49
  • zvaragabor
    #49
    Csatlakozok a sokan elöttem szolokhoz.Megcsináltak egy elviekben tuningos, undergroundos feelengű utcai versenyes játékot. Errefel telepakolják luxuskocsikkal, amit már tul. képp. nem lehet tovább tuningolni, és nem élvezet továbbtuningolni, mert már alapból gyárilag egy tuning gép. Számomra a street racing és a tuning fogalma az utcai autókkal fonódik össze amit lehet tuningolni, és élvezet tuningolni. Gondolok itt a Calibrára, mondeokra, golfokra, civicekre, stb..., de még a mazda rx8, ford mustang, (és ezekkel hason kategóriájú verdák) is ide tartozik. Nem azt mondom hogy egy darab luxus kocsi ne legyen, sőt, kell hogy legyen, de ne ijen túlnyomó részben. Amúgy ha jol tom akkor a játékban 3 kategória közül válogathatunk: Luxus, veterán, és "utcai". Remélem betartják ezen feltevést a fejlesztők és megspékelik még néhány "tuningolható" 4kerekűvel. Nem tetszett a most wantedban, hogy ha erősebb gépet akarok, akkor mindenképpen luxus kocsit kell ett vennem. remélem ebben máshogy lesz.
  • wander01
    #48
    lool :) ez jo :) amugy ha jol számolom kétszer volt bent a varázsszo ami annyira hiányzik neevous-nak :]]] igaz röviditett formátumban, ezért utolag elnézést kérek, nem mindenki müvelheti olyan magas szinten szép nyelvünket hogy minden röviditést megértsen.

    riszpekt :))
  • Sadist
    #47
    Hát lehet, hogy te Németországban vagy Svájcban élsz, de én nem látok nap mint nap Porsche 911 Turbot az utcákon.
  • Goth
    #46
    mer minek oda a szerintem? Így hogy kihagyta, tisztára aszittem hogy a nagyanyja véleményét írta, nem a sajátját? :/
  • neevous
    #45
    a szerintem szót kihagytad
  • NEOreg3
    #44
    készülj fel, hogy ez sem fog folyékonyan menni
  • herlius
    #43
    Tudja valaki, hogy milyen config kell a Carbonhoz? Nálam már a MW is elég nyögve ment néhány helyen, szóval nekem tök mind1, hogy milyen verdák vannak, ha élvezhetetlenül akadozik a játék.
  • wander01
    #42
    szép teljesitmény sztem ezeket mindenki látta. reggel suliba/meloba menet mindig jön szembe egy gallardo, és mentem M6-al is nemrégiben. na az auto :)

    az hogy ki milyen kocsit látott senkit nem mozgat sztem. ott a sok szép kocsi a listában, és nekem max 3-ra fáj a fogam. Evo-ra, Chargerre, és Gallardora. az RX-8 nagyon kellemes kezes kis kocsi, az R32-es golf zsiiir :) az összes többi kocsi mehet a szemétbe, mint az összes szutyok ford a mustangjaival együtt, a mercik, stb stb. :)

    Na ebböl valszinü látszik már hogy ahány ember annyi szokás, tök fölösleges azon vitatkozni hogy ki milyen kocsit tenne a játékba :) mentek majd amivel akartok :)
  • FLECK
    #41
    Sok minden kocsit láttam már. Láttam suprát, rx8, dodge viper
  • Sanyix
    #40
    Ígyvan. De a Porsche 911 Turbo azért nem olyan kuriózum, elég gyakran látni ilyeneket az utcán, a "vállalkozók" alatt :) a többi azért nem ilyen gyakori. 550-t 2 szer láttam, a többit még soha.
  • Sadist
    #39
    Mert az egyik filmben ez volt a "főszereplő", a szent grál, az unikornis, amiről mindenki csak álmodik és persze divat lett, hogy az a kedvenc autód -.-
  • Sadist
    #38
    High Stakes is teli volt olyan autókkal, amiket az utcán is láthattál, akár nap mint nap (Mercedes SLK 230, BMW Z3, BMW M5), de voltak olyanok is, amik igazán kuriózumnak számítanak (Porsche 911 Turbo, Ferrari 550 Maranello, Lamborghini Diablo, McLaren F1). Mégis ezidáig az egyik legjobb rész volt. Csak annyi kellett, hogy az autókat besorolták 4 kategóriába, és a McLaren F1-es nem versenyzett Merci kabrio ellen.
  • Morden23
    #37
    "mértnem tettek bele egy bugattit?"

    Egészen biztosan jól megfontolták, hogy milyen autókat raknak ebbe a játékba. Az én ízlésemet sem tükrözi, de ebből csak az látszik, hogy nem is én vagyok a célközönsége.
    Nyilvánvalóan minden egyes márkát jó alaposan körbejártak, megnézték, mik a legnépszerűbbek (nyilván nem a magyarországi, illetőleg magyar közízlés volt a mérvadó), valamint feltételezhetően az adott autócégeknek is bőven volt beleszólásuk (mit akarnak látni, mit akarnak reklámozni stb.).

    Egy szó, mint száz, nyilvánvalóan a játék azokat a kocsikat, kocsikategóriákat vonultatja fel, amit az NFS mostani rajongói elvárnak.
  • Csaba
    #36
    Azért egy Mini Coopert igazán beletehetnének a játékba.
  • Fen3gyerek
    #35
    sztem is felesleges beletenni ezeket a kocsikat ÍGY.
    ha már beleteték ezeket a szuperjárgányokat akkor mértnem tettek bele egy bugattit?

    vagy legyen az hogy a szuperjárgányokat csak optikailag lehessen tuningolni, akkor jobban feküdne a játék...
  • Fen3gyerek
    #34
    jah igen persze minde második sarkon ott virat egy shelby.
    öljetek meg de 500 stuttgarti kacat vagy lambo ellenében is egy eleanort választanék.
  • InfectedMann
    #33
    Az autók nagy részét kidobálnám ebbő la listából mert már nincs rajtuk mit nagyon tutingolni mert alapból szarrá vannak tuningolva...
  • Sanyix
    #32
    Sztem azért kell szarozni, mert az NFS sorozat eredetileg nem ilyen volt mint ez. Szégyen, hogy ezeknek a tömegfosoknak NFS a neve... ennyi a gond.
  • Szocsi88
    #31
    Nem értem mi a bajotok a luxus verdákkal.
    Ez egy játék nem pedig az élet.
    És egy játék ban azt csinálsz amit akarsz, nem kell hozzá jogsi.
    és ha valaki luxus verdát akar tuningolni, akkor tuningolja,jól teszi.
    Sztem jó játék lesz.
  • Morden23
    #30
    Nem, nem Trabi. Hol írtam trabit?

    Éppen azt mondtam, hogy a legtöbb ember nem olyan kocsikat akar tuningolni és 1000el tépni vele a gyorsulásikon, amiket a nap 24 órájában bármilyen (akár magyar) úton is láthat.
    Ezért érdekesebb a legtöbb ember számára a Lambo, vagy egy Viper. Ezek nem olyan autók, amikben az átlagparaszt bármikor is ülni fog, ellenben ezekkel van tele a sok mozifilm, meg a niga-rapper klipek nagyrésze. Ki nem szarik egy Mondeo-ra, vagy egy jó kis Volvo-ra? Naponta lát ilyeneket, "átlagos" autók, sőt, jobb esetben egy ismerősödnek akár van is, és ültél benne.

    "Gazdagék" autói érdekesebbek, mert nem elérhetőek a játék célközönségének nagy része számára.
  • FLECK
    #29
    Leszarjuk a nyomorod.
  • juniorjb
    #28
    Nem értem mért kell szarni a játékot amikor még ki se jött. Amúgy meg mindenki tudja hogy mi határozza meg a kocsikat a játékban. A pénz. Nézd meg hány Mercedes wan benne. Ezeknek 3/4-e alapban luxus autó, kevés a sport feeling ezekben az autókban.
    Az égész játék fikázásáról meg annyit mondok hogy az igazi adrenalin autó-verseny mániások nem virtuálissan tolják a versenyeket karos székből meg 5.1-el, hanem ott valóban "törik a csont" c. életben. Szal ez is egy gamma, nem egy ultrarealisztikus DTM vagy BTCC szimuláció. Gyerekeknek van csinálva nem felnőtteknek, akik meg már kerültek +100 pulzusos helyzetbe halytás közben azok meg tudják mi száguldozás. Szal ennyi.
  • noss
    #27
    amíg nem törnek benne rendesen az autók, addig nem érdekel ez a játék
  • FLECK
    #26
    Ha nem tetszik hogy benne van, nem kell menned vele.
  • baszdanyad
    #25
    "nicked neve". gratulálok. ez olyan mint az a régi reklám; hogy is volt "neked hogy hivják a nevedet". pf...
    ja amúgy köszönöm a kimeritő válaszodat.
    golf helyett be lehetett volna tenni az új civic-et. az legalább kinéz vhogy. és nem olyan érzése van az embernek, mintha családi autóval versenyezne. vagy inkább bevásárlókocsival? tényleg, dacia logan nem lesz? vagy vw lupo?
  • Mythic
    #24
    Fogadjunk hogy a felének még jogsija sincs, és azt élvezi ha 350-el megy a széttuningolt Shelbyjével, persze virtuálisan. Aztán befosik ha egy kocsiba ul és 90-nél megcsúszik az elso kanyarban.Az ebben a legszebb, hogy felnyitod ezeknek a csilli-villi megakocsik motorháztetejét és faszt se látsz, csak egy lapot, mer teljesen el van zárva a motor, nehogy csak hozzáérj. Ilyen autók esetében tuning jóformán nem is létezik. Oké, adjanak ki egy játékot ahol csupa ilyen kocsi van, de az nem szóljon már utcai versenyzésrol meg tuningolásról. Annak hogy lehet orulni,hogy húúúú most belerakom ezt a popec turbot és már nem 320-al megy a verdám hanem 350-el. Hát ez királyság érzés lehet! Nekem csak az a bajom végulis ezzel, hogy utcai versenyzésnek meg tuningfaszságnak van beállítva az egész, pedig sokkal inkább hasonlít egy futurisztikus autóversenyzéshez. Nagyon elferdítették már ezt a utcai verseny világot.
  • FLECK
    #23
    Inkább csináld azt ami a nicked neve. cső
  • baszdanyad
    #22
    a golf minek kell? egyáltalán, mi a fasznak esik hasra mindenki a szar golfoktól? kilóg a sorból. nem lehet egy lapon emliteni egy mustang-gal vagy egy shelby-vel. nevetséges.
  • Csabikakirály
    #21
    Nem értek 1et veletek. Ha nemLamborghini lenne akkor trabi? vagy mi fasz van? azt még tunnigolni se lehet nagyon.
  • Petys
    #20
    Lamborghini Murcielago
    Csak inkább a 2006-os LP640-es modellt tennék be, de a régi is jó.
  • Morden23
    #19
    Ellenben a legtöbb gamer pont az ilyen verdákra kíváncsi. "Bruttatáp" Viper, amit "még bruttatápabbá" tehetsz. A legtöbben leszarják, hogy mi hozható ki egy "sima" Opelből vagy mondjuk egy Mondeo-ból. Olyat még utcán is látnak, ha van 150 ismerősük, az egyiknek még van is.
  • Goth
    #18
    egy hot pursuit 3 kell inkább ide :/
  • Feriboy
    #17
    nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem egyáltalán nem tetszik, hogy egy tuningolós játékba már alapból is bivaly sportkocsikat (lamborghini, dodge viper stb) tesznek. az rx-8, eclipse kategóriájú kocsik bőven elegek lennének. meg egyébként is ki látott már és mi értelme van egy tuningolt lambo-nak vagy viper-nek??? (ha egyáltalán lehet-e nagyon piszkálni ezeket a kocsikat)
  • Csaba
    #16
    Az a második linkes shelby gt eleanor valami fantasztikusan néz ki, a kedvencem.:-)
  • Csaba
    #15
    Méghogy hányinger lista? Végre egy normális lista!Tele van király kocsival. A Ford Mustangot meg a Shelbyt imádom, és a Street Rod 2 óta ezek a régi kocsik nagyon bejönnek nekem. Végre lesz egy hangyányi Street Rodos feeling a régi kocsik miatt.
    A véleményem tömören: Évek óta a legjobb autós lista lesz a játékban!
    (A Lamborghini meg a Mercik nekem sem tetszenek, de pl. a Corvette meg a Viper igenis kellenek a játékba, gyönyörűek.)
  • heyman8909
    #14
    Shelby GT500-1

    Shelby GT500-képek
  • gyuri12
    #13
    minek kellett azt a BÉNA renaultot belerakniuk?a Volkswagen Golf R32-nek örülök:D
  • sweech
    #12
    mér van mindenki belebuzulva a gt-be?
  • bertino
    #11
    ennyi hülye vérpisti van a világon sajnos, ezek már rég nem az igényeseknek gyártanak NFS-t...
  • Artus58
    #10
    subaru, carrera gt, skyline, golf, clk500 ami bejövős :)