Forgotten Hope 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hawk06
Sima BF2 még megy de abban is érzékelhetõ a változás,a patch elött sokkal hamarább betöltötte a játékot és join után akár egybõl ülhettem repülöbe is,egy cseppet se akadt a játék.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Helló
FH 2.3-hoz kell BF2 1,5-ös patch?
Mert fogalmam sincs mit javít az a patch viszont azt tudom,hogy kurvára ronta játékon.Be is irhatták volna a leírásba,hogy +30 perc betöltés azonkívül join után 5 perc játszhatatlan laggolás.
PR-t meg abszolut nem lehet vele játszani csak ha van legalább 4-5 gb memóriád.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Wreck86

Nézzétek😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

bakvarnyu
Nem is írjátok, hogy van új patch meg pálya FH2.26 .

ja

Aham ok <#nyes> és csak eredeti BF2-vel tok multizni FH2-ön???
2.25 megy 1.5 el.

Am felraktam az 1.5 és a FH2 2.2 és mikor tölti befele a pályát kilép és valami crash ir ki és nem lép be a pályára mit lehetne tenni?
Nem baj leirnád hogyan lehet.
kBagyula
Meglehet, de arányosan hülyülnek el a számuk növekedésével.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Valahogy meglehet növelni a bootok számát sp modban?
nem muszáj állandóan azzal játsznai 😄

bakvarnyu
Herótom van már tõle,olyan sokat toltam a hétvégén.

nem, de te adakozhatsz hogy fusson server

bakvarnyu
lóvét nem adnak? <#vigyor1>

reg help
a századparancsnok-helyettes leírta hogy hogy is kell regelni meg mi.

1.41 utánna 1.5 és olvasd el 😊 de röviden, minden héten van egy csata, megvannak a vezetõk és az õ parancsaiknak kell engedemeskedni, meg ienek. kapsz kitüntetést ha nagyon pro vagy elõléptetést is akár egy idõ után.

Ja és mi ez a Forgotten Honor Turnament pontosan?
Szevasztok!<#wink>
Azt szeretném kérdezni hogy akk nem kell 1.41 csak 1.5 a játékhoz???
joebacsi
akkor nem szóltam 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"s ha nem a magyar századba lépsz be, akkor a kommunikáció is angolul folyik."

joebacsi
magyar századot írd be ide is

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Forgotten Honor
Elindult a 6. Forgotten Honor bajnokság, Axis oldalon egy magyar századdal!
Mindenkit vár a 24th Szent László Fallschirmjaeger Regiment !

Köszi sikerült. Most már kifogástalanul mûködik.
JAA. Köszi. Úgy voltam vele, hogy mindegy csak játszhassak😉. Ki is próbálom.
1.5 ös bf2 patch és 2.25 az FH2 aktuális

régebbi patcheket minek?

Üdv
Szerintem már volt róla szó, mert olvasgattam vissza a fórumban de már nem tudom hol volt. Szóval: felraktam a bf 2-t, aztán az 1.41-es javítást. Kipróbáltam volna de nem indult el a bf 2, nem is foglalkoztam vele, aztán felraktam az fh 2.15-öt. elindítanám és kiad egy bf 2 crash. Mit tudnék vele csinálni? Elõre is köszi!
véget ért a Forgotten Honor bajnokság 5. "fordulója".

Ha lessz elég magyar akkor full magyar squad indulhat a következõben! akit érdekel az írjon!

BF2 v1.5
Aztán FH2 v2.2

hali
A bf 2-höz milyen patchokat kell letölteni h fel lehessen rakni rá a forgotten hope 2-t és a forgotten hope hanyas verióját(it) kell letölteni?
VAn egy olyan tört server hogy (2.25 ):accent (orosz server)haverommal járok fel oda

honved4 és bencehun néven
van egy most hogy "kisebb fontosságú parancs teljesítéséért" medálom, "hõsiesen szembeszállt az US ellenségeivel" medál, és "rendkívüli teljesítménnyel megvédett létfontosságú flag".

nem, õ a volt klántársam. én 1<1ID>Hunti néven vagyok megtalálható.

Ammi?
Te szoktál Cukipofa néven játszani? :-)

forgotten honoron

Thu 31 Dec 2009

Received Bronze Star medal
Thu 31 Dec 2009

Received National Defence Medal medal

nocsak mit kaptam évvégére

Szerintem nem futott az MSN, de majd oda figyelek. Amúgy most, hogy így visszagondolok, volt, hogy nem volt crash. Töröm a fejem, mi lehetett akkor más.

zsolti

üdv: zsolti

Sajnos ez sem segített. Annyit viszont meg tudtam oldani, hogy a shader_client.zip állomány megfelelõ példányait kimásoltam magamnak, és így tudok játszani az FH-val és a BF-el is, ha a megfelelõ zipet másolom a BF mappába.

Azért köszönöm nektek!

Zsolti

Ha megy az msn, akkor van crash. Gém alatt ne menjen semmi más.

nekem fh2 bõl kilépés után mindig bf2 crash van, próbáltad a menüben átkapcsolni hogy bf2 menjen ne fh2?

sziasztok

FH2 v2.2 telepítés után az alábbi problémával küszködöm.

Maga az FH mod tökéletesen fut, de miután szépen kilépten, utána nem tudok játszani a sima BF2-vel, mert a fájlok nem egyeznek. Úgy tudom, hogy az FH2 jelenlegi verziója (vagy talán már korábbi verziója is) elvégzi a szükséges fájlmódosításokat (shader_client.zip állományok cseréje) aminek következtében elvileg mûködnie kellene a BF2-nek. Ami érdekes, hogy miután kiléptem az FH2-bõl, egy olyan hibaüzenet fogad, hogy a BF2.exe crash... Ennek lehet köze az én problémámhoz? Az FH2-t az fh2.exe-vel indítom, a BF2 és így az FH2 mod is nem az elsõdleges meghajtóra van telepítve, és administrator-ként futtatom a játékot. Az op rendszerem WIN7.

tudtok segíteni?

elõre is köszönöm

zsolti

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

akkor cisnálj jobbat<#mf2>

ha lessz az max a Hunyadi servere lessz, de mivel nincs pénz ebbõl kifolyólag..

kicsit homályos. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jövõ héttõl ráérek!
Fenn a játék,írjatok magyar szervereket ahol lesznek is!
Üdv
Beers
<#eljen>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!