The Hobbit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új elõzetesben minimalizálták a kínos párbeszédeket, próbálták még jobban elfedni a gyatra színészeket (Freeman, Lily, Bloom, Pace, EVANS); magyarul egész jó lett (a fiam szerint irány a mozi*), de annyira mesterségesnek, annyira színháznak látszik (messze eltúlzott „színészi” gesztusok) az egész, hogy már most tudom, hogy ismét hatalmas csalódásban lesz részem.

*Man of Steel az idei kedvenc: négyszer láttuk (apa, annyira izgalmas!), holott már az elsõ vetítés alatt majdnem elaludtam azon a szörnyûségen.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Narxis
Elfáradt a csóka de hogy ne élvezte volna azt erõsen kétlem, csak nézni kell a videóblogokat. Arról nem is beszélve, hogy híres lett. Ezután azt csinálhat amit akar.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
nem

son goku erõsebb mint a hobbit

„In some respects in terms of my remaining film-making career this was a five-year chunk that was kind of taken out of it unexpectedly. My future is five years less than I thought it was. I thought if I am going to do that I am actually going to enjoy it. I am going to have fun. Hopefully, that is reflected on the screen, too.”

Pontosan ez érzõdik már az elsõ filmen is. Ha lett volt esze, akkor nem rendezi meg az új „trilógiát”, hanem olyan filmeket csinál, amelyek tényleg érdeklik. Spielberg és Fincher nyomába lépett, elcseszve öt évet az életébõl, a karrierjébõl. (S. 10 évnél is többet pazarolt el.)

Mondjuk az is nagy kérdés, hogy mit csinált volna, hiszen épkézláb ötlete egy sem volt, csak hányódott a filmtervek között. Remélem, hogy a feltöltõdés után elvállal egy nagyszabású történelmi mozit.

És dobja már ki csapatából az élettársát + a másik nõt!

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

genndy
Konkrétan Bilbó még sohasem járt a Megyén kívül. Úgyhogy érthetõ, hogy erõsen meg van szeppenve.
A filmet én is nagyon élveztem, lassú volt, de ez csöppet se zavart, pontosan erre voltam felkészülve egy trilógia elsõ részénél: felvezetés, szereplõk, alapszituáció, megoldandó feladat bemutatása. Böfögõs-fingós poénok lehettek volna kicsit kevesebbek, a trollos jelenet egy picit azért már sok volt (fõleg a törpök éneke után azt vártam, hogy kicsit komorabbak lesznek azért, de az a jelenet eszméletlen hangulatos volt).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fehercsoki
Plusz azért itt egy hobbitról van szó akinek azért nem megszokott, hogy ilyen dolgokba keveredjen bele.

Narxis
Ezt a bambán ténfergettet se értem, a színészek azt csinálják amit a forgatókönyv, a script elõír nekik + a rendezõi utasítások.

Narxis
Én voltam a legszkeptikusabb a filmmel szemben, de egyetlen jelenetbe se tudok belekötni. Ha nem tetszik hát nem tetszik, szerintem nagyon jól sikerült Jackson-nak filmre vinni megint a könyvet.

Narxis
Kurva jó, nagyon várós!!!

Fehercsoki
Az a baj, hogy semmi konkrétumot nem írsz csak, hogy szar. Alapból nem azt kell várni tõle amit a gyûrûk urától, ez nem olyan komoly dolog, ez egy mese.

Már az elsõ rész is nagy csalódás volt*, de ezekkel az elõzetesekkel végképp elveszik a kedvemet. (A gyerekeimét pedig pláne.) Freeman egyre jobban kilóg, ami nem is csoda, hiszen már az elsõ részben is (szokásához híven) bambán ténfergett.

*Többször is nekifutottunk, de sohasem sikerült végignéznünk (moziban is bõven elég volt egyszer megtekinteni). Mint az Avatar: az elõzetes jó, a film meg egy kalap valami.

Isthy
Új trailer:

DUNAFERR FOREVER!!!

A kiegészítõ forgatások utolsó napja, P.J személyesen Updatel a mai nap eseményeirõl.
http://cinestar.hu/cikk/peter-jackson-blogol-a-hobbit-forgatasanak-utolso-napjarol

Egybe is forgatták,de mivel a 2 részt 3 részre szedték, ezért gondolom van idõ több momentumot is belerakni a filmbe.Meg persze,hogy még a 2. és 3. részt is kiadhassák bõvítettbe.A videó alapján úgy tûnik,hogy az erdõs jeleneteket bõvítik ki,meg majd a 3.részre az 5 nép csatáját.

skinnyman
Amugy hogyhogy most is forgatnak meg, nem ugy volt h egyben forgattak le az egeszet?

Regards,

zzeN
A tornázós rész😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Narxis
Omg reméljük találnak valami új sztori lehetõséget akár sorozat formájában is!

zzeN
"Seconds ago we finished our last shot with Gandalf. The end of an incredible adventure that began in 1999. I'm feeling very sad right now."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

skinnyman

Regards,

szabii98
én már láttam 3x(1x moziban, 2x hdban)
hihetetlen jó volt, és megnézném többször is, sõt tervben is van.
Ez a trailer kicsit lapos, az elsõ részhez képest annyira nem izgi, de kitudja 😊 remélem jó lesz ez a film is, mert már hihetetlenül várom a decembert!!!

I met God. She's black

Narxis
Vállalom a kockázatot. .D

BoneDragon
Nekem 2. nézésre eszméletlen unalmas volt. Viszont gyûrûk urát már vagy 10x láttam és még mindig nem unom.

genndy
Nem biztos hogy megérné, Cartman is megszívta <#nevetes2>

Tényleg ütõs lett, jó lesz ez a rész is, várjuk!

Totti5
Üt. Napokban jött meg a Blúréjen az elsõ rész. Elképesztõ jó volt újranézni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Narxis
Bezony, legszívesebben hibernáltatnám magam amíg a mozikba nem kerül.

2.rész trailer-e. Jól néz ki!

skinnyman
Mar kijott.

Regards,

A Blu Ray mikor jön ki?
szabii98
majdnem az egész greenbox és meg sem látszott a filmben, hihetetlen 😄

I met God. She's black

Itt van pár kép a 2.részbõl,meg ugye nemrég volt egy jelent is bár azt folyamatosan törli a Warner
forgatási képek.

szabii98
ezt láttam meg énis egybõl o.O 😄

I met God. She's black

Grove4
Loool, már rég kijött sokkal több kép a 2. részbõl, de a cikk alatt a kommentek is megérnek egy misét.

"By zotya on ápr 18, 2011 | Reply

Láttam mind a 3 részét és már nagyon várom hogy megcsinálják és piacra dobják az biztos hogy elmegyek megnézni a mozikba."

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Valami ótvar régi kb 15-18 éves sorozatban is egyszer egy ilyen elõadásra vitte el a csaját egy szereplõk. Ezek szerint "kissé" megkésve érkezett el hozzánk + nem is igen halottam róla azóta, szóval nem hiszem, hogy akkora siker volt.

A filmet még inkább háborítatlanul nézni szeretem. Amikor fõhõsök esõben mászkálnak, vagy zuhannak én nem feltétlenül akarom ugyanezt átélni.
Vicces az biztos. A Hobbitban a Kõ Óriásos jelenetnél mikor köveket dobálnak, akkor a moziban is megdobálnak kövekkel?😛 Meg rázkódik a szék, mindenkit kidobál a helyérõl. Lassan már biztonsági öv kell ahoz, hogy beleülj a székbe.. 1x lehet, hogy vicces lehet, de ez már sok.

Narxis
De most komolyan, ki az az elvetemült aki mondjuk néz egy esõben játszódó jelenetet 3D-ben és attól még nagyobb élménye lesz ha lespriccelik egy kis vízzel? 😄 Sztem kurva nagy szarban van a filmipar ha már ilyen elmebeteg ötletekkel akarják visszacsábítani a mozikba a nézõket. Inkább csináljanak több jó filmet.

Csak fantázianév. Nyilván hülyeség, de így eladható. Szóval várjuk az 5D-s mozikat. 😊
BoneDragon
4D? ahahahahahahaahahahaha <#banplz> Ekkorát már rég nevettem!

k0trapali
Kell a francnak a 3D meg ez a 4D! A film legyen jó! A történet, a képi világ, a színészi játék stb. A többi körítés nem kell! Majd megint ezzel fognak eladni egy csomó filmet mint a 3D-nél! A látványra ment mindenki azt maga a film meg egy kalap kaka!
Hehe, nah igen. Elég fura lesz itt most Ködben nézni a filmet😄 Semmit nem látnál. Külföldön ezt a módszert régen kitalálták,de elvetették, mert nem volt megfelelõ, pl szagoktól rosszul lett valaki vagy ilyen olyan allergiás reakciót váltott ki. Most,hogy hogyan került újra képbe nemtudom.

Narxis
Szerintem ez már marhaság. Majd akkor szóljanak ha a Star Trekbõl ismert holoszoba elérhetõ. 😊

4D-s mozi lesz Pesten és a Hobbitnál is tapasztalható lesz az élmény!
4D mozi

Narxis
yeeeeee

A Hobbit elérte az 1 millárd dolláros bevételt!
1 billion

Bocsi érte, majd legközelebb😊A fontos momentumot nem irtam róla.

Tényleg ebben a hónapban jön ki DvD-n, remélem valaki feltölti majd az onnan származó kis trailert a 2.részbõl😊

genndy
Annyira nem zavar, köszi a választ, inkább általánosan gondoltam a spoilerre. Most már mindegy 😊

De nem csak õ olvassa topicot. Például én nem olvastam a könyveket és nem szeretnék spoilerbe futni.
Ezt a funkció pont ilyenekre találták ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊
Tudom, én is 10percig gondolkoztam, hogy most rövid válasz legyen, vagy mégis leírjam. Az 'igen', túl rövid lett volna😊
Meg ha olvasta, akkor biztos emlékszik a részletekre. A lényeget direkt nem írtam le hozzá.