Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem sikerül elindítanom a játékot normálisan, mert amint elindulna egy fekete-fehér vízszintes csíkhalmaz lepi el a monitorom. legújabb driver van a videókártyámhoz (ati x1650xt).
tudtok ebben segíteni?
köszi,
üdv,
lobig
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Nem tudjátok honnan lehet kiszedni a muzsikát a gémbõl?
Meik könyvtárból vagy milyen programmal?
kacsa volt
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
+ hogy : GF 6200 128mb, 712 Ram, 2.8 intel -en menne-e legalább min-be
Mégis valami valamit nem szeret,mert a 8800gtx elõtt egy 7800gt-m volt,s az jobban muzsikált ugyanebben a konfigban!Szóval fogalmam sincs mi lehet a gond!A Tápom sem kicsi,600w-os!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Alaplapod mien?
][ ВАЗ ][
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Ha ez sem segít akkor olvasd el a FAQ-mat
Bár megmondom õszintén elvileg futni kel a játéknak a gépeden de ne várj sokat
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
valakai help pls elindítom a game-t és csak 1 fekete képernyõ jön be más nem 😞
vga:radeon 9250
][ ВАЗ ][
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Szerintem egész jó játék,egész könnyen végig lehetett vinni,habár volt 1-2 pálya,amin többször próbálkoztam!
Elõször patchek nélkül kezdtem el nyomni,full grafon,és a 8800gtx-emen szaggatott!Gondoltam az 1.2 ill. 1.3 patch megoldás lesz a gondomra,de tévedtem!Sõt igazából sokkal idegesítõbb lett a patchektöl a játék,tele lett idegesítõ bugokkal!
Pl.nekimentem a fának orral,s elkezdett rángatozni a verda,majd felkúsztam a fára,mint a zászló a rúdra!Volt hogy sokkal irányíthatatlanabb lett a gép,ugyanazon a pályán,ahol elõtte minden gond nélkül végigmentem!
Szóval én egy biztos,hogy ha most újrakezdem a gamét,patchek nélkül fogom...
Bocs,hogy hosszúra sikerültem,de ezeket szerettem volna megosztani veletek!
Berguson
(Nem vagyok benne szaki, meg sincs, csak néha benézek ide.)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
2. A képet mindenki láthatta, mert bennvan a játékban...
3. Snow mod.
][ ВАЗ ][
Ja, azt a havas mod-ot vaalki megmondja, honnan kell leszednem, mert érdekel 😊
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),