Forgotten Hope 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 szerveren.

- 128 players fighting for victory in battles raging over 2 servers at the same time

Vagy ez nem úgy egyszerre?

128?

Hogy van ez a 128 player dolog?

Sajna ez a jelszó nem mûködött, viszont egy másik gépen is kipróbáltam ott gond nélkül ment a kitömörítés 😊
nemvagy egyedül 😄 15sec spón a léderre villanás 15sec nekem minden waron kijut ebbõl 6-8 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Töltsd le máshonnan, a jelszó tuti jó...

😄

hát, néha érdekesen tud meghalni a pixelkatonám... múltkor leteremtõdök, majd abban a pillanatban egy a rejtekére betolató német csapatszállító izé elüt. szerintem észre sem vették, hogy mily szörnyûséges halálom volt. 😄

másik pályán, szintén spawnolok és látom, hogy felém repül egy raketta, majd nyekk... de mindez kb fél másodperc alatt. vagy megjelenek a pályán pont a fehérítõ ellen elé😄 fel sem fogtam mi van, máris halott voltam ismét. 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

vkinek ötlet hogy part2 t miért nem tudom kicsomagolni a megadott jelszóval?

uHs Gerzson
Én láttalak amint fejbelöttek egy K98-al xD de utána odapörköltem egy puskagránátott xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

már csak valami kommunikációs eszköz kéne, mert nem találtalak meg a pályán😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ték vagymivanmáá

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Az 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

kiadott pár lehetõséget😄 de remélem a felhasználó névre írtad 😊

köszcsy😊

uHs Gerzson
xfire: gerzson

😊

uHs Gerzson
😮

nekem se akarja kitömöríteni ezzel a passal. 99% nál kiírja hogy írjam be megint a jelszót aztán újrakezdi.

szólj majd ha mész játszani. 😊

uHs Gerzson
jó jelszó: h.-A.-u.-N.-e.-b.-U.-3

Helló!
Meg tudja valaki mondani hogy miért nem tudom kitömöríteni a 2.2 1 és 2 részt. A végén azt mondja hibás a jelszó. Köszi
uHs Gerzson
Én általában ha amcsi vagyok akkor hozok egy BAR-t vagy springfieldet és akkor megvan a támogatás 😄

csak meg kéne érteniük, hogy tömegnek ereje van😄 dehát mindenki félti a K/Djét. 😄

Sztem az egyik legjobb pálya, bár tény, hogy kell a vállalkozó szellem. :-)

omaha charlie sectort várom, az már 0.7 ben is gyilkos volt.

😄

ez a pálya, kikészít😄 még jó, hogy igaziból csak 1x halhat meg az ember, mert különben agyvérzést kapna a dühtõl. 😄

Angol oldalon mindenki csak lõdöz a gödörbõl kifelé, de egyik sem indulna meg a zászló felé, mert akkor lelövik. mondjuk így is, dehát...én meg 1magam baszhatom... meg is haltam 20x, aztán inkább kiléptem. 😄

joebacsi
Kell idõ az áthangolódásra 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Beers
Felmentem egy körre, inkább nem teszek be screenshot-ot 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

😄 lol csak nehogy az legyen mint a bf42 topicban hogy a hsz ek egy smileybõl állnak 😄

minden apró téket meg kell becsülni 😊

mien ték?<#banplz>

jóvan má csak 21

ték

Gerzson bannerbe pls http://25th-clan.eu/news.php

😄D 12. én 8 kor egy public serveren lessz 25th gyak, publicon ahová beférünk jópáran és van más player is. ts valszeg lasa.

valamit benézett...

számold újra

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nemsok az egy picit?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

33?

Miva?

Hol?

Mikor?

majd 33 múlva!

ték

nem a kortól függ a klánozás 😄 12. én este lessz 25th gyak akkor jöhetsz 😄

ez a fõ baj😄

Én összegyûlök veled, csak nem beszélek. :-)
Suttogva úgysem értesz semmit, hangos meg nem tudok lenni a pöttöm miatt.

öreg vagyok én mán ahhoz... inkább csak össze kéne gyûlni néha napján 1 szerveren, meg TSen és úgy játszani<#nyes>közben sörözgetni<#pias>, röhögcsélni<#nevetes2> és szidni a csíterlámákat<#gun><#lama>

<#vigyor3>

akkor lépj be a 25tH be és lesznek társak