443
Motorola V360
  • hunbasser
    vki nem tud vmi jó fájlkezelőt,ami működik is v360v-n?
  • Judit
    Szia prezi :)
    Köszi köszi köszi :D
  • prezi
    én is kitöröltem XD
    nincs itthon a kábel de majd megkeresem neked -.-
  • Judit
    Sziasztok!

Az eredeti Vodafone Live-os skint kitöröltem a telóból, ha valaki el tudná küldeni megköszönném.

Előre is köszi :)))

Judit
  • lang14
    és az összes telefonos topicba ott van
  • hunbasser
    te állat.
  • Kmarha
  • rosta1994
    Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
    Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
    Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
    100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
    Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)

Hosszú leírás:
    Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.

Példa:

Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.

E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:

Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
    A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
    Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

Egy kis számolás:
    ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!

Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

Hogyan regisztrálhatok?

Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

http://www.mobilpont.hu/be4.html

FONTOS!

A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

06 20 443 1683

Sok sikert!
  • Dévids
    Helló!!
    Aki ismeri a Skiman nevő programot az legyen szíves írja le hogyan kell használni.
    Előre is köszönöm.
  • faláb
    Mondjatok már egy oldalt ahol fent van az uefa cl 06/07 meg ilyen új játékok,előre is kösz!!!`.´
  • prezi
    nekem az kellene hogy sms írás alatt is menjen az mp3 lejátszó :DDDDDd
  • norbi56
    nekem 512es van és semmi baja és gyors
  • hunbasser
    cdex-szel.

tudom amúgy,h ott van az előre vissza gomb,de nem nagyon szoktam listával szórakozni,és vannak szurkolások is a telefonomon,ezeket meg jó lenne kikerülni.jó lenne,ha el lehetne úgy rejteni a lejátszót,h a hangok mappában közben elindíthatsz mást is,és hha a lejátszóban vagy,és összecsukod,kinyitás után a lejátszó lesz ott.
  • Kmarha
    nekem 1 gigás van, és egyeltalán nem fagy. Sőt még lassúnak sem mondanám.

Amugy meg a listás lejátszásnál az elrejt funkcióval ott lesz a képernyőn az előre vissza gomb, azután is miután lecsuktam-felnyitottam a telefont.

mégoffosabb téma: te mivel konvertálod át az mp3-makat kisebb kbps-re?
  • hunbasser
    köszi,ezt ismerem,majd nézelődök :)

most elkezdek keresni vmi snookeros játékot
  • LeePí17
    itt nézz szét..itt nézelődtem én is :)
  • LeePí17
    esetleg worms golfot..
  • hunbasser
    nekem egy 512 mb-os nokiám van,ennél nagyobb nem is lesz,mert elvileg működik 1 gigás karival is,csak annál elég sokat fagy a telefon.

te nem tudsz vmi jó bt-s játékot? -.- el kell ütni az unalmas órákat vhogy :D
  • LeePí17
    így van :)
    128mb nekem pont megfelel..maj eccer veszek nagyobb karit ha lesz $
  • hunbasser
    hát,ez tényleg nagy hiba,de annyira nem vészes,mert így legalább átkonvertálod mondjuk 192 kbps-ba és kisebb lesz a mérete,ergo több zenét tudsz felrakni.
  • LeePí17
    engem a "nemtám fájlforma" irritál..
    de megszokom lassan :)
  • hunbasser
    engem az idegesít,h vmi zenét elindítok,lecsukom,és utána mindig vissza kell menni a hangokba,mert "leteszi tálcára" a teló a lejátszót.van olyan lejátszó,ami nem engedelmeskedik a telefonnak,és ott marad akkor is,ha összecsukom?

ya,és bluetoothos játékokat mondjatok már :) pókeres meg billiárdos kéne
  • LeePí17
    :) most olvasom a telórol az infót h beépített mp3 lejátszó van hozzá..és ugyan így kell életre bírni mint ahogy elmondtad :)

egyébként köcce :)
  • Kmarha
    ugyan ez van nálam is :D De ha a hangoknál lépkedsz felfelé, találsz egy ilyen opciót hogy Új lista. Oda be tudod rakni a számokat, és beállithatod az ismétlést és a véletlenszerü lejátszást. Közben használhatod a telefont vagy akár le is csukhatod
  • LeePí17
    feltettem a winampot..de nemtok betölteni se playlistet sem foldert beállítani..vki segíthetne ebben..vagy mutasson nekem jobb mp3lejátszót!
    thx!
  • norbi56
    NFS Carbont(v360ra)honnan tudom letölteni(gépre tölteni).
  • norbi56
    nemtom 1 haver csinálta meg
  • hunbasser
    nem tudom -.-

tesóm 5 rugóért árulja,mondom hozzál már egyet,azt ilyet hozott,de sztem neki is csak ilyenje van.
  • Kmarha
    lehet nincs is más márka belőle? :DDD én nem tudom :D
  • hunbasser
    nekem is :)
  • Kmarha
    Micro SD Trans Flash memória kártya (naon picike). Hogy milyen márkájú az meg tök mindegy. Nekem momentan Nokiás van :D
  • zritya
    Sziaztok!
    motorola v360-ba mijen memo kártyakel köszi.:)
  • Kmarha
    Az ciki, a fele hangcuccom legalább 384 kbps-es.
  • hunbasser
    ya :\
  • Kmarha
    már nem téma, rájöttem hogy a teló listás lejátszása is egész jó, csupán csak egy minden kijelöl opció hiányzik belőle :D

Viszont másnál is ugy van hogy 256 kbps-nél nagyobb mp3-makat nem tud lejátszani?
  • faláb
    Hova vagy csatlakozva?Nekem megvan az a program.
  • norbi56
    nemtom FlashFXP nevű progival vagyok csatlakozva
  • faláb
    És ez hol található?:|
  • norbi56
    gr
  • hunbasser
    milyen szerverről is? :P