Web 2.0 felvilágosítás II.: Last.fm - A webzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
a web 1-nél csak te kapsz infót
itt pedig te töltöd fel
mi benne a "2"?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
mert nem is lehet többet listáztatni, csak azokat akik a legtöbbet hallgatták(50 user) az elmúlt 6 hónapban az XY számot
Qwerty4
Qwerty4
vagy csak én nem találom a tovább gombot?
gondoltam küldök üzenetet mindnek 😊
Ez az üzenet jelenik meg néha a profilomnál:
"Some tracks you submitted have not been added to your profile for the following reason:
Spam protection triggered: You submitted a track dated earlier than your last submission."
Jó, értem hogy egy pár számot nem hagyott a játszott számok listájában, tudom is hogy melyiket, de pontosan miért?
Tudomásom szerint 50%-a kell egy számnak lejátszódjon, hogy oda bekerüljön, le is játszódott, kb. 70%-nál váltottam, mert a számnak a vége teljesen üres volt, legalább egy perc.Ez most spam lenne vagy mi a szösz baja van???
<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
Qwerty4
kevés magyar használja, lehet érdemes lenne a klienst magyarítani, talán többen ráharapnának
de lehet csak fölösleges idõpocsékolás
Véletlenül nem lehet megnézni, hogy hányan és kik nézték a profilomat?
Qwerty4
szóval unalmas már az egész <#zavart2>#zavart2>
Qwerty4
De rég jártam, erre.. Dehát ember mindig követ el hibákat..
Nekem tetszik a Last.fm, mivel rengeteg új zenekarral ismerkedem meg, meg hasonló izlésû emberekkel. Rádiókat én se hallgatok. Jahm, én nyáron regisztráltam, csak akkor nem töltöttem le plugint.. Íg jó idõre feledésbe merült számomra. Aztán 1 hete leszedtem a plugint lassan el is kezdett gyarapodni a játszott zenék száma, bár még nem érte el az 1000-et. Rajongó úgy lehet az ember, ha az adott dolgot sokszor meghallgatja. Meg például vannak gondok az azonos nevû együttesekkel is.. Vagy csak engem zavar, hogy 2 teljesen mást játszó együttes egy lapon van.. ehhem
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Software is like sex! It\'s better when it\'s free! ;) - Linus Torvalds -
http://mokk.bme.hu/blog/hirlevel/digitaliszene06jan 😊
Egyebkent ez arrol szol, hogy az egyen nem arctalan "hallgato", hanem vissza is ad a kozossegnek.
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
Ami mondjuk para, az a 90-140Kbyte/sec adatforgalom... Nem is értem, hogy lehet ilyen sok, ennyibõl már majdnem filmet lehet nézni.
Sztem a Last.fm majd kitermeli magának azt a közönséget akik az ilyesmire idõt pocsékolnak és idõvel majd fizetnek is. Vagy nem. Ha nem tag-elem meg a Replikát ugyanolyan fasza marad akkor is, 😄D én teljesen nem látom értelmét ennek a dolognak.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Firefoxban levõ összes RSS feed becsatolva, kategorizálva
- GMail fiókomhoz tartozó különbözõ naptárak kivezetve
- általam használt két fontosabb emailes postafiók ellenõrzése
Így látom az összes fontosabb, a böngészõmben levõ hírforrást ott is, ahol épp nincs a böngészõm a beállításaimmal.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."