Gothic 3 - irány gépet fejleszteni

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
Half Life 2-rõl rémlik valami?=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
láttam, Oblivion után nem nagy eresztés

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Molnibalage
Mi az a "source motor"??

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Természetesen a két legszarabb kép lett ide berakva hogy fel lehessen hábrordni mert még csúnya is -.-
Csak a videókat kell megnézni.

Sanyix
Énis átnyergelnék. Ha lenne mivel játszani... de nincs, csak egy-két játék.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

koschwarz
mellesleg semmi olyan különös dolgot nem látok ezeken a képeken, amihezilyen vas kéne...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
jelenleg az optimalizálás királya a source motor, szerintem, még mosógépen is fut, ráadásul nem is randán. és éppen ezért érthetetlen, hogy ha egy cég tud ilyen motort csinálni, akkor a többi mért nem tud?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

madboyka
Tényleg olyan béna lesz az inventory?<#confused>

Tudja valaki mint jelent a sklave felirat a rabszolga felett ? <#vigyor3>
Molnibalage
Elvileg az ajánlott kötépkat konfgiom van 6600GT-vel, de nem nagyon igazgat a grafika. Ha a G2-es motorral készült volna akkor is játsznék vele.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nekem simán menni fog, mást nem kilövön az AA-t meg visszaveszek a szûresen.

Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870

Molnibalage
Hát nekem semmi bajom nem volt az elsõ két rész irányításával. Meg kellett szokni azt kész.

Részemrõl már régen átnyergeltem a konzolokra. ott elég ha csak egyszer veszed meg a gépet... Esetleg vagy 3-4 évenként az újat.
Nincsen gondom holmi fejlesztegtésekkel <#mf1>

Az élet a legjobb méreg...

icewolf
ott már azért rezgett a léc a gagyi megoldásokkal 😛

mikor nekimentél egy benzinkútnak akkor a robbanás nem több mint egy 2d-s sprite... ez azért már durva optimalizálás. De még jó.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Meg a Flatout 2.

icewolf
kérlek... az elõzõ részeket a konzolos irányítás "cseszte" el... Ezt is fejlesztik konzolra, a fejlesztõk igénytelenségét nehéz felülmúlni... Márpedig a Piranha bytes már 2x-er is elbaltázta. Semmi okom arra hogy bizakodjak: majd most megcsinálják. Korunk játékfejlesztése nem errõl szól.

Tinman
"Jelenleg az optimalizálás királya a Prey!"

Ez így igaz... PC-n! Konzolon meg mindennapos (GoW, Onimusha 4, MGS3 stb)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Molnibalage
Ezt meg honnan tudod? Játszottál már a G3-mal??? Megszánsz egy példánnyal? Légyszíves!

icewolf
Jelenleg az optimalizálás királya a Prey! olyan szinten lepucolták és kikupálták a Humanheades srácok a Doom 3 Motort hogy azt elképzelni sem lehet. De anno domini a TES IV is az optimalizálás miatt késett... de még így is fényévekkel szebb és élvezetesebb (hovatovább, irányíthatóbb) mint a cikk tárgya (ide más akartam írni, de végül mégse.)

icewolf
ezt inkább nem kellett volna... és még szerinted az oblivionnak nincs pont hangulata? LOL

Molnibalage
Az, hogy kinewk mi szebb az relatív. Nekem az TES IV valamiért nem tetstik. Nem tudom megmondani, hogy miért. Talán a sterilitás a jó szó.

Szerintem az Oblivion rohadtul sokkal jobban néz ki 😊
Ez csak olyan szempontból baj, hogy akkor ennek mitõl akkora a gépigénye?
Mellesleg megfelelõ nézetbõl még a BW2 is jobban néz ki. Meg egy csomó más...
Nálam számít azétr a grafika is sõt.. naon is de ezért ez má pofátlanság a oblivion tényleg szebb sokkal de szerintem a hl2 episode one is !!

Vki mondja má meg ha ez a játék ilyen pofátlan gépigényes, is a screenshotok alapján, a crytek motorjához , vagy a field opshoz unreal 2007-hez vagy a Assassin's creed-hez képest 0, ha össze hasonlítjuk, akkor ezeknek a felsorolt további igért játékoknak milyen gép kellesz?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Exig = Exigo

Pocok256 (priviben, nem tudom miért):

"akkor másik példa pl a cod2 jóval a q3 utánn jött ki mivel a q3 motorját használta és akkoriban sokkalta job grafikájú játékok is voltak mégis a cod2 elég szép eredményt ért el.Ja és az örök Counter Strike 1.6 az sem grafika hanem tökéletes játék ritmus és játék élmény minden szépen kiegyensúlyozva szal a grafika nem minden ha jó a játék észre sem vesszük a grafikát."

A CoD elsõ része használt Q3 motort, a kettes már az Infinity Ward saját fejlesztésû engine-jét használta! Amúgy az igaz, ha jó a játék észre sem veszed a grafot, de nem tudom miért példálóztál az Exig-val, az egy NAGYON jó játék (hangulatilag is, és még több lehetõséged is van mint a W3-ban).

"Gothic 3 - irány gépet fejleszteni" -vicces mennyél ha hülye vagy ennyi!!!!

szerintem is ha ugy haladunk mint most hogy minden 1 es játékhoz uj gépkell akor a pcnek esélye nincs az a fenmaradásra

Szaruman
A got2-nek sem a grafika volt a lényeg, és itt sem az lesz. Obliviont föl sem tettem, mivel a morrowind miatt teljesen kiábrándultam belõle.
Gothicban a hangulat a lényeg, ilyen szempontból nekem nagyon bejött.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

nem tünik rossz játéknak de én tuti nem fogok gépemre költeni vagy 80000 ezer ft amugy simán menne ezen gépen amin most vok csak a másiknál nem ami én vettem és szerintem egyy játék csak ugy érhetel nagyon jó sikert ha nem kell minden 2 embernek ujj gépet vennie

vagy 10 évig nem is fogom újítani ezt a gépet. de mibõl profitálnának ha nem abból hogy a videóchip gyártókkal szerzõdnek? abból hogy mi "vesszük" a játékot? mer abból nehéz lenne nekik 😄 nesze Neked warez lol ez egy folyamat az egész ennyi kezdõdött azzal hogy mindenki megtud már bármilyen játékot szerezni netrõl ingyért nesze Neked Securom 4323.3500-as mer itt járunk már lassan 😄 de nem sokat ér ennyi!!

ez dühítõ tuti hogy azért csinálják hogy hátha fejlesztek gépet megint , na eccer már bedõltem mégeccer nem most vegyek 200.000-ért gépet ??? hülye az aki vesz szerintem inkább veszek egy xbox360-at majd oszt még a játékra is jut pénz melette is nem lesz olyan gondom hogy futni fog-e a kedvenc gamém, tényleg lejárt a pc-gamék idõszaka ezek egyre pofátlanabbak is hülyének néznek minket, nem is veszek gépet újjat ez (3200,1g,6600gt) netezésre meg programozásra, gyakorlásra tökéletes + egy-két játékra ha épp az xboxom foglalt 😄

Molnibalage
Gothic-oztál már valaha??? Mellesleg a garfika huszadrangú szempont nálam is, hát még egy RPG-nél...

Hát nem tudom akkor már inkább diablo 2 😊
Képzeljétk, én a G2-t játszottam egy Celeron 333-an, 256 RAM-mal. Minimumra nyomtam mindent és simán végigjátszottam. A minimum konfog már akkor jóval magasabb volt, de ment. Utána egy Athlon XP 2.2 Ghz-n 512 RAM-mal is végigtoltam, a grafika ég és föld volt, viszont a játékélmény nem javult olyan nagyságrenddel. Ha a sztori, megvalósítás jó, én leszarom, hogy nem csapódik ki a vízpára a patakból.
Jó lesz ez, ne szarjatok be minni fog a gépeiteken. Persze ha mindent maxon akartok nyomatni, akkor a pénztárcába mélyen bele kell nyúlni...de hol nem?
Nem szeretem ezt a sírás-rívást, majd kipróbáljuk. HA kell húzni a gépeken, akkor majd fejlesztünk, addig meg minek itt aggódni?

W
Ezek az Oblivion-verõ képek? Muhahahahahaha...

Hát én megnéztem azt a galériát, de szerintem semmi olyasmi nincs ott, ami verné az Obliviont(grafikailag és hangulatilag sem). Kb. ugyanaz a szint, csak nagyobb gépigénnyel. Hm... :/
Sanyix
"Muszáj ezt? Én tényleg nem vagyok a haladás ellensége, de mi lenne ha végre már olyan programereket alkalmaznának akik optimalizálnak."

Nem kapnának pénzt a videochipgyártóktól (mert õk sem kapnának az emberektõl, mert ha optimalizálnak miért vennének új kártyát?). Így a fejlesztõ meg a chipgyártó is jóljár, fordítva a játékos járna jól. És tudniillik, a gyártók nem a vásárlókért vannak, hanem fordítva...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tinman
Ez egy vicc... van egy 3.2-es gépem 2 giga rammal, meg egy 100 ezres VGA-val és már 2 játék betette neki a kaput: Oblivion, Call of Juarez.
És erre most a kedvenc RPG-m készítõi is elfelejtenek optimalizálni.

Muszáj ezt? Én tényleg nem vagyok a haladás ellensége, de mi lenne ha végre már olyan programereket alkalmaznának akik optimalizálnak.

Olyan dolgokat csinálnak lelkes srácok 64k-ban, hogy hitetlenkedve nézem a 64k méretet... ezek bazmeg még 1 Giga ramban is alig férnek el.
Szánalom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Molnibalage
Igen? Látogass el a www.Gothic3.hu-ra. Van pár olyan kép amit az Obi soha nem fog tudni...
Mellesleg az TES IV-nek abszoût nincs hangulata. Itt vann fent a gépemen mégsem játszok vele.

http://www.gothic3.hu/photogallery.php?photo_id=150

http://www.gothic3.hu/photogallery.php?photo_id=357

Csak így hirtelen kettõ a teljesség igény nélkül.

A Gothic 1-2-õt nem is tudom hányszor toltam végig...

icewolf
Ez a x@* ilyen gépigényt kér?
LOL.
Semmi nincs benne ami ezt az "über" konfigot megkívánná, még az oblivion is szebb ennél, és annak nem kell 3 ghz, meg 1 giga ram, hogy játszhassak rajta... saját magukat járatják le a Piranha Bytes-nál az emberek.

Nem ám! Az Exigo két-három évvel a Warcraft 3 után jelent meg... 😊

Ez van... De ez legalább egy olyan játék, amiért érdemes fejleszteni 😊

Szerintem meg az oblivion meg a gothic sem egy gyönyörû nem tudom mikor jönnek már rá a fejlesztõk h nem a grafika a lényeg hanem a jól összerakott játék és a játék hangulata. Jó példa a c&c mármint nem a generals mert az csak grafika volt semmi más és a warcraft3 nem egy eget rengetõ grafika hisz akkoriban jelent meg a magyar fejlesztésû armie of exigo ami jóval jobb volt de csak grafikailag. Szal nem tudom mikor jönnek rá h nem a grafika a lényeg !
sweech
---------------||---------------

LOL! Sztem eggyáltalán nem olyan szép, h ekkora gépigénye legyen. Rááadás az Oblivion 100x szebb.
hát beszarás! sztem az oblivion szebb,és még nagyobb is a gépigénye?!legalább csak az egy giga ram hiányzik😞

NEOreg3
na ez csodás, elvileg úgy volt, hogy ha az obliviont futtatni tudtad, akkor ezt le kellene nyelnie a gépednek, hát kár érte:C

← ElőzőOldal 2 / 2