1570
  • zozyk
    Elküldtem
  • Hassan B
    És minek az neked?
  • balinttb
    Sziasztok. nem tudná valamelyikőtök elküldeni az eredeti UAZ_CD3.mds fájlt? (azt hiszem csak 486 bájt) nagyon megköszönném. E-mail:[email protected]
    előre is kösz
  • szurop
    Jóhogy.
  • Hassan B
    A hivatalos oldalon található infó szerint prilis 27-én fognak kiadni egy új kiegészítőt. Ha lesz rá igény el fogjuk készíteni a magyarítását.
    Hivatalos oldal
  • lobig
    felraktam mégegyszer de most bent hagytam a pipát a windows mediánál és most már nem kell esc-et nyomogatni, mert lejátsza a videót normálisan és elindul a játék...
  • lobig
    köszi, otthon majd kipróbálom...
  • Hassan B
    De nem baj ha nincs fenn, mondom csak nyomogatni kell az esc-et és space-t és utána bejön...
  • lobig
    ahh, az lehet. telepítésnél levettem a pipát a Windows Media mellől, mert azt sem tudtam mit akar telepíteni, mert ilyen hülye karakterek látszódtak csak...

köszi!
  • Hassan B
    Valamilyen codec nin telepítve a gépeden...
    Nyomogasd az Esc-et és a Space-t amég be nem adja a menüt...
  • lobig
    sziasztok!

nem sikerül elindítanom a játékot normálisan, mert amint elindulna egy fekete-fehér vízszintes csíkhalmaz lepi el a monitorom. legújabb driver van a videókártyámhoz (ati x1650xt).

tudtok ebben segíteni?

köszi,
    üdv,
    lobig
  • crazyclone
    Megvan Data/Music/SOUNDTRACK
    Bocsi!!!
  • crazyclone
    Hali mindenkinek!
    Nem tudjátok honnan lehet kiszedni a muzsikát a gémből?
    Meik könyvtárból vagy milyen programmal?
  • Hassan B
    Volt több is, csak össze lett vonja, és ez lett belőle...
  • ricsa008
    nem lényegében semmi csak mintha hallottam volna valamit de azek szerint
    kacsa volt
  • Hassan B
    Nincs, miért, azzal mi a bajod?
  • ricsa008
    szasztok az uazhun magyarosításon kivül van másik magyi a játékhoz?
  • Hassan B
    Mert nem eredeti a játékod....
  • custo
    ááá az miért van hogy elindítom a game-t elkezdem a versenyt és kilép :( ?
  • ricsa008
    ok köcce
  • Hassan B
    Valószínüleg... de a biztos az csak a halál...
  • ricsa008
    és menni fog a gépemen?????
  • bulba
    innen töltsd le a fájlt és írd felül a másik ugyan ilyent
  • ricsa008
    hali 1x még mondjátok el hogy mi a trükk hogy ne keljen lehúzni a meghajtót
    + hogy : GF 6200 128mb, 712 Ram, 2.8 intel -en menne-e legalább min-be
  • Howkeddlee #1039
    Az alaplapom sem egy gyenge,egy nForce-os MSI P4N Diamond!
    Mégis valami valamit nem szeret,mert a 8800gtx előtt egy 7800gt-m volt,s az jobban muzsikált ugyanebben a konfigban!Szóval fogalmam sincs mi lehet a gond!A Tápom sem kicsi,600w-os!
  • Hassan B
    Hát emiatt biztos nem, mert elvileg a 3.6-os proci is (bőven) elég kéne hogy legyen neki...
    Alaplapod mien?
  • Howkeddlee #1037
    Amúgy p4 3,2ghz 64bit procim van,3,6ra húzva!Viszont szerintem azért ennyire nem kellene szaggatnia emiatt!
  • Howkeddlee #1036
    Tudom sajna,még a procimat illetve a lapomat kellene lecserélni,mert szerintem is az a gond,hogy nem tudja igazából kihajtani a procim a vgam!Rammal nincs gondom,mert abból van 2x1gb corsair 667esek!
  • bulba
    Valószínüleg nem installáltál fel egy kodeket, ezért amikor bejön a fekete képernyő nyomkodi kell az esc és a space gombot felváltva kb 4-szer.
    Ha ez sem segít akkor olvasd el a FAQ-mat

Bár megmondom őszintén elvileg futni kel a játéknak a gépeden de ne várj sokat
  • custo
    Sziasztok !
    valakai help pls elindítom a game-t és csak 1 fekete képernyő jön be más nem :(

vga:radeon 9250
  • Hassan B
    Valószínű, hogy gyenge a CPU-d, vagy kevés a memóriád, mert ezen a vga-n különbem maxon kéne futnia...
  • szurop
    Valami gond lehet szerintem a gépeddel, egyébként milyen géped van? Lehet hogy nem tod kihasználni a VGA-t mert CPU limites?
  • Berguson
    Sziasztok!

Szerintem egész jó játék,egész könnyen végig lehetett vinni,habár volt 1-2 pálya,amin többször próbálkoztam!
    Először patchek nélkül kezdtem el nyomni,full grafon,és a 8800gtx-emen szaggatott!Gondoltam az 1.2 ill. 1.3 patch megoldás lesz a gondomra,de tévedtem!Sőt igazából sokkal idegesítőbb lett a patchektöl a játék,tele lett idegesítő bugokkal!
    Pl.nekimentem a fának orral,s elkezdett rángatozni a verda,majd felkúsztam a fára,mint a zászló a rúdra!Volt hogy sokkal irányíthatatlanabb lett a gép,ugyanazon a pályán,ahol előtte minden gond nélkül végigmentem!
    Szóval én egy biztos,hogy ha most újrakezdem a gamét,patchek nélkül fogom...

Bocs,hogy hosszúra sikerültem,de ezeket szerettem volna megosztani veletek!
  • Hassan B
    A DVD olvasót nem SZABAD lehúzni!!!!!
    Tört .mds-t kell használlni!
  • Zsolt01
    Szerintem kicsit olvass vissza, mert akad.
    (Nem vagyok benne szaki, meg sincs, csak néha benézek ide.)
  • passatgt
    nincs
  • ricsa008
    és nics módszere hogy ne kelljen lehúzni a dvd meghajtót?
  • ricsa008
    ok köcce
  • passatgt
    minimumon biztos
  • ricsa008
    hali szreintetek ezen a konfigon futna ha mást nem minimumon : 712 MB ram, 2.8Ghz intel, GF 6200 128MB sürgús lenne