136
The Original Trilogy
-
tibiv11 #96 ??? -
Papesz #95 De.
Legyen a kártyádon mentés az első részből, aztán aktiváld a 'Use Old Save' opciót a bárpultnál és már használhatod is az első játék karaktereit Free Play-ben. -
tibiv11 #94 nem tudsz valamit??? -
tibiv11 #93 vagyis ha az 1 es lego star wars megvan akkor sem lehet aktivalni es nem tudom mit kell csinalni!?!? -
tibiv11 #92 nem tudom hogy az use old save ben mi a lenyeg mert nem tudom hogyha nem lehet aktivalni akkor mi a lenyeg benne??? -
Papesz #91 Miért nem írod le ide konkrétan, hogy mit szeretnél kérdezni? -
tibiv11 #90 valakinek van yahoo messenger-e??? -
tibiv11 #89 az old save azt jelenti hogy regi mentesek hasznalata de kell az 1 es jatek hogy lehessen aktivalni ugyanis 100% os lesz minden meg lesz csinalva -
tibiv11 #88 van valaki itt???????? -
tibiv11 #87 haliiii!!!
-
bnorb #86 az 1? -
Papesz #85 A LEGO Star Wars: The Video Game mentései. -
bnorb #84 Egy kérdésem van: mi az az old save??? -
#83 hali! én leszedtem egy warez oldalról a "LEGO StarWars 2 RELOADED"-t
és amikor telepítem nem tudom beállítani hogy ne a C:\ be tegye hanem a D:\ be mert a C:\ be nincs elég hely... nincs erre valami fix? -
flevente #82 Hello!
A Nintendo DS-es verzióban a Kapitel VI-ban hogy kell megcsinálni a 4. pályát? -
Papesz #81 Egy játékteszt, amely reményeim szerint meghozza a kedvét a játékhoz annak, aki még nem próbálta. -
ebdy #80 Csá haljátok kéne 1 kis segítség mert kicsit elakadtam az VI részben aki tudna segíteni vegyen fel msn-be pls!! [email protected] -
C7 #79 Solo mellett van egy zöld kör, ha van rajtad fejvadászsisak, men od, és integess a akmerának, mint a fejvadászos ajtóknál -
#78 Hali!
Azt kérdezném hogy a VI. rész első pályáján mikor Han Solo a falban van onnan hova kell menni vagy mit kell ott csinálni? mert semerre sem tudok menni -
#77 Hali!
Azt kérdezném hogy a VI. rész első pályáján mikor Han Solo a falban van onnan hova kell menni vagy mit kell ott csinálni? mert semerre sem tudok menni -
C7 #76 jó -
#75 Felvettelek újra...remélem mostmár jó -
C7 #74 bocs, ha tudsz, vegyél lécci fel újra, a afaterom kilépett, nem tudlak engedélyezni -
C7 #73 [email protected] -
C7 #72 chapsy@&itromail.hu -
#71 Nekem is PC-n van....PS2 őn drága :) . Mi nem megy a 60 kockásban? Van msn em...írd le a címed és dumálhatunk ha még érdekel az ügy -
C7 #70 nekem PC-n van, van MSN-ed? vmit nem tudok a 60 kockásba, segíthetnél -
#69 Nah,mostanság volt időm belefogni a játékba,és az előző részt után ebben sem csalódtam.Aranyos,jópofa grafika,korekt irányítás,geghegyek,nekem nagyon bejött. -
#68 érthető, köszi -
#67 A demót is és a teljes játékot is lehet ketten jáccani.Amúgy a PC-s változatban csak lenyomod az F2-őt és aktiválódik a 2 játékos mód.Ienkor a billentyűzeten osztozva kell irányítani a két karaktert.Remélem érthető voltam -
Foxhound1980 #66 Szintén. -
Foxhound1980 #65 Köszi! -
#64 sziasztok, ezt a játékot lehet egyszerre ketten játszani? vagy csak néha? mert pc-n játszottam a demoval, és ott egyedül irányítottam, de néha egy másik karaktert is tudtam egyszerre irányítani. Full verzioban lehet hogy kicsit más, ps2-n meg lehet hogy főleg más, szóval? -
#63 Én már 70% nál járok Kíváncsi vagyok mivan a 99 aranykockás kapu mögött...De amúgy a 60 kockát mindenképpen szedjétek be...nemlövöm le a poént,de sztem nagyon fílinges
-
turho #62 Ok, rájöttem mindenre :DDD -
turho #61 Huhh :) csak egy másik csapattaggal kell átemelnem a lyuk felett, utána a 3 csapattagom emitt van, a tripjó meg az ajtónál...asszem nekifutok megint :DDD hátha csak valamit nem fogtam fel... -
#60 A nagy lépegetőket is eféle képpen kell majd hatástalanítanod.Elösször szigony rá és körözöl körülötte....ha elszakadt a kábel mész a bombáért...rá is szigony és elvontatod a földön heverő nagy lépegetőhöz. (egy idő után feltápászkodik) meg ügyelj a kis fekete kutat droidokra mert azoknak is van kábelük és előszeretettel próbálják tőled elvenni a bombát :) -
Snake11 #59 Én csak simán áturottam és utána a többiek is követtek x360-on játszom! -
#58 Egyszerű...odamész 3PO -hoz és a kordinációs+karakter váltás gombal átveszed fölötte az irányítást.Ergó nekimész és úgy próbálsz nyomogatni gombokat,hogy mikor vált át.De az Options-t is megnézheted a menüben,hátha levan írva mivel kell váltani. -
turho #57 Hát, én valamit akkó' marhára nem értek, de én a 3 szereplőmmel annak a pályának a közepéig tudok bemenni. Egyedül a Thripio-t dobhattam át a daruval az ajtóhoz, de az ott csak kolbászol, nem jöttem rá hogyan kell irányítani ebben a helyzetben :D asszem reménytelen hüjje vagyok :)