The Hobbit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Man of Steel az idei kedvenc: négyszer láttuk (apa, annyira izgalmas!), holott már az elsõ vetítés alatt majdnem elaludtam azon a szörnyûségen.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pontosan ez érzõdik már az elsõ filmen is. Ha lett volt esze, akkor nem rendezi meg az új „trilógiát”, hanem olyan filmeket csinál, amelyek tényleg érdeklik. Spielberg és Fincher nyomába lépett, elcseszve öt évet az életébõl, a karrierjébõl. (S. 10 évnél is többet pazarolt el.)
Mondjuk az is nagy kérdés, hogy mit csinált volna, hiszen épkézláb ötlete egy sem volt, csak hányódott a filmtervek között. Remélem, hogy a feltöltõdés után elvállal egy nagyszabású történelmi mozit.
És dobja már ki csapatából az élettársát + a másik nõt!
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A filmet én is nagyon élveztem, lassú volt, de ez csöppet se zavart, pontosan erre voltam felkészülve egy trilógia elsõ részénél: felvezetés, szereplõk, alapszituáció, megoldandó feladat bemutatása. Böfögõs-fingós poénok lehettek volna kicsit kevesebbek, a trollos jelenet egy picit azért már sok volt (fõleg a törpök éneke után azt vártam, hogy kicsit komorabbak lesznek azért, de az a jelenet eszméletlen hangulatos volt).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
*Többször is nekifutottunk, de sohasem sikerült végignéznünk (moziban is bõven elég volt egyszer megtekinteni). Mint az Avatar: az elõzetes jó, a film meg egy kalap valami.
http://cinestar.hu/cikk/peter-jackson-blogol-a-hobbit-forgatasanak-utolso-napjarol
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
hihetetlen jó volt, és megnézném többször is, sõt tervben is van.
Ez a trailer kicsit lapos, az elsõ részhez képest annyira nem izgi, de kitudja 😊 remélem jó lesz ez a film is, mert már hihetetlenül várom a decembert!!!
I met God. She's black
Tényleg ütõs lett, jó lesz ez a rész is, várjuk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://aeonflux.blog.hu/2013/02/11/exkluziv_a_hobbit_dvd_bd_a_magyar_valtozat_titkai
forgatási képek.
"By zotya on ápr 18, 2011 | Reply
Láttam mind a 3 részét és már nagyon várom hogy megcsinálják és piacra dobják az biztos hogy elmegyek megnézni a mozikba."
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A filmet még inkább háborítatlanul nézni szeretem. Amikor fõhõsök esõben mászkálnak, vagy zuhannak én nem feltétlenül akarom ugyanezt átélni.
Tényleg ebben a hónapban jön ki DvD-n, remélem valaki feltölti majd az onnan származó kis trailert a 2.részbõl😊
Ezt a funkció pont ilyenekre találták ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg ha olvasta, akkor biztos emlékszik a részletekre. A lényeget direkt nem írtam le hozzá.