Hét év börtön kalózkodásért

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõször is: Idióta vagy.

Nah, lássuk, nekem kéne egy új Mercedes S osztály, bemegyek az egyik márkakereskedõhöz, és elkötök egyet. Ugggggyan már, mi az a 25-30M forintocska ekkora cégnek, amikor a Forma-1 költségvetése ennek több 10-100-osa.. Hát nem?

Az nem gazdasági kérdés. Hanem emberi. És emberileg erkolcstelen. Megérdemli amit kap.
Sadist
Jó, akkor én ellopkodom a te szellemi termékeidet (legyen az könyv, szoftver, festmény, zene, akármi), aztán elkezdem pénzért árulni. Gondolom nem bánnád.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Másolt szoftvert árult?? ÉS???????!!!
Nem értem mi a baj ezzel. Az hogy anyagi kárt okoz ennek meg annak a multimilliomos cégnek. Megbírják, nem?!
Bár lehet jobb lett volna, ha drogot vagy fegyvert árul, azért nem kap ennyit.

Csak halkan, mert ez illegális...

Rage47
én nem röhögtem a viccen:S
hát jaja tényleg itt tartunk, ma Mo-n aki fegyvert ránt (rendõr meg biztonsági õr) vagy illegális doglokat mûvel szoftver/zene/mozifilmek terén azt úgy meg bûntetik hogy csak na, míg aki tényleg öl vagy ellop milliókat, vagy milliárdokat ala K&H botrány az meg háziõrizetben kivárhatja amíg pár év pereskedés után nem lesz semmi vagy elévül az ügy, emberek ez már szánalmas ahová tartunk, nem lehetnek ennyire hülyék az emberek <#falbav>
Lehet nem leszek "népszerû" de aki Pénzért árulja az megérdemli! Amugy egy ide vágó vicc:

"... te miért ülsz, hát megöltem apám anyám hugom és 2 hónapos öccsémet, 3 évet kaptam, te? Én kinyirtam egy egész bevásárló központot 5 évet kaptam. És te miért ülsz 7 évet?! Hát szoftvereket árultam a neten illegálisan...

LOL

Elnézést a Sorokért:)

Wazz, pénzért árulni crackelt programokat.. Megérdemli.
Ha ingyen csinálná, az ok, de így hasznot húzni más munkájából.
Hát nem tudom. Én semmi pénzért nem mennék börtönbe nemhogy 7 évre, de 1 napra sem.

Killgore
"több millió dollárt kénytelen befizetni kárpótlásként, és autói, valamint hajója mellett házait is elveszíti."

jól jövedelmezõ lehetett... és akkor még mi az, ami nincs az õ nevén? lehet hogy még így is megérte neki.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

bertino
mondjuk ezen még semmi csodálkozni való nincs...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

← ElőzőOldal 2 / 2