136
The Original Trilogy
-
#56 Azt a bombát amit le tudsz szigonyozni azt oda kell vontatni a kötéllel ahol megkaptad a lépegetők feldöntéséért a bónuszt.Ott van 1 kis barlang féleség ráccsal lezárva és ha ott elengeded a bombát akkor az berobbantja a rácsot.Remélem érthető volt. -
Foxhound1980 #55 Üdv!
Lego SW-ban mi a rákot kell csinálni a Hoth csatában? Már feldöntöttem a kis lépegetöket, azért egy bounsz cuccot kaptam. De nem tudok továbjutni 1xüen. A helyszinen van 2 db ilyen akna vagy bomba gyártó egység, azokat tudom szigonyozni. Mit kell csinálni??? -
#54 Nemelég,hogy átteszed 3PO -t az ajtóhoz...ha átértél mindenkivel vedd át az irányítást fölötte és úgy nyisd ki az akció gombal.Ennyi -
Papesz #53 Hmmm...
Nekem kinyitotta az ajtót. PS2-n a körrel. X 360-on nem tom mi az akciógomb. -
turho #52 Egy híd a jobbszélen kinyílt, de utána mégegy szakadék, és Thripio-s ajtó. Átemelem a robotot de az nem csinál semmit :) -
Papesz #51 Ott megszívtam elsőre én is.
Amikor belépsz abba a helységbe, akkor figyelni kell, hogy a túloldalon maradjon legalább egy embered életben. A rohamosztagosokat kell elintézni a másik oldalon, majd utána az életben maradt ember lenyitja a hidat és át tudsz menni mindenkivel. -
turho #50 Nah, én 360-on elkezdtem tegnap, de már elakadtam :DDD amikor van az a szoba, amelynek közepén van egy daruszerű, és 1 szereplővel át lehet dobni a Thripio-t akkor utána nem történik semmi. pedig az ajtó mellett az ő feje villog...Ne játsszak vele? :DDD -
#49 Valaki nemtudja,hogy melyik szereplővel lehet bemenni a kicsi kék ajtón? ..a sima kis barna ajtón egy kis endori lény betud menni ,az addíg rendben...de a kéknél kivel kell menni? Kemény 55% nál járok :)
-
Papesz #48 A LEGO Star Wars II: The Original Trilogy jelölést kapott az Év Játéka címre. A British Academy Video Games Awards-ot október 5-én tartják Londonban, én a magam részéről szorítok ennek a játéknak. -
#47 hmm... :-P HDR túltöltés...:-D Mondjuk ennyiben jo a PS2; a kis "szoftveres HDR-utanzataval"..nem vilagit mint atom,de nem süti ki a szemet... HALo2-töl voltam ugy X-boxon, h. 3ora game utan csak villodzo karikakat lattam, ha becsuktam a szemem+vérágas lett nekem is... :-) -
#46 Valami olyasmi..énsem értem pontosan,hogy mért csak ez az egy játék reagált így.Csak nézted a monitoron a játékot és érezted,hogy kicsit fáj a szemed...és 1 óra után már az egész fejed megfájdult úgy erölködik a szemed...mint például amikor rossz fényben próbálsz olvasni...nah kábé ezis ilyen volt. -
#45 Tul éles szineket nyomott(HDR?); vagy pontosan mire gondolsz? :-O -
#44 noh...asszem sikerült megfejtenem a dolgot.Rádugtam a régi CRT monitoromra a játékot a saját kis 85 hercével és jácottam vele 1 órát.Úgy semmi baja nemvolt a szememnek.Kiderült,hogy a TFT színbeállításai olyan erőteljesek voltak,hogy olyan impulzusokat lökött a monci,hogy a szemem majd szétment. Tehát a színekkel volt a gond. -
#43 Bizti, hogy nem framerate gond? Nem lehet h. vmi csoda folytan visszakapcsol? Mas ötlet nincs; jartam mar pár game-el ugy, hogy csak 60herzen volt hajlando menni PC-n; de azok regebbi game-ek voltak(2002)... -
#42 De akkor,hogy lehet,hogy csak nekem fáj a szemem ettől a vacaktól? ...Az összes többi játékkal semmi ien jellegű gond nemvolt :-/ .Szóval ha van valami 5leted halgatom. -
#41 yeah...de inkabb vicc volt, nem hinnem hogy attol fajt volna a szemed...VSYNC gondok, vagy mi? Ha jol emlekszem, irtak VSYNC gondokat a game kritikajaban... -
#40 az micsoda? HDR ?? -
#39 ...akkor kapcsold ki a hdr-t... :-P -
#38 TFT-m van,vadi új...mellesleg van refresh lock om is tehát 75 hercen megy mindíg...még valaki? -
#37 nem lehet, h. visszakapcsolt a monitorod 50-60hz-re; mikor indul a game? :-O Pc-n tolod a game-et gondolom... -
Bladez #36 Lehet kezd tönkremenni a monitorod:?:DNem elég nagy a képfrissítés:?Nálam nincs ilyen gond . -
#35 Namost egy komoly kérdésem lenne...akadt egy komoly problema.Van ugye a Lego SW 1.része amivel gondnélkül jáchattam 5 órákat és semmi baj nemvolt....de most ezzel a 2ik résszel jáccom 2 órát..a fejem megfájdul és a tükörbenézve látom,hogy véresek a szemeim Akinél jelentkezik hasonló írjon...hátha nemcsak én reagálok így 15 évnyi számítógép játék után ... Valami ötlet ,hogy mi a gánya van? -
#34 nekem a humora+(primitiv a fight az tény, de...) jatekmenete, a bonuszok + gáma ujrajatszhatosaga is tetszett; semmikepp sem kap rossz osztalyzatot.. :-P Végre egy olyan game, ami nem vette holt komolyan sajat magat... A star wars univerzum végre kapott 1 szelid fricskat; a sok gagyi (uj) filmek utan(szerintem maximalisan megerdemelten)...(az uj SW gámák más teszta; azok fenyevekre leköröztek a filme(ke)t...) -
#33 Én is kipróbáltam a demóját és részemről a fáklyás menet! :D -
#32 "gamma kritikán aluli" marmint a LEGO S.W.2? Na ne már... :-| ha ez kritikan aluli, akkor a jo titulussal illetett game-ek 50% is az... :-/ ehh... -
#31 Van létjogosultsága a topic-nak, bár a gamma kritikán aluli, de számos játéknak van itt és a PC szekcióban is topic-ja, nem véletlenül. Én megengedtem, tehát LEHET! Good riddance! -
#30 Különbseg nincs a PC-s+konzolos verziok között; holt ugyanaz, legalabbis IGN ertekelesben azt irtak... de ettöl függetlenül ez tenyleg a konzolos verzio topicja...ha pedig cheat kell stb.; vagy help, akkor keress pc-s forumot, vagy google... :-P Erdemes megnezni 1-2 angol nyelvü forumot is, és olvasni a comment-eket, hatha volt masnak is oylan problemaja mint neked/masnak a pc-s verzioval... -
#29 -
Papesz #28 Komolyan mondom, hogy ezt már nem hiszem el.
EMBER! Ha valamelyik topichoz hozzászólsz, akkor annyit tegyél már meg, hogy elolvasod, miről is volt eddig szó benne. Kezdheted mondjuk a #22-vel, közvetlenül a Te #23-as hozzászólásod alatt van. -
#27 mert egy konzolbirtokos a konzolosok fórumában nézelődik gondolom én -
#26 de kár hogy ilyen vak vagyok tényleg :P
csak az nem értem hogy miben más a konzol sw2 mint a pc-s. ugyan olyan mind a 2. annyi a kül hogy mások a csítek hozzá az szevasz. ugyan azok a pályák ugyan az minden... -
Papesz #22 Nézd, én konzolon játszom, ezért nem tudhatom, hogy van-e különbség. Másrészt meg azért nem megyek be a Játékosok fórumára, mert teljes mértékben hidegen hagy, hogy ki és miért nem tudja feltelepíteni a játékot, valamint hogy milyen patch szükségeltetik a komplett install-hoz. Nekem ilyen gondom nincs, lévén ha beteszem a játékot a PS2-be, akkor az elindul. Éppen ezért nincs kedvem többezer hozzászólásból kiválogatni, hogy melyik ötven vonatkozik konkrétan a játékra.
Másfelől úgy gondolom, hogy nem véletlenül hoztak létre az sg.hu fórumadminjai két külön főtopicot a PCsek és konzolosok számára. Ha tévednék, akkor elnézést kérek. -
#21 Szerintem ez a 2.ik rész nagyon király lett.Az elsőt hamar végiglehetett tolni 100% ra.Ez már kicsit hoszabb távra szól Mellesleg a Super Story mód télleg csak arról szól,hogy egybe végigtold az adott epizódot és mindíg összegyüjsd a megszabbott pénzt? Nagyon jó dolog az ürhajós jelenet is...főleg amikor a snow spiderekkel mész a lépegetők ellen -
#20 az elsö rész nagyon tetszett; ugyhogy probalom megszerezni a 2. részt... :-P nagyon mokas kis game volt; a 2. is csak jot irtak...akajom! :-P -
JohnnyP #19 Az első rész jó volt:o -
#18 Respect meg minden, de ahogy én eddig láttam nulla különbség van a PC-s és konzolos verzió között /nem az NDS verzióra értem természetesen/.
Szóval, ha minden ugyanolyan konzolos és PC-s játéknak külön nyílna topic............ -
Papesz #14 Aha, értem.
Sajnos az elsővel nem játszottam, de be fogom szerezni, mert ez a játék üt. -
#12 szerintem normális. A kantin a központ, onnan nyílnak a különböző epizódok, ahol viszont már rendesen van intro, ugyanúgy mint a filmeknél, hosszú felirat . Az 1 résznél is így volt -
#9 eredetiben biztos normális:)
a 7,8-hoz meg no comment! :P -
Papesz #1 Megszereztem a játékot és szerintem kiváló. Ahogy az alcíme is mutatja, az eredeti trilógiát dolgozza fel, LEGO figurákkal.
Van azonban egy kis problémám. A 'New Game'-et választva mindenféle intro, vagy magyarázat nélkül a Mos Eisley Cantina-ban találom magam. Ez normális? Se bevezető, se tanítópálya? Ha valakinek esetleg megvan eredetiben, akkor szívesen venném, ha megosztaná a tapasztalatait.