Honnan idézek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
#37. Szertintem a jobbik féle nem azalapján találgat, hanem vagy jó a memóriája, vagy kicsit stréber volt/az.
Apám szemében görbe vád -
Hogy megjöttem, fölhozza mégis
a legvénebb üveg borát."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Mert benne élsz te minden félrecsúszott
nyakkendõmben és elvétett szavamban
és minden eltévesztett köszönésben
és minden összetépett levelemben
és egész elhibázott életemben
élsz és uralkodol örökkön."
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
Annak gyönge hamvát keverjük a mészbe
A szép fehér hamvát a mészbe keverjük
Magos Déva várát azzal felépítjük
Jó napot, jó napot tizenkét kõmûves
Az tizenharmadik Kelemen kõmûves
Istenem, istenem, mi lehet az oka
Kétszer is köszöntem senki sem fogadta
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Szabályok
Témák törlése:
Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentõsen eltérnek."
Na ki tudja?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Következõ (2 versszak belõle):
Van-e ott folyó és földje jó?
Legelõin fû kövér?
Használt-e a megöntözés:
A pártos honfivér?
S a nép, az istenadta nép,
Ha oly boldog-e rajt’
Mint akarom, s mint a barom,
Melyet igába hajt
War. War never changes.