1570
-
custo #1151 az 1127es hozzá szólás hogy :De én tudom... sehonnan, mivel nincs 1.4-es patch... ( akkor úgy mondom hohy kiegészítő ) -
custo #1150 Ezt ne , Hassan úgy veszem észre hogy te tudsz oroszul akkor pls mond meg hogy ez mit jelent ?? : Извините, пользователь с таким именем уже существует
-
#1148 Az olyanokat törlöm ho: "Lécci adjatok linket! ; Honantudom letölteni? ... stb"...
De télleg, mit írtam? -
custo #1147 Lol erre kitörlöd amit irtam ... ( hassan )
-
#1146 #82 - nem pont arra hivatkozik, de azon az oldalon van... Nem szeretném többször beírni a linket. -
#1145 Mit írtam? -
#1144 Orulj ,hogy ez is van!!! -
Totya77 #1143 Na sikerült felraknom...lehet túl sokat vártam tőle de gondoltam a screamer 4x4 méltó utodja lehet ,de tévedtem ugylátszik még sokat kell várni hogy egy jó off road simulátor kerüljön a kezünk közé :P -
szurop #1142 Megy megy megy:D!!!!!!!!:D:P -
custo #1141 Akkor pls adjatok linket hogy honnan lehet letölteni az új kieget. -
custo #1140 Hassan akkor pls olvass vissza mit irtál ... -
#1139 én mindig ugyan azt és műxik!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
szurop #1138 Ja, ideírom hogy lécci, lécci, lécci. -
szurop #1137 Akinek működik, az mondja már meg hogy csinálta. Most a Starforce baszaxik, mikor melyik mds-t használta. -
ricsa008 #1136 hol kell ezen a Torrenten regezni? vagy nem tod felrakni valahova csak ne rapid-ra -
szurop #1135 Már települ is, megnézzük megy-e. Még jó hogy holnap suli:S:D. -
szurop #1134 Nekem hullastabil 225-el jön lefele. Egész hamar le fog jönni, asszem holnap délután hív az Urál, és nem fogok bírni ellenállni neki. -
szurop #1132 Jó neked,hogy van kieged. Nekem adtak Rapidshare-es linket, de erről a szarról még rapidgettel se jön. -
gplay #1131 Valaki plz. Hogy tom elindítani? -
#1130 Látom a fejléc szövege nem elég nagy.
"A játékhoz megjelent egy új kieg..." -
gplay #1129 Ugye ez most nem volt komoly kérdés? -
custo #1128 http://4x4game.ru/?action=screenshots akkor ezek a shotok miből vannak ?? -
#1127 De én tudom... sehonnan, mivel nincs 1.4-es patch... -
custo #1126 Hy ne mtudjátok honnan lehet letölteni a 1.4 pach et ? -
gplay #1125 De jobb mint a semmi. -
ricsa008 #1124 Tegnap Mihályházán voltam Off-Road-on és elhihetitek ez a játék adja eddig a legéletszerübb szimulációt -
gplay #1123 Tudom, hogy én vagyok a hülye, de hol van az a link amiről az .mds-t lehet leszedni a kieg.-hez? -
szurop #1122 Azért volt érezhetőbb az autó a Screammerben, mert a terep az sima volt. Mintha aszfaltdombok lettek volna. Ez sokkal jobb, és valóságosabb mindenben. -
#1121 Ez olyan ideges, pattogós, s4x4 jobban érezhető volt, sokkal közelebb állt egy valós autó fizikájához. Ez inkább olyan xpand rally, de hát ugyanaz a motor, fizika is hasonló, ez egyértelmű. Nem azt, mondom, hogy használhatatlan, de s4x4 sokkal kifinomultabb volt ezen a téren. Ha az insane lenne hasonlítási alap, még az is sokkal valósághűbb volt, mégha tartalmazott is a játszhatóság oltárán némi könnyítést. -
#1120 Miért lett volna jobb a screamer fizikája? Szerintem nem volt jobb... -
#1119 Filing szerintem mas, mint anno a screamer4x4-nek, szvsz ott sokkal jobb volt a fizika, de aki a stilusert rajong, annak nincs sok valasztasa, mert s4x4 ota nem volt nagyon mas jatek, ami hasonlo modon dolgozta volna fel az offroad erat... -
#1118 Szerintem mindenkép van olyan jó, talán még jobb is... :) -
szurop #1117 Nekem jobban bejön. -
Totya77 #1116 Sziasztok van olyan jó filingje mint anno a screamer 4x4-nek? sziklamászás fejlesztgetés stb...? -
szurop #1115 Milyen játék? Hát jó. -
#1114 Na vajon? A címből és a bannerből még nem jöttél rá? Akkor talán nézd meg az offical-t. -
Varga10 #1113 Hello all!!!
ez milyen játék???????? -
#1112 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1158411534&no=82]#82[/URL] -
#1111 el tudnád küldeni annak a kiegészítőnek a linkjét privibe? előre is köszi :) -
#1110 Mindenkinek ajálnlom a #82-es hsz-t...