443
Motorola V360
-
#323 vki nem tud vmi jó fájlkezelőt,ami működik is v360v-n? -
#322 Szia prezi :)
Köszi köszi köszi :D -
#321 én is kitöröltem XD
nincs itthon a kábel de majd megkeresem neked -.- -
#320 Sziasztok!
Az eredeti Vodafone Live-os skint kitöröltem a telóból, ha valaki el tudná küldeni megköszönném.
Előre is köszi :)))
Judit -
#319 és az összes telefonos topicba ott van -
#318 te állat. -
#317 -
rosta1994 #316 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
Dévids #315 Helló!!
Aki ismeri a Skiman nevő programot az legyen szíves írja le hogyan kell használni.
Előre is köszönöm. -
faláb #314 Mondjatok már egy oldalt ahol fent van az uefa cl 06/07 meg ilyen új játékok,előre is kösz!!!`.´ -
#313 nekem az kellene hogy sms írás alatt is menjen az mp3 lejátszó :DDDDDd -
#312 nekem 512es van és semmi baja és gyors -
#311 cdex-szel.
tudom amúgy,h ott van az előre vissza gomb,de nem nagyon szoktam listával szórakozni,és vannak szurkolások is a telefonomon,ezeket meg jó lenne kikerülni.jó lenne,ha el lehetne úgy rejteni a lejátszót,h a hangok mappában közben elindíthatsz mást is,és hha a lejátszóban vagy,és összecsukod,kinyitás után a lejátszó lesz ott. -
#310 nekem 1 gigás van, és egyeltalán nem fagy. Sőt még lassúnak sem mondanám.
Amugy meg a listás lejátszásnál az elrejt funkcióval ott lesz a képernyőn az előre vissza gomb, azután is miután lecsuktam-felnyitottam a telefont.
mégoffosabb téma: te mivel konvertálod át az mp3-makat kisebb kbps-re? -
#309 köszi,ezt ismerem,majd nézelődök :)
most elkezdek keresni vmi snookeros játékot -
LeePí17 #308 itt nézz szét..itt nézelődtem én is :) -
LeePí17 #307 esetleg worms golfot..
-
#306 nekem egy 512 mb-os nokiám van,ennél nagyobb nem is lesz,mert elvileg működik 1 gigás karival is,csak annál elég sokat fagy a telefon.
te nem tudsz vmi jó bt-s játékot? -.- el kell ütni az unalmas órákat vhogy :D -
LeePí17 #305 így van :)
128mb nekem pont megfelel..maj eccer veszek nagyobb karit ha lesz $ -
#304 hát,ez tényleg nagy hiba,de annyira nem vészes,mert így legalább átkonvertálod mondjuk 192 kbps-ba és kisebb lesz a mérete,ergo több zenét tudsz felrakni. -
LeePí17 #303 engem a "nemtám fájlforma" irritál..
de megszokom lassan :) -
#302 engem az idegesít,h vmi zenét elindítok,lecsukom,és utána mindig vissza kell menni a hangokba,mert "leteszi tálcára" a teló a lejátszót.van olyan lejátszó,ami nem engedelmeskedik a telefonnak,és ott marad akkor is,ha összecsukom?
ya,és bluetoothos játékokat mondjatok már :) pókeres meg billiárdos kéne -
LeePí17 #301 :) most olvasom a telórol az infót h beépített mp3 lejátszó van hozzá..és ugyan így kell életre bírni mint ahogy elmondtad :)
egyébként köcce :) -
#300 ugyan ez van nálam is :D De ha a hangoknál lépkedsz felfelé, találsz egy ilyen opciót hogy Új lista. Oda be tudod rakni a számokat, és beállithatod az ismétlést és a véletlenszerü lejátszást. Közben használhatod a telefont vagy akár le is csukhatod -
LeePí17 #299 feltettem a winampot..de nemtok betölteni se playlistet sem foldert beállítani..vki segíthetne ebben..vagy mutasson nekem jobb mp3lejátszót!
thx! -
#298 NFS Carbont(v360ra)honnan tudom letölteni(gépre tölteni). -
#297 nemtom 1 haver csinálta meg -
#296 nem tudom -.-
tesóm 5 rugóért árulja,mondom hozzál már egyet,azt ilyet hozott,de sztem neki is csak ilyenje van. -
#295 lehet nincs is más márka belőle? :DDD én nem tudom :D -
#294 nekem is :) -
#293 Micro SD Trans Flash memória kártya (naon picike). Hogy milyen márkájú az meg tök mindegy. Nekem momentan Nokiás van :D -
zritya #292 Sziaztok!
motorola v360-ba mijen memo kártyakel köszi.:) -
#291 Az ciki, a fele hangcuccom legalább 384 kbps-es. -
#290 ya :\ -
#289 már nem téma, rájöttem hogy a teló listás lejátszása is egész jó, csupán csak egy minden kijelöl opció hiányzik belőle :D
Viszont másnál is ugy van hogy 256 kbps-nél nagyobb mp3-makat nem tud lejátszani? -
faláb #288 Hova vagy csatlakozva?Nekem megvan az a program. -
#287 nemtom FlashFXP nevű progival vagyok csatlakozva -
faláb #286 És ez hol található?:| -
#285 gr -
#284 milyen szerverről is? :P