136
The Original Trilogy
-
#136 Ha jól emlékszem, ott két út van. Az egyik a továbbjutás, amiről te beszélsz, a másikon pedig van egy panel amivel egy kicsi hidat lehet előhívni. -
Szusi88 #135 Hali nem tudom pontosan melyik pálya az de épp egy leszálló helyen Luke-val és R2D2-val és át kell jutni a túloldalra de csak r2-val megy át de nem tudom az ajtót se kinyitni mert szét van törve a panel és r2 nem tudja megjavítani se a panelt és nem is tud hidat csinálni. Most Mit tegyek? Kérlek segítsen már vki!!
Köcce -
Arnesz #134 Help!
nem tudja valaki hogy a lego star wars 1-ből a kettőbe hova kell átmásolni a mentést? -
T Berci #133 Papesz!Igazad van.A minikitet megtaláltam.(Egyébként csak azért írtam 4.résznek, mert az ajtónál úgy van kiírva.) -
Papesz #132 A GameFAQs leírja.
De ha nem akarod elrontani a saját játékélményedet, akkor inkább derítsd fel saját magad. Ráadásul jópénzért beszerezhetsz egy olyan kütyüt is a bárban, ami mutatja a minikit-ek helyét.
(Egyébként az Original Trilogy-ben nincs 4. rész, mert hát a címe is utal rá, hogy trilógia ugyebár. ) -
T Berci #131 Nem írná le valaki, hogy a The Original Trilogy 4. részének 5. pályáján hol vannak a minikitek?? -
T Berci #130 ?
-
T Berci #129 Hol tudnám megvenni a lego star wars 2-t ps2-re,aránylag jó árban -
spiderandris #128 Hali. Nen tudná megmondani valaki, hogy honnan lehet letölteni a lego star wars I-et ps2-re? Köszi! -
#127 Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy eljutottam a Halálcsillag azon részére, ahol a hercegnőt kell kiszabadítani. A vezérlőteremben vagyunk egy rakás rohamosztagost kinyírok, majd szétlövöm a vezérlőpultokat. Erre egy nagy képernyő a falon megmutatja, hogy jön még több ellenség. A hátsó sarokban van egy nagy ajtó, amit csak rohamosztagos nyithat ki. Namost a gondom az lenne, hogy hiába veszek fel sisakot és integetni próbálok a kamerába, nem történik semmi... mi lehet a baj?
A segítséget előre is köszi! -
Papesz #126 Valószínűleg aktiválni kell a Start menüben. -
MrCellophane #125 Sziasztok!
Segítsetek kérlek!
Megvan a 100%, megvan az oldsave, megvan a 4.000.000.000., de a karakter készítőben tök kevés az alkatrész...arról nem is beszélve, hogy a színük más a tartályban és a pályán.
mindenhol azt írják, hogy az összes fegyver, test, sisak és fej felhasználható, de nekem 5-6 van csak belőllük... megőrülök!
LÉGYSZI SEGÍTSEN VALAKI!!!!
Előre is köszi! -
tibiv11 #124 -
tibiv11 #123 -
tibiv11 #122
-
tibiv11 #121 -
tibiv11 #120 nem mukodik!!! -
tibiv11 #119 -
Papesz #118 Oké, hát akkor aktiváld az Old Save-et. 250 000 stud-ba kerül. -
tibiv11 #117 na errol bizonyara nem tudsz semmit...nem??? -
tibiv11 #116 ezt nem tudom hogy el van mentve a 1 es ben 100% os de akkor sem engedi!!! -
tibiv11 #115 erted csak azt irja hogy nem talalja -
tibiv11 #114 az internetrol letoltottem a savegame jet az 1 es nek!!! -
tibiv11 #113 ??? -
Papesz #112 Ha nem játszod végig az első részt, akkor mégis, milyen karaktereket akarsz megnyitni a másodikban? -
tibiv11 #111 lehet hogy nem nagyon ertettem de valahogy elmagyarazod??? -
tibiv11 #110 na jo de en csak egyszeruen elmentem de azt mondtad ,hogy kezdjem el az 1 est es saveljek es a 2 es ben valaszthatok lesznek az 1 es karakterei!!!(valahogy igy) -
Papesz #109 Sajnos nem tudok segíteni, mivel nem is érted, amit leírtam. -
tibiv11 #108 ?????? -
Árnyvadász #107 Ajjaj :) -
tibiv11 #106 MEGVAN AZ 1 ES LEGO STAR WARS DE NEM AKTIVALJA AZ "USE OLD SAVE"-T!!NEM TUDSZ SEGITENI??? -
Papesz #105 Nem értem a kérdést. Nem a memóriakártyára szoktál menteni? -
tibiv11 #104 hat te honnan tudod ezeket???csak ugy kerdem... -
tibiv11 #103 ??? -
tibiv11 #102 es hogy erted azt hogy a kartyamon vagyis a jatekba????? -
Papesz #101 Meg fogsz lepődni: a LEGO Star Wars: The Complete Saga is egy játék. Benne van mind a hat rész. -
#100 Az egyik legjobb játék! Nekem nagyon bejött! -
tibiv11 #99 es mi az a lego star wars 2 the complete saga??? -
tibiv11 #98 szerencsere most toltom le az internetrol az 1 es reszt... -
tibiv11 #97 szoval az 1 es bol kell legyen mentes...