3544
Forgotten Hope mod hivatalos honlapja
A Forgotten Hope 2 egy második világháborús modja a méltán népszerű Battlefield 2 játéknak.
* Legújabb verzió: Forgotten Hope 2.57 *
Kétféleképpen lehet letölteni a modot.
1, FH2 Launcher Setup letöltése: ez az automatikus telepítés.
2, A 2 részből álló installer letöltése és telepítése manuálisan, offline.
A Forgotten Hope 2 elindításához szükséges telepíteni a BF2 1.41 és 1.5-ös patcheket.
* BF2 1.41 patch *
* BF2 1.5 patch *
Forgotten Hope 2 publik szerverek:
* Gametracker (Katt ide.) *
* Forgotten Hope 2 Standalone *
-
Ryo107 #3384 Valahogy meglehet növelni a bootok számát sp modban? -
HUmanHunter #3383 nem muszáj állandóan azzal játsznai :D -
#3382 Herótom van már tőle,olyan sokat toltam a hétvégén. -
HUmanHunter #3381 nem, de te adakozhatsz hogy fusson server -
#3380 lóvét nem adnak? -
HUmanHunter #3379 reg help
a századparancsnok-helyettes leírta hogy hogy is kell regelni meg mi. -
HUmanHunter #3378 1.41 utánna 1.5 és olvasd el :) de röviden, minden héten van egy csata, megvannak a vezetők és az ő parancsaiknak kell engedemeskedni, meg ienek. kapsz kitüntetést ha nagyon pro vagy előléptetést is akár egy idő után. -
Ryo107 #3377 Ja és mi ez a Forgotten Honor Turnament pontosan? -
Ryo107 #3376 Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy akk nem kell 1.41 csak 1.5 a játékhoz??? -
#3375 akkor nem szóltam :) -
HUmanHunter #3374 "s ha nem a magyar századba lépsz be, akkor a kommunikáció is angolul folyik." -
#3373 magyar századot írd be ide is -
HUmanHunter #3372 Forgotten Honor
Elindult a 6. Forgotten Honor bajnokság, Axis oldalon egy magyar századdal!
Mindenkit vár a 24th Szent László Fallschirmjaeger Regiment ! -
SZUSZOKA #3371 Köszi sikerült. Most már kifogástalanul működik. -
SZUSZOKA #3370 JAA. Köszi. Úgy voltam vele, hogy mindegy csak játszhassak;). Ki is próbálom. -
HUmanHunter #3369 1.5 ös bf2 patch és 2.25 az FH2 aktuális -
HUmanHunter #3368 régebbi patcheket minek? -
SZUSZOKA #3367 Üdv
Szerintem már volt róla szó, mert olvasgattam vissza a fórumban de már nem tudom hol volt. Szóval: felraktam a bf 2-t, aztán az 1.41-es javítást. Kipróbáltam volna de nem indult el a bf 2, nem is foglalkoztam vele, aztán felraktam az fh 2.15-öt. elindítanám és kiad egy bf 2 crash. Mit tudnék vele csinálni? Előre is köszi! -
HUmanHunter #3366 véget ért a Forgotten Honor bajnokság 5. "fordulója".
Ha lessz elég magyar[még kb 4-5 ember szükséges] akkor full magyar squad indulhat a következőben![magyar fórum, ts] akit érdekel az írjon! -
JagFater #3365 BF2 v1.5
Aztán FH2 v2.2 -
Meteora4 #3364 hali
A bf 2-höz milyen patchokat kell letölteni h fel lehessen rakni rá a forgotten hope 2-t és a forgotten hope hanyas verióját(it) kell letölteni? -
honved4 #3363 VAn egy olyan tört server hogy (2.25 ):accent (orosz server)haverommal járok fel oda
honved4 és bencehun néven
-
HUmanHunter #3362 van egy most hogy "kisebb fontosságú parancs teljesítéséért" medálom, "hősiesen szembeszállt az US ellenségeivel" medál, és "rendkívüli teljesítménnyel megvédett létfontosságú flag". -
HUmanHunter #3361 itt meglátod hogy mimi. -
HUmanHunter #3360 nem, ő a volt klántársam. én 1[1ID]Hunti[HUN] néven vagyok megtalálható. -
JagFater #3359 Ammi?
Te szoktál Cukipofa néven játszani? :-) -
HUmanHunter #3358 forgotten honoron -
HUmanHunter #3357 Thu 31 Dec 2009
Received Bronze Star medal
Thu 31 Dec 2009
Received National Defence Medal medal
nocsak mit kaptam évvégére -
bzsoli #3356 Szerintem nem futott az MSN, de majd oda figyelek. Amúgy most, hogy így visszagondolok, volt, hogy nem volt crash. Töröm a fejem, mi lehetett akkor más.
zsolti -
bzsoli #3355 Sajnos ez sem segített. Annyit viszont meg tudtam oldani, hogy a shader_client.zip állomány megfelelő példányait kimásoltam magamnak, és így tudok játszani az FH-val és a BF-el is, ha a megfelelő zipet másolom a BF mappába.
Azért köszönöm nektek!
Zsolti -
JagFater #3354 Ha megy az msn, akkor van crash. Gém alatt ne menjen semmi más. -
HUmanHunter #3353 nekem fh2 ből kilépés után mindig bf2 crash van, próbáltad a menüben átkapcsolni hogy bf2 menjen ne fh2? -
bzsoli #3352 sziasztok
FH2 v2.2 telepítés után az alábbi problémával küszködöm.
Maga az FH mod tökéletesen fut, de miután szépen kilépten, utána nem tudok játszani a sima BF2-vel, mert a fájlok nem egyeznek. Úgy tudom, hogy az FH2 jelenlegi verziója (vagy talán már korábbi verziója is) elvégzi a szükséges fájlmódosításokat (shader_client.zip állományok cseréje) aminek következtében elvileg működnie kellene a BF2-nek. Ami érdekes, hogy miután kiléptem az FH2-ből, egy olyan hibaüzenet fogad, hogy a BF2.exe crash... Ennek lehet köze az én problémámhoz? Az FH2-t az fh2.exe-vel indítom, a BF2 és így az FH2 mod is nem az elsődleges meghajtóra van telepítve, és administrator-ként futtatom a játékot. Az op rendszerem WIN7.
tudtok segíteni?
előre is köszönöm
zsolti -
Bala10 #3351 -
HUmanHunter #3350 akkor cisnálj jobbat -
HUmanHunter #3349 ha lessz az max a Hunyadi servere lessz, de mivel nincs pénz ebből kifolyólag.. -
Bala10 #3348 kicsit homályos. :) -
TheBossbuster #3347 Jövő héttől ráérek!
Fenn a játék,írjatok magyar szervereket ahol lesznek is!
Üdv -
#3346 -
HUmanHunter #3345