181
  • Idum
    #181
    Sziasztok!

    Szeretnék nektek egy újonnan nyílt fórumot bemutatni! wowforum.forumx.hu a címe. Remélem így majd többen látogatják! Azt is megköszönném, ha csak rákattintotok, és regisztráltok.

    Köszönöm!

    Jó olvasgatást!
  • 1Emese
    #180
    Nekem nem tellik wow-raa, mert drága.
    Na ez most jól esett.
  • ElekAdam
    #179
    császtok
    én magyarositást szeretnék a játékhoz. hol lehet azt letölteni ??
  • Tsippsy2
    #178
    Aki játszani akar:

    WoW ingyen 10 napig!
  • thophye
    #177
    hell
    megtudja nekem mondani valaki h honnét tudok pecset (1.12.0 v. 1.12.1) letölteni WoWhoz
  • csari89
    #176
    Hol tölthetek le tört szerveres WoW-ot?
  • revizor
    #175
    menj a gumiszobába, keresd meg a "gumiwarezt" -ha ez nem reklám...
  • csari89
    #174
    Hol tölthetek le tört szerveres WoW-ot?
  • Aldwy
    #173
    Hy sztem jó a wow van 3 60-as szintű herom és erősek ezért jó
  • tusca
    #172
    sziasztok! engem pontaz érdekel, ami a fórum címe; " miért ilyen sikeres a wow???"
  • Aquli
    #171
    Ja és az igényesség rögtön látszik a Diablo 1-en, 2-n, a WarCraft 3-mon, a Starcraften... Rengeteg rts jelenik meg, de nem véletlen az, hogy a W3-mal játszanak még mindig rengetegen. Benne van az is, hogy foglalkozik a Blizz a balance-szal, azzal, hogy még mindig patcheljék a játékot, de nem csak erről van szó. A Blizzard játékok különlegesek.
  • Aquli
    #170
    A Blizzard az apróságok terén hihetetlenül igényes tud lenni. Egy Blizzard játéknál rögtön lehet érezni, hogy nagyon kidolgozott, aprólékos munkával készült (a roppant igényes kidolgozás mellett tudom, milyen bugos volt pl a D2, ill. néha mennyire nem törődik a userekkel a blizzard). A wow az első időkben olyan élvezetes volt, mint semmilyen más játék amivel eddig játszottam. A 60-as szint eléréséig folyamatosan játszottam, sok időm ráment, de nem bántam meg, mert tényleg hihetetlenül jól szórakoztam. De azután gyorsan unalmassá vált a dolog, már abba is hagytam, aminek örülök, de nem bánom, hogy játszottam vele.
  • cateran
    #169
    At szoktam lapozni:)
    De semmi olyan ujitas nem volt az elmult 1 evben amire felkaptam volna a fejemet!Az pedig hogy az 1 fp-s repulest felvaltotta a start-cel repules,nem nagy durranas ,foleg hogy tobb mint 1.5 ev kellett nekik,hogy rajojjenek es akkor sem csinaljak meg jol!
    A tobbi "ujitas" pedig csak finomitgatasa a jateknak,foleg a classokonak, az osszes patchet meg lehetett volna csinalni 3 honap alatt,ha kicsit is hasznaljak a fejuket es nem csak a penz szamoljak.....
  • Yv@n
    #168
    Ez hülyeség. Lapozd át a peccs logot, ami azóta született, hogy anno kijött a gáma.

    A Lag sajnos vitathatatlan tény...
  • animatrix
    #167
    nekem nem tetszik ez a játék kipróbáltam má de sztem nemjóó
  • cateran
    #166
    Egyetertek! A blizz tronol a baberjain,kaszal a WoW-val es szarik magasrol a nepre.:(
    Yv@n: Nem, nem toltak semmi komolyat a WoW-ba az elmult 1 evben leszamitva a lagot,bugokat....
    Az a teny,hogy a Burning Crusaderol nem tudtak egy Blizz szintu videot osszehozni az E3-ra, (ami azert szep teljesitmeny) mutatja,hogy az egesz baromira nem erdekli oket,tudvan, hogy ugyis mindenki megveszi majd,nem kell reklamozn:((
  • Yv@n
    #165
    Szerintem elég kemény mennyiségű tartalmat toltak a gámába mióta megjelent, de aki nem játszik vele, az nem találkozik ezzel.

    Egy SC2 jóval elképzelhetőbb, mint egy offline dio3. Miért? Mert SC vonal egy stratégiai játék. WoW tág értelemben véve, egy warcraft világba ágyazott hack & slash, MMO megoldással. Ha kijön BC akkor elmondhatjuk, hogy a Diablo játéktechnikai vonalból mindent átemeltek (BC-vel ugye már a socketelt tárgyakat is). Ehhez képest egy offline diablo 3 szerintem csak visszalépés lehetne...

    Blizzardal kapcsolatban azért vvagyok mondhatni elfogult, mert az egyetlen olyan játékfejlesztő cég, amelynek nem tudom játékát említeni ami ne lett volna 'best buy' a maga kategóriájában.

    Vivendi már a legkevésbé sem szimpatikus(Blizz tulajdonos, mióta megvették 1 vagy talán 2 éve), kiadó oldalról a Ubisoft az, ami nálam a 100%os minőséget képviseli.
  • KIP
    #164
    Neked az fáj igazán - ezt már tisztán látom - , hogy a Blizzardot nem érdekli a hozzád hasonló kevésbé elkockult single playeres egyed, mert kevés hasznot fog és ezt te nem tudod elfogadni. Tudod profitorientált világban élünk és annak van jövője ami nyereséges...néha nemárt ha gondolkozol is mielőtt leírsz valamit ugye banánom?
  • CsőKujts
    #163
    Az a helyzet, hogy nem is a dio3 miatt vagyok igazán besértődve hanem leginkább a Starcraft 2 amit hiányolok. Igaz, hogy Blizzardot nem ismerem de látom amit látok milliárdos haszon van, új játékok nincsenek csak ilyen apróságokkal szúrják ki a wowosok szemét ami valljuk be nevetséges.
    Végül pedig nem mindenki ostaba aki velem vitázik, csak te.
    Na jó te sem annyira csak egy kicsit (elnézést nagyon) elfogult vagy a Blizzarddal szemben. Félre ne érts én is tiszteltem szerettem őket mivel jópár kellemes percet szereztek nekem. De ez a tendencia megszakadni látszik. Sőt másfél éve meg is szakadt. :) pEACE!
  • Yv@n
    #162
    Nem tetszett és eladtad. ezzel nincs baj.

    Ha magadba nézel és összeszámoldo, hogy egy hónapban mennyi pénzt cseszel el szórakozásra nem nagoyn tudom elhinni, hogy ha a wow lenne fontos számodra, akkor egyébről lemondva ne jutna rá.

    Más az értékrended, nem tetszik így minek fizetnél érte.
  • Yv@n
    #161
    Pá :)

    Nyilvánvaló idiótaságokat hordassz össze, majd játszod az okost. Blizzardról és működéséről lepkefingnyi fogalmad sincs, de azért szarozod.

    Állítólag játszottál wow-al, mégsem látod a hasonlóságot játéktechnikai elemekben a diablo vonalhoz.

    Kitaláltad, hogy a blizzard egy köcsög cég, mert nem gyárt neked dio3-at. Ezenfelül bárki, aki vitázik veled ostoba.
  • CsőKujts
    #160
    Teljesen egyetértek. Emiatt hagytam abba én is. Hogy ne legyek egy kocka. Jól szórakozol meg minden de a végén akkoris amit profitálsz az egészből, hogy több év múlva lesz egy level akárhányas karaktered amit lehúzhatsz a klotyón a cuccaival együtt mivel akkor már lesz ennél jobb online rpg vagy akár játék. Minden más szórakozással többet profitálsz. Ha esetleg dolgozol vagy tanulsz helyette az meg kész főnyeremény. :)
    Maradok sima gamer ugyanis szeretem a játékokat ha jön valami azt megnézem kipróbálom és ha tettszik rászánok egy hétvégét vagy esetleg kettőt. De ezt a wowozást csak akkor csinálnám ha két életem lenne...
  • CsőKujts
    #159
    Te szegény, ha már nem tudsz több észérvvel előállni nem kell átmenni sértegetésbe. Mind1 magadat jellemezted... :)

    "Szerintem ha lesz Diablo3, akkor az mindenképpen valamiféle MMO lesz, mert más esetben visszalépés lenne..."

    Szerintem ezekután ne nagyon szólalj meg mert csak magadat járatod le... Ez a duma a single hasonlítása az MMO val ami mint már előttem is írták, hülyeség. De nem beszélgetek veled tovább mert mindent félreértesz és félremagyarázol. Pá!
  • Morden23
    #158
    Az internetet nem is neveztem luxusnak, ha figyelmesebben olvastál volna, ez talán kiütközik. Éppen azért, mert a netet sokmindenre lehet használni, sőt, adott esetben, adott személyeknek kifejezetten KELL, mert máshogy nem tudják ellátni az ügyes-bajos dolgaikat.

    Ellenben egy szélessávú net ÉS egy havidíjas játék már "luxus", és mint említettem, nem is elsősorban a pénz, hanem inkább az idő miatt.

    És legvégül, pont az a baj, hogy hidegen hagy a többi szórakozási forma. Szerintem piszok nagy probléma az, ha valakinek már csak EGY dolog nyújt élvezetet, szórakozást (most le van szarva, hogy ez napi ivást, drogozást, valami ócska diszkóba járást vagy WoW-ozást jelent - gáz, ahogy van).
    Az, hogy ÉN mennyit költök bulizásra, az szerintem teljes mértékben diszfunkcionális. Mindig annyit, amennyit a keretemből erre a célra tudok fordítani.
    Az meg, hogy a legtöbb otthonülő (ez most nem rád vonatkozik, mert nem ismerlek, de bátran vedd magadra, ha talál) annyit tud felhozni a WoW előtt pöffedés oldalán, hogy "Mit csináljak? Menjek el szar zenére drága piát vedelve lötyögni, esetleg drogozzak? Akkor már inkább a WoW...", az bizony egy erős szegénységi bizonyítvány.

    KIP:

    Szlovákia hogy is jön ide? Nem tetszik az átlag WoW-osok pofája, akkor menjek Szlovákiába? Oksa, majd futok.
    Nem felejtem el, hogy ők is emberek. Ki mondta, hogy nem azok? Én csupán azt mondtam, hogy szerintem igencsak tré, amikor egy ember annyira belebuzul valami ostoba játékba, hogy amikor ne adj' isten kikapcsolja a PC-jét (esetleg áramszünet vagy nethiány van), akkor is csak arról tud pofázni, ráadásul ugyan azokkal a "szavakkal" fejezve ki magát, mint a virtual reality-ben, és egyyenesen lesajnál másokat, amikor ők nem perfektek LOL-nyelvből.
    Mellesleg továbbra is tartom a kijelentésemet: aki egy dolognak szenteli az összes szabadidejét, azzal gondok vannak. Senki ne sértődjön meg, nem szégyen, de a legkevésbé sem egészséges, ha valaki egész kibebaszott nap, sőt 24/7 püfföli a WoW-ot, és azért vedel nyakló nélkül kávét, hogy ne aludjon be 20 óra gaming után. Vannak ilyenek, nem is kevesen.
  • CsoTor
    #157
    Szeréynen megkérdezném te mennyit költesz havonta mozira bulira haver bár stb. ... Engem pl. hidegen hagy a többi szorakozási forma. 3000 Ft egy hónapban az semmi szinte (napi 100 Ft egy buszjegyet sem fut ki) szóval szerintem semmi luxus nincs benne csak van aki így van aki úgy üti el az időt. Az internet pedig nem csak a játék miatt van általában szóval azt nem kéne teljes egészében a játék és a luxus számlájára írni.
  • KIP
    #156
    <b>Azért azt a tényt ne felejtsd el, hogy ők is emebrek csak másképpen élnek, ha nem tetszik ahogyan viselkednek ne barátkozz velük, sőt ha nem tetszik a rendszer még mindig el lehet menni Szlovákiába, arra van a határ... </b>

    bocsi az offolásért de ezt nem hagyhattam ki
  • Morden23
    #155
    Direkt kiemeltem, hogy "nem nagyon szeretnék általánosítani, de". Egyetlen ok miatt mertem megtenni: a WoW ilyen tekintetben olyan, mintha bemennék egy melegbárba. Igazad van, nem kéne általánosítanom, ott is biztos van néhány hetero, de csak a melegeket látod, és inkább nem is keresel tovább. Nem a legsikerültebb hasonlatom, de megteszi.

    A szűk környezetemmel való találkozás elég sok embert jelentett, több évig voltam "összezárva" velük, ami ilyenkor egyenlő azzal, hogy megismered a barátaikat/barátnőiket (kollégium, buli, haverok eljönnek, stb stb.). Megjegyzem, minden embert leköpnék, aki élő nyelvben merészel ilyen hányingert keltő LOL-ozásokba bocsájtkozni. Na, ők pont ilyenek voltak (kiegészítésképpen megemlítem, hogy CSÉ-seket, Quake-eseket, de sima, játékokat nem is játszó chateseket is lehet találni, akik ilyenek).

    A luxus dologról meg annyit, hogy azért a szélessávú internet sincsen még az ivóvízzel egy szinten, de a szélessávú internet ÉS egy internetes játék megfizetése az már kifejezetten luxus, mégpedig a következő miatt:

    Én (többek között) azért nem fizetek elő ilyen marhaságokra, mert tudom, hogy nincsen rá túl sok időm. Ritka alkalmak közé tartozna, ha mondjuk egy nap tudnék vele 4-5 órát játszani. Ezt hétre és hónapra lebontva még rosszabb arányt kapnék. Magyarán, két dolgot tehetek, ha WoW-ozni akarok:
    1. Befizetem, és szopok, mert én a két 168 órájából csak 10-et tudok játszani.
    2. Befizetem, és minden szabadidőmet ennek áldozom (ez meg a szememben főbenjáró bűn)

    Egy szó, mint száz, nem az a luxus, hogy befizetem, hanem az, hogy van annyi időm, hogy kihasználjam a játékot. Aki meg tényleg minden szabadidejét egy ilyen ócskaságnak szenteli (és az "ócskaság" kifejezés bármilyen "kockulásra" mondható), az meg is érdemli, és csak fizessen, netre, játékra, gépre, mellé chipsre meg kólára.
  • cateran
    #154
    Hat ja:D
  • Indigo
    #153
    Nem jött be. Hajdú-Bihar, ami kicsit azért messze van az ország szívétől :) És ha hiszed, ha nem, itt sem lóval járnak az emberek, hanem autóval... Nem limuzinnal, mert azért nem keresik agyonra magukat, de azért ne kelts már olyan érzetet, mintha akkora nyomorban lenne az ország, hogy egy átlagos család nem engedhet meg magának havi 4E Ft-ot internetre. Ha okosan használja ki a netet, még meg is térülhet a havi költsége (kedvezményesen tud vásárolni ezt-azt, különböző ügyeit intézheti, napilapokat olvashat, levelezhet, nyelvet tanulhat, játszhat, tévét nézhet, fórumokon vitatkozhat hülyeségekről stb. :)) És ezek után is azt mondom, hogy ma már az internet nem luxus. Na de mindegy, kár ezen vitatkozni. Ráadásul jól "szétoffoltuk" a topikot :)
  • cateran
    #152
    Tippelek: fovarosi vagy. Szerintem nezz korul kicsit messzebb az orszag "szivetol"!
    Aztan gondolkodj el mennyi a minimalber es vajon hanyan keresnek annyit havonta!?
    Ezutan vedd a legolcsobb internethozzaferest amit tudsz es hasonlitsd ossze a 2 erteket!
    ES ezutan mondd azt hogy nem luxus:)
    Megjegyzes:A legolcsobb amit nagy hirtelen talaltam 4000ft/ho, a minimalber 62500Ft teljes munkaidoben....szamolj!Sot, szamolj tobbel,mondjuk legyen 80000Ft....meg mindig olcso?
    Amugy erdekes modon az en ismeretsegi koromben 2 fo angliaba,1 svedorszagba,1 pedig olaszorszagba szeretne kimenni dolgozni,mert olyan jol keresnek es elnek itt...erdekes, nem? (Ja,igen videkiek mind es vannak tobben akik mennenek,de nyelvtudas hianyaban inkabb maradnak)

  • warchief
    #151
    "Ugyan olyan ostoba módon játszanak a hőn imádott játékukkal, mint ahogyan viselkednek az életben, és ennek meg is van az eredménye: a WoW sokak által istenített világának leggyakoribb lakói a lolnooboló powergamerek. Ha valaki hajlandó azért pénzt fizetni, hogy 90%-ban ilyenekkel találkozzon, akkor lelke rajta."

    Azért a 90% elég erős szerintem, de az biztos, hogy legalább a fele ilyen. Viszont ezeket el lehet kerülni. A játék első felében (lvl60ig) egyedül simán végig lehet tolni, ha a dungeon questeket (ami lássuk be 60ig kevés kivétellel mellőzhető) nem számítjuk. 60nál pedig vagy kezdesz új karit, vagy belépsz egy raidelő klánba. Itt pedig a lolnooboló hülyegyerekek általában hamar lemorzsolódnak. (itt a tényleg szervezett guildekre gondolok) A legbunkóbb egyénekre pedig kitalálták az ingore funkciót. A RP szervereken a lol wtf-ezés is mérsékeltebb, bár oda nem árt némi nyelvtudás.
  • Wixi
    #150
    http://sparky.dynamicweb.hu/
  • Indigo
    #149
    Nem tudom te hol élsz, de ez a kijelentés bizony egy nagy marhaság: "amig a fizikai munkabol eloknek a megelhetes is problemas". Rengeteg ismerősöm van, aki fizikai munkával keresi a kenyerét, és bizony nagyon jól megél belőle, sőt, van aki sokkal jobban mint egy szellemi munkát végző köztisztviselő vagy akármilyen irodakukac... És ezek az emberek ugyanúgy beköttettik a netet, ugyanúgy leülnek 40 éves fejjel is a gép elé netezni, vagy akár játszani. Rengeteg példát tudnék mondani a környezetemből. Nekik sem luxus. Persze akinek kiflire sem telik, annak luxus. De ne bontsuk már le személyekre, hogy neked nem luxus, ennek luxus, annak nem luxus, amannak luxus... Ha általánosítunk, akkor egyáltalán nem luxus, pláne hogy a szélessáv egyre inkább elérhető mindenki számára.
  • cateran
    #148
    Nem tudom TE hol elsz,de amig a fizikai munkabol eloknek a megelhetes is problemas, addig bizony annak tartom!
    Nekem nem az, mintahogy a WoW havidija sem,de amig havi 3-4ezer forintot sokallnak az emberek,addig az internet is luxus(mert szuksegletet meghalado kiadas,ha nem munkahoz kell!Ha munkahoz kell akkor ertelemszeruen nem az)
  • Indigo
    #147
    "Mar bocsesz,de ha nem letfontossagu (es nem az!) akkor bizony luxus!Rengetegen el vannak nelkule!"

    "Luxus: fényűzés, pompa; a szükségleteket meghaladó kiadások" /Egyetemes Lexikon/

    Nem, az internet nem luxus. Nem tudom te hol élsz, de állítólag haladunk az információs társadalom felé, te pedig még mindig luxusnak tekinted? Szerintem inkább szükséglet, információforrás, sőt munkaeszköz! Sokan elvannak nélküle, az tény és való, de ez előbb-vagy utóbb hátrányukká fog válni... Szóval maradjunk annyiban, hogy ez a XXI. században nem luxus.

    "Indigo: Mondanal olyan szorakozast, ami nem kidobott penz?"
    "(en 1.5 ev utan merem kimondani,hogy szar:P)"

    A szórakozásra kiadott pénz nem kidobott pénz, feltéve, hogy valóban jól szórakozol, és nem csak divatból erőlteted.
  • cateran
    #146
    Mar bocsesz,de ha nem letfontossagu (es nem az!) akkor bizony luxus!Rengetegen el vannak nelkule!
    Tobbieknek: Egy olyan jatekban ahol rengeteg helyszin, jatekos karakter talalhato,ahol bizony valtozik a jatekmenet 5-10 szintenkent (egyre kevesbe leszel kepes egyedul helytallni,a vegen pedig mar nagyon nem...)nem merheted fel 1 ora,1 nap alatt sot egy honap alatt sem!
    Morden23: Ha nem vagy kicsit jatszottal a jatekkal akkor hogy a fenebe tudod,hogy milyen emberekkel lehet benne talalkozni? Csak mert szuk kornyezetedben ilyenekkel talakoztal,mindjart altalanositasz? Szomoru,mert ennel intelligensebbnek tartottalak:(
    Mas:
    Szemely szerint falra tudok maszni,amikor egy magyar elkezd lolozni meg wtf-elni magyarok kozt...ez szvsz rettenetes!
    Ezek angol kifejezesek es huen tukrozik az angolszaszok szellemi szinvonalat....:D
    Mivel a WoWban esszencialis a kapcsolatepites masokkal (guildek),1 honap is keves arra,hogy kelloen kitapasztald a korlatokat es hibakat!
    Amugy pontatlanul fejeztem ki magamat,helyesbitenek: Nem maga a jatek a szar,hanem a supportja,a Blizzard nagyon elkenyelmesedett az utobbi idoben,ami valahol ertheto (de nem elfogadhato),leven hogy hulyere keresik magukat rajta!
    Amugy jo pelda a baratom esete xbox360-on a CoD2-vel,amit nagyon vart,az elso par oraban nagyon tetszett neki,aztan amikor 2 nap alatt vegigjatszotta, akkor kerdezte tolem,hogy biztos hogy teljes verzio? Nem valami demo vagy ilyesmi? ? Na, az kidobott penz volt!
    Indigo: Mondanal olyan szorakozast, ami nem kidobott penz?
  • Morden23
    #145
    "3,Az (ez kulon szefmesternek),hogy 1 honapig toltal egy hatekot es utana mar velemenyt mersz mondani rola,sokat elarul......1 honap SEMMI WoWban! Sem a fejlodes,sem a kapcsolatteremtes(guild,egyeb jatekosok) szempontjabol!(en 1.5 ev utan merem kimondani,hogy szar:P)"

    Nagyon nagy gáz, ha egy fizetős játék nem tudja lekötni már az első hónapban az embert, mert akkor kuncsaftokat veszít. Akinek nem inge, ne vegye magára, de nem egy WoW-fanatikust ismerek személyesen (többek között koliban is laktam, és az bizony melegágya az ilyen népekkel való találkozásoknak), és nem tudok sok jót elmondani rájuk. Véletlenül sem szeretnék általánosítani, de az általam ismert WoW-fanatikusok 10-ből 9-en a már sokszor említett "vérpisti" gamerek közé tartoznak, egész nap csak játszanak, semmi más témájuk nincsen, képtelen frázisokat alkalmazva beszélgetnek, de ettől függetlenül nem érdekes személyiségek még fél pillanatig sem. Ugyan olyan ostoba módon játszanak a hőn imádott játékukkal, mint ahogyan viselkednek az életben, és ennek meg is van az eredménye: a WoW sokak által istenített világának leggyakoribb lakói a lolnooboló powergamerek. Ha valaki hajlandó azért pénzt fizetni, hogy 90%-ban ilyenekkel találkozzon, akkor lelke rajta.

    Nem a legszerencsésebb hasonlat, de az ún. szerepjáték-klubok is az ilyen gyökerek miatt mentek szarrá. Más kérdés, hogy a WoW (tudatosan, vagy véletlenül) pont az ilyen mentalitású játékosok kánaánja.
  • j0hNnY
    #144
    Lineage 2 powaaa! :P
  • Indigo
    #143
    "3,Az (ez kulon szefmesternek),hogy 1 honapig toltal egy hatekot es utana mar velemenyt mersz mondani rola,sokat elarul......1 honap SEMMI WoWban! Sem a fejlodes,sem a kapcsolatteremtes(guild,egyeb jatekosok) szempontjabol!(en 1.5 ev utan merem kimondani,hogy szar:P)"

    Már bocsásson meg a világ, de ha egy játék nem szórakoztat már az első ÓRÁBAN, vagy nem találok benne olyat, ami miatt érdemes lehet tovább játszani, mert hátha később még kibontakozik valami, akkor az a játék már felejtős... Kinek van arra ideje, hogy olyan játékkal "kínozza" magát, ami nem tetszik neki már az első órában sem, csak azért, mert hátha megcsillan majd egy kis játékélmény valamikor hónapok múlva...
    Szefmesternek ezek szerint több esze volt, mert ő egy hónap után tudta hogy szar, te meg csak másfél év után monodod ezt... addigra meg kodobtál egy rakás pénzt az ablakon...

    A WoW max úgy tudna engem szórakoztatni, ha értelmes emberek társaságában szerepjátszanám, de erre meg vannak sokkal jobb megoldások :P

    "Mind az internet,mind a szamitogep jatekra valo hasznalata LUXUS"

    Az internet már régen nem az.
  • cateran
    #142
    Nem a WoW vedelmeben,DE
    1, Aki egy mmorpg-t hasonlit egy offline 1 jatekos rpg-hez az hulye!
    2,Meg nagyon sokaig nem lesznek az asztali rpg-t akarcsak megkozleito szamitogepes rpg es addig be kell erni azzal ami van..:( Es addig bizony meg az offline jatekokban is kozpont szerepe lesz a hentelesnek(amig a szornyek leolese tapasztalatpontot er.....)
    3,Az (ez kulon szefmesternek),hogy 1 honapig toltal egy hatekot es utana mar velemenyt mersz mondani rola,sokat elarul......1 honap SEMMI WoWban! Sem a fejlodes,sem a kapcsolatteremtes(guild,egyeb jatekosok) szempontjabol!(en 1.5 ev utan merem kimondani,hogy szar:P)
    4,Akinek nincs havi 3-4 ezer forintja, az mibol fizeti az internetet? Mind az internet,mind a szamitogep jatekra valo hasznalata LUXUS,ha nem engedheted meg magadnak,az nem a blizzard (vagy mas fejleszto/kiado) hibaja!
    5, Jopar mas mmorpg-t kiprobaltam (kivancsisagbol),de hibai ellenere maradtam a WoWnal! (Anarchy online,D&D online,Silkroad,Guild Wars) Ebbol a Guild Wars volt az egyetlen ami erdekel meg mindig,a tobbi felejtos:)