Need for Speed: Carbon - bővült a lista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
riszpekt 😊)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
az hogy ki milyen kocsit látott senkit nem mozgat sztem. ott a sok szép kocsi a listában, és nekem max 3-ra fáj a fogam. Evo-ra, Chargerre, és Gallardora. az RX-8 nagyon kellemes kezes kis kocsi, az R32-es golf zsiiir 😊 az összes többi kocsi mehet a szemétbe, mint az összes szutyok ford a mustangjaival együtt, a mercik, stb stb. 😊
Na ebböl valszinü látszik már hogy ahány ember annyi szokás, tök fölösleges azon vitatkozni hogy ki milyen kocsit tenne a játékba 😊 mentek majd amivel akartok 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egészen biztosan jól megfontolták, hogy milyen autókat raknak ebbe a játékba. Az én ízlésemet sem tükrözi, de ebbõl csak az látszik, hogy nem is én vagyok a célközönsége.
Nyilvánvalóan minden egyes márkát jó alaposan körbejártak, megnézték, mik a legnépszerûbbek (nyilván nem a magyarországi, illetõleg magyar közízlés volt a mérvadó), valamint feltételezhetõen az adott autócégeknek is bõven volt beleszólásuk (mit akarnak látni, mit akarnak reklámozni stb.).
Egy szó, mint száz, nyilvánvalóan a játék azokat a kocsikat, kocsikategóriákat vonultatja fel, amit az NFS mostani rajongói elvárnak.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
ha már beleteték ezeket a szuperjárgányokat akkor mértnem tettek bele egy bugattit?
vagy legyen az hogy a szuperjárgányokat csak optikailag lehessen tuningolni, akkor jobban feküdne a játék...
öljetek meg de 500 stuttgarti kacat vagy lambo ellenében is egy eleanort választanék.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez egy játék nem pedig az élet.
És egy játék ban azt csinálsz amit akarsz, nem kell hozzá jogsi.
és ha valaki luxus verdát akar tuningolni, akkor tuningolja,jól teszi.
Sztem jó játék lesz.
Éppen azt mondtam, hogy a legtöbb ember nem olyan kocsikat akar tuningolni és 1000el tépni vele a gyorsulásikon, amiket a nap 24 órájában bármilyen (akár magyar) úton is láthat.
Ezért érdekesebb a legtöbb ember számára a Lambo, vagy egy Viper. Ezek nem olyan autók, amikben az átlagparaszt bármikor is ülni fog, ellenben ezekkel van tele a sok mozifilm, meg a niga-rapper klipek nagyrésze. Ki nem szarik egy Mondeo-ra, vagy egy jó kis Volvo-ra? Naponta lát ilyeneket, "átlagos" autók, sõt, jobb esetben egy ismerõsödnek akár van is, és ültél benne.
"Gazdagék" autói érdekesebbek, mert nem elérhetõek a játék célközönségének nagy része számára.
Az égész játék fikázásáról meg annyit mondok hogy az igazi adrenalin autó-verseny mániások nem virtuálissan tolják a versenyeket karos székbõl meg 5.1-el, hanem ott valóban "törik a csont" c. életben. Szal ez is egy gamma, nem egy ultrarealisztikus DTM vagy BTCC szimuláció. Gyerekeknek van csinálva nem felnõtteknek, akik meg már kerültek +100 pulzusos helyzetbe halytás közben azok meg tudják mi száguldozás. Szal ennyi.
ja amúgy köszönöm a kimeritõ válaszodat.
golf helyett be lehetett volna tenni az új civic-et. az legalább kinéz vhogy. és nem olyan érzése van az embernek, mintha családi autóval versenyezne. vagy inkább bevásárlókocsival? tényleg, dacia logan nem lesz? vagy vw lupo?
Csak inkább a 2006-os LP640-es modellt tennék be, de a régi is jó. <#vigyor5>#vigyor5> <#worship>#worship>
http://www.raphirek.hu
A véleményem tömören: Évek óta a legjobb autós lista lesz a játékban!
(A Lamborghini meg a Mercik nekem sem tetszenek, de pl. a Corvette meg a Viper igenis kellenek a játékba, gyönyörûek.)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként a Ford Mustang GT(2006) kétszer szerepel a listán
Mazda RX-8<#worship>#worship>
Mazda3<#worship>#worship>
a többi nem is kell...<#nevetes1>#nevetes1>
nincs, nem is lesz...
http://topgearhungary.blogspot.com/
am kiegeszitem elozo irasom...
tok mindegy hogy milyen autok lesznek...csak ne legyenek alapbol erogepek pl.: Lamborghini Gallardo
Lamborghini Murcielago (2004) es társai...
legyenek alap utcai autok...
mondjuk igy is jo lesz ez a jatek 😊
...
am engem nem erdekel az autolista legyen benne min. 30 aztan csokolom 😄
...