Motorola V360

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
a memória kártyátok milyen fájlrendszerrel van formázva ? (fat32, ntfs)
formáznom kell :\

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

norbi56
csak memóriakártyával lehet kábelezni!

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Street
Csû !! Az a helyzet hogy rádugoma telót a gépre oszt azt írja ki hogy helyezzem be a lemezt , meg van hogy kéri a softvert. Nemtudja vki honnan tudok letölteni MÛKÖDÕ drivert??? Thanx

PS 2 for ever!!!!!

Firerock
nekem magyarul beszéjjé😛

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

norbi56
honnan?küldesz linket?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

hunbasser
egy másik fórumról idézek

"Ez még egy régi gyûjtésem(már meg nem tudom mondani ktõl idézek) a BT-os skin felrakásra:
"Upload skins without using P2K software.
1. send all your skin files to the TF cards via BLUETOOTH or USB drive.
2. start PhoneManager, go to /c/mobile/skins, then create new folder for the skin. (folder name must be the same as the SKI file name without extension)
3. copy all the skin files in TF card into the new skin folder. Use ''mark'' function in PhoneManager to select all the files to copy.
4. quit PhoneManager and reboot your phone to see the new skin."
Persze ehez elöbb fel kell tenni a Phone managert vagy olyan softot amiben benne van!"

amúgy a google csodákra képes 😉

ReaL MaDRid x siempre

Firerock
Tsásztok
valaki aki tud témákat felrakni a telóra az vegyen már fel msnre([email protected]) vagy írja máár meg a címét pü-ben
küsszi

prezi
van olyan driver, de sajnos nem nekem, én V360-at használok :|

prezi! azt írod, hogy a telohoz (E398) van driver is, hogy a windows is felismerje. küldd el légyszi az [email protected] címre.
Köszönöm!
Deadkiller
hy all!!!most nézem skines témátok,s igen,lehet rá rakni/letölteni!!na nekem igen csak érdekes gondom van!!lécci segítsen valki!!na szal:nemtom hogy én tosztam e el vagy csak elállítottam valamit a p2k tools-al,de menüben a moto skin nem rakja normálisan az ikonokat,hanem körbe a kijelzõ mentén,középen kihagy 4 ikonnak helyet,amit nemsikerül orvosolnom,és ha skint váltok,néhol ott marad az elõzõ skin ikonja!!!naon zavaró!!lécci segítsetek

Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD

Firerock
és hogy??
neked sikerült már?

Judit
ühümm, lehet 😊

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

norbi56
v360-ra lehet skineket tölteni?

prezi
ööö feltölthetem valahova, vagy msn gyorsabb sztem 😄

Judit
szívesen 😊 mûködik?

énám egyébként még mindig várom a Vodás skint...😊)

prezi
telohoz van driver is, hogy a windows-od is ismerje 😊

Igaz, hogy nem V360, hanem E398, de elvi a kérdésem. Adott egy telo, egy gyári usb kábel. A Motorola Phone Tools-ot használom, tehát a kapcsolat megvan. Fel akarom rakni a Monster Pack-et. Elsõ lépésként a FlashBack-et akarom megcsinálni, de a program a "not connected"-et mondja. Miért nem látja a telót, ha az MPT látja? (A p2k tools szintén "not connected"-et jelez.)Segítségeteket elõre is köszönöm!!
hunbasser
oh,köszönöm 😊

mindjárt ki is próbálom

ReaL MaDRid x siempre

Judit
Szia hunbasser.

P2K Commander 😊
És egy link hozzája 😊

helló!
Tudtok mondani a mobilra egy jó videó lejátszó programot ami java-s?

hunbasser
vki nem tud vmi jó fájlkezelõt,ami mûködik is v360v-n?

ReaL MaDRid x siempre

Judit
Szia prezi 😊
Köszi köszi köszi 😄

prezi
én is kitöröltem XD
nincs itthon a kábel de majd megkeresem neked -.-

Judit
Sziasztok!

Az eredeti Vodafone Live-os skint kitöröltem a telóból, ha valaki el tudná küldeni megköszönném.

Elõre is köszi 😊))

Judit

lang14
és az összes telefonos topicba ott van

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

hunbasser
te állat.

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
<#banplz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)

Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.

Példa:

Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.

E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:

Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!

Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

Hogyan regisztrálhatok?

Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

http://www.mobilpont.hu/be4.html

FONTOS!

A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

06 20 443 1683

Sok sikert!
Helló!!
Aki ismeri a Skiman nevõ programot az legyen szíves írja le hogyan kell használni.
Elõre is köszönöm.

Mondjatok már egy oldalt ahol fent van az uefa cl 06/07 meg ilyen új játékok,elõre is kösz!!!`.´

prezi
nekem az kellene hogy sms írás alatt is menjen az mp3 lejátszó 😄DDDDd

norbi56
nekem 512es van és semmi baja és gyors

hunbasser
cdex-szel.

tudom amúgy,h ott van az elõre vissza gomb,de nem nagyon szoktam listával szórakozni,és vannak szurkolások is a telefonomon,ezeket meg jó lenne kikerülni.jó lenne,ha el lehetne úgy rejteni a lejátszót,h a hangok mappában közben elindíthatsz mást is,és hha a lejátszóban vagy,és összecsukod,kinyitás után a lejátszó lesz ott.

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
nekem 1 gigás van, és egyeltalán nem fagy. Sõt még lassúnak sem mondanám.

Amugy meg a listás lejátszásnál az elrejt funkcióval ott lesz a képernyõn az elõre vissza gomb, azután is miután lecsuktam-felnyitottam a telefont.

mégoffosabb téma: te mivel konvertálod át az mp3-makat kisebb kbps-re?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hunbasser
köszi,ezt ismerem,majd nézelõdök 😊

most elkezdek keresni vmi snookeros játékot

ReaL MaDRid x siempre

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

esetleg worms golfot..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

hunbasser
nekem egy 512 mb-os nokiám van,ennél nagyobb nem is lesz,mert elvileg mûködik 1 gigás karival is,csak annál elég sokat fagy a telefon.

te nem tudsz vmi jó bt-s játékot? -.- el kell ütni az unalmas órákat vhogy 😄

ReaL MaDRid x siempre

így van 😊
128mb nekem pont megfelel..maj eccer veszek nagyobb karit ha lesz $

hunbasser
hát,ez tényleg nagy hiba,de annyira nem vészes,mert így legalább átkonvertálod mondjuk 192 kbps-ba és kisebb lesz a mérete,ergo több zenét tudsz felrakni.

ReaL MaDRid x siempre

engem a "nemtám fájlforma" irritál..
de megszokom lassan 😊

hunbasser
engem az idegesít,h vmi zenét elindítok,lecsukom,és utána mindig vissza kell menni a hangokba,mert "leteszi tálcára" a teló a lejátszót.van olyan lejátszó,ami nem engedelmeskedik a telefonnak,és ott marad akkor is,ha összecsukom?

ya,és bluetoothos játékokat mondjatok már 😊 pókeres meg billiárdos kéne

ReaL MaDRid x siempre

😊 most olvasom a telórol az infót h beépített mp3 lejátszó van hozzá..és ugyan így kell életre bírni mint ahogy elmondtad 😊

egyébként köcce 😊

Kmarha
ugyan ez van nálam is 😄 De ha a hangoknál lépkedsz felfelé, találsz egy ilyen opciót hogy Új lista. Oda be tudod rakni a számokat, és beállithatod az ismétlést és a véletlenszerü lejátszást. Közben használhatod a telefont vagy akár le is csukhatod

feltettem a winampot..de nemtok betölteni se playlistet sem foldert beállítani..vki segíthetne ebben..vagy mutasson nekem jobb mp3lejátszót!
thx!

norbi56
NFS Carbont(v360ra)honnan tudom letölteni(gépre tölteni).

norbi56
nemtom 1 haver csinálta meg

hunbasser
nem tudom -.-

tesóm 5 rugóért árulja,mondom hozzál már egyet,azt ilyet hozott,de sztem neki is csak ilyenje van.

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
lehet nincs is más márka belõle? 😄DD én nem tudom 😄

hunbasser
nekem is 😊

ReaL MaDRid x siempre