1570
  • custo
    az 1127es hozzá szólás hogy :De én tudom... sehonnan, mivel nincs 1.4-es patch... ( akkor úgy mondom hohy kiegészítő )
  • custo
    Ezt ne , Hassan úgy veszem észre hogy te tudsz oroszul akkor pls mond meg hogy ez mit jelent ?? : Извините, пользователь с таким именем уже существует
  • Hassan B
    Az olyanokat törlöm ho: "Lécci adjatok linket! ; Honantudom letölteni? ... stb"...

De télleg, mit írtam?
  • custo
    Lol erre kitörlöd amit irtam ... ( hassan )
  • Hassan B
    #82 - nem pont arra hivatkozik, de azon az oldalon van... Nem szeretném többször beírni a linket.
  • Hassan B
    Mit írtam?
  • Ombika
    Orulj ,hogy ez is van!!!
  • Totya77
    Na sikerült felraknom...lehet túl sokat vártam tőle de gondoltam a screamer 4x4 méltó utodja lehet ,de tévedtem ugylátszik még sokat kell várni hogy egy jó off road simulátor kerüljön a kezünk közé :P
  • szurop
    Megy megy megy:D!!!!!!!!:D:P
  • custo
    Akkor pls adjatok linket hogy honnan lehet letölteni az új kieget.
  • custo
    Hassan akkor pls olvass vissza mit irtál ...
  • CoD23
    én mindig ugyan azt és műxik!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • szurop
    Ja, ideírom hogy lécci, lécci, lécci.
  • szurop
    Akinek működik, az mondja már meg hogy csinálta. Most a Starforce baszaxik, mikor melyik mds-t használta.
  • ricsa008
    hol kell ezen a Torrenten regezni? vagy nem tod felrakni valahova csak ne rapid-ra
  • szurop
    Már települ is, megnézzük megy-e. Még jó hogy holnap suli:S:D.
  • szurop
    Nekem hullastabil 225-el jön lefele. Egész hamar le fog jönni, asszem holnap délután hív az Urál, és nem fogok bírni ellenállni neki.
  • szurop
    Jó neked,hogy van kieged. Nekem adtak Rapidshare-es linket, de erről a szarról még rapidgettel se jön.
  • gplay
    Valaki plz. Hogy tom elindítani?
  • Hassan B
    Látom a fejléc szövege nem elég nagy.
    "A játékhoz megjelent egy új kieg..."
  • gplay
    Ugye ez most nem volt komoly kérdés?
  • custo
    http://4x4game.ru/?action=screenshots akkor ezek a shotok miből vannak ??
  • Hassan B
    De én tudom... sehonnan, mivel nincs 1.4-es patch...
  • custo
    Hy ne mtudjátok honnan lehet letölteni a 1.4 pach et ?
  • gplay
    De jobb mint a semmi.
  • ricsa008
    Tegnap Mihályházán voltam Off-Road-on és elhihetitek ez a játék adja eddig a legéletszerübb szimulációt
  • gplay
    Tudom, hogy én vagyok a hülye, de hol van az a link amiről az .mds-t lehet leszedni a kieg.-hez?
  • szurop
    Azért volt érezhetőbb az autó a Screammerben, mert a terep az sima volt. Mintha aszfaltdombok lettek volna. Ez sokkal jobb, és valóságosabb mindenben.
  • WiZZaRD
    Ez olyan ideges, pattogós, s4x4 jobban érezhető volt, sokkal közelebb állt egy valós autó fizikájához. Ez inkább olyan xpand rally, de hát ugyanaz a motor, fizika is hasonló, ez egyértelmű. Nem azt, mondom, hogy használhatatlan, de s4x4 sokkal kifinomultabb volt ezen a téren. Ha az insane lenne hasonlítási alap, még az is sokkal valósághűbb volt, mégha tartalmazott is a játszhatóság oltárán némi könnyítést.
  • Hassan B
    Miért lett volna jobb a screamer fizikája? Szerintem nem volt jobb...
  • WiZZaRD
    Filing szerintem mas, mint anno a screamer4x4-nek, szvsz ott sokkal jobb volt a fizika, de aki a stilusert rajong, annak nincs sok valasztasa, mert s4x4 ota nem volt nagyon mas jatek, ami hasonlo modon dolgozta volna fel az offroad erat...
  • Hassan B
    Szerintem mindenkép van olyan jó, talán még jobb is... :)
  • szurop
    Nekem jobban bejön.
  • Totya77
    Sziasztok van olyan jó filingje mint anno a screamer 4x4-nek? sziklamászás fejlesztgetés stb...?
  • szurop
    Milyen játék? Hát jó.
  • Hassan B
    Na vajon? A címből és a bannerből még nem jöttél rá? Akkor talán nézd meg az offical-t.
  • Varga10
    Hello all!!!

ez milyen játék????????
  • Hassan B
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1158411534&no=82]#82[/URL]
  • csaba90
    el tudnád küldeni annak a kiegészítőnek a linkjét privibe? előre is köszi :)
  • Hassan B
    Mindenkinek ajálnlom a #82-es hsz-t...