Full Drive: UAZ & Full Drive UAZ 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lobig
sziasztok!

nem sikerül elindítanom a játékot normálisan, mert amint elindulna egy fekete-fehér vízszintes csíkhalmaz lepi el a monitorom. legújabb driver van a videókártyámhoz (ati x1650xt).

tudtok ebben segíteni?

köszi,
üdv,
lobig

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

crazyclone
Megvan Data/Music/SOUNDTRACK
Bocsi!!!

crazyclone
Hali mindenkinek!
Nem tudjátok honnan lehet kiszedni a muzsikát a gémbõl?
Meik könyvtárból vagy milyen programmal?

Hassan B
Volt több is, csak össze lett vonja, és ez lett belõle...

][ ВАЗ ][

nem lényegében semmi csak mintha hallottam volna valamit de azek szerint
kacsa volt
Hassan B
Nincs, miért, azzal mi a bajod?

][ ВАЗ ][

szasztok az uazhun magyarosításon kivül van másik magyi a játékhoz?
Hassan B
Mert nem eredeti a játékod....

][ ВАЗ ][

ááá az miért van hogy elindítom a game-t elkezdem a versenyt és kilép 😞 ?

ok köcce
Hassan B
Valószínüleg... de a biztos az csak a halál...

][ ВАЗ ][

és menni fog a gépemen?????
bulba
innen töltsd le a fájlt és írd felül a másik ugyan ilyent

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

hali 1x még mondjátok el hogy mi a trükk hogy ne keljen lehúzni a meghajtót
+ hogy : GF 6200 128mb, 712 Ram, 2.8 intel -en menne-e legalább min-be
Howkeddlee
Az alaplapom sem egy gyenge,egy nForce-os MSI P4N Diamond!
Mégis valami valamit nem szeret,mert a 8800gtx elõtt egy 7800gt-m volt,s az jobban muzsikált ugyanebben a konfigban!Szóval fogalmam sincs mi lehet a gond!A Tápom sem kicsi,600w-os!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Hassan B
Hát emiatt biztos nem, mert elvileg a 3.6-os proci is (bõven) elég kéne hogy legyen neki...
Alaplapod mien?

][ ВАЗ ][

Howkeddlee
Amúgy p4 3,2ghz 64bit procim van,3,6ra húzva!Viszont szerintem azért ennyire nem kellene szaggatnia emiatt!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Tudom sajna,még a procimat illetve a lapomat kellene lecserélni,mert szerintem is az a gond,hogy nem tudja igazából kihajtani a procim a vgam!Rammal nincs gondom,mert abból van 2x1gb corsair 667esek!

bulba
Valószínüleg nem installáltál fel egy kodeket, ezért amikor bejön a fekete képernyõ nyomkodi kell az esc és a space gombot felváltva kb 4-szer.
Ha ez sem segít akkor olvasd el a FAQ-mat

Bár megmondom õszintén elvileg futni kel a játéknak a gépeden de ne várj sokat

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Sziasztok !
valakai help pls elindítom a game-t és csak 1 fekete képernyõ jön be más nem 😞

vga:radeon 9250

Hassan B
Valószínû, hogy gyenge a CPU-d, vagy kevés a memóriád, mert ezen a vga-n különbem maxon kéne futnia...

][ ВАЗ ][

Valami gond lehet szerintem a gépeddel, egyébként milyen géped van? Lehet hogy nem tod kihasználni a VGA-t mert CPU limites?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Berguson
Sziasztok!

Szerintem egész jó játék,egész könnyen végig lehetett vinni,habár volt 1-2 pálya,amin többször próbálkoztam!
Elõször patchek nélkül kezdtem el nyomni,full grafon,és a 8800gtx-emen szaggatott!Gondoltam az 1.2 ill. 1.3 patch megoldás lesz a gondomra,de tévedtem!Sõt igazából sokkal idegesítõbb lett a patchektöl a játék,tele lett idegesítõ bugokkal!
Pl.nekimentem a fának orral,s elkezdett rángatozni a verda,majd felkúsztam a fára,mint a zászló a rúdra!Volt hogy sokkal irányíthatatlanabb lett a gép,ugyanazon a pályán,ahol elõtte minden gond nélkül végigmentem!
Szóval én egy biztos,hogy ha most újrakezdem a gamét,patchek nélkül fogom...

Bocs,hogy hosszúra sikerültem,de ezeket szerettem volna megosztani veletek!

Berguson

Hassan B
A DVD olvasót nem SZABAD lehúzni!!!!!
Tört .mds-t kell használlni!

][ ВАЗ ][

Szerintem kicsit olvass vissza, mert akad.
(Nem vagyok benne szaki, meg sincs, csak néha benézek ide.)
passatgt
nincs

és nics módszere hogy ne kelljen lehúzni a dvd meghajtót?
ok köcce
passatgt
minimumon biztos

hali szreintetek ezen a konfigon futna ha mást nem minimumon : 712 MB ram, 2.8Ghz intel, GF 6200 128MB sürgús lenne
fery02
OK, nincs mit 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Köszi sikerült megoldani
Köszi a segitségrt majd megprobálom én is a 800x600-at.
fery02
Valószínûleg lcd monitorod van, azok szoktak ilyeneket kéregetni. Nekem tft-m van. 800*600-ba nyomtam mindvégig low-on teljesen, így tûrhetõen futott. a Hz nemtom mennyin van, most nem tudom megnézni a játékot, mert nem otthonról írok.

Igen mert hasonlo gépet van mint nekem és nekem a monitor folyamatosan kéri ,hogy optimizáljam a felbontást
fery02
Máskor úgy írd az ilyen kérdéseidet, hogy kattolsz a válasz erre gombra. Ezt most nekem írtad? 😊

Szia ha megtudnád írni,hogy milyen felbonáson illetve milyen HZ futt azt megköszöném
fery02
Ja, köszi, bocsi a lámulásért, nem néztem bõvebben.

Hassan B
Karrier-ben nincs hó, csak gyors versenyben...

][ ВАЗ ][

fery02
Ok, feltettem, de nálam nincsen semmi változás sem a játékban. Szal nem látok sehol havat.

fery02
Köszi szépen, pár percig még fenn hagyom a játékot a mod-nak hála 😄

930as hozzászolás
fery02
Vagyis köszi, de nem tudok oroszul 😊 Nincs esetleg valami angol link? magyart se bánok persze.

fery02
Tudom hogy benne van a játékban, csak ez egy elég soká jövõ verseny betöltõképernyõje, és feltételezem, hogy sokan közülünk ráunnak közbe a játékra, és nem jutnak el eddig 😊 A linket meg köszi 😉

A driver legújabb ,új mds honna lehet letölteni?
Hassan B
1. Vagy új driver, vagy új mds.
2. A képet mindenki láthatta, mert bennvan a játékban...
3. Snow mod.

][ ВАЗ ][

fery02
Talán új driver, a legújabb a 91.37-es asszem. Amúgy ezt úgy gondolom látnia kell mindenkinek:
Ja, azt a havas mod-ot vaalki megmondja, honnan kell leszednem, mert érdekel 😊

Sziasztok segítséget szeretnék kérni a játékal kapcsolatban mert ellindítás után csak egy fekete képernyõ jelenik meg és semmi más mi lehet az oka? A gép egy AMD2500+ Geforce6600Gt 1.5Gb ram
Ezt a vizes dolgot én is észrevettem. Sõt felraktam a Snow modot és mikor mentem át egy hídon alatta a hóban nyomot hagytam.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

fery02
Na, kiakasztottam teljesen, az összes verseny aranyérmes lett. Jutalmat nem kaptam, de nem lényeg, jót szórakoztam a játékkal mindvégig. Bár volt sokszor olyan alkalom, mikor már majdnem letöröltem, mert nagyon untam egyes pályákon a szaggatást, meg a versenyek úgy vettem észre, hogy nem egyenletesen nehezek. Van, amin 20-adjára bírtam átjutni, meg volt olyan, amin egybõl gyõztem, nagyon jó idõt befutva. Nagyon sokszor elõfordult amúgy nálam olyan bug, hogy neki mentem egy fának, erre az autóm a fatörzs mentén elkezdett emelkedni, meg rángatózni, amibõl kiszabadulni nem tudtam, csak R-rel. A másik érdekeseég: a legutolsó pályán a víz fölött átmenõ híd, ami nagyon magasan van a víz felszínétõl, mikor végigmegyek rajta, mindíg olyan hangokat hallok, mintha vízben mennék, közben vagy 10 méterre vagyok a víztõl, a vízbe meg közbe nem esik semmi sem. Hu, kicsit hosszúra sikerült, megszûnök. 😊