101
-
Hierogli #21 HOgyne menne a win32 a vistan? Vak sotetsegeket beszelsz. -
strogg #20 Azért biztosan nem egészen így van. Nem kockáztatnák meg, hogy kiadnak egy OS-t amire a program ellátottság nagyon gyér.
-
roliika #19 Nem a Vista hibája így van, hanem a támogatottságé, bár nem meglepő,hiszen csak most fog kijönni. De a winapis progik felejtősek egy az egyben. Amit .NET alá készítettek XP alá az fog műxeni más nem. C-s cuccok sem, mert máshol és más függvénykönyvtár lesz, szal a progik jórészét írhatják/juk/ át. -
roliika #18 Semmilyen win32-es alkalmazás nem fog futni, illetve, semmi olyan ami winapi függvényeket használ, mert a .NET rendszerre támaszkodik teljes egészében a Vista. Olyasmi, minta Javas telefonnal amin nincs oprendszer szeretnél .sys vagyis simbyanos progikat futtatni. Nem fog sikerülni. -
Newfronter #17 Nem jó már az XP. Ugyanis rengeteg rootkit, stb. van rá amivel szemben nem tudnak semmit tenni a biztonsági programok.
Más: Játékok védelmi eljárása olyan szinten akadályozza a folyamatos futást, hogy ezek miatt szaggatnak a játékok. Illetve Vista alatt sokkal(!) gyorsabban futnak az XP-re megírt játékok, tapasztaltam már.
Erőforrásigény még nem a legjobb, de viszont ez nem azt jelenti, hogy ez miatt rosszabbul futnának programok, sőt van ami jobban.
Hülyeség hogy a programok 80%-a nem megy, csak a 20%-a nem megy, ami nem az MS hibája, hanem az XP-re van írva. A többi is, csak az MS volt olyan jó lelkű hogy engedett egy kis virtualizációt a legtöbb XP-s progira.
A többi hiba főleg a driverekből adódik, nem a Vista hibája. -
#16 Milyen programok nem fognak futni rajta? -
#15 már megint mellébeszélsz, de a hozzászólásomra nem tudsz reagálni, hogy is tudnál -
strogg #14 Hát a játék tényleg az legutolsó szempont egy OS választásnál. Bár nagyon sokan ez alapján választanak OS-t. (pL a linux ezért "szar" mint tudjuk:) -
roliika #13 Mármint lesznek. Lehet 50-60-ért is az emberhez vágnak MAJD valami gagyit. Különösebben nem érdekel, mert aki játékra használja a gépét az perkáljon én + jól kiröhögöm. -
roliika #12 Pont te szólsz be nekem? :DDD Tedd fel a gépedre, aztán örülj neki,kár,hogy a progik 80%-a meg se fog nyikkanni rajta. Wazze lilád nincs szerintem mi az a .NET. Kárt volt írnom neked ennyit is. -
Keldor #11 "De mellé tehetsz egy 2gigányi ramot és az alap DX10-es videókarik is erősen még 100ezer körül vannak."
Még nincs is DX10-es VGA a piacon LOL! Mekkora hülyeségeket írkálsz itt össsze... encé -
#10 Mekkora baromságokat hordasz össze ember, egyátálán nem erőforrásigányes a Vista, bár az is igaz hogy nem 10 éves konfigra készül... pont a hozzád hasonló
riogatók miatt kering annyi hülyeség a Vistával kapcsolatban!!! -
strogg #9 Nem ide tartozik, de közéredkű információk:
http://index.hu/tech/net/elitehub6668/
http://defense.4242.hu/ -
roliika #8 Linux=64bit support,virtualizáció,akár 32 vagy több mag kezelés. Ezt a win pár évig nem múlja felül. -
#7 64bit support. -
roliika #6 Köhmmm...ez az RC2-es kiadás előtti vacadék már régóta crackelve fent van a hálón. Erőforrás igényes, mert csillivilli a felülete és kernelszinten kezeli a .NET 2.0-t. Meg van ami kernelen kívül futkosik és zabálja a memóriát.
Nem értem miért álma bárkinek is,hogy ez a gépén tudhassa.
Igen támogatja a DX10-et. De mellé tehetsz egy 2gigányi ramot és az alap DX10-es videókarik is erősen még 100ezer körül vannak. Ja+ 6Gigás a telepítője. Kell a fenének, jó az XP,DX10-en kívül mindent tud, de majd úgyis lesz "javítás" rá, amit meg nem tud a win arra ott a Linux BlackPanther. -
strogg #5 hiába töltöd le, amíg nincs rá törés, addig nagyon semmit nem tudsz vele kezdeni. A korrekt törés meg az Xp-nél is eltartott egy darabig. Állítólag most durvább lesz sokkal az eredetiség ellenőrzés.
Szal ha nem evszel, elég sokat fogsz rá várni még. -
#4 Jah. Az átlag felhasználó úgyse tudja eredetibe megvenni, az letölti.
Remélem neten viszont minél hamarabb fennlesz mert én már nagyon várom, nagyon jó lesz. -
strogg #3 ezzel én is így vagyok. -
#2 Szerintem meg senki nem veszít semmit.;)
(BG-n kívül)
Eccerűen olyan fícsör nincs benne ami hiányozna, máshonnan ne lehetne pótolni.
Az újjakról meg a mai napig nem tudott meggyőzni senki, hogy miért jelentenek élet-halál kérdést, vagy valódi előre lépést. -
strogg #1 Szerintem meg az EU nem veszít semmit, ha itt két hónapot csúszik a pista.A cégek amúgy sem azonnal kezdik meg az átállást.