443
Motorola V360
  • Deadkiller
    ja ezzel a szoftival korlátlan video felvétel(amíg van helyed)ezzel az 1gb-ás memkarival majnem 1 órát videoztam,sajna nemvolt nálam töltő!talán picit szebb videot és képet készít !Már került az uj szoftiba kamera effektek stb apróságok!Bluethooth-ot talán úgy vettem észre mintha icipicit lassult volna,de ha nemfigyeli az ember talán felsem tűnik!A híváslista bill-re a kamgomb került!Szerkeszthetőbb a menü! ++KApott a teló AIM Yahó és ICQ csevegő progit!Alapból 2 zene lejáccó programot is kapoott!az egyik bekapcsolásnál rögtön indul,és külön is indítható,ennek a neve iTunes,elég komolynak tűnt,de adtakebál segítségével kiszedtem belőle mert zavart hogy rögtön indult a progi amikor bekapcsoltam a telót!Kapott Minicommander java progit is,ami a teló összes fájlait kiolvassa és amit tud megnyit!Akiknek még full vodás a teló,azok kapnak még kis apró humoroshangokat!hogy nekem mértnem csinálja nemtom!haverm telója ugyanilyen full vodás,ez már független t-mábolos,és ha összecsukod a telót,lejácca a winfos kijelentkező hangot,ha nyitod akkor bejelentkezik!van még bekapcsolási hang,de azt is kiszedtem mert zavart az is!csukott állapotban a külső kijelzőn az aksi és a térerő ikonja is változott(meg persze a belsű kijelzőn is full más a design)! Van még valami mérneki(nem java)progi,amit nemértek,egyaz angolul van,másrészt nemvok telós pc-s tudorka !Dióhélyban ennyi,sokat írkálhatnék még!
  • Deadkiller
    Szofti VER: R4513_G_08.B7.ACR

Lajosmizsére Mobilvilágba 2000HUF (csak itt tudtam megcsináltatni)
  • Firerock
    hova ls menniyért vitted L?
  • prezi
    meg tudod nézni milyen a szoftver verziója ?
  • Deadkiller
    nekem is v360 telómvan 1gb-ás sandisk memoval,nemfagy,és én sem mondanám lassúnak a telót(a régi szoftival picit lassabbvolt,és az oldalsó gomb csipogás sincs az uj szoftival) :P Az eredeti szoftim vodás volt!elvittem szoftit frissíteni,kb dupláját tudja most a teló!
  • Kmarha
    Én arra lennék kiváncsi, hogy az oldalsó gombról le lehet e szedni a csengés stilus opciót. Mert annyira idegesit, ha szűk farmerban vagyok, hogy minden lépésnél csippan egyet, hogy csak na.

Egy megoldást találtam. Itt a kés az asztalon.. ha nem jön megoldás a problémára, isten bizony kivágom a gombot a telefonból. Azt csipogjon ha tud!
  • SimaSuna #357
    király! köszke!

én úgy tudom h JAVA alkalmazást nem lehet küldeni...
    de azért továbbra is nézelődöm..
  • hunbasser
    menügomb(vagy mi a csuda),és ott a beviteli módban tedd át iTAP-ról sima TAP magyarra,akkor jó lesz.

bluetooth chatet én is találtam,meg osztálytársam is,még csak az övét teszteltük,mert ugye v360v-ről nem lehet alkalmazást küldeni :@@@@
    mi a bluechatet próbáltuk,sehogy nem ment,a valhallát meg még nem próbáltuk.egyébként létezik olyan java alkalmazás,amivel én is tudok küldeni másnak játékot vagy progit?és van telefonra rendes java fájlkezelő?olyasmi mint a total commander,csak telefonra :D ha már tudok áthelyezni,másolni,törölni,átnevezni,és tudja mutatni a rejtett fájlokat is,akkor az már elég jó lenne :)
  • SimaSuna #355
    bluetooth chatet találtam..
    télleg..
    hogy lehetne átállítani a nyelvet vagy a szöveg írást h ne így irja:
    pl ha azt akarom irni h:

messenger akkor mno mer mes méf
    szal így ki kell választani a megfelelő "szótag"ot...nincs rá valami mód?..
    csak SMSnél ir rendesen..
  • hunbasser
    az jó lenne nekem is.meg kéne ilyen java walkie-talkie progi.ha már 100 m-en belül működik,már az is jó
  • SimaSuna #353
    vettem 1Gb-os Kingston karit..faintul műxik :)

nincs valahol JAVA alapú FM rádió? csak úgy kíváncsiságból :)
  • csoola
    volt ilyen telom, sajna majdnem egy hete kiesett a zsebemböl motoron induláskor, és átment rajta egy auto, betört a kijelzöje és 10k lett volna megcsináltatni, inkább vettem helyette egy fél éves Nokia 6670-est beszámitásával 20k-ért, ami most rájöttem jo vétel volt, mert nagyon tetszik ez a mobil:D
  • SimaSuna #351
    visszaolvastál?
    nem is kellett sokat...
  • zritya
    Hali hol találok jo gameket a telomra köszi elöre is .
  • prezi
    gyári motorola füles 4k-ért vettem
  • Dévids
    üdv mindenkinek !
    Tudtok nekem a telefonhoz mondani jó sztereo fülest?Max 3-4 ezer ft-ot áldoznék rá.
    A választ előre is köszönöm!
  • faláb
    FAT
  • kory83
    Nekem a
    bootloader: 09.02
    sw info:R4513_G_08_B7.ABR

Akkor melyik sw-t tegyem fel?
  • kory83
    Minden flash program (RSD Lite, Flash Backup, PST) a Boot Loader telefonra küldésig eljut majd ott a telefon Critical Errort és 2 számot ír ki........

Mi lehet a gond?

A voda sw?

Nincs rá megoldás?
  • kory83
    Sziasztok!
    Most vettem V360-at. Live menüs.
    Nagyon sok a hozzászólás, lehet le van írva, de mire átnézem.
    Valaki leírná hogy hogyan tudok rá sima sw-t tenni?
    Illetve mi kell hozz?
    PST 6.7-el és RSD Lite-al már próbáltam, de nem sikerült.
    Link is jó lenne.
    Sw-nek ezt találtam:
    R4513_G_08.B7.56R_A_PDS00C_LP002F_DRM0101_JPJAVA_G_08_V360_06_00_34R_SE6174AXXV50C3_1FF.shx
    Ez jó?
    Köszönöm a segítséget!
  • prezi
    a memória kártyátok milyen fájlrendszerrel van formázva ? (fat32, ntfs)
    formáznom kell :\
  • norbi56
    csak memóriakártyával lehet kábelezni!
  • Street
    Csű !! Az a helyzet hogy rádugoma telót a gépre oszt azt írja ki hogy helyezzem be a lemezt , meg van hogy kéri a softvert. Nemtudja vki honnan tudok letölteni MŰKÖDŐ drivert??? Thanx
  • Firerock
    nekem magyarul beszéjjé:P
  • norbi56
    honnan?küldesz linket?
  • hunbasser
    egy másik fórumról idézek

"Ez még egy régi gyűjtésem(már meg nem tudom mondani ktől idézek) a BT-os skin felrakásra:
    "Upload skins without using P2K software.
    1. send all your skin files to the TF cards via BLUETOOTH or USB drive.
    2. start PhoneManager, go to /c/mobile/skins, then create new folder for the skin. (folder name must be the same as the SKI file name without extension)
    3. copy all the skin files in TF card into the new skin folder. Use ''mark'' function in PhoneManager to select all the files to copy.
    4. quit PhoneManager and reboot your phone to see the new skin."
    Persze ehez elöbb fel kell tenni a Phone managert vagy olyan softot amiben benne van!"

amúgy a google csodákra képes ;)
  • Firerock
    Tsásztok
    valaki aki tud témákat felrakni a telóra az vegyen már fel msnre([email protected]) vagy írja máár meg a címét pü-ben
    küsszi
  • prezi
    van olyan driver, de sajnos nem nekem, én V360-at használok :|
  • moondog
    prezi! azt írod, hogy a telohoz (E398) van driver is, hogy a windows is felismerje. küldd el légyszi az [email protected] címre.
    Köszönöm!
  • Deadkiller
    hy all!!!most nézem skines témátok,s igen,lehet rá rakni/letölteni!!na nekem igen csak érdekes gondom van!!lécci segítsen valki!!na szal:nemtom hogy én tosztam e el vagy csak elállítottam valamit a p2k tools-al,de menüben a moto skin nem rakja normálisan az ikonokat,hanem körbe a kijelző mentén,középen kihagy 4 ikonnak helyet,amit nemsikerül orvosolnom,és ha skint váltok,néhol ott marad az előző skin ikonja!!!naon zavaró!!lécci segítsetek
  • Firerock
    és hogy??
    neked sikerült már?
  • Judit
    ühümm, lehet :)
  • norbi56
    v360-ra lehet skineket tölteni?
  • prezi
    ööö feltölthetem valahova, vagy msn gyorsabb sztem :D
  • Judit
    szívesen :) működik?

énám egyébként még mindig várom a Vodás skint...:))
  • prezi
    telohoz van driver is, hogy a windows-od is ismerje :)
  • moondog
    Igaz, hogy nem V360, hanem E398, de elvi a kérdésem. Adott egy telo, egy gyári usb kábel. A Motorola Phone Tools-ot használom, tehát a kapcsolat megvan. Fel akarom rakni a Monster Pack-et. Első lépésként a FlashBack-et akarom megcsinálni, de a program a "not connected"-et mondja. Miért nem látja a telót, ha az MPT látja? (A p2k tools szintén "not connected"-et jelez.)Segítségeteket előre is köszönöm!!
  • hunbasser
    oh,köszönöm :)

mindjárt ki is próbálom
  • Judit
    Szia hunbasser.

P2K Commander :)
    És egy link hozzája :)
  • Dévids
    helló!
    Tudtok mondani a mobilra egy jó videó lejátszó programot ami java-s?