The Hobbit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Majd a film vetítése után lesz ott nagy forgalom, szerintem arra készülnek majd.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Mert tényleg gyönyörû tájakon forgatnak? A videó ezt bizonyítja, ha jól értettem majd most mennek vissza a stúdióba. Amúgy meg miért ne reklámozhatnák is? Tényleg szép hely + Peter Jackson szülõhazája. Az nagyon tetszett, hogy külön "járdát" tettek le, hogy ne tapossák össze a növényeket. Nem tudom, hogy hány rendezõ foglalkozna ilyesmivel mikor a forgatási idõ nagyon sok pénz.

A videó zenéjével se volt semmi baj, remélem ezek a videók rajta lesznek a DVD-n mert nagyon érdekesek.

Több (külföldi) ismerõsöm csak a filmek hatására utazott el Középföldére (többségük azt mondta, amit te), de több statot is közöltek pár évvel ezelõtt, hogy a filmek mekkora hatással voltak a turizmusra.

Az nem számít, hogy csalódtál 😊, a lényeg, hogy elmentél, s ott költöttél, nem pedig másutt.

A Kongnál is gondolom benne volt a szerzõdésben, hogy produkálniuk kell valamit idõrõl idõre (ott ugye hetente volt videó), mert a legjobb reklám az ingyenes, de továbbra is azt vallom, hogy ha nem tudnak feltenni 12 percnyi anyagot, akkor tegyenek közzé 4-5 perceset. Ha pedig ennyit sem tudnak, akkor pedig semmit se osszanak meg.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Ez a Boban-féle nekem sosem jött be.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

b-type
...hát idegenforgalomnak elég gyík.
Voltam a 'megyében', ami magántulajdonban van, valahonnan Matamata környékérõl megy oda busz (lehet hogy pont onnan, már nem emlékszem pontosan)..én inkább elbringáztam oda.
Lehet venni pl hobbit esõkabátot, meg kisebb dolgokat....de meglepõen szegényes volt a kínálat, körbevezettek, meg lehetett nézni a gazzal benõtt földházakat, és a végén megmutattak egy tradicionális birkanyírást.
elég semmi volt, szal az idegenforgalom az valahogy nem szempont...mondjuk lehet menni rengeteg helyre az tény, egész NZ teli van jó helyekkel.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

berczely
Mi a baj a zenével?

Tényleg nem értem miért erõltetik ezt a "gyönyörû tájakon forgatunk" dolgot, hiszen az utolsó két filmben (a FOTR kivétel volt) jószerével stúdióban forgattak. Ugyanaz zajlik most is.

Kábításnak (és persze az idegenforgalomnak) azért biztos jó.

Az alákevert zene természetesen megint borzalmas.

3D Hobbit trailer(magyar) Már a trailerben is nagyszerû 3D-t lehet látni😊 lehet még az Avatart is lefogja körözni, sõt, biztosan

Isthy
Helyes! <#eljen>
Remélem hivatalosan is megerõsítik nemsokára. Örülök, hogy sikeres lett a petíció, amit én is aláírtam.

DUNAFERR FOREVER!!!

Narxis
Ennek örülök! Úgy látszik nem rajta múlott.

SIKERÜLT! VÁLLALJA A MÛVÉSZÚR!

Megnézhetitek a válaszát a levélre

Gandalf szinkron petíció Kérlek irjátok alá, aki szeretné, és adjátok tovább!😊

Narxis
váááááá imádom, Gandalf hangja se rossz.

A Hobbit szinkronos trailer

Noh mitszóltok? tudom változni fognak még a hangok,de sajnos Gandalfé nem.. ez kicsit bánt 😞

Narxis
Elsõ perctõl az utolsóig tökéletes videó volt.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az új videó elsõ 6 percétõl megkímélhettek volna. Majdnem kikapcsoltam.

Kár lett volna, mert a második rész egész jól sikerült (2 vicc is elhangzott).

(Dan Hennah szakáll nélkül olyan fura. Reménykedtem, hogy visszanöveszti.)

Narxis
Ajánlom olvasásra a Szilmarilokat. Nem is fontos, hogy az elejétõl a végéig, de abban benne van, hogy Gandalf és a társai honnan jöttek és miért.

De. Párezer évvel korábban ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ugye megvan, hogy nem ember? De még csak nem is tünde? Ahogy a volt "fajtársai" Szarumán vagy Szauron sem ...

Ez a gandalf sose volt bazmeg fiatal? Biztos úgy született, mint benjamin button.
igen,de ugye anno harry potter utolsó 2 partjának 1 elõzetese volt ahol szerepelt mind2 part jelenetei. ezért reménykedtem hogy majd lesz vmi kis részlet. vagyis ilyen Smaug szeme a sötétbe világít vagy morog vagy bármI😊 nah de tényleg elsõ trailer.még biztos lesz pár. ah nehéz kivárni azt az 1 évet

ProGabe
azért érdekes lett volna Smaug az elsõ rész elsõ trailerében 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én azért annyira nem régen,de nagyon örülök neki,hogy filmre került.
már csak a szilmarilok hiányzik, nekem az a kedvencem a 3 közül.

egyébként a 2 Hobbit filmmel együtt több,mint 18 óra középfölde kalandozás lesz nézhetõ formátumban 😊

How much can you take,before you snap?

23 éve olvastam elõször a Hobbitot és a Gyûrûk Urát. (Nem hittem volna, hogy valaha mozivásznon látom bármelyiket is.)

Megérte a várakozás. 😊))))))))))))))

Hiába, Jackson erre született (meg a Hullajóra).

lol, nálam is ugyanez. mesés ez a trailer!

How much can you take,before you snap?

Narxis
OMFG bárcsak láthatnám már a filmet!!!!!

Még egyszer megnézem, még egyszer megnézem, még egyszer megnézem, még egyszer megnézem ...

Többször már nem, ez volt az utolsó.

Még egyszer megnézem, még egyszer megnézem, még egyszer megnézem, még egyszer megnézem ...

Ez

ÛBERKIRÁJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pár óra és jön a trailer😊 viszont Smaug elvileg nemlesz bent😞 kiváncsi lettem volna 10év után az animációra.fõleg egy sárkánynál.

Narxis
Remek karácsonyi ajándék lenne!

IGN caught up with Andy Serkis and, among other things, asked him when fans can expect the first trailer for The Hobbit. Here’s what Andy had to say:

“There will be a trailer fairly soon, actually. Around Christmas time, I believe.”

hmm de jó lenne😊

Gladiator
Hát én anno a bõvített kiadáson mindent megnéztem vagz 28x, úgyh valszeg ezt is megfogom. Mondjuk a legutóbbi nem tetszett, mert elvbõl ellenzem a 3D-t😄

Narxis
Rajongóknak pedig kötelezõ. Régen ezeket utólag rakták rá, hogy hogyan készült a film + a kivágott jelenetek.

A kutyát nem fogja már érdekelni a dvd-n, ez most így ,itt izgalmas, amíg van még 1 év a filmig.Szvsz ezt minden filmnél így kéne, többet ér és kevesebbe kerül mint bármien reklám.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Narxis
Eszméletlen jók és érdekesek ezek a videók, remélem rárakják majd a DVD-re is.

én is pont most akartam linkelni😊 egyre több jelenetet látunk a filmbõl. tökjó😊

berczely
Itt a 4. videó blog!

A felbontás 5K szóval 2D-ben is gyönyörû lesz. Jacko örült volna ha a Gyûrûk Urát is 3D-ben forgathatja. 😄

Narxis
Jaja, dettó! 😄

de jólenne már látni vmi trailert😊 erre még tuti legalább félévet kell még várni,de akkor is😊 már most leakarnám foglalni a jegyeket a moziba XD

Isthy
Tökéletes választás egy tünde hölgy szerepére <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Victor1103
Most látom hogy Evangeline Lilly is fog játszani benne<#szeret> nagyon várós a film!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Narxis
OMFG, ez rohadt jó és a vége.... 😄

ProGabe

Balin és Dwalin

Bombur, Bofur, Bifur

Narxis
Akik a könyvben is idõsebbek azok szerintem Gimli korabeliek kb. A fiatalok meg fiatalok, jó lesz ez. 😊

Gladiator
én idõsebbnek gondoltam a törpöket, olyan gimli félének...

hm én Smaug-ról várok vmi képet. nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen lesz,fõleg az animációja amikor beszél

Narxis
Szerintem lányosak lettek, fõleg Fili... 😄 de szerintem filmben, élõben majd kevésbé látszik annak mint ezen a rajzon.