Kép nagyítás
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz vmi plugin kell valaki nemrég emlitetet vmelyik PS es topicban meg linket is irrt
ArtlessDesign!!!
nem,hanem úgy akar nagyítaani,hogy NE,vagy minnél minimálisabb mértékben romoljon a kép minõsége (kockásodjon)...
jaj ne má:cc ezt csak nem gondolod komolyan..😄D fõleg, ha ps-ezel. pixelgrafos képbõl szted hogy lehetne mittomén hányszor akkora képet csinálni elfogadható minõségben? így van, sehogy.
helyszínelõk meg loál.
helyszínelõk meg loál.
Úgy akarsz nagyítani h. javuljon közben a képminõség? 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nembaj 😛PP ^^
ha én tévedtem, akkor 1000 bocsánat =D
ha én tévedtem, akkor 1000 bocsánat =D
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
legalább helyesen leírhattad volna a címet ->
kép nagyítás --->> képnagyítás
vagy!!!
kép nagyítása <<--- ez esetben külön kell írni :S
kép nagyítás --->> képnagyítás
vagy!!!
kép nagyítása <<--- ez esetben külön kell írni :S
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Tudtommal minõségromlás nélkül, csak vektorgrafikus képeket lehet nagyítani, illetve kicsinyíteni. Ezt a coreldraw tudja. Vannak olyan progik is, amik a pixel alapu képeket átalakítják vektorossá, így már lehet minõségromlás nélkül alakítani õket. Azt mondjuk nem tudom hogy a pixel-bõl, vektorossá való átalakításnál, történik-e minõségromlás.
próbáld meg talán a Vektorizálók topikban. Ha félre értettelek, vagy esetleg én is rosszul tudom amit az elõbb írtam, akkor bocsi.
próbáld meg talán a Vektorizálók topikban. Ha félre értettelek, vagy esetleg én is rosszul tudom amit az elõbb írtam, akkor bocsi.
*Posse*T.W.D*
jólvan tudom,hogy lehet,de pl egy 800x600-as képet ha átméretezek 1024-re akkor full pixel lesz,és az a kérdés,hogy hogyan lehetne ezen javítani,vagy úgy nagyítani hogy ne legyen pixeles
ps-t én is használok,de abba tudomásom szerint nem lehet.Gondoltam van valami külön prgi erre vagy vmi ilyesmi😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
← ElőzőOldal 2 / 2