Nagykorúság csak 21 felett?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herr Lehrer
Miért?Kinek árt azzal ha bebaszik és összehányja magát?max magának
viszont ha megemelik a korhatárt azzal ártanak azoknak a 18-19 éves embereknek akik kúltúráltan meginnának néha 1-1 sört a haverokal.

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
akkor nem kell gyereket csinálni
vagy ne engedd iskolába😄

Falconer
Hat hogyne

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

nyamiag
zárd be a házadba, neveljed ott

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Falconer
"De õ nem ártalmas a társadalomra"

Sot, meg hasznos is, mi? 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
"Ha nem akarod hogy a te gyereked igyon cigizzen fiatalon,akkor neveld úgy vazze"

Es ha nem akarod, hogy a gyereked ilyen arcok kozott nojon fel?

Herr Lehrer
az autóba ülés az már keményebb dolog.De ezen se lehet korhatáremelgetéssel segíteni.Ez is csak nevelés kérdése.

CattiBrie
de nem is errõl van szó

senki nem mondta h "ártalmasak a társadalomra"
csak az a része, aki ezután autóba ül

úgy éled az életed, ahogy akarod, senki nem akar beleszólni

és nem értem, hogy jön ide a politika

[/spam]™

Csak nekem? Ez kedves. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nyamiag
teljes mértékben egyetértek veled (Y)

Herr Lehrer
BÍrom a sok számítógépkukacot,akik huszonvalahány évesen rájöttek hogy elbaszták az életüket azzal,hogy reggeltõl estig játszottak+ az SG fórumon lógtak,míg mások szórakoztak,és most bosszúból kiírtanának minden 15 és 20 év közöttit,aki iszik vagy cigizik.Gondolkozzatok már egy kicsit.Szerintetek ha 18-ról felemelik 21re a korhatárt,akkor a 12-13 évesek nem fognak inni?Hol van itt az összefüggés?Amugy meg mit foglalkoztok azzal hogy mit csinálnak a 13 évesek?Ha nem akarod hogy a te gyereked igyon cigizzen fiatalon,akkor neveld úgy vazze,de ne akard a 18 évesek szórakozását elbaszni.én 18 éves vagyok,nem vetem meg a piát(ez enyhe kifejezés😄) és a cigit se.nem vagyok láncdohányos hetente 4-5 szál csuszik csak le.Voltam már párszor részeg,habár annyira sose hogy ne tudjak magamról.Nem vagyok rá büszke,de nem is szégyellem!!!!Ugyanis ezen nincs mit szégyenleni,hozzátartozik az élet rendjéhez.Van olyan haverom aki néha kicsit túlmegy a határon és összehányja magát,de ilyen elõfordul.De õ nem ártalmas a társadalomra,ellentétben azokkal a pöffeszkedõp faszkalapokkal,akik azond dolgoznak hogy minél jobban elbasszák az emberek szórakozását,és minél több pénzt ellopjanak a néptõl.Vegyétek már észre hogy az ország nem a fiatal piásoktól/cigisektõl tart ott ahol tart hanem azoktól akik ott fennt ülnek!!
Na ennyit akartam írni

banok
én már 21 vok... szal már nagy vok XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Herr Lehrer
Téged kéne lelõni,aztán jó mélyen elásni,DE NAGYON MÉLYEN!!

tnm
húúúú, de elszálltunk,
21 felett lennék, nem írtam volna ilyet már, mert akkor már tök komoly lennék...😄

<#worship><#eljen><#vigyor0>

nyamiag
elég.

Vagy ez:
- Szia! Elmúltál mar 18?
- Igen.
- Nem hiszem el!
- Kezeket a tarkóra!!!

😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

CattiBrie
Csak neked egy kép rólam a gallérijámban.

[/spam]&#8482;

Igaz is.
Lehetseges alternativa ezis. 😄

CattiBrie
vagy:
- Szia! Elmultál mar 18?
- Igen.
- Nem hiszem el! Kezeket a tarkóra!!!

😄

[/spam]&#8482;

tnm
vagy:
-Szia! Elmultal mar 18?
-Nem.
-Ok. ( penztargep hangja )

a pénz az úr XD

-Szia! Elmultal mar 18?
-Igen.
-Ok. ( penztargep hangja )

Hihetetlen mien ertelmes kepet tettel be. :|

CattiBrie
és ezt mégis mibõl szülje?

[/spam]&#8482;

Falconer
Mi bajod vele?

EZ jo. 😄DDD

nyamiag
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1056132389

akkor nézegesd inkább a színvonalas userinfodat :|

Falconer
Mit irt?

nyamiag
a te elborult elméd, biztos, h többet árt a társadalomnak mint a 15-20 éves gyerek, aki iszik, dohányzik :\

Falconer
Ki kell hogy szolgaljon, hacsak nem 100%, hogy 18 alatt vagy...

Falconer
Nem isznak igazabol 21 alatt, szemelyesen tapasztalom. Nincsenek olyan tizeneves vadbarmok, mint otthon, akiknek hozza van nove az uveg a kezukhoz, es reggel is mar buzlenek a bagotol. Itt csak vann szimplan retardaltak, de nincs az ami otthon.

Falconer
De az csak szimbolikus jelentosegu, semmi jogi hattere nincs.

magus
sztem is hülyeség, Hollandiában sem azért füvezik minden turista aki odamegy mert annyira bejön neki, hanem mert itthon nem lehet...

magus
jah, kurvára bevált amerikában is, minden 21 éves hülye mint a seggem mert végre ihat (nem mintha addig nem innának, de sok helyen komolyan veszik és 25 évestõl is elkérik).

házassággal kapcsolatban a Szépmûvészetiben rendezett nagy roma lagzin a csaj 15 éves volt ha jól emléxem 😊

ez vicces 😄
felesleges, hülyeség, stb.
a 14 évesek akkor is dohányoznának és alkoholizálnának ha 30 évre emelnék a korhatárt.

Sapkafej: Pedig sajnos igaz. 😊

Catti: T_T #163: Képet!!!! Bizonyossagot kovetelek. 😄<#ravasz1>

Falconer: Vegulis van benne ertelem, mert nagyon megbuntetik ha kiskorunak szolgaltat alkoholos italt. 😄

ffxi
Na fogadjunk, hogy nem így van😊

Fákjúal!

CattiBrie
én is kinézek 18-nak, most leszek 19 😊 de télleg .)

[/spam]&#8482;

Tényleg nincs hozzá joga, nem kérheti el, de ha meg akarsz inni egy sört akkor oda fogod adni. Õ nem tehet mást minthogy elkéri a személyit. Én pl ismerek olyan 15 éves kölyköt aki simán kinéz 20-nak, de az ellenkezõje is igaz. Én is fiatalabbnak nézek ki mint amennyi vagyok(20). Na most akkor a boltos/pultos hogy ítélje meg, hogy ki mennyi idõs? Minden boltba nem állíthatnak rendõrt, hogy igazoltasson.

CattiBrie
ez így van, nincs joga hozzá.. erõszakkal, vagyis nem vihet be õrségre azért mert nem mutatod meg.. ám ahhoz van joga, hogy annélkül nem szolgál ki
ennyi, de másról nem is volt szó

[/spam]&#8482;

Falconer
Hehh, ebben is van vmi 😄
Tiltott gyumolcs mindig jobb kategoria 😄DD

Falconer
Nincsen hozza joga. Nem teheti meg.

Bandee1987
Igen, értem én 😊

De képzeld el, ha a gyerekeknek meg lenne engedve a sörivás, mintha csak tejet innának...sztem nem lenne olyan népszerû 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Falconer
Mondjuk lehet ebben is valami, de pl USAban 16 a vezetesi korhatar, es szigoruan veszit de nagyon az ittas vezetest, tehat nincsen problema. Diszkobalesetek szoktak altalaban lenni, hogy szetissza magat a hulyegyerek, de a vezetesi otletet nem tamogatom.
En mondjuk a jogositvany megszerzeset nehezitenem, vagy ilyesmi, mert annyi balfasz van az utakon, aki nem tudja a kreszt, meg vezetni sem bir, hogy nonszensz. Aztan van meg egy csomo oregember, aki felig vak, a reflexeirol meg a helyzetfelismeresrol mar nem is beszelve.
Akkor meg mondjuk mar egy sort is engedelyezhetnenek vezetes elott. Mert ugye arra hivatkoznak, hogy a reflexeket lassitja. De hol vannak a 80 eves bacsi reflexei az enyemekhez kepest, ha iszom egy sort?

CattiBrie
nagyon helyes, hogy kérte tõle

[/spam]&#8482;

Falconer
Birom ezeket a barmokat, akik azt hiszik, hogy van joguk igazoltatni 😄 Tiszta lol.
Szerintem a kis pocsoket egyszeruen kuldjek el a francba, aki meg mar kinez vhogy 18nak, azt meg ne buzeraljak.
Mondjuk a torvenyt is modosithatnak, hogy mondjuk max biztonsagi orok igazoltathassanak, de nehogymar ilyen mindenfele kis hulye qrvak a szemelyimet kerjek.

Lord RZA a PUNK
én ezt a 21éves korhatárt csak jogsira alkalmaznám.....18évesen még nem nött be a kölykök feje lágya a vezetéshez...szerintem

CattiBrie
gondolom ezek az opciók is megszûnnének 21-ig

[/spam]&#8482;

Falconer
Szerintem ez a 21 ugy hulyeseg ahogy van. Ha mar 18eves korban leg erett az ember, hogy szavazzon, vezessen autot (az mar 17), meghazasodjon, stb, akkor miert ne lehetne inni? Ennek szvsz semmi ertelme.
Masreszt a kis reszeg suttyokat, akik a trendiseg miatt isznak, ezzel nem lehetne visszaszoritani.
Inkab a 18as korhatart kene normalisan betartatnai, es akkor minden franko lenne.