278
  • Mr k
    #278
    így járt -.-
  • Kelta
    #277
    Isten veled Steve Irwin.. nyugodj békében.
  • toto2700
    #276
    Ez a vita már nagyon, elfajult. A fene gondolta, hogy ez lesz belőle.
  • CsőKujts
    #275
    Már ne is haragudj de engem nem érdekel Irwin, nyugodjon békében. Csak a téma végén írtam ide és akkor is azért mert felháborítóan paraszt vagy és nagyképű és mégegyszer hangsúlyozom nem azért mert esetleg szídtad Irwint, hanem azért mert annak születtél.
  • Kelta
    #274
    Egyébként rémesen unom, hogy egy tudatlan, müveletlen b@romnak irogassak.
    Ugyhogy részemröl a téma lezárva!
  • Kelta
    #273
    Egyre jobban tetszel..vazzee ennyi öngólt rúgni..
    Ennyire hülye még te se lehetsz..
    szerencsétlen, meghivlak valahova ha gondolod, és akkor mikor szádba teszem 45 lábamat rájössz hány éves vagyok, te szerencsétlen kis balf@sz :)
  • Muad Dib
    #272
    Hagyd Gforce nem is fogod megérteni.
    Totál debil ez a Kelta gyerek, ráadásúl nincs még 16 éves, nemhogy a gyermekekkel kapcsolatos felelőségről nincs fogalma, de szerintem még pinát sem látott élőben a kis pöcs.
    Na mindegy, aszem követem bölcs példádat: "de hát nem tudok ez ellen tenni sajnos, úgyhogy ezt a részét be is fejezem"


    Kelta Ass (asin)!

    Üzentek nekem Irwin sajtósai. Azt írták, hogy szóljak már itt Magyarországon valami Kelta AssAsin nevü idiótának, aki még mindig leveleket küldözget szegény Stevenek.
    Szóval hagyd abba, mert már nem fog válaszolni...
  • gforce9
    #271
    Ez a gond, hogy csak a mi véleményünk, de hát nem tudok ez ellen tenni sajnos, úgyhogy ezt a részét be is fejezem. A műsorokból látta jónéhányat, a szemem ugyanúgy működik, mint másnak..talán kicsivel kevésbé homályosítják el a látásom a show elemek. Alonsot meg hogy jön ide? Beültette a kocsiba maga mellé a kisfiát? Nem tudom megérteni a gondolatmenetet.
  • Kelta
    #270
    Nincs kövezés. Semmi baj veled. Érvelsz, mondod saját véleményed. Ez ok.
    De egy dolgot még mindig nem vesz be a fejed :)
    Amit irsz: veszélyeztetés, show, állatzaklatás stb.. ezek csak a ti véleményeitek. Más másképp látja.
    Erre meg nem tudok mit irni: " állatok leteperése"???????? látom a témárol halvány gözöd sincs. ami nem baj, nyilván sok más dolog érdekel, és abban jó vagy. ebben nem, de akkor ne véleményezd és ne szóld le..
    Ez olyan kb mintha azt mondanád Alonsonak hogy amit a pályán csinál kész életveszély egy átlagos utcai autozáshoz képest... hát persze.. igy is lehet nézni.
  • Kelta
    #269

    Te szánalmas szerencsétlen....

    Idézet töled:

    "Az a helyzet, hogy aránylag kultúráltan folyt itt a vita, amig ez a két paraszt be nem tolta ide a képét. Egyből leanyáztak, lefaszoztak, elküldtek a p*csába mindenkit"

    Ebben igazad van..hibátlanul RÁD lehet benne ismerni..nagyon jól irtad magadról ...grat :)
  • gforce9
    #268
    Hát, ha te egykalap alá veszed a két dolgot, akkor most igazából nem is tudok mondani....
    Anyuka viszi az óvodába a gyereket = Beviszi a krokodolketrecbe
    Most erre mit mondjak, csak annyit, hogy az ilyen hozzászólások miatt durrant el Muad Dib agya. Ő megpróbál kicsit eréjes módon meggyőzni hogy gondolkodj józanabbul erről. Én nem. Én nem próbállak meggyőzni. Teljesen felesleges.

    Ilyenek olvashatóak itt a hozzászólásokban:

    Krokodilketrecbe vinni kisgyereket? Miért Utcai előre nem látható baleset is érheti....

    Showműsort csinálunk az állatok leteperéséből? Miért a szelektív hulladékgyűjtés mellett is vannak plakátok.....

    ....és még sok egetverő hülyeség.

    Nah, hát ezekre mit mondjak? Az emberek jórészében felborult az értékrend, mondhatni a "józan paraszti ész" hiányzik. Kezdhetnék anyázni, de nem teszem, majd legfeljebb engem is olyannak tartotok, mint Muad Dib-et "felsőbbrendűnek gondoljuk magunkat".... lol tudjátok van a világon olyan is, hogy objektivitás. Lehetett Steve Irwin frankó csóka, sőt úgy gondolom, hogy az volt, nekem mondjuk enm volt szimpatikus, de ez más tészta. Viszont azt kétségbevonni, hogy a "kisgyerekes" rész veszélyeztetés volt semmi más... röhej. Mindent a show-ért semmi sem szent... ennyi. Én néha már rosszul voltam attól, hogy szerencsétlen állatokkal mit művel....
    Tessék kövezni nyugodtan, elbírom.
  • Muad Dib
    #267
    Szia Gforce9!

    Az a helyzet, hogy aránylag kultúráltan folyt itt a vita, amig ez a két paraszt be nem tolta ide a képét. Egyből leanyáztak, lefaszoztak, elküldtek a p*csába mindenkit, aki nem hősként emlékezett meg Irwinről, hanem volt egy-két kritikája munkásságával kapcsolatban. Ezek után kaptak a pofájukra a kis suttyók, most persze előadják, hogy ők milyen kultúráltak és én hogy merek így viselkedni velük. Ez is csak őket jellemzi.

    Toto!
    "Tudsz te értelmes dolgokat is írni, csak ne anyáznál annyit."

    Az anyázással mit foglalkozól? Nem neked szól, az a rész a hülyegyerekek cukkolására van, az értelmesebbek azzal nem foglalkoznak csak a lényegi résszel.
    Olvass a sorok közt...

    Kelta!

    Ok, én nem vagyok rá méltó, hogy Irwin szarát megehessem. Elfogadom és egyet értek.
    És mesélj, te hogy gyűrted le? Egészben, vagy szétnyomkodtad a villáddal??
    Egyébként jó ha tudod, ha esetleg írtál levelet Irwinnek, akkor sem ő válaszolt, hanem valami erre megbízott személy. Gondolod, hogy Irwin személy szerint foglalkozott Ifj. Pöcs Gerzson 12 éves tanuló mórickabetűivel???
  • toto2700
    #266
    Tudsz te értelmes dolgokat is írni, csak ne anyáznál annyit.
  • Kelta
    #265
    Kicsit elgondolkodtatott amit irsz. nincs veled gondom, ne érts félre.Korrekt, nem anyázos volt amit irtál, semmi gond.
    Két része van a a hozzá szólásodnak, az egyik Steve-röl a másik mudaddib röl szól.
    Muaddibest nem értem..mivel értesz egyet vele? avval hogy bárkit itt leanyáz lefikáz, lef@szoz, mert nem ért vele egyet? vagy az elveivel értesz egyet? bár az nekem nagyon zavarosnak tünt.
    Steve-röl amit irsz, az ok, te véleményed..
    azért kiváncsi lennék ha te mondjuk reggel viszed kisgyermeked mondjuk pl: ovodába, és gyalog mész mert közel van, átsétálsz egy zebrán meg egy uttesten, és mondjuk ezt felveszik.. lehet lenne olyan ember aki leanyázna milyen felelötlen vagy, mert elüthet egy autó kezedben a gyerekkel!! felelötlenül veszélyezteted az életét! Neked ez baromságnak tünthet (az is) de képzeld amcsiban vannak ilyen emberek akik ezért feljelentenek!!
    Mondjuk ott se lesz nagy ügy belöle
    ( él ott pár seggfej az biztos)
    csak hogy értsd mire akartam rávilágitani, attol még hogy te és mások szerint az veszélyes és felelötlen volt, még nem biztos hogy ö szerinte is az volt!!
    ez a te véleményed az meg az övé. Na de ezért leanyázni meg, sértegetni a halála után???
    Szerinte nem volt veszélyben a kisfia, és erröl 1005 meg volt gyözödve, ö igy élt és ez volt az értékszemlélete... neked más..ok.
    de ne itélkezz felette, mert ö sem tett volna iylet, éld az életet ahogy akarod, ö is azt tette... ennyi.
    kösz a figyelmet :)
  • gforce9
    #264
    Még mindíg Muad Dib-nek adok igazat... sok itt az értetlen, mónikashow-on meg egyéb látványos megbortánkozató dolgokon felnevelkedett szerencsétlen. Csak Muad Dib-el ellentétben engem ez már fel sem háborít, letojom őket. Régeben én is elküldtem volna melegebb éghajlatra, azt aki ezt a "kisbabás" show-t nem ítéli el. De már tudom, az emberek jórésze degenerált, bár majd most jönnek azzal, hogy ők a normálisak én vagyok a hülye. De mint mondtam letojom, csak annyit még, hogy aki a csecsemős dolog után ajnározza Irwint annak azt tudom javasolni, nézzen inkább akciófilmeket, mert ott a színészekre vigyáznak, és kiszámíthatóak a körülmények... Méghogy egy állatot 100%-ig kiszámítani nah ez aztán lol, ennyire nem lehet hülye senki hogy ezt beveszi... Úgyhogy Muad Dib hajrá :D Lélekben eggyek vagyunk :D Csak nekem ilyenhez türelmem nincs. :)
    Mint mondtam, és még mindíg fentartom, tisztelem azon dolgait Ireinnek, amit a környezetvédelemért, az élővilágért tett, de elítélem azért !ahogyan! csinálta... a cél nem szentesítheti az eszközt legalábbis így semmiképp.
  • toto2700
    #263
    Szerintem nem érdemes foglalkozni vele.
  • Kelta
    #262
    Pici bogaram..eszem ágában sincs berakni ide magán levelezésemet..sz@rt se érdekel, mit hiszel el..:)
    Arra nem vagy méltó hogy Steve sz@rát megedd..ugyhogy erröl ennyit.
    De nem utállak, nincs miért.
    inkább mélységesen szánlak, te szerencsétlen,te..
  • CsőKujts
    #261
    Sajnos ez már nem volt olyan meggyőző. Szegény Muad Dib, látod te is csak fáradsz. Szerintem szívj egy kis fűszert azt írjál ide holnap... Nem te nem vitatkozol velem hanem én nem veled. Nagy különbség.
  • Muad Dib
    #260
    Na figyelj hülyegyerek...
    Először is ha már internet közelben vagy, legyen annyi eszed, hogy bármilyen képkeresővel ezer képet megnézhetsz a rája farkáról te majom.
    Csak vigyázz, kapcsold be a gyermekvédelmet a keresődben, mert ha 20 centis lándzsaszerű képződményekre vagy kíváncsi az interneten, lehet hogy jó nagy kukikat fogsz találni. És ha éppen belép anyucid a szobába amikor ezeket nézegeted, elvisznek pszichológushoz, mert asszongya majd apád anyádnak, hogy:
    "Te anyukám, ez a gyerek úgy látszik nem csak tök hülye, de buzi is, vizsgáltassuk ki..."


    Egyébként meg tényleg leszálhatnál rólam, mert kezd marhára ciki lenni, hogy egy ilyen degenerált kis pöccsel vitázom... Tök hülye vagyok én is, hogy leállok itt szivatni téged. Na hagyjál békén és nézegesd a rája farkát te humoros csávó te...
  • CsőKujts
    #259
    Másrészt ha visszaolvasol én humoros voltam te meg csak simán . Sajnos csak ennyit tudsz ennél többet tőled nem is várok. Talán még szedd össza a hozzád hasonló géntelen haverjaidat akikkel kiizzadtok még egy hasonlóan hozzászólást. De szerintem azzal se fáradj mert totál lejárattad magad. :)
  • CsőKujts
    #258
    "A tüskés rája farkát egy durván 20 centis lándzsaszerű képződmény fedi, mely ugyanazon anyagból áll, amely a cápák pikkelyeit alkotja."

    Te vagy a nagyon hülye, ugyanis erről miért ne lehetne képet csinálni...

    Amúgy nem barátom kelta, nem is ismerem. Csak a te tahóságod és irdatlan nagyképűséged tűnt fel így hirtelen miután átfutottam a fórumot és ez azzal társulva, hogy nincs igazad felháborít.
    Másrészt meg ne többesszámban beszélj te kis pondró :) egyedül már félsz vagy mi?
  • Muad Dib
    #257
    "Na ez is megtörtént, gyilkolják a tüskésrájákat a halála miatt: http://www.hirado.hu/cikk.php?id=147441"

    Ez érdekes, pedig ezek az emberek elméletileg Steve Irwin rajongói és mint tudjuk, Steve Irwin műsorai éveken át arra tanították ezeket a derék embereket, hogy az állatokat és a környezetet VÉDELMEZNI kell, nem pedig elpusztítani.
    Szegény Irwin forog a sírjában...
  • Muad Dib
    #256

    "Amúgy nem tud valaki egy olyan képet ahol maga a tüske is látszik???"
    Öcsém te hülyébb vagy, mint feltételeztem!!!

    A seggemet se mernéd megszagolni, ha neadj'Isten valaha élőben összefutnánk, te inkább polírozd tovább Kelta barátod hátsóját az a te profilod kis.

    Kedves Kelta Ass Asin!

    Ollózd már be ide legyél szíves a magasröptű levelezésedet Steve Irwinnel, mert már napok óta várunk rá. Persze gondolom nincs is ilyen, ahhoz meg kevés az agyad, hogy esetleg így utólag összedobj egyet. A nagy pofádon és a beteges hazugságaidon kívül mást eddig nem láttunk tőled te vadparaszt, de ne fáradj, nem is vagyunk kíváncsiak rá...
  • CsőKujts
    #255
    Amúgy nem tud valaki egy olyan képet ahol maga a tüske is látszik???
  • CsőKujts
    #254
    Értelmes emberek lehetnek...
  • toto2700
    #253
    Na ez is megtörtént, gyilkolják a tüskésrájákat a halála miatt: http://www.hirado.hu/cikk.php?id=147441
  • CsőKujts
    #252
    Attól pedig, hogy hajtogatod még nem leszel felsőbbrendű. Ismerek pár embert aki nem tud normálisan fórumon kommunikálni vagy mert nem 10 éve csinálja vagy egyszerűen csak azért mert nincs érzéke hozzá de a kisujjuk is többet ér nálad. Nem itt dől el, hogy ki mennyire felsőbbrendű hanem inkább az élet más területein... Szóval azt akarom monani attól, hogy elolvastad a Dünét még nem te vagy Muad Dib. :)
  • CsőKujts
    #251
    Hát pedig sajna ez a legnagyobb hibám. :) Legalább nem vagyok egy önelégült balfasz aki csak neten meri kinyitni a kis száját. Élőbe leoltanálak kb. két perc alatt, a hülyegyerekért meg adnék olyan sallert, hogy feltekerednél a tornászrudadra...
  • Kelta
    #250
    Az a klassz benned, hogy te bent élsz magad teremtette kis világodban, és mondogatod, nem én vagyok a buta sötét, nem én vagyok.
    Ha sokat mondod magadnak,el is hiszed, ez nyilvánvaló..
    Csak mi nem.Ennyi. összevissza irogatsz mindenfélét, egy hozzászólásban önnmagad cáfolod meg többször is, hihetetlen nemtudással rendelkezel erröl a témárol, de szorod az igét, és el is hiszed magadnak.
    Váljék egészségedre... az én szememben továbbra is egy erösen alulmüvelt tahó vagy.. aki azt hiszi ö tojja itt a spanyolviaszt :) hidd csak..
    Engem már nem zavar...csak feltünhetne már mennyire egyedül vagy itt, és egyre többen veszik észre mennyire silány a gondolkodásod.
  • Muad Dib
    #249
    Azért én megvárom a vizsgálat végleges eredményét. A topik címe eleve sejteti azt - amit amúgy mindannyian tudunk -, hogy Irwin provokálta rendesen az állatokat. Alapvetően persze nem rosszat akarva, de egy álatnál soha nem lehet tudni, NEM KISZÁMÍTHATÓAK.
    Csak egy bizonyos határig. De a nagy számok törvénye szerint minden szerencsének vége lesz mint a botnak.

    Egyébként néztem hétvégén Steve műsorait, megint mint régen, a csecsemős dolog előtt.
    Őrült volt nem vitás, de az a bizonyos szimpatikus őrült, és nagyon szerette az állatokat...

    Érdekes, hogy a műsorban amit néztem - Animal Planeten -, volt egy két momentum, amikor a hivatásának szenvedélyével kapcsolatban egyértelműen a lehetséges halálos kimenetelü balesetre célzott. Talán megérezte ő maga is?

    Sajnálom a srácait és a feleségét, egy életre nem tudják majd feldolgozni a hiányát, főképp hogy a képernyőn mindig látni fogják.
  • Muad Dib
    #248
    Az nem csoda, hogy tövig benyalsz ennek a Keltának, mert gondolom genetikailag valami közötök lehet egymáshoz. Én arra saccolok, hogy testvérek vagytok, de legalábbis biztosra veszem, hogy egy családban nőhettetek fel, attól lett mindkettőtök ekkora pöcskar.
    Nem fórumot kell niytni hülyegyerek, hanem topikot... na mindegy, úgy sem ez a legnagyobb hibád.
    Fiúk, szépen törölgessétek meg a bifokális lencséiteket a sok fröcsögés után és mindketten húzzatok valami olyan helyre, ahol a ti színvonalatokon megy a diskúrzus.
  • CsőKujts
    #247
    Amúgy meg ne is haragudj de a kommentjeidből az jön le, hogy te vagy a szar nagyképű csávó nem pedig kelta...
  • CsőKujts
    #246
    Pfffú versenyszerűen tornáztál több évig és kézben viszed ki a különféle csúszómászókat és pókokat a lakásból? Nagy ember vagy baker!
  • CsőKujts
    #245
    Azt nem értem ha téged annyira felháborított ez a csecsemős dolog, akkor miért nem nyitottál neki akkor egy fórumot és miért most hőzöngesz te balfék. A másik, hogy szerintem pont az az állatkínzó aki állatokat tart. Főleg halat hörcsögöt. Kivétel ezalól a menhelyről örökbefogadott kutya...
  • Kelta
    #244
    Te mi a fa@sznak veszel levegöt??? kár érte..
  • nagro
    #243
    mi a f@asznak ment oda?
  • robert555
    #242
    Két krokodil beszélget. Vazze nagyon kezd idegesíteni ez az ember, de ha mi nyirjuk ki az túl feltünő lenne. Mit tegyünk?
  • Beton Fej
    #241
    Azzal sincs bajom, hogy nem tetszenek Steve Irwin módszerei, csak az zavar, hogy a haláláról szóló cikk kapcsán lovagoltok ennyire a hibáin.
  • Beton Fej
    #240
    Bocs a 2x-i postért.
    Ugyanakkor tagja vagyok egy amatőr környezetvédő klubnak, amit anyagilag, valamint szellemi tőkével támogatok. Környezetvédelmi táborok gyerekeknek, stb.

    Valóban a producer biztos megköti a kezed, de hogy mit csinálsz a megkeresett pénzeddel, abba nem szól bele.

    Na. Örülök, ha nem szemeteltek.
  • Beton Fej
    #239
    Hogyan támogatom? Ez a szakmám. Na ebbe már csak nem lehet belekötni.
    Valóban nem a csecsemős show az, ami kinyitja a pénztárcát, nem írtam ilyet. De azért másról is szóltak a műsorai.