The Hobbit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek, hogy hogy nem tombolunk?

Még a leginkább lehúzó kritikák is jónak minõsítik a filmet (oké, legalábbis 90 percet a 160-ból 😊 )!

Mellesleg elképesztõ, hogy a kritikusok nagy része nem olvasta a könyvet, aki pedig olvasta, az azt várta, hogy teljesen átírják ...

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

szinkronos. Feliratos csak és kizárólag 2D-be lesz, ahogy én tudom

lehet,hogy hülye kérdés, de 48 fps 3d-s szinkronizált lesz,vagy feliratos?

How much can you take,before you snap?

Van 2 részlet a filmbõl, ha esetleg érdekel és még nemláttátok volna:

Hobbit 1
Hobbit 2

Én zalai vagyok,de felutazok ez miatt pestre, tudom hülyeség,de ugye mégis csak a Hobbitról van szó, meg kiváncsi vagyok erre a HFR-re meg még az IMAX érdekelne,mert azon se voltam még,de azt jövõre. Tényleg sok filmnél elég gagyi a 3D, valamelyikbe pl összvissz 1-2 látványos elem van bent és szinte semmi más nincs is bent. Nos a Hobbitot direkt HFR 3D-re csinálták és ahogy a sok pozítiv hozzászólásokból is kiderült, hogy lélegzetelálító ahogy a tû éles folyamatos kép párosul a 3D-vel. Mondjuk a legjobb lenne egy 2D-s HFR😊 Nah de az majd jövõre.

Ha sosem voltál honnan tudod hogy átbaszás?
szabii98
elvileg Westend T4 és Aréna pláza T15

hát itt Fehérváron a 3d-s filmnek is örülünk, nemhogy 48 fps.. 😄😄😄

I met God. She's black

Fehercsoki
Itt nincs aréna...3D-n meg még sosem voltam mivel átbaszás.

lesz 48fps-es az Arenaban. Nos több filmnél is volt korábban hasonló cikk. Tényleg csak gyomor kell hozzá, illetve, ha eddig a sima 3D.nél nemvoltál rosszul akkor valószinû itt se fogsz.

Fehercsoki
Nem baj itt úgyis csak 24 fps lesz.

Szédülést és hányingert kaptak a nézõk a HFR 3D-s Hobbittól.
A Hobbit elsõ nézõi közül sokan panaszkodtak hányingerre a film közben, ami minden bizonnyal a 48 fps-nek köszönhetõ.

Szeretnél többet tudni ? ---> Hányinger és szédülés az új 3D-s Hobbittól.
Én már alig bírom kívárni, akkor egyértelmûen HFR lesz. csak jöjjön már😊

Fehercsoki
Köszi.

A New York Daily News cikk írója szerint a 48 fps-t hamar meg lehet szokni, és utána a film látványvilága valamint a HFR 3D lehengerlõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Hobbit könnyedebb mint a Gyûrûk Ura-filmek, viszont Barna Radagast néha már annyira idétlen mint anno Jar-Jar Binks.
<#fejvakaras>

Bõvebben itt.
Az elsõ rész a könyv elsõ hat fejezetét foglalja össze, és valahol a hatodik fejezet (Cseberbõl vederbe) végén lesz vége.

Szeretnél többet tudni ? ---> Mindenféle infó a Hobbitról !
Fehercsoki
Elsõ filmben meddig jutnak el a történetben?

Az IMAX 3D csak 24 képkocka/másodpercben fut.(fps).
Csak a HFR 3D fut 48 képkocka/másodpercben (fps).

Szeretnél többet tudni ? ----> HFR 3D : Az új technika
hogyaszongya:

Jackson said he relied heavily on computer artistry for the Orcs and goblins, in particular.

“Prosthetic makeup is always frustrating,” Jackson said. “At the end of the day, if you want the character to talk, which a lot of the Orcs and goblins do, you can design the most incredible prosthetics, but you’ve still got eyes where the eyes have to be and the mouth where the mouth has to be. That human triangle, two eyes and a mouth, is very difficult to disguise, no matter what you do with the ears and heads and chins and noses.

He continued: “One of the things we’re doing on ‘The Hobbit’ — which is definitely technology that we have available now that we didn’t have 10 years ago — we often shoot the Orcs as people in suits but they just have a leotard on their head with motion capture dots on it. A lot of the Orcs even though they’re played by performers, the makeup is going to be CG makeup, which allows me to put their eyes further apart. They can open their mouths and scream in a much more dynamic way than they ever could.”

Kár, hogy mint az egyik vetástól megtudtuk: csak kb. 10 év múlva tudunk élethû "embereket" csinálni, mert így Freeman fejét nézhetjük Holm "arca" helyett.

Ezzel a manussal nem bírok megbarátkozni, pedig õ a fõszereplõ. A fenébe.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Az IMAX3D-n is 48fps-en fog futni?

Narxis
Szebb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

élethûbb és szebb látványt biztosít. Ha van vmi infótok hogy melyik mozikba lesz elérhetõ plz linkeljétek😊 Kiváncsi vagyok mikortól lehet jegyet elõrendelni, biztos hamar elkapkodják

szabii98
mi különbség is van a 48 FPS és a sima mozi között? jobb lesz a film ? gondolom..<#conf>

I met God. She's black

Narxis
Én tuti a 48FPS-re veszek jegyet!

k0trapali
Na!
Nekem tetszik ez a 48FPS! Jöhet!
Narxis
OMG kurva jól sikerültek! Egyáltalán nem gyerekes, nagyon jól el van találva!

Íme néhány kép a Hobbit lényeirõl :

az nem kifejezés 😊

zseniális lesz a film,nem mintha eddig valaki is kételkedett volna 😊

PJ azt mondta, hogy Tom Bombadil és Aranymag és bekerül a filmbe Beorn háza tájékán, egy mellék küldetés lesz nekik. Illetve Smaug az egyik legjobban kinézõ és animált sárkány lesz ami valaha volt a filmtörténelembe. Már nagyon kíváncsi vagyok

Narxis
Ezek nagyon jók!

150 db 'behind the scenes' kép
http://imgur.com/a/fHnbj#0

Szerintem nemrossz, fõleg, hogy mennyi számtalan más káromkodós paródia van a témával kapcsolatba. Ez legalább ötletes.

k0trapali
Még egy ilyen szutykot... <#wow3>
Amíg várunk a Hobbitra. nézzétek meg ezt:
Gyûrûk ura paródia

Hallgassatok bele a Hobbit 1.rész soundtrackjába (The Old Friends és a Radagast The Brown youtuben teljes verzióba meghallgatható):

The Hobbit soundtrack

cylonflatus
Rúna, nem róna. Egy kis segítség.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Grove4
Sziasztok nem rég vettem meg a könyvnek ezt a kiadását. Az érdekelne, hogy az elején a térképen rónák vannak (a magyarban ha jól tudom rovásírás), nem tudja valaki, hogy mit jelentenek az ott lévõ mondatok? Próbáltam utánanézni neten, de nem nagyon találtam róla infót. Lehet, hogy vissza lehetne fejteni, mert a címbõl már pár betût visszafejtettem, csak lusta vagyok azzal babrálni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Narxis
Érdekes... 😄

http://io.ua/v515ed3736f75c0e353b36e2e35c76178

Egy másik Hobbit feldolgozás 1984-bõl ,semmihez sem hasonlítható humorral.
k0trapali

Evangeline Lilly
Én Smaug-ra nagyon kiváncsi leszek. Az utóbbi évekbe volt pár sárkányos film, ahol egész mutatósan néztek ki. PJ helyébe tuti felülmúlnám azokat, kérdés sikerül e. Elég sokat kell várni, hogy legalább 1 kockát láthassunk róla😞

a sündisznó úgy néz ki mintha gumiból lenne

nem zavar mondjuk, csak jó lenne ha kinõnének már a cg-sek ebbõl realisztikusnak hitt unrealisztikusságból

Kint is van magyarul:
http://wwws.hu.warnerbros.com/thehobbitpart1/share/?media=gandalf

Isthy
Egyetértek, a Hobbit sztorija inkább ilyen, nincs ezzel semmi probléma.

DUNAFERR FOREVER!!!

Háát azt nyilatkozták, hogy sokkal látványosabb lesz mint a Gyûrûk Ura, persze nem tartozik ide a csaták, de ha úgynézzük szerintem lesz jópár, fõleg ha raknak be 1-2 mellék szálat is.

Narxis
Pontosan. Lesznek benne félelmetes részek azért így is, de inkább a kaland a lényeg nem a harc. Mondjuk lesz benne csata is de sztem nem olyan véres lesz mint a Gyûrûk Urában...vagy ki tudja...

Nekem is kicsit furcsa volt, A Gyûrûk Ura eléggé komoly volt, ez humoros, mesésebb stílusú lesz, példuául amikor pár komolyabb jelenet volt akkor is a humort láttam a háttérbe, mintha nevetnének az egészen, de valóban a Hobbit sztorija inkább ilyen. A gyûrûk urába Gimli volt az eyik poén mester, most kapsz egy rakat új törpöt, Gollumot, Radagastot és még ki tudja kiket😊 Mindenesetre várós, és ettõl függetlenül is jó lesz. Szerintem azoknak is tetszeni fog, akik alapbol nemszeretik a fantasyt és magát a Gyûrûk Urát. Kiváncsi leszek, hogy amint lehet elõrendelni jegyeket,hány napig lesz még szabadhely😊 Nézni kell az biztos😊 Már aki premierre akar menni. Én biztosan!