14
-
#14 Ez nem testőr. -
Petys #13 Hát, nekem is Nod védi a gépem, eddig nem volt gomdom a vírusokkal, csak néhány spyware-rel, de arról én tehetek, ha néha bejönnek.
Spyware írtónak ugye a SpyBot S&D a legjobb???
én azt használok, csak fél óra, mire végez a vizsgálattal... -
zseko #12 Én is NOD32-t használok már legalább 2 éve, és nekem sem volt még vírusom. Pedig az egyik LAN partyn amit csináltunk, a 15 gépből 5 omlott össze, mert össze-vissza fertőzték egymást vírussal. Az én gépembe pakoltuk a vinyókat, úgy irtottuk őket. -
quentit #11 Ja és a fömenü ilyen menüpontokból áll: AMON, DMON, EMON, IMON, NOD32.
Ezek a nevei a funkcióknak. Hát ez nem embernek való. No de nem baj, attól még ez a leghatékonyabb a vírusírtásban! -
quentit #10 Szerintem is nagyon jó a NOD32. Előtte a Norton Antivírust használtam, de azon kívül hogy iszonyat lassú, nem egyszer ment át vírus a szemem láttára a rezidens részén.
A NOD32 azon kívül, hogy kb. tízszer gyorsabban ellenőriz (2 óra helyett kb. 10 perc egy vinyó) még hatékonyabb is.
Egyetlen "hátránya" a NOD32-nek, hogy nem túl felhasználóbarát a konkurensekkel összehasonlítva, de ez csak annak hátrány, aki nagyon kezdő.
Nod bérenc X.
Amúgy jó a szlogenjük a főoldalon: "Miért választana mást, mint a legjobbat?"
Amúgy nagyon elvont programozók csinálták, a magja assembly, és a tesztek szerint kb. két és félszer gyorsabb mint a második leggyorsabb vírusírtó.
Amúgy a marketingről annyit, hogy több tíz review-teszt elismerte...
Én is sokáig idegenkedtem tőle (főleg mert nem felhasználó barát: pl. ha vírust talál (ami lehet vak-riasztás ugye) nem lehet skippet nyomni!!! Kb. fél év múlva jöttem rá, hogy náluk a close gomb jelenti azt, hogy skip... És mivel többször is feljöhet az ablak, ezért azt hittem, hogy a close sem az) -
Indigo #9 Nekem a Kaspersky :) -
Pestaa #8 Egy ideig én is NOD32-őt használtam, de el van tévedve, aki rá bízza az életét. Kinek a pap, kinek a papné - kinek a NOD, kinek a hatékony védelem. -
Exi #7 Számtechszerviz vezetőjeként mondhatom hogy mind a saját gépeimet, mind az ügyfelek gépeit (ami nem kevés) több mint 1 éve csak nod32-vel takarítjuk/védjük - sikeresen. Egyedül spyware írtó kell még külön, azt nem tudja mindet elkapni. Előtte próbálkoztunk legalább 5 különbözővel, több-kevesebb sikerrel. A nod messze übereli mindet. Többszáz gépes hálozatokkal ugyan nincs tapasztalatom, de otthoni felhasználóknak teljesen jó.
Üdv,
Nodbérenc #3 -
fulcsa #6 Kb. masfel eve nalunk is a NOD32 mukodik. Ez ido alatt legalabb 20 ezer virust fogott meg, ugyhogy azota sincs semmi gondunk a virusokkal.
Jo lenne ha par fuggetlen tesztet is elolvasna, az aki a NOD-ot kopkodi, hatha raeszmelne a valosagra.
Udv: egy masik "nodberenc"
-
#5 MÉg szerencse...
üdv: nodbérenc -
totya4 #4 Te vagy tévedésben, de megbocsájtom mert nem tudod kivel beszélsz. Az én tapasztalatom nem szaros 100 gépen alapul ami ráadásul hálóban van, tehát sacc munkahely, amit nyilván céges proxy/tűzfal stb. véd.
Gondoltam hogy a cikkhez hozzászólnak egyébként a fizetett NOD bérencek, mert az tény, hogy a reklámhoz/hazudozáshoz ért az ESET. Szerencsére azonban nem minden felhasználó sík hülye. -
#3 Erős tévedésben vagy totya4...
100 gépes hálót a NOD véd 1 éve, és nincs vírus...hmmm. érdekes, ugye? -
BlueGold #2 Tévedsz, a védelem az MCAfee-vel kezdődik a Kaspersky-vel végzödik ( vagy inkáb megszünik a telepítése után ) és marad helyette a szerencse. -
totya4 #1 Ezek a laboratóriumi szintetikus tesztek nem mérvadóak a valós felhasználókat érő támadások tekintetében. A NOD és a vírusvédelem két külön kategória, a NOD mindig is egy rossz vicc volt. A védelem a Kaspersky-nél kezdődik...