Ausztria leállíttatná a SWIFT-kémkedéseket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"nemhiszem el hogy csak az amcsiknál vannak olyan IT szakemberek akik "ennyire" ismerik a behatolás mûvészetét."

nem volt itt semmi profizmus, egyszerûen be lettek engedve, ennyi a történet.

Ez szerintem csak a jéghegy csúcsa. Mennyi piszkos akció van még, amirõl mi, kis emberek nem tudunk.
Korábban egy hasonló cikk kapcsán megjegyeztem hogy nem egy was ist das banki adatokba beletekinteni, erre leösszeesküvéselméleteztek. Íme az élõ példa. Motiváció + pozíció, ha ez a kettõ megvan, sokmindent meg lehet tenni.

Ez nem semmi.. de még csak a kezdet..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

ttt ttt
Plussz azért is mert, van vaj a fejükön, lehet zsarolni.
Amúgy tényleg érdekes, hogy Amerika úgy érzi mindent megtehet, ez elég sux. De ütõképes az EU sosem lesz vele szemben. Csak az aki eddig is volt, Kína, + az Oroszok.

immovable
U.S. no comment!!!4
mrzed001
Az erõsebb kutya baszik alapon .... ha nem adják egy szép nyári estén megjelenik a Delta Force és "kimenekítik" az adatokat biztonságos amerikai állami felügyelet alá

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Killgore
Günther Gall-os linkre kattintva olvastam:

"Amennyiben nem mûködtünk volna együtt, úgy könnyen lehet, hogy az egész adatbázist lefoglalták volna" - jegyezte meg Gall"

Marhajó, milyen alapon?

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

PíszLávJuniti
ddosoljuk meg az egész usát 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

item
Érdekes, nemhiszem el hogy csak az amcsiknál vannak olyan IT szakemberek akik "ennyire" ismerik a behatolás mûvészetét. Valamilyen védekezést kellene kifejlesztenie európának. Aztán lesegethetnék az amcsik,ha meg rákérdeznének hogy mire föl ez a védelem,akkor meg lehet mondani nekik hogy kapják be, madj ha az egyébb országok is lesegethetik az amerikai bankok rendszereit büntetlenül akkor pofázzanak.

Hihetetlen az USA bakker... <#boxer>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Azért ez durva hogy az amcsik bármit megtehettnek,a terrorizmus elleni harcra hivatkozva.
Europa pedig,a hájas seggit nyalja az USA-nak.
Komolyan mondom egyre szimpibb kína,aki még mer dacolni ezzel az "diktaturával",annak ellenére hogy õ sem épp a demokrácia mintaképe.