3544
Forgotten Hope mod hivatalos honlapja
A Forgotten Hope 2 egy második világháborús modja a méltán népszerű Battlefield 2 játéknak.
* Legújabb verzió: Forgotten Hope 2.57 *
Kétféleképpen lehet letölteni a modot.
1, FH2 Launcher Setup letöltése: ez az automatikus telepítés.
2, A 2 részből álló installer letöltése és telepítése manuálisan, offline.
A Forgotten Hope 2 elindításához szükséges telepíteni a BF2 1.41 és 1.5-ös patcheket.
* BF2 1.41 patch *
* BF2 1.5 patch *
Forgotten Hope 2 publik szerverek:
* Gametracker (Katt ide.) *
* Forgotten Hope 2 Standalone *
-
ToMM23 #3424 Csak msn,skype,utorrent,firefox fut háttérben. Hiába lépkedek ki,ilyen marad.. :S -
dezsolti78 #3423 Hali!
Nekem is szokott ilyet produkálni néha. Lépj ki a szerverről, és indítsd újra a játékot. Nekem ez szokott segíteni. -
#3422 Nem fut valami program a háttérben? Pl fraps -
ToMM23 #3421 Sziasztok! Miért így néz ki amikor céloznék akármilyen fegyverrel??
A legújabb FH2 van fennt. Tankoknál rendes a célzás.Kézifegyvereknél meg ilyen. Olykor csikozodik és hullámzik is. Mi okozhatja ??
-
mastert #3420 Meg aki többet akar tudni az FHról.
Szerdán azaz holnap 7 után lesz egy összejövetel a battlfield.hu mumblen ahol segítek eligazodni a játékban! -
mastert #3419 Igen azért volt mert kisebb mapon indultál.
Van az x ha jól emlékszem. De én is mindig az egeret használom erre.
Meg aki nemvette még észre lehet választani lövedéket a tankban.
He,Ap,Erősebb AP.
Ugye az Ap tank ellen jó a HE meg repesz vagyis gyalogos. Elég ha 10m körzetben robban megöli a katonát.
És van egyes tankoknál Smoke. Az pedig a füst de változó. Mert pl a PZ4esnél nem kilövi hanem a tank köré dobja.
-
#3418 Kérdés: mindegyik tanknál a jobb egér gombbal tudok a lövész,vagy ágyú nézetbe váltani, vagy van rá valamelyik gomb? -
JagFater #3417 Milyen jó is az, mikor egy nyomoronc ül a repülőbe és lezuhan vele 100m múlva. 20tk - ban. :-)
Egyik legjobb pálya sztem. -
HUmanHunter #3416 lehet alapból ejtőernyősként spawnolni, k98 al. -
#3415 ja,az a másikban is súgy volt. -
Bala10 #3414 vagy bizony. :D de ha repülsz, ne feledd felvenni a repcsikittet, mert nem lesz ejtőernyőd... asszem. :) -
#3413 Oh bakker,nem mindegy mekkorában indítom el a mapot,16,32,64:S okos mod... -
#3412 Bion az map név vagy mi ?:D -
#3411 Bion,hm megnézem.:) thx! -
JagFater #3410 Bion, repülővel tudsz eljönni a szigetről és abból kell ugrani a megfelelő helyeken. Nagyon jó pálya. -
#3409 Megnéztem Invasion of Create pályát,emlékeztem rá bf42-fh ból, de nálam úgy jött be a pálya,hogy nem kell ejtőernyőzni,meg ugrani,hanem alapból egy bázisról indulnak a németek ... Ez így igaz? -
mastert #3408
január 22-én megrendezésre kerül az első magyar Forgottn Hope 2 GameNight a battlefield.hu jóvoltából.
Jelentkiezni az oldalon lehet és minden lelkes tagot szeretettel várunk!
A jelenléthez szükséges egy battlefield.hu account és mumble telepítése!
<a href="http://www.mumble.hu/downloads/Mumble-1.2.2.exe" target="_blank">Mumble 1.2.2 letöltése</a></h2>
</center>
Csatlakozási adatok:
Address(Cim,host): mumble.battlefield.hu
Port: 64739
-
#3407 Vegyél Ram-ot, most megint olcsó. -
HUmanHunter #3406 a NC miatt raktam fel egyáltalán :D -
#3405 Az más.Nem is tudtam,hogy tolod fh2-őt.Egyszer csak sikerül kipróbálnom.:D -
HUmanHunter #3404 nem még itthon vagyok. -
#3403 Koliból játszol?:D -
HUmanHunter #3402 10 ponton múlott a kiesésünk :( -
Bala10 #3401 fh2 közvetítés, lehet nézni. :) -
#3400 Remélem nem annyira komoly a gond.
Amúgy a driver az most jó,amit kaptam a videókártyával az szar volt,meg az ujabbak is mind. -
#3399 Nálam is jól megy másképp csak egy egy pályán csinálja ezta feketeséget.
Kiscit visszavettem a grafikai beálíttásokból is és most a játék elején nem akad.
Viszont érdekes ha minden max-on van,akkor is megy rendesen a játék csak valamivel lassabb a betöltés és a játék elején 2 percig nem tudok semmit csinálni annyira akad,utána akadás nélkül megy. -
#3398 Nekem teljesen jól fut az fh 2.3 amióta kijött. -
JagFater #3397 VGA driver csere, vagy VGA csere. :-( -
#3396 Ok,kösz.
Amúgy másnak nincsenek gondjai az 1.5-ös patch után?
Mert nekem már van egy újabb:
Erre van valami gyógyszer?
-
HUmanHunter #3395 bf2-1.5-fh2 2.3 full ezek megvannak akkor mehetsz játszani. előtte nem fog menni. -
#3394 Sima BF2 még megy de abban is érzékelhető a változás,a patch elött sokkal hamarább betöltötte a játékot és join után akár egyből ülhettem repülöbe is,egy cseppet se akadt a játék. -
#3393 Helló
FH 2.3-hoz kell BF2 1,5-ös patch?
Mert fogalmam sincs mit javít az a patch viszont azt tudom,hogy kurvára ronta játékon.Be is irhatták volna a leírásba,hogy +30 perc betöltés azonkívül join után 5 perc játszhatatlan laggolás.
PR-t meg abszolut nem lehet vele játszani csak ha van legalább 4-5 gb memóriád. -
Nézzétek:) -
#3391 Nem is írjátok, hogy van új patch meg pálya FH2.26 . -
HUmanHunter #3390 ja -
Ryo107 #3389 Aham ok és csak eredeti BF2-vel tok multizni FH2-ön??? -
HUmanHunter #3388 2.25 megy 1.5 el. -
Ryo107 #3387 Am felraktam az 1.5 és a FH2 2.2 és mikor tölti befele a pályát kilép és valami crash ir ki és nem lép be a pályára mit lehetne tenni? -
Ryo107 #3386 Nem baj leirnád hogyan lehet. -
#3385 Meglehet, de arányosan hülyülnek el a számuk növekedésével.