443
Motorola V360
-
#243 ne csináljátok már...
google,2 találat.itt vannak progik,játékok,jó oldal -
#242 net :D azért google-ban nem nehéz megtalálni (java játék mobil) -
#241 nemaz hanem hogy honnan lehet letölteni játékokat -
#240 total commanderrel nem akar fellépni a telcsimre, egy külön program kellett hozzá, de ott csak a 3 (kép, videó, hang) mappa láttható, rejtett könyvtárakat abban nem tudok nézni.
Csak akkor lehet TC-vel böngészni ha van memkártyám is? -
LeePí17 #239 kábel + total commander (látszik rejtett system file)
xyxyxy.jar file....
total cmd...KJAVA mappába berak..
maj telón alkalmazás telepítése..
ennyi -
#238 ez engem is érdekel Szóval Honnan lehet gépre mobil játékot tülteni???(természetesen utána rárakom a mobilra:P)
-
faláb #237 Na valaki?Főleg az újabb játékok érdekelnének... -
LeePí17 #236 ezt sztem csak kébellel lehet megoldani..
5-700ft között van.. -
#235 a bluetooth progi nem mutatja a kjava mappát,csak azt a hármat,de beírtam felülre,így már benne vagyok,viszont nem enged feltölteni így sem :\
és nem is mutat semmit sem benne(gondolom abból kifolyólag,h rejtettek a fájlok,de attól még nem lenne rossz,ha felmásolná a jar fájlokat...)
esetleg a telón kéne még vmit beállítani? -
#234 az a baj,h nem kábellel nyomom fel a cuccokat...bluetoothal akkor nem oldható meg? -
#233 lehet h kezd elmenni a remény...tehát bluetoothal csak képet,videót és zenét tudok feltenni?és akkor másik telefon miért tud nekem küldeni bluetoothon játékot meg programot?ott van a gond,h mappát sem tudok létrehozni,mert nem engedi(a bluetooth progrival nem megy) -
LeePí17 #232 total commander...
rejtett fájlok mutatása..majd a kjava mappába rakjad a jar filéket..
és a játék könyvtárából telepítheted.. -
#231 egy másik fórumon vki témát akart feltölteni bluetoothal,és vki azt mondta neki,h úgy tudja,h nem lehet,vki meg azt mondta,h lehet,csak minden bluetoothnak más a kezelőfelülete,és kábellel egyszerűbb,de bluetoothal is lehet.érdekes,játékot meg simán küldtek nekem :\ bár az telóról telóra ment,a játékot kipróbáltam ment,azóta már le is töröltem -.- -
#230 itt van 2 is,egyik csak működik -
#229 biztos,h én vagyok a béna,de h lehet feltölteni programot? -.-
szótár lenne,2 db jar fájl,hangok simán felmentek,de ezeket hová tegyem?ugye van 3 mappa,picture,audio,video...most ezeket hová töltsem?és a játékokat?bár azok nem nagyon kellenek.max vmi olyasmi,amivel lehet multiplayerben játszani?ilyeneket is tudtok mondani?amúgy v360v-m van,nem tudom,h miben különbözik a simától.
előre is köszi -
#228 nah má megvan deee nemtom használni !!!!!!!!!HELP!!!!!!!!!! -
#227 motomidman-t honnan lehet letölteni? -
#226 renden, részlegesen megoldodott a probléma. Csak azzal a két (ugyanazon fajta) telcsivel volt probléma az összekapcsolódás. Másikékkal tökéletesen müködik :P -
#225 -
#224 nem nem :D
meg egyébbként is azt irná ki akkor nem? de megnéztem van helyem -
#223 teli vagy ? :D -
#222 érdemes volt visszaolvasni, most probálkozom memkártya nélküli telcsi-gép kapcsolatot létrehozni. Azért ciki, azt hittem alapból jár hozzá pár MB-nyi memkártya, de nem. Ezt elfelejtette ma boltba megkérdezni :S
Viszont a Bluetooth szarakodik. Tökéletesen tud küldeni zenét, videót, hangot más telefonra, simán felismeri őket.
Viszont a fogadással valamiért szarakodik. Felismeri a kapcsolatot, felismeri, hogy kép akar átjönni hozzám, de abban a pillanatban ahogy áttölteni, kiirja hogy a kapcsolat megszakadt. Mintha valami nyavajás tűzfal védené az egészet. Probáljam ki más telefonnal is, vagy lehet tudni mi a hiba, és van egy opció amit én láma nem vettem észre???! -
#221 amiota leejtettem már nekem se tetszik -.- -
LeePí17 #220 ÍJ -.- -
#219 ez a telefon egy nagy szar azt hittem jobb lesz
-
#218 most jó hmm... -
#217 ecsetleg link? -
LeePí17 #216 restart windóz?
-
#215 azt írja ki a windóz, ismeretlen eszkö meg hoyg nem ismeri fel...
20 perce még jó volt... ötlet? -
#214 audiógrabber -
#213 csáttok
én azt szeretném kérdezni hogy tuttok vmi jó waw to mp3 konvertert?
mer az IMTOO az levágja a felét -
faláb #212 motoportálon van egy rakat játék,csak pont az nincs ami kellene:S -
faláb #211 Ami biztos hogy jó Motorolára... -
faláb #210 És játékokat honnan lehet leszedni először a gépre? -
#209 1, Állítsd át a kapcsolatokban az Usb-t memóriakártyára
2, csatlakoztasd a géphez
3, mivel a jatékos mappa rejtett célszerű pl. Total Commanderrel láthatóvá tenni a rejtett/rendszer fájlokat
4, ekkor találsz egy "kjava" nevű mappát a memokártyán
ide bemásolod a jarokat, majd a telót leválasztod, Telefon kinyit- Játékok menü megnyit/ átvált kártyára - majd új telepítése...
ha minden jó menni fog...
ven olyan játék aminél rákérdez hogy futtatod -e meg minden de ha szerncséd van elindul.. sajnos sok olyan van ami nem nagyon akar elindulni... -
faláb #208 Van. -
#207 van memokártyád? -
faláb #206 Mivel lehet játékot nyomatni a telora?
Adatkábelem van,és úgy akarnám hogy ne kelljen feltenni a P2k drivert... -
#205 találtam egy egész jó progit amivel lehet tök jól 3gp be tömöríteni...
Holytom: Motorola Service Software talán de nem igazán tudom... -
holytom #204 V360 FÜGGETLENÍTŐ PROGRAM