1570
-
#1109 kozben raleltem:)
-
#1108 Én sem találom sehol, pls privibe valaki egy elérési utat ha mutatna, megkoszonnem:). -
gplay #1107 LOL. Fogalmazni azt tudok. -
gplay #1106 Ha valakinek meg van a kieg? Beszerzés miatt írjon már priviben légyszi. -
#1105 jah nagyon állat
THX Hassan B -
szurop #1104 Meg van már valakinek? Mármint a kieg. -
#1103 Szevasztok na haladtam :D már sikerült elindítani a gamet :D csak annyi gond van hogy mikor betöltötte a pályát meglátom az első képet a tájat és kilép :S semmi hibaüzenet semmi :S mi lehet a gon?:S próbáltam vga drivert frissíteni de ugyanaz lett vele :S vagy csak rossz drivert tettem fel:S -
#1102 megnéztem a trailert és az alapján nagyon jónak tűnik
azt láttátok hogy van benne csörlő is?? (ha az már az alapjátékban is volt akkor bocs)
már csak arra vok kíváncsi hogy honnan lehet letölteni
-
#1101 УАЗ 4х4 Уральский призыв - Ez a kieg teljes orosz neve, ami nagyjából annyit tesz, hogy: "Hív az Urál!" -
#1100 Már csak egy jó "lelőhely" kéne... ;) -
Vlala #1099 Jeeeee, platós UAZ! ÉS végre nyitott is van :))) -
#1098 Liadták a kieget! Itt letölthettek egy új trailert... -
gplay #1097 Kieget akarok. -
#1096 hali
(nem olvastam vissza)
mi lesz az új kiegben ? -
#1095 Péntekre igérik a kieg-et, kíváncsi vagyok mi lesz belőle... -
szurop #1094 Jó volna, ha még egy pár évig csinálgatnák hozzá a jobbnál jobb kiegészítőket. Jah, és végre egy új banner. Nem lett rossz. -
#1093 Meg kerékcsere, nem? :) -
#1092 Meg, hála a mod-ok gyors mukájának... :) -
Vlala #1091 Elkelne egy házigazda... de látom, már megoldódott. -
Dezzsoke #1090 itt fennvan az is
a YASU szintén hasonló csak picit újabb, de lényeg ugyanaz elhiteti a játékkal hogy eredeti cd van benn
a mérőkre visszatérve, sztem az üzemanyagszint mérő , és ha télleg az akkor lehet benne tankolni is? az má durva lenne -
#1089 értem.. és az pontosan mit csinál? és honnan tudnám esetleg letölteni?:S -
szurop #1088 Safe Disk 4 Hider programocska. A másikat nem ismerem. -
#1087 tessék? :S -
#1086 SD4HIDER/YASU -
#1081 Újra felmerült a dolog, hogy házigazda lehetek ebben a topikban.
Kérlek, írjátok le, hogy egyetértetek-e vele!
Köszönöm!
-
#1080 A kód nem tudom mi lehet, a cd 3 pedig elvileg azért írja mert tört cd_3.mds kell. -
#1079 Sziasztok... telepítés után kér egy kódot és nem találom sehol meg valami CD_3 baja van.. elnézést itt a lámáskodásért tudom hogy többször leírtátok hogy hogyan kell de úgy csináltam és ugyanaz :S vagy én nem értettem meg:S szóval kérem szives segítségeteket hogy mit is kell csinálni hogy elinduljon a game! előre is köszönöm! -
#1078 Láttam ott valami "csörlőméröt"...
Az mi lehet :):)
Gondolom ha beragadsz valahová,akkor lehet majd használni.
Már várom a kieget. :):)
Meg valami hömérö(olaj/viz)
Gondolom kicsit jobban kell figyelni a tulpörgetett motorra majd. :)
Nemgond... -
szurop #1077 http://4x4game.ru/?action=screenshots&all=yesú
Ez az első 6 kép gondolom a kiegészítőből jött. Fasza lesz. Mik ezek az új mérők? -
#1075 Énisköszi! -
Laci3443 #1074 Van egy kis gondom, nekem ezzel az mds file-al sem megy a játék az miért lehet!? Azért a segítséget azt megköszönöm Dezzsoke!!! -
Dezzsoke #1073 http://dezzsoke.extra.hu/index1.php?dir=cuccok/
itt van a mds fájl meg a magyarítás is -
#1071 Vagy esetleg crack-et hol találok? -
#1070 Légyszi nekem is! [email protected] köszke! -
#1069 Na mind1... -
szurop #1068 Hát nálam nem indult ha a crackel telepítettem, sok másnál se. -
#1067 Én is a crack es mds el telepitettem,és megy faszán,csak gondoltam,nem árt ha elrakom az eredetit is. :)
-
szurop #1066 Elvileg sem és gyakorlatilag sem. -
#1065 Majd valaki szoljon, aki el tudja magyarázni nekem, hogy minek hozzá az eredeti mds... mer én nem értem...
Elvileg mind1 melyikkel telepíted. -
balinttb #1064 Nagyon nagyon köszönöm. most már végre sikerült evvel feltelepítenem.
hálám üldözni fog (vigyázz ne hogy utolérjen:-)