Lakatos \"cshapo\" Csaba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a nagyját az apja, az apraját a nagyja" 😄
mondja már meg valaki, hogy ha egy fogyatékos romát bevágnak a kamera elé, abba mi a poén, mert én nagyonnemértem...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Há' király."<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>Kész vagyok ettõl a fickótól.
hát sajnos ezért van ilyen helyzetben ez az ország😞((
amugymeg, leszarom buntetopontot/bant =)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
gamertag: kenobita
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
<#gonosz1>#gonosz1>
#2 : szó sincs sztem feltünési viszketegségrõl , valami baja van szegénynek..:w
jobban ütném a rendezõt... "-mer micsinálsz velünk..?" grr...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vmi gportalos volt emléxem ^^ sony vegas leírás kénede ebbõl is baj lesz
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
idõközben megtaláltalak Iwiw-en 😄
Cshapó nagy arc, mindig köszön ha meglát 😄
egyértelmû, hogy a készítõk is nagyban lenézik a "fõszereplõt", de én kiváncsi lennék, hogy maga az a tag, aki még ilyet készít mégis milyen fejlett aggyal, meg szociális érzékkel rendelkezik...
#7-nek meg, az is ugyanolyan szánalmas, ha valaki a 21. században a világ fejlettebb felén ilyen elõítéletekkel él
"-Mutasd meg a engedõ!
-Nincs.
-Akkor le van tartózva! EM BI HÁJ"
"Te kinyírom téged a máma hónap! Ijfilko jövök vissza"
na ezek a csaba beszólások.........😄DD LOLz😄
Puszuljatok, asztala viszlát!
CSABA R0X0RZ! <#idiota>#idiota>
Igazából itt a kissebség 2 rétege is megtalálható, a legalja,amit el lehet képzelni, és egy normálisabb, dolgozó. Így hát ez a srác, legyen bármien idióta,
a szimpatikusabb kisebbségi rétegbe sorolandó errefele😄 najó nem offolok tovább v mi^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.