443
Motorola V360
-
#283 BOCS -
#282 jajj tényleg azokat a szerverről töltöttem BOCSI -
#281 ilyenek is vannak benne? :o -
#280 248-as hsz -
faláb #279 fifa07,fifa street,spiderman 3-at honnan lehet letölteni?
Sajnos formázni kellett a memóriakártyát így minden odalett:S -
#278 felraktam és telepítettem a Light Player -t. Behozza, a menüjét is sikerül elérnem, de nem tudok bele számot rakni. Valatől akinek müködik egy kis segitség?! -
#277 nem :\
de ez működik -
LeePí17 #276 működik? -
#275 1000-es java pack nekem nem jön le -
#274 találtam egy jó kis oldalt. getjar -
#273 ezt már kerestem :)
Bluetooth chat
csak kérdés,h v360-on működik-e :\ -
#272 már miért ne lehetne...pl a java pack 4 nekem 10 perc múlva lent lesz[mellete még tölt mást is] -
#271 de NEM LEHET LETÖLTENI!!! -
#270 norbi56 és Nashville:azon az oldalon amit mondtam(moto_v360.extra.hu) vannak fent javapackek,pl van egy ezres pack is,azért egy v360 portálon már csak olyan pack van,amiben a játékok/progik nagyrésze csak jó... -
#269 Vagyis a link így akart szólni: http://www.motoportal.hu/forum/
Az oldal karbantartás alatt áll, de a fórum nagyon korrekt! -
#268 Igen a memóriakártya megoldás, azzal minden egyszerűbb (vagy csak az egyetlen lehetőség), ráadásul az adatátvitel egy memóriakártya-olvasóban sokkal gyorsabb, ha pl. egy videót akarsz átküldeni (időközben sikerült frankó videó konvertálása telóra mp4- ben, csak ki kellett seggelni). :)
Egyébként bármilyen problémára megoldást találhattok pl. a http://www.motoportal.hu weboldalon! -
zritya #267 nem azt irja helyezenbe lemezt a meghajtoba
-
#266 ott látod az audio,video,pictures mappákat? -
zritya #265 De nem engedi rárakni semm zenét,képet.....
f cserélhetö lemez ként ismeri fel -
#264 kellene nekem egy v360v-n működő jó kis fájlkezelő.tud vki?mini commander nem működik,tölt,utána meg kilép.
ya,és továbbá kéne még stopper,és olyan játékok,amiket lehet bluetoothal multiplayerben játszani.pl póker,billiárd,meg ilyenek.előre is köszönöm :) -
#263 zenét,videót,képet tudsz csak rá rakni,játékot és progit csak úgy,ha van memóriakártyád. -
zritya #262 Hello tudna nekem segiteni valaki olyan ban hogy v360 van usb-ém és nem tudok rá rakni semmit és hol tudnák letölteni illesztöt vagy bármi hogy rátudjak rakni ....
elöre is köszi
:) -
#261 hallod,én felraktam egy szótárt,nem jelent meg semmi.felraktam minicommandert,semmi. -
#260 Még mindig az a probléma, hogy baj van a játékokkal, szedegettem párat, direkt V360- asra valót, de azok is fagytak. A bődületesen nagy listából nincs is kedvem szemezgetni, mert még a telepítés sem sikerült az ottani gaméknál, nem tudom milyen telóra vannak optimalizálva (elég kusza). Azért elrakom inségesebb napokra, és meggyőzöm a fiamat, hogy hallgasson inkább zenét.
Most gyötörtem magam egy pár video készítéssel, konvertálgattam 3gp és mp4 formátumba (ImTOO- val), de azon a ...telefonon ez sem tökéletes, a kép egészen jó 3gp formátumban 320x240 és 256 bitrate- val (video), de a hang akadozik és le van lassulva a teló tőle. Kezd fárasztani ez a cucc, pedig annyira bíztam benne! Ha nagyobb lesz, veszek neki egy palmtopot! :) -
#259 igen,vmilyen torrentkliens,pl utorrent vagy bitcomet -
#258 van 1 szerver amin kértem játékokat ha adanak majd szólok és fölvehettek MSN-re -
#257 de a letöltéshez is kell valami progi nem? -
#256 hát,mindenhol csak fizetőseket találok,biztos van sok külföldi portál,ahol lehet ingyen letölteni játékokat,de ezek az oldalak biztosan nem a google első 200 találatai között lesznek.viszont ezeknél a fizetősöknél van sok játék,kategórikusan is rá lehet keresni játékokra(h milyen telefonra legyen,és h milyen fajtájú játék),és ez arra jó,h ha pl találsz ott egy olyat,ami v360-ra jó,akkor meg lehet keresni az 1420 játék közt,h hátha ott lesz köztük,és akkor fel lehet tenni.mindenesetre a jetisportos játékok v360-on is mennek,ezt tapasztalatból mondom(azóta már le is töröltem) :D -
#255 Megnéztem azt is, de ott sem mindegyik megy. Rengeteg időbe telik, mire az ember rájön hogy melyik lesz az a kb. 10 ami rendesen működik. Ezért kértem, ha valakinek van egy tuti kipróbált gyűjteménye az megoszthatná.
Sok játék fagyott vagy lassú volt, pedig első blikkre jók voltak. pl.: a Pinball Dreams karja olyan lassan ment, hogy élvezhetetlen, lehetetlen játszani vele. Letöltés:Pinball Dreams
Nem gyötörném szegény gyermekemet gagyikkal.
Az 1420- as gyűjteményből 14- et próbáltam, kettő indult, de fagyott, a többi telepített "hibás fájl" volt. -
#254 #243-as hszben található linken kizárólag v360-ra vannak játékok,programok,meg egyéb finom dolgok,a torrent link csak java játékokat tartalmaz,azok nem kifejezetten v360-ra vannak,de azért gondoltam,h működni fog a nagyrésze,hát mostmár látom,h nem :\
egyébként kb 10-ből hány játék működik abban az 1420 java játékos csomagban? -
#253 Egy hasznos link: http://web.t-online.hu/csokis666/dap/ -
#252 Szevasztok!
Egy kis tapasztalat átadás és egy kérés:
Most vettem a fiamnak egy Kingston microSD kártyát a V360- asába. Csak 2600 Ft volt! Jól lement az ára! Kábelem volt a Sony videokamerához, amivel a teló működik rendesen, ha a Motorola Phone Tools- t akarnám használni (érdekességképpen a bluetooth- al nem megy a progi csak kábellel). Telefonba memoria berak, majd telefon bekapcs. Feltette azokat a mappákat a kártyára amiket használni fog a későbbiekben. A teló kikapcs, kártya kivesz majd a fotónyomtatóm megfelelő foglalatába tettem. Total Commander- ben rejtett fájlok látszanak és minden ott volt, amit a V360- as használ! Bemásoltam a java mappába azokból egy párat amit egy pár sorral lejjebb linkelt hunbasser. Szép kis válogatás meg kell hagyni, de a játékok nagy része nem működik a telefonon. Ami megy az sem működik tökéletesen.
Ha valakinek lennének erre a telóra bevált, jól működő játékai akkor megköszönném ha feltöltené valahova, gondolom sokaknak jól jönne. Nem is lenne rossz, mire a fiam hazajönne már várná a meglepetés! :)
Előre is kössz! -
#251 hát izé,kell hozzá kábel,meg motomidman vagy mi az isten.
de motomidman nem biztos h kell.egyébként total commanderben beállítod,h lássa a rejtett mappákat(rejtett mappák elrejtése->pipa ki),és utána a telón látni fogod a kjava mappát,ide feltöltöd,és a telón meg telepíted.azt hiszem így kell,bár azt mondták,h a kábel mellé kell még memóriakártya is,ha vmi progit vagy játékot szeretnél feltenni.
még most sem értem,h miért... -
#250 ehez kell valami progi ugey:(:( -
#249 most töltöm majd fürdés után megnézem őket -
#248 1420 java játék
nem garantálom,h mind jó lesz,sőt...de sztem a fele menni fog v360-on.majd várom a visszajelzést :) -
#247 küldesz linket???'~izgul~' -
#246 akkor így jártál.mi nem tudunk segíteni,esetleg írj az oldal szerkesztőinek,h tegyék fel megint,vagy ha fent van,akkor javítsák ki a linket.de sztem több ilyen csomag van torrent trackereken. -
#245 itt van 1 1000db-s java csomag de nem lehet letölteni !!!!!HELP!!!!!!!!! -
#244 de tényleg csak akkor lehet feltenni kábellel játékokat meg programokat,ha van memóriakártyám?ez elég vicc sztem
no,majd akkor veszek memóriakártyát,egyébként is terveztem,mivel mp3 lejátszóként is akarom használni a telómat