalmat? Mondjuk egy 6. autót. Mert már nagyon unom az egészet, és kíváncsi vagyok van-e értelme még ezzel a játékkal szenvednem.
  • Zotya123
    köszönöm szépen mindenkinek a sok sok segítséget, amit írt, kellett kis idő, mire ráállt agyam, hogy felfogjam, hogy is kell elindítani, igaz, nem pont ez a munkámban a szakterületem, de informatikus lennék :P dehát na, az a lényeg, megy! :) thx!
  • Endiman
    lesz azért valamikor 100%-os full magyarítás?
  • zolo
    Bárhonnan le lehet tölteni ingyenesen, de itt egy link neked:Az x86-ost töltsd le

Az Alcohol nem probléma,és a játékot se kell újratenni, csinálj mindent úgy ahogy le van írva.
  • momo99
    hello

Telepitsem ujra a játékot.
    vagy jo ugy is hogy feltetem alkoholal s demonnal futtatom??
    Ja s jo lenne az odal ahol ingyenesen lelehet tölteni az ujjat.
    Köszi
  • zolo
    De az Alcohol nem jó, kízárólag a DAemonnal fog elindulni.Mit nem értesz azon a programon?
    Feltelepíted, ha kéri újraindítod a gépet,újraindulás után duplakatt az ikonjára, jobb sarokba ki fogja tenni újra az ikonját,jobb katt az alsó ikonra, Emulation-->All on,utánna bal katt az ikonra , alsót választod,megkeresed a képfájlt-->oké, és már játszhatsz is.
  • momo99
    Hello

sajna nincs az uj alkohol 120 van fenn mert a demon toolshoz nem értek.
    Nem tudna valaki átküldeni a következö mappát erre a cimmre
    [email protected]

protect, vorbis.dll, vorbisfile.dll, VinylStamp.dll,.. minden dll mappa ami a játék fö könyvtárában van. 4x4game
    elöre is köszi
  • zolo
    Legújabb daemon fenn van?
  • momo99
    hali

Feltettem a gamet, s nem indul el. A cracket megfelelöen tetem be.többfajta képpen feltettem a játékot. De továbra is errorozik.
    Mit csináljak??
    köszi.
  • gplay
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • Vlala #970
    Nálunk tiszta hó minden kint. Valamit elronthattam a telepítésnél.... lehet hogy az "UAZ" és nem a "valóság" könyvtárba kellett volna telepítenem?
  • bulba
    Lásd 930-as komment

Vlala: a játék install könyvtárába kell betenni (nem a "data"-ba)
    HOgy a játékon belül hol vannak a havas versenyek az leírtam a 962-es kommentbe
  • gplay
    Mit?
  • Vlala #967
    Letöltöttem a havas modot. A játékba nem sikerült betenni, de nézzétek meg kint, mit csináltam! :)
  • bulba
    Itt informálódj, azt írja le kell tölteni vmi update-t. próba szerencse
  • Hassan B
    lehet, ho a szar force-nak van valami külön védelme a vista-ban...
    De aztán az is lehet, ho csak vmit nem jól csinálltál...
  • flashka
    Valakinél fut a game Vistán? Mert nállam nem nagyon akar, pedig ugyanúgy raktam fel mint xp-re. De most csak enyit ír a staforce: attempt of using emulation software has been detected. please insert the licenced disk deaktivate emulation software and try again.
    Na ilyenkor mi van?
  • szurop
    Vagy úgy, én azt hittem a karrier-t havazza be, kössz.
  • bulba
    Főmenüben a szabad verseny menüpontra katt majd azon belül van egy felhasználói verseny és ott találod a havas pályákat
  • gplay
    nekem az 1.3 fent van. Viszont azóta szabad kóborlásban egyetlen havas részt sem találtam.
  • szurop
    Nekem sem működik a havzós mod, neked van patch?, nekem van az 1.3-as.
  • gplay
    Éppen csak kipróbáltam, de mindenütt hav. A kocsi csúszik mint állat. Marad nyom a hóban. Most nem esett, de lehet, hogy eső helyett az lesz. Még nem néztem.
    Ja és a vizek be vannak fagyva. Már az sem akadály.
  • Endiman
    mesélj róla picit

minden pálya havas vagy csak egy pár? esik közben a hó? vagy keréknyom a hóban?
  • gplay
    Felraktam a Snow modot és eszméletlen.
  • Hassan B
    Egyszer elég leírni... nem chat
  • trackmaniac
    ennyire kihalt a topic? pls valaki egy cd3.mds-t, az eredetit küldje már el: [email protected]! Thanx
  • trackmaniac
    valaki tudna egy eredeti mds-t küldeni? [email protected]
    köszi előre is!
  • trackmaniac
    kösz, visszaolvastam, és azt hiszem rájöttem a problemre. Ezek szerint felülírtam az mds-t. Lehet h nem kellett volna?
  • Hassan B
    Hmmm... talán olvassa vissza....
    -legújabb daemon
    -minden emuláció
    -a tört *.mds az eredetiek mellé
    -cd/dvd olvasót nem kell/szabad lehúzni
    stb
  • trackmaniac
    Sziasztok! Kéne egy kis help. Próbálom feltelepíteni a gamét, úgy csinálom, ahogy az nfo-ban is le van írva (crack könyvtárból másold át a cd3-mat, stb.) de sehogy sem akar összejönni a dolog. Ja és persze daemon-nal csinálom, de semmi. Plíz help!
  • fery02
    Tényleg :D
  • Hassan B
    magyaritasok.hu-n ugyan az van mint itt, mert azt mi csinálltuk... XD
  • bulba
    uazgame.atw.hu-n is van egy magyarítás az hátha működik, bár elvileg minddel kell hogy működjön
  • fery02
    Jólvan, bénázd le a másikat. Ennyit érsz. Biztos van, amihez te nem értessz, én meg igen. Amúgy található a magyaritasok.hu-n egy frankó magyarítás.
  • Norbos
    jó, mostmár rájöttem, csak a magyarosítással vannak prboblémáim, beraktam a datába, de nem jó, még így se
  • Hassan B
    Ekkor a gyökerek is csak ti lehettek. Egyik béna kezdőzi a másikat...
    " Unable to mount Image. File not accesible " Anyit tesz, ho nem tudja olvasni a képet, mert be kell rakni az erdeti fájlok mellé és úgy mountolni daemon-al...
  • Norbos
    nah, mostmár elindul, csak nem magyar :D
  • fery02
    Esetleg ha nézz meg másikat. Vagy a 32 biteset, vagy a 64-esetet. Vagy az emulation menünél mindent kapcsolj ki. Várjá csak. Hova másoltad be a crackelt fájlt? Mert úgy kell betenni a Daemon tools-ba, hogy közvetlenül mellette van, az eredeti CD 3 képfájl.