62
-
istvan1993 #62 nagyon jo a film
-
winnie #61 a címadást nem fordítük végzik, hanem egyéb kreatívok. nem az értelem és a tükör a lényeg, hanem az eladhatóság inkább -
#60 az lehet, ettől még a dolognak értelme nem sok van
mondjuk ez a mai "fordító és szinkronvilágban" egyáltalán nem meglepő :( -
winnie #59 akkor nem sokáig lennél az állásodban, ha benthagynád a címben. a címnek pr-értéke, a címmel el kell adni a filmet, másra nem szolgál. a filmben nem véletlenül maradt lefordítatlan. -
#58 sehogyse fordítanám a driftet, mert nem is lehet, épp ezt próbáltam magyarázni :D -
winnie #57 nem csak a művészfilmek lehetnek jók. vannak igényes autós filmek is. és vannak nagyon gyengén kivitelezettek. nyilván a többség gagyinak tartja ezt a filmet, de még szép, hogy sokaknak bejött. ízlések és. -
#56 Jobb lett volna a tokiói csúszkálás a kanyarban ? -
#55 Ha művészfilmre vágysz banánom nagyon rossz helyre jársz moziba, elgondolkoztál már ezen vagy csak úgy osztod az észt a nagyvilágba?:) -
#54 Ha japán akkor nálam bónusszal indul... nekem bejött! -
#53 Mondjuk a felirat az valami katasztrófa. -
winnie #52 még szerencse, hogy nem szinkronos. -
#51 Én csk azt sajnálom-mjúzik- h, az albumra nem rakták fel a prodigy-t...
De a hagulata jó...nem megszokott, legalábbis számomra nem, sokat dob a filmen ez is.... -
#50 Az télleg jó zene! Nekem mondjuk a Teriyaki Boyz 2 zenéje tetszett de az naggyon! :)
Sztem tök illett a filmhez az összes zene! Sztem! :D -
#49 Szerintem is jó a film. Főleg a zenéje tetszik, ami nagyon hangulatosra sikerült. Külön kiemelném DJ Shadow Six Days című számát (Akkor megy, amikor a főszereplőt megmotozzák, mikor megérkezik Japánba). -
#48 Hát igen, a magyar szinkron nem sikerült vmi jóra! :D
Sztem elég jó kis film, de ezt már elmondtam!
Egyébként Klastrom hozzászólására(39.hsz) az egy dolog hogy nem került egy filléredbe sem! Gondolom akkor vmi k*rva sz*r minőségű kamerás felvételt néztél egy házimozin!:D
Hidd el, moziban sokkal jobb megnézni és az az 590ft-os mozijegy sem vet a sárba! SZTEM!!!
És ezért kapsz szuper hangot(mondjuk a magyar szinkron nem vmi jó) és minőségi képet! Ennyi lettem volna! -
#47 jókis japcsi pic***k -----sztem is -
FecaA #46 szerintem kifejezetten jó, jókis japcsi pic***k és széttuningolt japán verdák RLZ :D Persze a magyar hangja szánalmas "Urald a verdát vagy ő ural téged" -
Bori74 #45 -
Kindred Blades #44 De ott legalább volt mit fénymásolni...
(Kövezhettek, látatlanban mondom) -
winnie #43 jó, egy dolog, hogy jó a sztorija a tolvajtempónak, de nem nagy dolog egy 30 évvel ezelőtti filmet feldolgozni. csak le kell fénymásolni a forgatókönyvet -
zoltan4929 #42 Szerintem az a baj hogy a mai világba látván a szuper technikákkkal készült filmeket és az agyon dicsért sztárok után kijön egy film amiben nem ezek szerepelnek már, mindenki lehordja. Ez a film szerintem nem is erről szól, ha nem a driftről és az autókról ami köré van téve az csak időkitőltés. Egy jobb musical is ilyen, jó dalok és bugyuta történet.Ha telerakták volna szuper effektekkel és egy v két sztárral már mindjárt jobb minösitést kapott volna.
-
Soundmaker #41 De ez az én szerény véleményem.. nem kell foglalkozni vele.. -
Soundmaker #40 Fostalicska a film... amúgy meg mi az hogy nem kell színészi karakterfejlődés a filmbe.. Ez akkor lett volna jó film ha megvan a karakter fejlődés...
Nézzétek meg a tolvajtempót, k*rvajó sztori, remek karakterek, és a kellő kocsitörés is megvan... Na az igazi autós film... ezt max az óvodásoknak vetíteném le hogy lássanak sport autót is... gyakorlati haszna nincs a filmnek... -
klastrom #39 Egyáltalán nem nulla szint ez a múvi, és ezt mondom úgy hogy egy fillérembe se került hogy megnézzem... -
#38 Mit vártál Gregory Peck-et és Marlon Brando-t?
Ez egy driftelős, autós film... kategóriáján belül teljesen korrekt. -
#37 Borzasztó! Még azt mondom, hogy a kocsikért sem érdemes megnézni! Semmi szerethetőt nem találtam benne! Negyedrangú alkotás, csapnivaló színészi játék!
A szerpentines 4 autós driftelős jelenettől lett hányingerem! Csajszi meséli gyerekkori élményeit, alsósként hogyan jártak fel nézni a nagyokat a hegyre, mindezt csöpögős zene közben miliméterekre hol az utat szegélyező szikláktól, hol a szakadéktól "driftelve" teszi! MINŐSÍTHETETLEN!
Kellemetlen emlék ez a film, túlságosan topáknak készült... -
#36 pont annyira jó film mint amennyit el lehet tőle várni, senki ne várjon oscardíjas szineszi jatekot mert a driftről szól a film és az rendben is van benne :) siman alap otthonra ha egy kis repkedést akar látni és hallgatni az ember egy aránylag normalis házimozin. -
winnie #35 arra célzott, hogy ha aludtak, akkor is benn maradnak -
steveh #34 Azért annyi köze vot hozzá ,hogy a végén feltünik a kopasz agyondohányzott hangú Vin Disel is vagy a hasonmása :) -
#33 Sztem jó volt. Egy autós mozira ültem be, h kikapcsolódjak+nem világbékét, csak némi izgit lássak....arra jó volt h kikapcsoljon.
aláírom, h nem oly jó mint elődei...de nézhető volt ...1x -
#32 Figy sztem ha nem tetszett volna nekik a film akkor nem maradtak volna bent a teremben a végefőcímnél!
Mert én a Garfield 2-n voltam de annyira sz*r volt hogy a film háromnegyedénél kimentem a moziteremből!! Ennyit erről! NEm hogy még a végefőcímét nézzem meg! -
nimfas #31 Bentmaradtak a véfefőcímre... és neked azt sugallja hogy jó a film?
Nekem azt, hogy bealudtak rajta és a lámpagyújtásra sem ébredtek fel :) -
winnie #30 szerintem valamit elnéztél.
nem a driftet fordították így, hanem adtak a filmnek egy címet. a címfordítás, ahogy a fordítás is, nem csak robotszerű tükörfordításból áll.
(mondjuk az érdekelne, hogy te hogy fordítanád a driftet:) -
#29 EGyertelmu miert eri megnezni autok nok de inkabb autok! :P -
#28 Tokiói hajsza....
hogyapicsaf@szba sikerült a driftet lefordítani hajszának, melyik lökött barom ötlete volt, hogy lehet ennyi esze ???!?!?!?!!?!!?!?!? -
atothhu #27 Érdekes hasonlat . . . :S -
#26 SZtem király kis film!
Akinek nem tetszik az ne nézze!
Egyébként sztem jobb mint az első 2 része!
Én premieren néztem a filmet és a végén mindenki bennmaradt a végefőcímet is megnézni!
Ebből arra következtetek (köetkeztettem) hogy tetszett nekik a film! -
#25 1-2 nem jött be, ez bőven jobb volt... de egy autós témától ne is várjon az ember túl sokat.
Érdemes megnézni. -
Alfa Of NS #24 Jo a cikk. -
winnie #23 "egyik barátom volt kinn Japánban, s állítása szerint nagyoncsak gyenge a felhozatal... "
akkor rosszfele náézelődött:). ne tudd meg:)