1570
  • fery02
    OK, nincs mit :)
  • jaanik
    Köszi sikerült megoldani
  • jaanik
    Köszi a segitségrt majd megprobálom én is a 800x600-at.
  • fery02
    Valószínűleg lcd monitorod van, azok szoktak ilyeneket kéregetni. Nekem tft-m van. 800*600-ba nyomtam mindvégig low-on teljesen, így tűrhetően futott. a Hz nemtom mennyin van, most nem tudom megnézni a játékot, mert nem otthonról írok.
  • jaanik
    Igen mert hasonlo gépet van mint nekem és nekem a monitor folyamatosan kéri ,hogy optimizáljam a felbontást
  • fery02
    Máskor úgy írd az ilyen kérdéseidet, hogy kattolsz a válasz erre gombra. Ezt most nekem írtad? :)
  • jaanik
    Szia ha megtudnád írni,hogy milyen felbonáson illetve milyen HZ futt azt megköszöném
  • fery02
    Ja, köszi, bocsi a lámulásért, nem néztem bővebben.
  • Hassan B
    Karrier-ben nincs hó, csak gyors versenyben...
  • fery02
    Ok, feltettem, de nálam nincsen semmi változás sem a játékban. Szal nem látok sehol havat.
  • fery02
    Köszi szépen, pár percig még fenn hagyom a játékot a mod-nak hála :D
  • jaanik
    930as hozzászolás
  • fery02
    Vagyis köszi, de nem tudok oroszul :) Nincs esetleg valami angol link? magyart se bánok persze.
  • fery02
    Tudom hogy benne van a játékban, csak ez egy elég soká jövő verseny betöltőképernyője, és feltételezem, hogy sokan közülünk ráunnak közbe a játékra, és nem jutnak el eddig :) A linket meg köszi ;)
  • jaanik
    A driver legújabb ,új mds honna lehet letölteni?
  • Hassan B
    1. Vagy új driver, vagy új mds.
    2. A képet mindenki láthatta, mert bennvan a játékban...
    3. Snow mod.
  • fery02
    Talán új driver, a legújabb a 91.37-es asszem. Amúgy ezt úgy gondolom látnia kell mindenkinek:
    Ja, azt a havas mod-ot vaalki megmondja, honnan kell leszednem, mert érdekel :)
  • jaanik
    Sziasztok segítséget szeretnék kérni a játékal kapcsolatban mert ellindítás után csak egy fekete képernyő jelenik meg és semmi más mi lehet az oka? A gép egy AMD2500+ Geforce6600Gt 1.5Gb ram
  • gplay
    Ezt a vizes dolgot én is észrevettem. Sőt felraktam a Snow modot és mikor mentem át egy hídon alatta a hóban nyomot hagytam.
  • fery02
    Na, kiakasztottam teljesen, az összes verseny aranyérmes lett. Jutalmat nem kaptam, de nem lényeg, jót szórakoztam a játékkal mindvégig. Bár volt sokszor olyan alkalom, mikor már majdnem letöröltem, mert nagyon untam egyes pályákon a szaggatást, meg a versenyek úgy vettem észre, hogy nem egyenletesen nehezek. Van, amin 20-adjára bírtam átjutni, meg volt olyan, amin egyből győztem, nagyon jó időt befutva. Nagyon sokszor előfordult amúgy nálam olyan bug, hogy neki mentem egy fának, erre az autóm a fatörzs mentén elkezdett emelkedni, meg rángatózni, amiből kiszabadulni nem tudtam, csak R-rel. A másik érdekeseég: a legutolsó pályán a víz fölött átmenő híd, ami nagyon magasan van a víz felszínétől, mikor végigmegyek rajta, mindíg olyan hangokat hallok, mintha vízben mennék, közben vagy 10 méterre vagyok a víztől, a vízbe meg közbe nem esik semmi sem. Hu, kicsit hosszúra sikerült, megszűnök. :)
  • fery02
    Ha egy párat visszaolvasnátok, jaj de jó volna. Ez a kérdés vagy 100-szor elhangzott már, meg kb ennyiszer válaszoltak is már rá. :)
  • Hassan B
    Úgy ho nincs hozzá crack...
    Egy módosított *.mds van, amit be kell másolni a letöltött fájlok mellé, és onnan mountolni Daemon-al...
  • totjoc
    hogyan lehet a cracket elindítani? Légyszi segítsetek.
  • bulba
    parancsolj
  • laacikaa
    csá ha vki eltudja nekem küldeni a crackot akkor faxa :D
    [email protected] msn [email protected]
    nagyon megköszöném...
  • zolo
    Nálam csak egyszer fordult elő ilyen, akkor újra betöltöttem a pályát és jó lett.Azóta semmi ilyesmi.
  • passatgt
    na feladom:)
    most hogy felraktam a no fű modot, nem indul el starforce miatt.Tegnap tökéletesen ment:)
  • bulba
    JObb katt a sajtágépre ott a tulajdonságok aztán speciális fül, ott pedig megtalálod már
  • fery02

Másnál is van, mikor ilyen szexi az égbolt?
  • passatgt
    ez van
    virtuális memória helyét nem lehet valahogy növelni?
  • totya4
    Az a 256 mega biztos vicc. Ha 512MB ram van a gépben (XP), akkor van a játék számára olyan max 250-300 mega, amit felhasználhat saját céljaira. De ha összesen van 256 mega, akkor a játéknak mi jut belőle? Nem sok, ezért kénytelen a virtuális memóriában futni, ezért szaggat rettenetesen.
  • passatgt
    kösz megpróbálom
  • Zséé
    Tedd fel ezt. Ettől kevesebb lesz a fű és elvileg simábban megy.
  • passatgt
    nem vicc
    Még carbon is ment rajta 800x600ba szaggatás nélkül, meg a másik orosz ladás game is
  • totya4
    256 mega ram az valami vicc?
  • passatgt
    256 ram, celeron 2,66ghz, ati 9550 128 mega

Beszaggat mint állat minimum grafikán.Ez normális?
  • Hassan B
    KATT
  • Hassan B
    Ott nézelődhetsz, mert nincsen...
  • mac83
    nézelődj a www.gamecopyworld.com -on
  • gabi81
    sziasztok.
    valaki el tudná küldeni nekem a crackelt mds fajlt. címem: [email protected]
    előre is kösz.