119
Mage Knight: Apocalypse
-
pongi10 #79 AZZAL A PROPER CRACKFIX RAZOR IZÉVEL MIT KELL CSINÁLNI MERT NEKEM MEGVAN DE NEM MŰKÖDIK A JÁTÉK????????????????? -
zsotesz #78 szerintem annyira nem rossz -
Thanatos #77 abban lehet csak a forma ahogy előadja..., ez az a kategória aminél már akkorse segitenék ha tudnék... -
#76 A toporzékolásban tényleg nincs igaza de abban igen,hogy saját maga akar véleményt formálni a játékról és nem másokét azonnal elfogadni. -
Thanatos #75 hagyad, nem fogja felfogni csak szajkóza amagáét és toporzékol hogy nem neki akar midnenki rögtön segiteni... -
Thanatos #74 jaj... -
Goth #73 1. rakás szar az irányítás, és a kamerakezelés.
2. a karakterek iszonyat gagyin mozognak
3. olyan mintha mindig lag lenne, még single-be is.
4. egyszerűen unalmas.
5. nem tudod beleélni magad, gagyi.
20 perc után még nekemis tetszett. 21 után már nagyon nem. -
neptum #72 atol hogy ti azt mondjátok mert ha már van bene egy kis TExtura hiba "jade szar a játék " engem ez nem igazán izgat valami játék márkéne mert unatkozok -
Goth #71 #70 -
Jhon Balu #70 hidd el neméri meg szarakodni a gaméval elég gagyi a játék. -
neptum #69 KÖSZÖNM AZT A KURVA SOK SEGITSÉGET AMIT ATATOPK NAGYON LEKÖZELEBIS ITT KÉREK HELPET KURVÁRA KÖSZÖNÖM -
neptum #68 nekem el se indul kapok valami hibauzenetet Microsoft Visual C++ cimel -
STFU #67 nem mukodik igy a link :S de akkor ezt keressetek a gamecopy-n -> Mage Knight Apocalypse v1.0 [ENGLISH] Proper Fixed EXE -
STFU #66 crack ez a crack mukodik a reloaded-es verziohoz kicsit varni kell mire elindul -
forika #65 Nekem kb. fél perc és elindul a game...most vagyok az 5. városban és szerintem full gagyi a játék de valóban csak unaloműzésre jó!Az irányítás sztem katasztrófa,még most sem szoktam meg. -
#64 Lecseréltem a vga driver 91.43 forceware-re de igy sem. Hát én feladom letörlöm a francba:( -
#63 Hát nekem meg azóta em megy a game de már szeretném kipróbálni a dolgot még egy ujjabb vga drivert megpróbálok azt föladom. -
Lyan Kyj #62 No, kipróbáltam. Eleje nagyon meggyőző volt, mondom király, whelp is lehetek. De egyszerűen nem tudott lekötni.:(((((( Lehet adok neki még1 esélyt, most egy kicsit pihi -
#61 És hogyan inditsam el mert patch 1.01 fenn van + crack de a game elindul és kép nincs de hang az van. Hallom az Nvidia logo hangját de a kép tök fekete.
Majd szépen kidob az asztalraés nem megy. -
#60 kicsit lassan indul, utana viszont tokeletesen fut
viszont van benne 3-4 nagy hiba / hianyossag -foleg multiplayer-, amit patch utan kialt
utana fasza lesz -
#59 Egy kérdésem lenne. Nektek is kb 3/c-ig tart míg elindul a game?
Ráadásul minden hiba nélkül kidob az asztalra semmi hibaüzenet.
Pls Help! -
#58 Sztem unaloműzésre tökéletes:) most dobtak 1 lila tőrt:):) -
#57 A bemutató ígéretesnek tünt, a screenshootok már nem annyira. Szerintem várok még egy kicsit és olvasom a véleményeiteket, hogy kit mennyire tud kielégíteni a játék. -
csgj #56 ez a Namco Bandai gondolom valami japán cég... látszik a játékon a képeken egy kicsit a mangás beütés. a páncélokon, meg az emberek fején. nekem túl csicsás, de lehet, hogy csak sz*r az ízlésem :D -
dimenzio harcos #55 http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rzr-mkcf!rar
ez a Razor féle v1.0-ás proper törés.
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rzr-mk11!rar
ez meg a v1.01-es patch utáni Razor féle törés.
(tehát ehhez már kell a v1.01-es patch) -
Harkat 89 #54 Hello, nekem mi van lentebb a Crack link nem szedi le, az ingyenes?
Vagy nincs más link? -
#53 ez a varoslerohanos - fel oraja ugyanazt csinalos resz mondjuk kisse frusztralo :D -
Lyan Kyj #52 A táblás játékhoz mennyire van köze? Szal a karaktereket fel lehet ismerni, vagy csupán a nevet vették át? -
zsotesz #51 Szerintem nem olyan rossz, most vagyok a 2. városban. Nem egy titan quest vagy diablo, de el lehet vele lenni. Csak az a backpack lenne nagyobb, meg az elég idegesítő hogy az egyforma cuccokat is külön rakja. -
#50 őőő sztem is csak nem mertem eddig kijelenteni:)
bár még nemtom hogy lehet pl enchantolni -
#49 sztem meg tokjok, meg ugy a jatekkal sincs kulonosebb baj, ha fasz kamerakezelest megszokod -
Goth #48 egész jó játéknak néz ki =)
Azzal cseszték el sztem, hogy szarok a karakterek amiket választani lehet :p -
Kicsimix #47 LOL már belinkeltem a crackfixet :D azota se cseréltétek le?
Gyengebbek kedvéért..A hibát hivatott kijvaítnai..Lejjebb van.. -
#46 Aki teheti NE próbálja ki a játékot. Ez valami szörnyű... Sokkal többet vártam, erre kaptunk egy a Diablo 2nél sokkal gyengébb játékot. A grafika is elég tré, optimizálatlan és még sorolhatnám. Komolyan mondom, talán a legszörnyűbb játék az utóbbi időkben. -
zsotesz #45 Ez jól indul, már az elején a két db barikádot sem tudom lerombolni. A sárkánnyal vagy mivel kezdtem, de hiába ütöm a barikádot nem sérül. Varázsolni meg luxus. A kamera meg valamiért egyfolytában forog. -
Squire #44 ujra kell rakni vagy Crack?
-
Thanatos #43 ouch... -
Squire #42 es működik? -
#41 nálam is ez történik , ha vigasztal :) -
Squire #40 letszi