1570
-
#1063 Elküldtem -
#1062 És minek az neked? -
balinttb #1061 Sziasztok. nem tudná valamelyikőtök elküldeni az eredeti UAZ_CD3.mds fájlt? (azt hiszem csak 486 bájt) nagyon megköszönném. E-mail:[email protected]
előre is kösz -
szurop #1060 Jóhogy. -
#1059 A hivatalos oldalon található infó szerint prilis 27-én fognak kiadni egy új kiegészítőt. Ha lesz rá igény el fogjuk készíteni a magyarítását.
Hivatalos oldal -
#1058 felraktam mégegyszer de most bent hagytam a pipát a windows mediánál és most már nem kell esc-et nyomogatni, mert lejátsza a videót normálisan és elindul a játék... -
#1057 köszi, otthon majd kipróbálom... -
#1056 De nem baj ha nincs fenn, mondom csak nyomogatni kell az esc-et és space-t és utána bejön... -
#1055 ahh, az lehet. telepítésnél levettem a pipát a Windows Media mellől, mert azt sem tudtam mit akar telepíteni, mert ilyen hülye karakterek látszódtak csak...
köszi! -
#1054 Valamilyen codec nin telepítve a gépeden...
Nyomogasd az Esc-et és a Space-t amég be nem adja a menüt... -
#1053 sziasztok!
nem sikerül elindítanom a játékot normálisan, mert amint elindulna egy fekete-fehér vízszintes csíkhalmaz lepi el a monitorom. legújabb driver van a videókártyámhoz (ati x1650xt).
tudtok ebben segíteni?
köszi,
üdv,
lobig -
#1052 Megvan Data/Music/SOUNDTRACK
Bocsi!!! -
#1051 Hali mindenkinek!
Nem tudjátok honnan lehet kiszedni a muzsikát a gémből?
Meik könyvtárból vagy milyen programmal? -
#1050 Volt több is, csak össze lett vonja, és ez lett belőle... -
ricsa008 #1049 nem lényegében semmi csak mintha hallottam volna valamit de azek szerint
kacsa volt -
#1048 Nincs, miért, azzal mi a bajod? -
ricsa008 #1047 szasztok az uazhun magyarosításon kivül van másik magyi a játékhoz? -
#1046 Mert nem eredeti a játékod.... -
custo #1045 ááá az miért van hogy elindítom a game-t elkezdem a versenyt és kilép :( ?
-
ricsa008 #1044 ok köcce -
#1043 Valószínüleg... de a biztos az csak a halál... -
ricsa008 #1042 és menni fog a gépemen????? -
#1041 innen töltsd le a fájlt és írd felül a másik ugyan ilyent -
ricsa008 #1040 hali 1x még mondjátok el hogy mi a trükk hogy ne keljen lehúzni a meghajtót
+ hogy : GF 6200 128mb, 712 Ram, 2.8 intel -en menne-e legalább min-be -
#1039 Az alaplapom sem egy gyenge,egy nForce-os MSI P4N Diamond!
Mégis valami valamit nem szeret,mert a 8800gtx előtt egy 7800gt-m volt,s az jobban muzsikált ugyanebben a konfigban!Szóval fogalmam sincs mi lehet a gond!A Tápom sem kicsi,600w-os! -
#1038 Hát emiatt biztos nem, mert elvileg a 3.6-os proci is (bőven) elég kéne hogy legyen neki...
Alaplapod mien? -
#1037 Amúgy p4 3,2ghz 64bit procim van,3,6ra húzva!Viszont szerintem azért ennyire nem kellene szaggatnia emiatt! -
#1036 Tudom sajna,még a procimat illetve a lapomat kellene lecserélni,mert szerintem is az a gond,hogy nem tudja igazából kihajtani a procim a vgam!Rammal nincs gondom,mert abból van 2x1gb corsair 667esek! -
#1035 Valószínüleg nem installáltál fel egy kodeket, ezért amikor bejön a fekete képernyő nyomkodi kell az esc és a space gombot felváltva kb 4-szer.
Ha ez sem segít akkor olvasd el a FAQ-mat
Bár megmondom őszintén elvileg futni kel a játéknak a gépeden de ne várj sokat -
custo #1034 Sziasztok !
valakai help pls elindítom a game-t és csak 1 fekete képernyő jön be más nem :(
vga:radeon 9250 -
#1033 Valószínű, hogy gyenge a CPU-d, vagy kevés a memóriád, mert ezen a vga-n különbem maxon kéne futnia... -
szurop #1032 Valami gond lehet szerintem a gépeddel, egyébként milyen géped van? Lehet hogy nem tod kihasználni a VGA-t mert CPU limites? -
#1031 Sziasztok!
Szerintem egész jó játék,egész könnyen végig lehetett vinni,habár volt 1-2 pálya,amin többször próbálkoztam!
Először patchek nélkül kezdtem el nyomni,full grafon,és a 8800gtx-emen szaggatott!Gondoltam az 1.2 ill. 1.3 patch megoldás lesz a gondomra,de tévedtem!Sőt igazából sokkal idegesítőbb lett a patchektöl a játék,tele lett idegesítő bugokkal!
Pl.nekimentem a fának orral,s elkezdett rángatozni a verda,majd felkúsztam a fára,mint a zászló a rúdra!Volt hogy sokkal irányíthatatlanabb lett a gép,ugyanazon a pályán,ahol előtte minden gond nélkül végigmentem!
Szóval én egy biztos,hogy ha most újrakezdem a gamét,patchek nélkül fogom...
Bocs,hogy hosszúra sikerültem,de ezeket szerettem volna megosztani veletek! -
#1030 A DVD olvasót nem SZABAD lehúzni!!!!!
Tört .mds-t kell használlni! -
Zsolt01 #1029 Szerintem kicsit olvass vissza, mert akad.
(Nem vagyok benne szaki, meg sincs, csak néha benézek ide.) -
#1028 nincs -
ricsa008 #1027 és nics módszere hogy ne kelljen lehúzni a dvd meghajtót? -
ricsa008 #1026 ok köcce -
#1025 minimumon biztos -
ricsa008 #1024 hali szreintetek ezen a konfigon futna ha mást nem minimumon : 712 MB ram, 2.8Ghz intel, GF 6200 128MB sürgús lenne