Forgotten Hope 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivanmár? ha nem világít az ellen akkor már szar?<#rolleyes>

Majd ma kipróbálom én is. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bencsi
honnan érdemes lehúzzni?

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

havercsotány
egymással szemben állunk és állitom hogy a másik is azt kérdezi magában hogy lõjjek vagy ne löjjek elég, mekszokni<#szomoru1>

schrank
szopik az aki jáccik evvel mer olyan lassúak és olyan nehéz mektaláni valakit és az is TK lesz <#vigyor5> ha azt mondom a 1942 jobb nem hazudok <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
áhh engem is átb*sztá...csak énmeg vótam olyan köcsög, hogy mikor rájöttem erre (gúgli: "bgf rar code"), nem írtam be ide, szopjon csak más is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
rágyüttem kecseg <#mf2> a bf2 a c-n van esztetet meg a d-re "telepítettem" úgy hogy most bf2 uninstall c-rõl felnyomni d-re bgf-et felnyomni d-re 23:00 holnap meg korán kéne kení aszt alvás meg mikor <#vigyor5>

engemet kérdezel engemet ki meggyilkolta az inteligenciád?<#mf2><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
engem akarol átbasznííí engeeemeet a gyilkos inteligenciját <#vigyor1>
amúgy van az a gond hogy rábökök az ikonra aszt az meg kiírja hogy uninstalláva van vagy mi van aszt ilyenkor mi van <#fejvakaras><#nemtudom>

bakker nemgyütt össze .. <#mf2><#eplus2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
szar a kód ezért írta crc-nek de amit én írtam : !!bFg-ReleaSe!!1.0 nna ez a jó kóóóód <#nezze>

PsyhoApu
áááá crc hibásan jött le. Nem tudom kicsomagolni... most kezdhetem elõrõl

http://kutyuszoba.blog.hu/

havercsotány
A kommunikációban kód alatt egy transzformációt értünk, ami információk bizonyos egységét (például egy betû, szó, vagy kifejezés) átalakít más formába vagy megjelenésbe, nem szükségszerûen azonos típusúba. A kommunikációban és az információ feldolgozásban a kódolás egy eljárás amit egy forrás objektumon végrehajtva az információt adattá alakítja, amelyet aztán elküld a vevõnek, vagy egy adatfeldolgozó rendszernek. Dekódolás a kódolt adat visszaállítási eljárása, a forrás által elküldött adatot a vevõ számára értelmezhetõ információvá alakítja. (lásd: dekódolási módszerek) Egy codec egy bizonyos transzformáció (vagy algoritmus) tényleges megvalósítása, kódolásra és dekódolásra, például MP3, amelyet hardveres vagy szoftver úton is megvalósíthatnak, és ami tartalmazhat adattömörítést is.

schrank
!!bFg-ReleaSe!!1.0 <#ejnye1><#mf1>

schrank
MI A KÓD

Csak így legalább tuti kijönnek hozzánk és lehet babázni. 😉

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
lusta vagy letyütyeni<#circling>

Hogy kõ zummónyi? Jag! ne felejtsd otthon a gammát. 😄

JAG1
Lesz normális szerver? Fasz kivan, hogy mindenhol 300-as ping van és kibasznak...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Frequency
Mindenben egyetértek veled,a zenéket azért jól eltalálták<#buck>

joebacsi
nah megnéztem, hát nem rossz, de azért az agyam nem dobtam el tõle 😊
a tankozás egész jó (bár a kulcslyuknézetet nem nagyon bírtam megszokni), de a repülõk nagyon ratyik...az egy dolog, hogy a cockpit-et nem lehet kikapcsolni (balansz miatt rakták bele gondolom, de szvsz hiba volt), de az már nagyobb gáz, hogy a stukával felszállás után rögtön csináltam egy bukfencet...ebbe se lesz energiaharc 😞

fh remélem tényleg ütõsebb lesz...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nem

trogerzsiger
Hali!

az fh oldala nektek se megy?

ez:

!-bFg-Release!v1.0

havercsotány
szít kaplak<#csodalk>

JAG1
Akkor a Crysist neked találták ki...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

schrank
mi a kód ? <#vigyor5>

bakvarnyu
Kerítésnél próbáld ki a kúszást.
Elsõre annyira nekem se jön be.

Wreck86
<#worship>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

A hello kittis cuccért 4 órát vártam !

Kary vagy Karykeksz

Mé nem tetszik ?
<#banplz>

Kary vagy Karykeksz

Wreck86
bocsi,de ezt muszály: Kary jelmezbálba ment.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Szia Bogdi !!! mi lett veled , hunnan van a 4 büntetõpont ?? 😊)

Kary vagy Karykeksz

3-as tk , kick meg is vót 😊

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Bocsia hibákért de kicsit ideges vagyok...
Kiprobáltam ez a BGF izét... végig játszottam az összes Bf szériát, de ez valami hihetetlenül gagyi!! Max grafikán se éri el még a bf1942 szintjét sem. De a leg gázabb, hogy egy fa kerítést sem lehet átugorni. Nagyon idegesítõ amikor körbe kel szaladn egy derékig érõ kerítést. Az egéssz valami alfa 0,02 verzió szitjén van. Hihetetlen hogy egy ilyen ultragagyi módnak nevezett valamivel kimerjenek jönni 2007 végén.
remélem az FH2 jobban összerakott mód lessz. a képek alapján legalábbis.
JAG1
Sztem vasárnap. :-)

fotosopp. mikor hozod el? 😄

JAG1
Háááááááááááát nemtom, olyan, mint a poje, csak közben hasonlít a PR-re, és kicsit FH-s. De jó. :-)

havercsotány
teamkillel kezdtem jól indul

schrank
nnna szedjétek de ki csiná szervert ??? <#help>

<#integet2><#violent>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

derékig a szarban of koz<#wave>

-tRs-Landor

Bogdogege
Elõbb add meg a cd kulcsod <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
ezt hogy érted térdelnél vagy inkább négykézláb <#vigyor5>

havercsotány
ja nemszoltam<#oooo>

néha le kell alacsonyodni a magadfajtához <#wink>

-tRs-Landor

havercsotány
KuSS legyen!! HOL A KÓD?

schrank
még nincs reggel 9:00 <#nezze>

JAG1
!!bFg-ReleaSe!!1.0

schrank
landor másodszor lépted át a jóízlés határát elõször a nagyfaterrel <#hehe>