1570
  • thomasthomas
    karaktert már letrehoztam.....
  • szurop
    Rég jáccottam már vele, de az gáz, ha nem kapsz új versenyeket.
  • Hoffi
    Hello
    Lenne egy kérdésem,hogyan lehet új pályákon menni mert az eredeti 3 pályát márt megnyertem és sehogysem kapok újjakat légyszi segítsetek
    Előre is köszi
  • Hassan B
    Nem épp karaktert kéne letrehozni...?
  • thomasthomas
    sikerült megoldást találnom, elindult...ott vagyok a menübe és segítség menü jön be, amit akárhányszopr okézok le, nem akar eltűnni......angol nyelven ugyanez van, csak ott tutiroal menü van...ott is hiába okézok...visszatettem az orosz nyelvet, és ott is ugyanez...na erre tud valaki megoldást????
  • Hassan B
    Már van, csak nincs lektorálva... és nem is nagyon lesz...
  • ricsa008
    akkor én írok! lessz a Kieghez magyarítás?
  • Hassan B
    Mióta ki van írva , ho no wrz azóta szinte senki nem ír ide... -.-
  • Hassan B
    -vga driver frissítés
    -esc + space + enter nyomogatása
    -codec feltelepítése
  • Ombika
    NEm tudsz olavsni? "NO WAREZ!! - Ha be akarod szerezni a játékot akor keresdd meg magad..."
  • ricsa008
    segítsetek nem stimmel valami indítom a játékot és a menü helyett egy stop táblás kép jön be és nem tudok csinálni semmit
  • Hassan B
    Nem is fogsz... mert csak az oroszoknál adtáki a játékot, azok meg nem arról híresek, hogy ilyenekkel foglalkoznak...
    Ha még is találnál, az 100% ho orosz...
  • Truck Driver001
    Egy kérdés!Nem tudja vlki honnan tudnék szerezni egy dvd borítót a játékhoz?:P [sehol nem találok.]
  • ricsa008
    már el se akar indulni a szokásos szöveg rakjam be a lemezt segítsetek!!!
    1 órája még jáccotam vel!!!
  • Hassan B
    És mi volt a gond? Írd le nekünk, hogy mások is megoldhassák, ha netán ilyen problémájuk van...
  • mentos-boy
    Halihó!
    rutin rókák segítségét kérném!
    tegnap felpakoltam a gémet (az alapot nem a kiegészítőt) jót játszottam vele, ma bekapcsoltam a gépet és nem hajlandó elindulni a játék...
    a 3. reklámvideo után kilép se szó, se beszéd...a 4. terepezős videót sem adja be nemhogy a játékot!
    ha tudjtok a megoldást legyetek oly jók ismertessétek velem, vagy hogy hanyas hsz-ben volt szó róla vaagy vami...
    köcce!
  • Hassan B
    Igen, mindkettő...
  • Vlala #1176
    Azt hiszem, mindkettő.
  • Varga10
    A kiegben mik vannak??

Uj mapok?autók is???
  • szurop
    A reinstall sem segített, egyébként biztos nem a graf okozza. Mikor nagynehezen vége a versenynek, kilép a menübe és mutatja mennyi pénzt meg pontot kaptam még ott is szaggat az egérmutató. Pedig ott nem kell sokat dolgoznia a gépnek. És ez is csak azoknál a versenyeknél van, amelyik szagggat.
  • szurop
    Nekem nem változtat semmit a grafon. És simán fut 1024*-en, ez a pár versenyen meg 800*-on is ugyanúgy szaggat. Másik tájon se, meg a Balkán másik versenyein se szaggat.
  • gplay
    Még mindíg nem indult el, viszont a cirill betűknek köszönhetően már sikerült az alap gém fullos mentését törölni.
  • Hassan B
    Azért, mert a kieg sokat javít a grafikán, ezért nagyban megnő a gépigény is...
  • szurop
    A platóssal nyomulok, és a Balkánon néhány versenynél hihetetlenül szaggat a játék. Fél óráig nyomtam végig az egyik versenyt, ami a játékban 8 perc volt.
  • Hassan B
    Hát valami olyasmi... a leengedéshez/felfújáshoz folyamatosan nyomni kell.
  • szurop
    A kompresszort mutatja az új mérő? Megnyomok egy gombot, akkor elindul le a mutató, ha megnyomom mégegyszer, vagy a párját, akkor megáll és visszatöltödik.
  • szurop
    Valami más.
  • Hassan B
    Hanem mi? :)
  • Hassan B
    AZ. Lehet változtatni menet közben a kerék levegőnyomását...
  • szurop
    Mi ez az utolsó tuning cucc a kiegben? Kompresszor? Ha az akkor tuningként használja a motor? Ha nem akkor van rá gomb és mit csinál?
  • ricsa008
    akarom mondani: vagy
  • ricsa008
    egy isten hagy szurop
  • szurop
    Mért törölted a hsz-t? Ez nem warez wolt.
  • Hassan B
    5-600 Mb...
  • Hassan B
    Valamit elrontottál, mert mindjárt az elején meg lehet venni a 3 új autót...
  • szurop
    Remélem jól telepítettem fel, karrierkezdéskor még nincs változás az autókban, azok az új mérők, amiket a képeken láttunk azok sincsenek meg, lehet hogy csak be kell álítani. A régebbi magyarosítások semmit se érnek, nem működik. Miben látható hogy egyáltalán fent va-e a a kieg rendesen? A régi profilt azt nem foagdta el, azt írja ki hogy tötöljem. A menüben a játék neve alatt eddig is ott volt az a pirosas felirat?
  • custo
    vagy mekkora mert rákerestem a #82 őn és van 1 pár amit kidobott
  • custo
    Thx jah és még annyi hogy a kiegnek mekkora a mérete ? 1.19 gb ?
  • Hassan B
    Az teljessen más... a patch azt jelenti, hogy javítás és általában ingyenesen letölthető. A kiegészítő az pedig egy külön megvásárolható(letölthető :)) lemez...
  • Hassan B
    Annyit tesz, hogy ez a felhasználónév már használatban van...