109
ef bi haj :D
-
SeLFisCH #29 fitos alexandrat ismermi vki ? :) -
#28 buzi kocka -
Lacika 79 #27 Tiszavasvári :) -
SeLFisCH #25 tisazvasvári ? -
#24 ütném!! XD de nagy arc, lehet rajta rohogni bebelyegezve! XD -
#23 kickbankkthxbb -
#22 naky? :-c -
Lacika 79 #21 OFF
időközben megtaláltalak Iwiw-en :D -
Lacika 79 #20 ne szopass!!!! Tiszavasvári vagy??!!! Én meg Tiszalöki, de Vasiban melózok. Mi a "gyári" neved? :D
Cshapó nagy arc, mindig köszön ha meglát :D -
mod #19 [NEM MÉLTÓ, HOGY BEÍRJON EBBE A TOPIKBA, DE MEGETETTE] -
#18 nem akarok semmi jónak az elrontója lenni, de már sokadik tanulatlan és általában önhibáján kívül szerencsétlenről készült videó után, ezek már nagyon unalmasak, sztem...
egyértelmű, hogy a készítők is nagyban lenézik a "főszereplőt", de én kiváncsi lennék, hogy maga az a tag, aki még ilyet készít mégis milyen fejlett aggyal, meg szociális érzékkel rendelkezik...
#7-nek meg, az is ugyanolyan szánalmas, ha valaki a 21. században a világ fejlettebb felén ilyen előítéletekkel él -
#17 beszéljetnénk ki az... -
#16 "Iccszáám icc"..."I ÁJ CO" = Ica -
#15 "mint a rígi dal ... á evibádi, koko dzsámbó, kozsóóó, viessta, vétek :DDDD"
"-Mutasd meg a engedő!
-Nincs.
-Akkor le van tartózva! EM BI HÁJ"
"Te kinyírom téged a máma hónap! Ijfilko jövök vissza"
na ezek a csaba beszólások.........:DDD LOLz:D
Puszuljatok, asztala viszlát!
CSABA R0X0RZ!
-
#14 Hja:D Bár a gyerek már inkább bók igy 23 fele szeretnék csak az lenni még :D
Igazából itt a kissebség 2 rétege is megtalálható, a legalja,amit el lehet képzelni, és egy normálisabb, dolgozó. Így hát ez a srác, legyen bármien idióta,
a szimpatikusabb kisebbségi rétegbe sorolandó errefele:D najó nem offolok tovább v mi^^ -
#13 Ica betűzése a legjobb! :DSA -
#12 T vasvári gyerek vagy??? -
#11 Én kérek elnézést hogy ugyanabba a városba lakok.:D:D -
#10 szánalmas. -
Coco #9 ban szagú:) -
SeLFisCH #8 ez törölve lesz , és örülj , hogy ennyivel megúszod
meg megasztárba akart menni
kokodzsambo , kozso , fiessta :D
[b]mindneki +fav ty -
#7 büdös cigány nem több,de lehet rajta legalább röhögni:D
"bekk túú blekk OLÁH" -
Takezó #6 nagyon komoly arc, a műkedvelő kibbokszos:D -
SeLFisCH #5 szerintem a matekban jobban ottvan ^^ Született: 1084 -
Vlala #4 Ha azt hiszi, hogy a kahaté meg a kibboksz az ordítással kezdődik, eléggé el van tévedve. -
SeLFisCH #3 :DDD
Nincs feltűnési viszketegsége , alapjáraton ilyen -
Vlala #2 Győzike után itt az újabb eltévedt bárány, akinek sztáritisze és feltűnési viszketegsége van. Gratulálok.
Mi az az IQ?
(4.15-nél érdemes megnézni azt, amitől Jackie Chan és társai összekakálnák magukat a röhögéstől. Az a lábemelés, utána a szédelgéssel, egészen megGyőző...) -
SeLFisCH #1 [center][URL=http://www.youtube.com/watch?v=hq6ZbHa4S3Q&mode=related&search=]Lakatos "cshapo" Csaba[/URL]
A linkben még van róla 4-5 videó , sztem nagyon nagy. Azért merészeltem ide nyitni , mert pl. Loituma is itt van. És az FBI meg Dance everywhere videót megnézni !