Motorola V360
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
formáznom kell :\
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
PS 2 for ever!!!!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
"Ez még egy régi gyûjtésem(már meg nem tudom mondani ktõl idézek) a BT-os skin felrakásra:
"Upload skins without using P2K software.
1. send all your skin files to the TF cards via BLUETOOTH or USB drive.
2. start PhoneManager, go to /c/mobile/skins, then create new folder for the skin. (folder name must be the same as the SKI file name without extension)
3. copy all the skin files in TF card into the new skin folder. Use ''mark'' function in PhoneManager to select all the files to copy.
4. quit PhoneManager and reboot your phone to see the new skin."
Persze ehez elöbb fel kell tenni a Phone managert vagy olyan softot amiben benne van!"
amúgy a google csodákra képes 😉
ReaL MaDRid x siempre
valaki aki tud témákat felrakni a telóra az vegyen már fel msnre([email protected]) vagy írja máár meg a címét pü-ben
küsszi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Köszönöm!
Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD
énám egyébként még mindig várom a Vodás skint...😊)
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
Tudtok mondani a mobilra egy jó videó lejátszó programot ami java-s?
nincs itthon a kábel de majd megkeresem neked -.-
Az eredeti Vodafone Live-os skint kitöröltem a telóból, ha valaki el tudná küldeni megköszönném.
Elõre is köszi 😊))
Judit
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Aki ismeri a Skiman nevõ programot az legyen szíves írja le hogyan kell használni.
Elõre is köszönöm.
tudom amúgy,h ott van az elõre vissza gomb,de nem nagyon szoktam listával szórakozni,és vannak szurkolások is a telefonomon,ezeket meg jó lenne kikerülni.jó lenne,ha el lehetne úgy rejteni a lejátszót,h a hangok mappában közben elindíthatsz mást is,és hha a lejátszóban vagy,és összecsukod,kinyitás után a lejátszó lesz ott.
ReaL MaDRid x siempre
Amugy meg a listás lejátszásnál az elrejt funkcióval ott lesz a képernyõn az elõre vissza gomb, azután is miután lecsuktam-felnyitottam a telefont.
mégoffosabb téma: te mivel konvertálod át az mp3-makat kisebb kbps-re?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
most elkezdek keresni vmi snookeros játékot
ReaL MaDRid x siempre
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
te nem tudsz vmi jó bt-s játékot? -.- el kell ütni az unalmas órákat vhogy 😄
ReaL MaDRid x siempre
128mb nekem pont megfelel..maj eccer veszek nagyobb karit ha lesz $
ReaL MaDRid x siempre
de megszokom lassan 😊
ya,és bluetoothos játékokat mondjatok már 😊 pókeres meg billiárdos kéne
ReaL MaDRid x siempre
egyébként köcce 😊
thx!
tesóm 5 rugóért árulja,mondom hozzál már egyet,azt ilyet hozott,de sztem neki is csak ilyenje van.
ReaL MaDRid x siempre