Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
már olyan 85%-nál járok a szuper ligában de még mindig nem tudom megvenni azt a sárga rendõrségi uaz-t az mikor lesz az autószalonban?
Ja, van egy tippem, fõleg azoknak, akiknek kicsit akad a játék, és így az északai versenyeken könnyen eltévednek: Mindvégig kövessük a szellemautót, majd az utolsó 100 méternél elõzzük meg, itt már majd csak nem téved el az ember olyan könnyen. 😊
][ ВАЗ ][
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Egy 2.6-os cerkám van 512 rammal meg egy 6200 gefem.Ezzel a konfival ha minimum grafon is de mennie kéne!Nem?Esetleg még annyi hogy nem volt crack file a játékhoz, nem tudom ez számít e valamit.
4X4 forever
A heurisztikus keresés azt jelenti, hogy a futtatható fájl futása során tapasztalt nem logikus azaz vírusra jellemzõ viselkedést vizsgáljuk, ez tényleg okozhat hamis riasztást.
][ ВАЗ ][
lécci NE tegyetek fel a weboldalra vírusos magyarításokat!
😞((
(a meghajtó kábeleit nem kell, sõt NEM SZABAD lehúzni)
][ ВАЗ ][
😞((
Ha tudtok vmit, szóljatok, lécci
Vlala: nehéz helyeken kell váltogatni a herékhajtásokon a diferenciálon stb m el meg b vel asszem
Igazából tanácsként csak általánosságokat tudok mondani:
keress már utvonalakat néha kis rövidítések is sokat jelentenek. Nekem az segített még sokat hogy gyakran váltottam nézetek közt (általában a "motorház elõtti" nézet vezetett a legnagyobb sikerhez, pedig nem azt szoktam meg
][ ВАЗ ][
Fery: sztem nem rosz a fizika.A fákról majd nyomass be a egy screenshotot pls, ilynrõl még nem is hallottam 😮
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Instal eredetivel majd crackal inditás.
Se probáltam egyböl crackkal is és ugy nem ment