Lakatlan sziget és a jogok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Én azzal szeretném lezárni, hogy ezt az állítást olyan ember mondta nekem akinek hiszek és ráadásul még érti is a szakmáját, velem ellentétben :)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Na egy másik példa, ami lehet kicsit morbid :) Van két ember és, mondjuk beszorulnak egy barlangba több hétre csak vizük van. Eljön a pillanat amikor már nagyon éheznek és az egyik megöli a másikat és megeszi, hogy õ valahogy életben maradjon. Egyszer csak megtalálják õket késõbb. Szerintem nem csuknák le a gyilkost, mert ha nem tette volna meg amit megtett,akkor meghalt volna.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Havonta? Inkább valósidõben :) A NASA tizezernyi nagyobb ûrtörmeléket tart nyilván (kiégett rakétafokozatok, hibás műholdak stb.), és ezek mozgásához igazítják az ûrsiklófellövéseket, sõt, néha még az ISS pályáját is módosítják (fel-le pár tiz métert).
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Meg vannak szabva a pályák, az ENSZ kiosztotta hogy melyikkel ki rendelkezik, ki hova hány mûholdat rakhat :)
Szerintem még a világûrre is van vmi szabályozás <#fejvakaras>#fejvakaras>
sorry :)
TommoT
TommoT
gyilkost felmentik pszichológiai okokból..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
És az útlevélben az a kis leírás?
"A külföldön tartózkodó magyar állampolgár köteles mind a fogadó állam, mind a Magyar Köztársaság jogszabályait tiszteletben tartani."
A topik zárható.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
"legyen a sziget neven ezentúl: Lakatos...."
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Btw én is arra gondoltam, hogy ha hazakerülnek, akkor ott ugyanúgy elõ kell állniuk, ha bizonyítható a dolog.
Ez irtó fontos dolog, fõleg ha kiderül hogy van vmi ásványkincs a közelben. Japán-orosz vita van Kamcsatka táján, vagy emlékezzetek csak a Falkland szigeteki válságra 1982bõl - egy töküres szikla, nincs rajta semmi, mégis, Angliának volt annyira fontos, hogy bebizonyítsa, még nagyhatalom és megverték az Argentinokat.
Ja, ehhez még hozzáteszem azt, hogy ha kijön egy vulkanikus akármi a tengerbõl (nemrég volt ilyen a Földkozi tengeren) azonnal hadihajók teremnek ott, hogy kinyilvánítsák az országok, hogy az az övék.
Qwerty4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
A minap gondolkodtam el a következõn: adott egy lakatlan sziget, ami nemzetközi vizeken van, így nem tartozik egyetlen ország hatáskörébe sem, és van ott pár hajótörött tegyük fel, és ezek közül az egyik gondol egyet, megöli az egyik társát.
Na és itt jön a kérdés, ha mondjuk ezek mind magyar állampolgárok, akkor büntethetõ-e a gyilkos (úgy értem, hogy ha hazakerülnek, és bizonyítható a bûntény)? Mindegy mi volt az indíték, arra lennék kíváncsi, hogy elviekben ilyenkor is védik-e jogok az embert, hátha vannak itt jogászok :)